Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
mellesleg az enyém sem egy atomtuning karakter..legnagyobb dropom egy wooden breastplate eddig..😊. lvl27-en Bronz-cuccba szaladgálok.. tegnap vettem meg 700k-s fegyvert ugy hogy Ric-tõl kölcsonkértem rá 65k-t...
aztán megsem sir a szám..😊
Kryn:
nem értem mért ne jöhetne létre 1 nagy magyar klán..
nézd én elfogadtam volna azt is, ha a te vezetésed alatt jön létre, de talán jobb lenne, ha Reo lenne a Leader mert õ már lvl 30 és gyorsabban össze tudja szedni a szukséges SP-t, hogy a belépni kívánóknak ne kelljen sokat várni..
ugyhogy nem értem mért ne egyesülhetnénk a jövöben...amúgymeg ha sokan leszünk elõbb-útóbb szükség lesz majd party-leader-ekre (tiszekre) is...😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Addig tápolj szépen pl golemet red eye bat et, meg persze gombakat 😊. Magasabb szinten pedig igen is gyorsan jon a penz ( egy-egy lény átlag 200-400 aranyat dob, csak persze mindenki tobbet akar 😊)) )
A csontis kuldit meg jo hogy kiszedték a játékból, Mindenki ott táplot, és le volt foglalva az egész terulet, és csak néhány kiváltságos jutott a béna csontikhoz, ami eléggé felborította az amúgy is gyér egyensúlyt. (persze aki hozzájutptt a csontikhoz az most mindja nyafog hogy mar pedig az milyen jó volt NEKI 😊.

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Tenyleg ha valaki megrendlte mar az L2 regisztracio kulcsot pls, irja mar le mennyi ido alatt jott meg a mail.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
egész biztosan összejön. Csak dropokból (megállás nélkül kell).
az igy is 100 alakalom amig megcsinalod. Pl Gomba küldi
legalabb 1000 gomba de inkabb tobb. 2 napig nyomtam én is a pénzes küldiket full egéesz nap összejött a pénz ha el tudom adni a cuccaim de csak ugy ugyhogy igen sok a 200k.
mind1 legalább mindenki elolvassa

kérek mindenkit hogy aki nem látja magát az
Az küldjön nekem privit, mert abból hogy "Én is jövök!" nem
tudom hogy mi a neved a játékban.
Mégvalami: a szavazás alapján kb 70% szavazott a
GUSTIN szerverre, így
nagy valószínüséggel oda fogunk menni, a gyorsabb
keleti parti szerver miatt. Tehát mindenki oda!
--
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Hogy végre meg tudjam venni semotol azt a voodo babát .)
Isendur .)
Mármint hogy melyiket foglaljuk el......
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
a törpe nök meg rulez! 😄 AylakisTigris és Cukipofa a nyerö 😄
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Birkus Maximus
Nekem mindig a könyörtelen jutott az SZMbe, de tudtam hogy nem az a neve 😊))))
Elvileg már 18 tagnál tartunk, bõvülésig még 2 ember fér be 😊
Birkus Maximus
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Gustinon.
Ezeknél 9pm az nálunk mennyi??
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ja kicsit fura volt 😊, de most mar ertem ...
40K-t adj Semonek és 40K-t pedig Jolsnnak THX.
Amugy pedig kosz a gamet a csapattarsaimnak.
Egész éjszaka trédeltem 😊
Jah és nagyon szépen köszi. A 80k-t majd kinek adjam?
01110000 01110010 00110000
Remélem a vizsgáid után elöfizetsz
600k
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben