Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
meg szerintem a dual wieldet is ALAPOSAN melléfordították, mivel jelenleg így szól a skill szövege:

"DUAL WIELD MASTERY- Increases attack power when using bows."

namostakkor mivan, csókolom? azért tanulnám meg a dual wieldet, mert egyik kezemben íjat, a másikban kardot lóbálok? 😄DDDDD sztem a bows helyett both-ot írtak volna... valaki biztos hallás után gépelte be 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ez igaz, ijjász is lehetne tank. Olvastam a koreai srác interjúját aki elöszõr elérte a 75öt. Mondta hogy mivel olyan magas volt az evade hogy a mobok alig találták el. Ez oké is lenne, de most attól függetlenül hogy a patchben most megszívta ezzel, nem lenne jó. Miért? JOBon voltunk crumaban és ott pvpztünk két magas szintû playerrel. Egy ijjasz és asszem egy tõrõs volt. A csapatunkban volt 2 orc monk meg más közel harcos, warrior. Láttam ahogy próbálták megütni a tõrõst de csak a levegõt csapkodták. Kb 10bõl 1 ütés ha talált mert magas volt az evadeje a tõrösnek. Erre én a DE mágusommal nyomtam rá egy varázslatot ami viszont odabaszott a tõrösnek. A varázslatot nem vagy nehezebben evadeli. Amugy az orc monkok ugy 28-30asok voltak asszem én meg 30. Én mindig eltaláltam a tõröst és az ijjászt is. Tehát magas evades karakter addig jó amig csak mob ellen harcolnak és nem egy halom player ellen.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Amúgy kis idõfeláldozással igen sok SP-t lehet juttatni a leadernek: kell hozzá egy DE WIZ (lvl 33+ legalaább), aki farmol Wyrmeket, azt jól megmérgezi Poison Clouddal (e mérgezésért nem jár xp a preludeban, majd csak a Chronicles után..), és amikor már alig van HP-je a MOB-nak akkor a Leader (aki nincs partyba!!!!) jól szétveri a kis HP-jû Wyrmet: ezáltal az összes XP-t és SP-t Õ zsebeli be....
De uygan így lehet farmolni gyorsabb MOB-okat, de ahhoz már egy Sámán tömegbénító spellje is kell...

Strahd_
szerintem meg partyban örülsz neki hogy az ijasz ilyen. Mikozben te tank vagy és a papnak meg bejöna szörny ellen a root nem??? PvP ben gondolkozol csak és nem abban hoyg partyban jo ezzekel együtt harcolni a szörnyek ellen. Ha iyg veszed a wizard a leggyengébb ijasz siman bezavarja a harconak meg sok hpja van magas mdef igy nem lehet lesebezni. Mégsem látok erröl sirást csak azt hoyg az ijaszok erösek. Azok és ez téged miért zavar a saját karaktered kijátszásában hogy a másik erös nem szórakoztat téged játszani a karaktereddel?

Nethyrrea
windows felállt 😊

hate skillje a palus knightnak is vvan, de megkapja az ellenkezõjét is, ami a confuse. az ellen hirtelen nem engem akar majd ütni, hanem valaki mást.... 😊

ezzel párhuzamosan vannak partit erõsítõ skilljeim, amolyan tánc-félék, amik növelik a party attackját, ütéserõsségét (critical damage-t), meg hasonlókat.

meg az ellen gyengítésére ott a hex (ellenfél defensét csökkenti), és késõbb a power break, ami az ellenfél attackját csökkenti le.

ezeken felül a nem-aggro szörnyek ellen fõleg hasznos az energy drain, amivel az életerejébõl lopok tõle, illetve az állandó sebzést biztosító poison, és sting skillek.

és a magic resistje sem utolsó. hát még ha felveszek nyakláncot meg egyéb csillivillit..

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Jaj ne!! A hülye amik szarul fordították le a spellt, és emiatt ítrak olyan égbekíáltó faszságot, hogy Gives no damage, de ez egy eszement HÜLYESÉG, az Aura BURN igen is sebez (méghozzá nem is olyan rosszul )

Erre mondtam megoldást amit külföldi topicban írtak jó klánok tagjai. Ha SPt nem tud költeni akkor TÁMOGATNI kell pénzzel a legjobb cuccra, igy tuti nem lesz problémája hogy sp hiányzik. Plusz gyorsabban szedheti össze az spt, elöbb költhet magára SPt. Ha nem támogatja a komplett klán, csak szívni fog és a végén még a leader lesz a legalacsonyabb szintû a klánban. Tehát a leadert tmáogatni,támogatni,támogatni. Igy nyugodtan lehet lovag a leader.

Ebbe a játékba pedig sajnos eléggé gyengék letek a tankok: egy ijjássz ellen sajnos nincs túl sok esélye (hiába van pl a Paulus Knight-nek deflect arrow skillje), pedig éppen azok megsemmisítése lenne a fõ feladata 😞. Ráadásul ha egy gyógyító ellen küzdene, akkor is inkább a pap gyõzelmére fogadnék (egy lebénított tank nem sokat ér..., a root pedig nagy M def-u ellenfél ellen is bejön legtöbbször)
De a legszomórúbb az volt látni, hogy a tankok soxor nyillal rohangálnak, annak ellenére, hogy egyáltalaán nem vagy alig értenek hozzá (pl sok lvl 30+ as lovag, törpe 😊-eléggé idiótán mutatott , de hatásos volt-, lvl 20 alatti ork ijjat használt....).

Ez nem igaz knigth és gladiátor esetében. 20 alatt mondjuk tény hogy lassabb mint pl a DE varázslóm volt, de 20 fölött már durva. Én stun miatt 3x annyi fehér mobot irtottam ki mint varázslóval. Persze a hátrány, hogy nagyon cucc függõ. Szar cuccal nem fejlõdik jól(támogatás?). Magasabb szinten meg partiban kell lennie hogy gyorsan fejlõdjön, de ez minden karakterre igaz, kivéve a túlhypeolt ijjászra.

Strahd_
sebez is?

Az Aura Burn a wiz egyik igen jó spellje, mert bár csak közelre hat, de nagyon gyors (1 mp a castja kb 😊 ) szóval mindenképpen fejleszd ki!

BlackArt
Nektek hogyan van beallitva a kepernyo kezelesugyileg es miert? En alulra pakolok mindent egy kupacba, igy csak fol-le mozog a szemem (21"-os monitoron epp eleg).
Valahogy igy

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Ferro_TwL
Itt a legjobb tankok a knightok, azert mert van hate skilljuk. Ezzel magadra tudod huzni a mobot, ha mast akar utni (az AI ugy van megcsinalva altalaban a MMORPG-ben, hogy a gyogyitora es a legnagyobbat sebzokre megy).
Utanna az olyan kari jon, akinek van stunja pl ork monk, torpe, mert ezzel is meg lehet akadalyozni, hogy a mob ramenjen a support karikra.
Ebbol kovetkezik, hogy szerintem a legjobb tank (mondjuk level 40-ig biztos utanna mar nem ismerem annyira a skilleket😊 az ember lovag. Van hate es shield stun skillje, jo hp, jo def es shield mastery.

Palus knight:
En sokszor ugy irtottam vele akar a piros mobokat is, hogy posion es sting ez levitte a hp-jat az 1/3-ra (mar ha hatott), utanna mar csak ki kellett vegezni. Egyebkent a posion nagyon jo (marha hat😊, mert messzirol lehet nyomni (meg az agrok se jonnek rad mikor varazsolsz, csak utanna) es a fele hp-jat leveszi meg egy piros mobnak is. Ja es chronicle 1-ben meg kevesebb mana lesz.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

BlackArt
Igy van ahogy mondod, ki mondott mast?
Emellett megjegyzem hogy lattam mar assat mint tankot (nem L2-ben) a magas evasion miatt a mob egyszeruen nem tudta megutni. De a "taunt", vagy mas idegesito skill az kell, mert az AI sokfele lehet. En csak SB-t tudom felhozni, ott pl a dogok mindig atvaltottak a legnagyobbat uto karira (casterek voltak azok), vagy a healerekre (szinten tobbnyire csaterek), igy fontos volt az a skill amivel a tank vissza tudta huzni magara oket. Egy masik skill a "hold the line" megakadalyozta, hogy "atfusson" akarki is a karin, vagy kozvetlenul mellette kikerulje. Pl. varfalakon, bastyak atjaroiban ezzel aztan le lehett zarni az ellenseg utjat, hatul meg ugye ugykodtek a healerek.

Kyel
Most nem azert, de a tank nem azt jelenti, hogy van egy kari a leheto legnagyobb def-el (P.def) es amig a mobok ragjak a fulet addig a support team (casterek, ijaszok, dmg dealerek) leamortizaljak? Barhol jatszottam eddig barmivel, a tank szerepe az volt, hogy tartsa a mobot addig amig az meg nem fexik... Sajat icipici kis eszemmel a tanknak ebbol kovetkezoen heavy armor, baromi magas HP, shield, defense skillek, agrotarto skillek stb. dolgokbol kell osszeadodnia, tehat alapbol a knightok, raiderek.
Strahd_
Aura burn használhato Skill?

Nethyrrea
aham....

monnyátokmár, hogy mennyek windowst telepíteni, mert életbe nem leszek kész.... 😄

A freezing strike az varázslat nem közelharci támadó skill. 😊

Nethyrrea
szerintem mazochista, és meg akar degleni 😄😄

Nethyrrea
azon filózok, hogy a bladedancer freezing strike-ja karddal is megy, ugye?

bár elõször a stingben sem voltam biztos, de aztán megyõztek, és ki is próbáltam, hogy megy.

volt is egy vices helyzetem: nekimentem 28-as szinten egy basilisk guardiannak giran közelében. úgy az egytizede leverése után láttam, hogy igen hamar el fogok patkolni, ha nem húzok onnan, és elkezdtem futni. aztán mire elértem giranba, a szörny fele hp-ja lement futás közbe, hála a stingnek 😊
a másik felét egyelõre inkább nem vertem le róla...

Ez a gyerek a guard antokat akarja kicsalni?

Már leszedtem és már párszor meg is néztem 😊
CSak egy Gladiátor vs Dark Avenger meccsre lennék kíváncsi, mert a gladiátornak ku*va durvák a támadó skilljei, viszont a DarkA-nak ott van a macsek, shield stun ami elég szivatós.
Az egyiknek elég kegyetlen a védelme minden téren (heavy a.m. 36, deflect arrow, magic resistence 35, shield mastery), a másiknak meg a sebzése durva (Fatal Strike, Sonic Blaster, Triple Slash, Sonic Buster, Double Sonic Slash, Sonic Storm, Triple Sonic Slash).

Nethyrrea
játékoslistába engem is beírhatsz birka

NETHYRREA lvl 29+ palus knight (DE) female, leendõ bladedancer, gazdája más helyeken OBERSMITH-ként ismeretes, csak itt vagyok szintén nethy 😊

Nethyrrea
tegnap este linkeltem be egy pvp múvit, ott elég sokféle meccs van, kasztokban nem vagyok sure, inkább a fegyver összeállításokat írom le:

human katana-shield, idézett macska VS DE tõrös fickó

human katana-shield, idézett macska VS törpe kiscsaj buzogány-shield

ork buzogány-shield VS DE tõrös

human katana-shield, idézett macska VS elf íjász csaj

klónharc, két tökugyanolyan katana-shieldes human, aki fentebb is

Videót kérdeztem 😊 amit én raktam be az a skillek összehasonlítása 😊

Strahd_
és 21+

Birk@
nem te vágtad be pont a linket? 😊

Birkus Maximus

Strahd_
Isendur én vagyok... .)

BlackArt
nah, Ijjasz is lehet tank, ha nem szaladgal korbe-korbe 😊)
Viszont eppen most olvasom, hogy az ijjaszok gyengitesere levettek az evasiont, igy (ahogy mar irta is valaki) a torosok mint pl. assa megszivtak mert akar sotetkek mob-ok is ugy leverik a HP-t hogy pihenni kell. Rohej. Az ijjasz meg "kite"-zik ugy is, vagyis szaladgal a dog elol es ugy lovi hogy ne tudja megutni.
Szoval egy jo ijjasz le tud szedni egy nala lassabb, tavolsagi fegyverrel nem rendelkezo tankot ha megfelelo ido es ter all rendelkezesere.
SB-ben a scout-ommal es egy +30%-kal messzebb hordo ijjal seggbe lottem ketszer mondjuk egy barbart, mire odarohant elnyomtam egy hide-ot amivel GM szinten fel masodperc alatt lathatatlan lettem a szamara, hide-bol elnyomtam egy sneak-et, amivel mar lathatatlanul mozogni is tudtam. Odebbfutottam, megint seggbe lottem es igy tovabb (tamadasnal lathatova valtam). Kurvara idegesito tudott lenni 😊))

Nethyrrea
hát meg mivel ha level upot akarunk a klánnak, akkor a vezetõnek elég sok skillponttól kell megválnia érte, ergo nem tud addigse tanulni, tápolni. mondjuk ez is a klánvezér aktuális szintjétõl függ. ötven körül már a skillek általában 100k-nál kezdõdnek darabonként, sõt. bladedancernek van valami skillje 52-es szinten asszem, ami 410k sp-be kerül. a problemma csak az, hogy a hasonszintû szörnyek (warcry adatok szerint), olyan 320-350 sp-t adnak darabonként. bár....200 000 sp-hez kb 600 szörnyet kell leütni, ami azon a szinten csak nem lesz talán már akkora probléma..

Nem tud vki egy Dark Avenger vs. Gladiator videot?
Nagyon kíváncsi lennék.

