Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"DUAL WIELD MASTERY- Increases attack power when using bows."
namostakkor mivan, csókolom? azért tanulnám meg a dual wieldet, mert egyik kezemben íjat, a másikban kardot lóbálok? 😄DDDDD sztem a bows helyett both-ot írtak volna... valaki biztos hallás után gépelte be 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
De uygan így lehet farmolni gyorsabb MOB-okat, de ahhoz már egy Sámán tömegbénító spellje is kell...
hate skillje a palus knightnak is vvan, de megkapja az ellenkezõjét is, ami a confuse. az ellen hirtelen nem engem akar majd ütni, hanem valaki mást.... 😊
ezzel párhuzamosan vannak partit erõsítõ skilljeim, amolyan tánc-félék, amik növelik a party attackját, ütéserõsségét (critical damage-t), meg hasonlókat.
meg az ellen gyengítésére ott a hex (ellenfél defensét csökkenti), és késõbb a power break, ami az ellenfél attackját csökkenti le.
ezeken felül a nem-aggro szörnyek ellen fõleg hasznos az energy drain, amivel az életerejébõl lopok tõle, illetve az állandó sebzést biztosító poison, és sting skillek.
és a magic resistje sem utolsó. hát még ha felveszek nyakláncot meg egyéb csillivillit..
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
De a legszomórúbb az volt látni, hogy a tankok soxor nyillal rohangálnak, annak ellenére, hogy egyáltalaán nem vagy alig értenek hozzá (pl sok lvl 30+ as lovag, törpe 😊-eléggé idiótán mutatott , de hatásos volt-, lvl 20 alatti ork ijjat használt....).
Valahogy igy
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
Utanna az olyan kari jon, akinek van stunja pl ork monk, torpe, mert ezzel is meg lehet akadalyozni, hogy a mob ramenjen a support karikra.
Ebbol kovetkezik, hogy szerintem a legjobb tank (mondjuk level 40-ig biztos utanna mar nem ismerem annyira a skilleket😊 az ember lovag. Van hate es shield stun skillje, jo hp, jo def es shield mastery.
Palus knight:
En sokszor ugy irtottam vele akar a piros mobokat is, hogy posion es sting ez levitte a hp-jat az 1/3-ra (mar ha hatott), utanna mar csak ki kellett vegezni. Egyebkent a posion nagyon jo (marha hat😊, mert messzirol lehet nyomni (meg az agrok se jonnek rad mikor varazsolsz, csak utanna) es a fele hp-jat leveszi meg egy piros mobnak is. Ja es chronicle 1-ben meg kevesebb mana lesz.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Emellett megjegyzem hogy lattam mar assat mint tankot (nem L2-ben) a magas evasion miatt a mob egyszeruen nem tudta megutni. De a "taunt", vagy mas idegesito skill az kell, mert az AI sokfele lehet. En csak SB-t tudom felhozni, ott pl a dogok mindig atvaltottak a legnagyobbat uto karira (casterek voltak azok), vagy a healerekre (szinten tobbnyire csaterek), igy fontos volt az a skill amivel a tank vissza tudta huzni magara oket. Egy masik skill a "hold the line" megakadalyozta, hogy "atfusson" akarki is a karin, vagy kozvetlenul mellette kikerulje. Pl. varfalakon, bastyak atjaroiban ezzel aztan le lehett zarni az ellenseg utjat, hatul meg ugye ugykodtek a healerek.
monnyátokmár, hogy mennyek windowst telepíteni, mert életbe nem leszek kész.... 😄
bár elõször a stingben sem voltam biztos, de aztán megyõztek, és ki is próbáltam, hogy megy.
volt is egy vices helyzetem: nekimentem 28-as szinten egy basilisk guardiannak giran közelében. úgy az egytizede leverése után láttam, hogy igen hamar el fogok patkolni, ha nem húzok onnan, és elkezdtem futni. aztán mire elértem giranba, a szörny fele hp-ja lement futás közbe, hála a stingnek 😊
a másik felét egyelõre inkább nem vertem le róla...
CSak egy Gladiátor vs Dark Avenger meccsre lennék kíváncsi, mert a gladiátornak ku*va durvák a támadó skilljei, viszont a DarkA-nak ott van a macsek, shield stun ami elég szivatós.
Az egyiknek elég kegyetlen a védelme minden téren (heavy a.m. 36, deflect arrow, magic resistence 35, shield mastery), a másiknak meg a sebzése durva (Fatal Strike, Sonic Blaster, Triple Slash, Sonic Buster, Double Sonic Slash, Sonic Storm, Triple Sonic Slash).
NETHYRREA lvl 29+ palus knight (DE) female, leendõ bladedancer, gazdája más helyeken OBERSMITH-ként ismeretes, csak itt vagyok szintén nethy 😊
human katana-shield, idézett macska VS DE tõrös fickó
human katana-shield, idézett macska VS törpe kiscsaj buzogány-shield
ork buzogány-shield VS DE tõrös
human katana-shield, idézett macska VS elf íjász csaj
klónharc, két tökugyanolyan katana-shieldes human, aki fentebb is
Viszont eppen most olvasom, hogy az ijjaszok gyengitesere levettek az evasiont, igy (ahogy mar irta is valaki) a torosok mint pl. assa megszivtak mert akar sotetkek mob-ok is ugy leverik a HP-t hogy pihenni kell. Rohej. Az ijjasz meg "kite"-zik ugy is, vagyis szaladgal a dog elol es ugy lovi hogy ne tudja megutni.
Szoval egy jo ijjasz le tud szedni egy nala lassabb, tavolsagi fegyverrel nem rendelkezo tankot ha megfelelo ido es ter all rendelkezesere.
SB-ben a scout-ommal es egy +30%-kal messzebb hordo ijjal seggbe lottem ketszer mondjuk egy barbart, mire odarohant elnyomtam egy hide-ot amivel GM szinten fel masodperc alatt lathatatlan lettem a szamara, hide-bol elnyomtam egy sneak-et, amivel mar lathatatlanul mozogni is tudtam. Odebbfutottam, megint seggbe lottem es igy tovabb (tamadasnal lathatova valtam). Kurvara idegesito tudott lenni 😊))
Nagyon kíváncsi lennék.
Klán: Az már más kérdés, hogy a klánvezérnek egy rohamban pont nem az a dolga hogy az elsõ sorban tankoljon szvsz, hanem hogy életképes legyen és ez nem ua. Pl õ legyen a leggyorsabb, és neki legyenek olyan skilljei aminek segítségével bárhogyan is de minél tovább túléli a csatát.
Birkus Maximus
To enter Antharas's Cave, a character must have a portal stone. To get this portal stone, the character's level must be 50 or higher.
To obtain a portal stone, meet the Seal Guardian Gabrielle. Follow her guidance to get the portal stones.
Without the portal stone, you can circle around the cavern, but cannot enter. With the portal stone your character will be transported inside. After meeting 4 of the seal guardians, you will be able to enter the cavern.
Deep in Dragon Valley, there is a dungeon
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Birkus Maximus
itt a lista a játékosokról de totál nem vágom hogy kicsodamicsoda. Annyit vállalok, hogy bevágom ide a klánlistát a jelentkezõkkel együtt 😊
Még nem jáccom 😞 Várom az OTPtõl a telefont
Birkus Maximus

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Birkus Maximus