Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ajánlom amit már többször is írtam hogy a leader az Spt partiban gyüjtse össze egy gyorsan spawnoló helyen. Egy magasabb szintû dungeon erre tökéletes. 3 óra alatt lazán összejön 30k sp és még nem is unja meg magát egyedül a leader az sp szerzésben.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Cromac Mac Art
Ehh... hadd tisztázzak egy félreértést...mi az adományokból NEM magunkat tápoljuk fel...hanem a klánpézt akarjuk összeszedni lvl1+lvl2 (650k +2.5 milla) hogy minnél több magyar minnél gyorsabban egy klánba kerülhessen....
mellesleg az enyém sem egy atomtuning karakter..legnagyobb dropom egy wooden breastplate eddig..😊. lvl27-en Bronz-cuccba szaladgálok.. tegnap vettem meg 700k-s fegyvert ugy hogy Ric-tõl kölcsonkértem rá 65k-t...
aztán megsem sir a szám..😊

Kryn:
nem értem mért ne jöhetne létre 1 nagy magyar klán..
nézd én elfogadtam volna azt is, ha a te vezetésed alatt jön létre, de talán jobb lenne, ha Reo lenne a Leader mert õ már lvl 30 és gyorsabban össze tudja szedni a szukséges SP-t, hogy a belépni kívánóknak ne kelljen sokat várni..
ugyhogy nem értem mért ne egyesülhetnénk a jövöben...amúgymeg ha sokan leszünk elõbb-útóbb szükség lesz majd party-leader-ekre (tiszekre) is...😊

lvl20 alatt sztem meg ildomos voodooval szaladgalni. En lvl16on comp boval mentem mar, amit 265er vettem.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

krob
Dago!
Ment a valasz.

Nem tudom hanyas szitû vagy de ne akarj vodoo babat lvl 20 alatt (en nekem is csak addigra jott ra ossze a penzem úgy hogy csak fegyverre koltottem: meg egy vacak gatyára se !).
Addig tápolj szépen pl golemet red eye bat et, meg persze gombakat 😊. Magasabb szinten pedig igen is gyorsan jon a penz ( egy-egy lény átlag 200-400 aranyat dob, csak persze mindenki tobbet akar 😊)) )
A csontis kuldit meg jo hogy kiszedték a játékból, Mindenki ott táplot, és le volt foglalva az egész terulet, és csak néhány kiváltságos jutott a béna csontikhoz, ami eléggé felborította az amúgy is gyér egyensúlyt. (persze aki hozzájutptt a csontikhoz az most mindja nyafog hogy mar pedig az milyen jó volt NEKI 😊.

Nah, ma beszéltem az egyik GM-mel, hogy hogyan lehet megoldani a karakter transfert erre az irja, nem tudok segíteni, errõl a témáról a lineage2.com-on kapok bõvebb felvilágosítást.

Jockey
én véleményem szerint majd acccoint-l az ncsoft oldalan billing info szerkesztés lesz aktí,v ahol lesz egy opció hogy élesítsd az accod, nem fognak erre külön emilezni, bár lehet rosszul sejtem😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Strahd_
Irja le hol kell megrendelni .) és hova kell fizetni..

Ferro_TwL
Hujeseg, magasabb szinten lesz jo a game, ahol mi voltunk az kozep szint, mindig az a legunalmasabb😊

Tenyleg ha valaki megrendlte mar az L2 regisztracio kulcsot pls, irja mar le mennyi ido alatt jott meg a mail.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Késöbb magasabb szinten még szarabb/unalmasabb lesz a exp és pénz tolás 😊 Most élvezd ki a game-t a te szinteden még jó 😄
Strahd_
Megy le az ára .) de a pénzem mint jo befektetés nem készpénzben hanem a fele tárgyban van .) de most hoyg leesett mindennek az ára jelentös vezsetségekkel tudom csak megvenni. pedig el kell adni a cuccot hoyg befojjon belöle az a pénz amiböl az ujat tudom finanszirozni .) most ezzel szenvedek 2-3 napja .) hoyg pénzküldi alatt probalom eladni a könyvem 😊

Hát igen jó öreg csonti gyüjtögetés volt ám a jó biznisz amíg a csalók miatt ki nem kapcsolták 😄 Nekem abbol annak idején legalább 300-400K jött össze. De elvileg a cuccok ára megy lefelé fõleg a kezdõ cuccoké, lehet hogy ha szétnézel találsz babát 200-ért is...
Strahd_
de nem tudom 😊 pihenni kell és nem ijasz vagyok 😊 sokkal több idö most 10k kb 2-2,5 óra mig összejön de fulra tolni kell semmi élvezkedés a gaméval csak pénz pénz pénz... igen is sok pénz a 200k mégha nem is látod át 😊 csinalom a pok , gomba zombi küldit 10k jön be a dropok miatt és ez kn 2-3 óra minimum mig összejön a megfelelö darabb + utazások is.

ha folyamatosan tudsz vadaszni akkor olyan 10-20k óránként
egész biztosan összejön. Csak dropokból (megállás nélkül kell).

Strahd_
Alacsony szinten??? 2k adena amit 1 küldivel össze lehet szedni 2 napig nyomod nem mindegyik dobja a külditárgyat
az igy is 100 alakalom amig megcsinalod. Pl Gomba küldi
legalabb 1000 gomba de inkabb tobb. 2 napig nyomtam én is a pénzes küldiket full egéesz nap összejött a pénz ha el tudom adni a cuccaim de csak ugy ugyhogy igen sok a 200k.

Strahd_
😞 nekem pont a Gustin nem jo nem engedi ott megcsinalni a karim ugyanazzala nevvel tehát majd nem fogom tudni a mostani átvinni oda...

Felvesztek egy pénzes gyüjtögetõs küldit meg nem nagyon használtok SS-t két-három nap alatt meg kell hogy legyen a 200K. Mondjuk ha party-ba nyomjátok nem biztos 😄
Strahd_
az a KIS 200K igen is nagy probléma amikor többen szedünk ösze pénzt az ijaszunk 40k s ijára igen is probléma megvenni egy 200k s voodo babát 😊 (amit raadasul 230k ert adnak .) )

Strahd_
föleg hoyg ugy leverték az árakat nem lehet eladni a könyvem sem .)

Strahd_
pedig az .)))

hoppá, bocs elcsesztem a betünagyságot 😞
mind1 legalább mindenki elolvassa

Üdv,
kérek mindenkit hogy aki nem látja magát az

ELÕFIZETÕ JÁTÉKOSOK LISTÁJÁN

Az küldjön nekem privit, mert abból hogy "Én is jövök!" nem
tudom hogy mi a neved a játékban.
Mégvalami: a szavazás alapján kb 70% szavazott a

GUSTIN szerverre, így
nagy valószínüséggel oda fogunk menni, a gyorsabb
keleti parti szerver miatt. Tehát mindenki oda!

--

Ferro_TwL
Sracok a cuccokbol amit adtam tamogasatok am a tobbieket is, bar foleg Jock-nak meg Szyl-nek ment (ok voltak klantarsak), de nehogy mar egy ilyen kis vodoo babu problema legyen (200k korul van).

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Acro
Miért semo mennyiért adja a babát?😊)

Khold- 52 SR

Strahd_
Van még olyan magyar aki nem fog elöfizetni de a cuccait nem soztogatta el és kis karikat támogatna meg hoyg legyen miböl fejlödniük? .) nem csak a nagyokat? .) az kérem irjon nekem

Hogy végre meg tudjam venni semotol azt a voodo babát .)

Isendur .)

Birk@
Ric a tápolás útjára lépett 😊))

Birkus Maximus

Énis elõfizetek, ric marada a vezér nem???

Kyel
13456 pontositasa: szal szamoljatok bele engem is clanba, mert elo fogok fizetni es termeszetesen nagyon szeretnek ott lenni a clanban en is. Na.
LeonSilver
Télleg jólenne már (ü)dûlõre jutni szerverileg.
Mármint hogy melyiket foglaljuk el......

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Strahd_
Jah és én Isendur vagyok a gaméban...

a törpe nök meg rulez! 😄 AylakisTigris és Cukipofa a nyerö 😄

elo se?😊 jol jott ki😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Kyel
Engem is szamoljatok bele a clanba pls, ha lehet, mert elo se fizetek: Neander
LoL, ezért mondtam, hogy soha nem lesz egységes klán...

Az elõbbi biztos, az utóbbit ki mondta? 😄

Birk@
Végülis akkor arra jutottunk, hogy az elsõ transzfgerrel megyünk a 6-os szerverre?

Birkus Maximus

Birk@
Áhh igen, tényleg!
Nekem mindig a könyörtelen jutott az SZMbe, de tudtam hogy nem az a neve 😊))))

Elvileg már 18 tagnál tartunk, bõvülésig még 2 ember fér be 😊

Birkus Maximus

Strahd_
Ugy tünik mi is elöfizetnuk .) bár mi csak kicsi Clan vagyunk és ujak .)

hpzolee
Hi all nemvágom kinek kell szolni,hogy miva de énis elöfizetek (a muszáLY nagyúr 😊 )

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

BlackArt
Hehe, nincs annal jobb mint amikor egy csalo, uberfasza klant legyozol. Mi ezert maradunk

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

LeonSilver
Ha valakinek lenne felesleges cucca egy setét elf mágiahaszáló számára az esetleg ma 18 után megszánhatna.
Gustinon.
Ezeknél 9pm az nálunk mennyi??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

GAthersw
BitangPower 😊

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Uh, akkor ma farmolás 1000-el 😊

Hali!
Ja kicsit fura volt 😊, de most mar ertem ...
40K-t adj Semonek és 40K-t pedig Jolsnnak THX.
Amugy pedig kosz a gamet a csapattarsaimnak.

Kell vkinek 2 Saber? Steel? D-kristály? 😊)

Én most fogok lefeküdni! 😄
Egész éjszaka trédeltem 😊

GAthersw
Mátrix, bocs hogy tegnap úgy eltûntem, de már az utolsó trade elõtt rányomtam a leállításra. A cucc azért átjött?
Jah és nagyon szépen köszi. A 80k-t majd kinek adjam?

Botond
mindenki azé nem
semo1
Látom hosszú volt a tegnapi nap + mindenki alszik

semo1
Szeretném + köszönni MatrixHUN-nak a segitséget + az örökséget amit rám hagyott
Remélem a vizsgáid után elöfizetsz

valakinek egy doom hamer ? 😊
600k

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben