Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Köszi.Ugye ki is írja a flashget, hogy 700 mega?Nekem azt csinálta, hogy egy pár kilobájtos fájlt töltött le.

Crazyn
megy

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Nekem ebbol kb az jott le hogy a 3 armortype kb ekvivalens, viszont a shield iszonyatosan megdobja a vedelmet...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

off
Aki ráér ezgy picit segítsen!
Itt egy link : 11
Jelszó hozzá : voxifu, username, voxifu
Legyen szíves nézze meg, hogy megy-e a letöltés!Ez egy kb. 700megás fájl.
Kérek visszajelzést.
Köszi.
on

Jockey
hát remélem az inventory itemek nem vesznek el, mert akkor ubrbszopas van
kcsit eros lene full penz nelkul kezdeni a karid, pláne nemto mi lesz akkor azokkal a cuccokkal amiket megkaptunk😛

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Valen
Hát ez érdekes, s ezeknek valyon 1 karakterlapja van???

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

Itt van pár botos, klónos...akármilyen kép.

No Comment!

Nesztek, errõl beszéltem, okosodjatok:
Heavy vs Light

BlackArt
soran

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
"A kereskedelmi forgalomba kerules miatt minden szerver lent lesz 24 oran at magyar ido szerint 27-en kedden reggel hattol szamitva (9pm PDT, ha jol szamoltam).
A kliens patch kb 25MB lesz, es a szerverek leaallasa alatt mar letoltheto."

A kari atvitelt itt nem tudom hogyan csinaljak, de SB-ben az elore jelzett idoben es idotartamra megjelent egy uj menupont a karakter kepernyon. Erre kattintva kivalaszthattad a szervert es huss, mar ott is voltal azzal a cuccal ami rajtad volt (tehat az inventoryban talalhato dolgok is elvesztek az idoutazas)

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

HUNrricane
Mindjárt 26lvl, a régivel nemtom mi van. De igy csak 550k-t vesztett a klán, nem 650k-t mert, a lvl 1-es klán ugyis eltünik ha más szerverre megyünk. De nagyon reménykedek, hogy az elõfizetett verzioban engedelyezik ujra a karit, bár erre kicsi az esély.

Majd felébredsz!

Birk@
ÚJ Link a lineage 2 site-on!!!!!

Jól látom hogy 28-ától tudjuk megrendelni?

Birkus Maximus

Cromac Mac Art
hát sorry...😞

Aha, majd utananezek van meg 2 honapom😊 De nem mind1 hogy magasabb, vagy kisebb nmy utott.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
😄DD

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Birk@
lol ez hülyeség kipróbáltuk és KEVESEBBet sebzõdtem ugyanolyan skill mellett

Birkus Maximus

Birk@
Amúgy meg Cromacnak teljesen igaza van; sõt nem ide tartozik, de elmondom hogy bár klántagoknak is ajánlottak fel tárgyakat, amikrõl tudok, azok mind egybõl fel is lettek ajánlva a klán részére. Ezért tudtunk pl már a két embernek segíteni is akkor amikor eléggé szorult helyzetben volt (Tapi pl elvesztette a fõfegyverét). AMúgy meg nem tudom mibaj a nagy klánnal 😊

Birkus Maximus

Inkabb maradsz kecseg?😊

Lynx_TWL
Ric, hányas a karid, mi lett a régivel a klánnal a pénzzel?

๏̯͡๏﴿

utobbi heten felmerult bennem hogy szerdan uj karival kezdek, de most eldontottem inkabb maradok a regivel. Az uj kari ugyanilyen lenne csak kevesbe ilyen buzis haj. Remelem raknak be majd olyan sapkat amit kivulrol is latni😛
Szal akkor egy lvl 30 scoutal jelentkeznek klanba. Ha akartok vegyetek be😛 aki nemtudna "slipknot meg mindig~

Lynx_TWL
és akkor a magyar, egy abuse klán lesz, hogy sok pénze legyen, mivel a kis létszámt vmivel kárpótolni kell: király cuccokkalerõs karikkal.

๏̯͡๏﴿

Jockey
no ma már nem leszek
sok cucc jött hozzám, ezen uton is thx aki adakozott, és a gondolkodókat várjuk visszaminél hamarabb!
Tudom már volt róla szó, de ismét aktualitását élvezni a dolog sztem Élesbe való részvétellel kapcsolatosan:
Szal 1 nagy klánkell mindenképp: ahoy nézem inquisitoroknak van eddig a legalaposabb tervük hogy válljanak nagy klánná, olvashattuk birka üzenetét, 1 hét alatt lvl 2, és utánna lvl 3 a questel a cél (remélem lvl2menni fog gyrsan)
szal sztem leygen alapbol ez a fõ klán, és prováljuk õket fetolni minél hamarabbm, hogy beférhessen mindenki😊
perszer elejénminképp kellenek alklánok, sõt, aki akarmaradha alklánba is, elágre is van aliance lehetõség, így esetleges várfoglalás esetén õk is tudnak jönni segiteni harcolni a "közös" magyar célért😊
Annak nem sok értelmét látom, hogy legyen 3 db lvl2es klán, 1 nagyon erps kell, ha tetszik ha nem😊
tessék ezt emészteni, nemsoká jön éles😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lynx_TWL
mi az a CoH?
befejezted L2 pályafutásod örökre?

๏̯͡๏﴿

Ami mellesleg egy fatális marhaság...

Laza
hogyan lehet SP-t atadni a klnavezernek?!
mert allitolag lehet...

tegnap talalkoztam egy human csajjal, aki lvl35-os volt, lvl3-as klannal, es azt mondta, varja a klanvezert, hogy atadjon neki SP-t...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Par szaz kommenttel lejjebb emlitett vki 1 'felmerest' amely kimutatta hogy az azonos szintu evasionos light armor kozelebe se erhet a heavynek.

😊)))) Milyen kár hogy amikor veled(tek ) partyztam párszor akkor "még" (már) nem igy volt (és eszedbe se jutott megkérdezni hogy akarom e a részem a zsakmanyból...), de azért érdekes....(na mind1, nem szoltam mert tudtam hogy ugy is lelepek a beta végén és szetosztom a cuccaim, de erre azért reagálnom kellett...).

Ferro_TwL
Ez az Craz gyere Coh-ra en tuti megyek😊, csak nem irnak semmi infot, hogyan/hol lehet venni csak keyt es letolteni a gamet (pedig lesz ilyen azt mar irtak, de hogy mikor azt nem😞

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Birk@
Erre csak annyit reagálnék, hogy az evasion kb 30%al jobb mint barmilyen heavy armor ugyanazon a szinten...

Birkus Maximus

Crazyn
A cuccaimat elajándékoztam. Ha elõfizetek, az leghamarabb nyáron lesz a vizsgaidõszak után.
Sztem inkább CoH-ra fogok elõfizetni, meg meglátom még mi lesz a WoW-ból meg a Wish-bõl

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

hpzolee
😄DDDDDDDDD ezt természetesen privátba 😛PPPPPPPP elbasztam kéne néha aludni is sr

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

hpzolee
zolee zolee (még mobsteres vagyok DE shillen orcle) 95% hogy tuti maradok.

1 millás weapon-nál sem éri meg SS-t használni. Csak azért használják hogy minnél hamarabb magas szintre jussanak, de így majdnem minden pénzed SS-re fog elmenni (igaz viszonylag gyorsan fel is fejlõdsz). Én az utolsó két szintemen SS-eztem gyorsan jött is az exp, de nem volt semmi pénzem.) Ez mondjuk a sok csíternek nem számít, mert nekik van rengeteg pénzük, ezért nyomják is az SS-t keményen.
Cromac Mac Art
mi már régóta igy csinaltuk...de most Cukipofának gyujtünk kraftalapanyagot..😊

GAthersw
Ugyanezt akartam írni...

01110000 01110010 00110000

Davidus
Uccsó nap mit testingelnek?😛

V9ykn8_TZL0

Ha sikerul talalnod normalis csapattarsakat és egy jó helyet tápolni akkor nem olyan veszes a penzszerzes partyba(bar soloba jobb ez ketsegtelen, de nem sokkal), de ehhez az kell hogy 1 vki gyujtse az osszes cuccot , es a party vegen EGYENLOEN osszatok szet, az eladott LOOT-ot, csak sajna ez a legtobb magyarnal nem igy ment......

Van 1 olyan szint(1M-es weapontol) ahol mar kifejezetten megeri ss-t hasznalni.

Cromac Mac Art
ez igaz, tényleg nem rossz pénz kékek camp-elése,
én is csinaltam 2 napig...de majdnem meguntam az életem..😞
azóta ha tudok inkabb partyban játszom... lehet azért is vagyok ilyen csóró..😊

Strahd_
Ez nem adakozás. Csak amig én eladom x pénzért neki meg kell venni x pénzért akkor jobb ha oddadom neki és majd ha kinövi visszadja a pénz az álandoan meglesz belöle. És mivel 1 clan meg magyarok stb odaadom ha neki igy gyorsabb konyyneb és erösödhet. Bár lehet én csinalom rosszul csak igy szoktam meg NWN ben. késöbb neki is fog eni nagy tárgy ami nekem lehet jó remélem majd viszonozza a szivességet és ha visszajon a fegyver mert kinötte ha nicns kienk adni akkor is eladhatom pénzben ugyanottt vagyok de ha jön valami uj kcisi kari aki clantag vagy magyar kezdö neki nagy segítség az elején. Mivel nekem nem volt ilyen segitségem tudom miylen szar és menynire jo ha valakinek segitesz. nekem ez a véleményem lehet ezért nincs pénzem 😊

SS röl meg le kell szokni .) tudom 😊 Kryn szid is érte
megalakitjuk az SS röl leszokok klubját. Mondj le a könnyü drogokrol .)

Hát jobban jártál volna ha nem hasznalsz ss-t és ha nem adakozol alacsony szinten (magasabb lvl-n tobbet adhatsz ugyanis , mégis neked az mar nem penz)

Strahd_
megcsinaltam 😊 csaok a cuccokat odaadtam kis kariknak hoyg tudjanak fejlödni gyorsabban es majd egyutt tudjunk menni. mert nekem "csak" pénz lenne de neki az élete. (tört eladtam ) .)

Spritfüggö lettem egy kicsit .) de igyekszem mérsékelni.

Ja és még vmi: spórolj ne hasznalj SS-t ne kolts semmire csak fegyverre, és -mivel ha jól sejtem de vagy- csinald meg az eldritich daggert a bloodsabert és a bone gaiterst ado questet(ez utobbi 2 -hoz kell majd egy harcos segitsege is).

Strahd_
de kell mert fogy a mana 😊

Strahd_
Ez jó lenne 1 nagy magyar clan .) ugy lenne esély a warron.
bár én a kicsi clanok hive vagyok de ebben a gaméban csak a nagyok maradnak fent.

Akkor tudsz sok pénzt összeszedni, ha olyan ellengfeleket
ölsz, amik 100-120 körül adnak, és a legfontosabb hogy alig
vesznek le az életedbõl vagy egyáltalán nem (kék, max zöld
lények)! így nem kell leülni és idõt pazarolni. Unalmas
de így kell pénzt gyûjteni.

Meg vegyetek figyelembe hogy 1 sok hp-val es heavy armorral megaldott ember kene leadernek a jovoben elkovetkezendo siege miatt.
Sztem human knight vagy ork raider a tokeletes erre a feladatra.

Strahd_
22 lvl leszek ma este .)

krob
Nezd meg a privit!

Hát akkor te nagyon ugyes vagy hogy ossz szedtel 270K-t ijjra lvl 16-n, de eddig ez egy mystic kari ismerosomnek se sikerult....(nekem pl lvl 16-n tears of evam volt amikor a tobbieknek sajan még meg csak cedarjuk ekkor, mert ok ruhara is koltottek 😞 ).