Birk@
Nem tank az tényleg tank. Megáll, és üt mindent mint a répát 😊 Sok HP, magas PDEF. Õt lehet hátulról gyógyítani; és idõt ad az íjászoknak hogy nyugisan szétlõjenek mindenkit 😊

Klán: Az már más kérdés, hogy a klánvezérnek egy rohamban pont nem az a dolga hogy az elsõ sorban tankoljon szvsz, hanem hogy életképes legyen és ez nem ua. Pl õ legyen a leggyorsabb, és neki legyenek olyan skilljei aminek segítségével bárhogyan is de minél tovább túléli a csatát.

Birkus Maximus

BlackArt
Nem. Ijjaszok kiting-elnek, (kite) nem tanking-olnak (tank) 😊 Ha nem vagy melee kapcsolatban a celponttal, akkor nem vagy tank.

Nethyrrea
khöm....magyarán amit a múviban láttunk arról a csapatról akik kikapták antharast, legalább 50-es brancs volt....és elég sokan. vajon hányan élték túl....?

Nethyrrea
(2) Qualifications in order to meet Antharas

To enter Antharas's Cave, a character must have a portal stone. To get this portal stone, the character's level must be 50 or higher.

To obtain a portal stone, meet the Seal Guardian Gabrielle. Follow her guidance to get the portal stones.

Without the portal stone, you can circle around the cavern, but cannot enter. With the portal stone your character will be transported inside. After meeting 4 of the seal guardians, you will be able to enter the cavern.
Deep in Dragon Valley, there is a dungeon . At the lowest floor are creatures with the portal stone you can use to enter Antharas' cave with.

Nethyrrea
tehát akkor magyarán egy jobb íjász jó tanknak minõsül. legalábbis crumában mindig az íjászok húzták a porta-kat meg kratorokat. torfe már más kategória, ott elég hamar beérte az íjászt és majdnem meg is deglett bele szegény skill, vagy ki volt az aktuális csalinyúl 😊

BlackArt
Tank: magara huzza a dogoket es magan tartja oket mig a gyengebb karik segitik leverni azt. Tehat az idealis tank az, aki magara tudja huzni oket, ott tudja tartani oket, es sok utest kibir, (magas a def, evasion, vagy HP).

Eddig otthon milyen kliens volt fent?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Birk@
Vki mesélg vmi 1 alkalmas utalási trükkrõl, mesélje már el pls hogy hol eszközölte és mennyi idõ volt megcsinálni

Birkus Maximus

Nethyrrea
namost a tank fogalma mint olyan mit takar (kicsit még láma vagyok mmorpg szlengben 😊 )? egy palus knight nem az (bladedancer szeretnék lenni)

Birk@
http://crazyn.uw.hu/other/lineage/lista.jpg

itt a lista a játékosokról de totál nem vágom hogy kicsodamicsoda. Annyit vállalok, hogy bevágom ide a klánlistát a jelentkezõkkel együtt 😊
Még nem jáccom 😞 Várom az OTPtõl a telefont

Birkus Maximus

Gugger
jogos jogos, tényleg kevés a tank kari, mert egyedül nehéz vele tápolni alacsony szinten ! 😞

Kyel
Na megvettem en is meg tegnap, be is masztam fel orara, nem volt benn senki, elmentem Giranba - nem valtozott semmi. Az a baj hogy ez a munkahelyi gepemen volt, az otthonin meg fel kell peccselnem, meg fel is akarom telepiteni elotte a prelude klienst, ami mostanra lejott a munkahelyemen, szal ma este vagy, holnap reggel leszek en is online leghamarabb. Clan: mindenkepp legyen 1 clan, minel gyorsabban es tolem nyugodtan lehet az Inquisitors. Neander - lvl 26 monk.
És errõl mit gondolsz?

Reo te már jatszol?

Birk@
ha hülyeség amit írtam javítsatok ki kedves inkvizítorok 😊

Birkus Maximus

Hol a bogyom, valaki adja vissza.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Birk@
Hát, leírok ide 1-2 dolgot, csak hogy tiszább legyen a dolog egyesek számára. Az inquisitors klán (legalább is én azóta vagyok tagja) már JOBon is volt, és szerintem egy igen jól összerakott banda jött ki belõle, akik számíthattak egymásra, bármirõl is volt szó. Én legalábbis így láttam 😊 Az, hogy a klán elkezd esetleg bõvülni, az nem hiszem hogy azt jelentené, hogy fel kéne adni bármit is abból hogy egy haveri társaságot alakítsunk ki olyan emberekbõl, akik ebbe benne lennének, és nem túl antiszocok 😊 Szal nem értem ezt az egész idióta klánkérdést, mindenki oda jelentkezik ahova akar, ha meg nem jó, át lehet menni következmények nélkül máshova. Sõt ha jól emlékszem még a klán nevét is meg lehet változtatni bármikor. Szal szedjétek össze az elgurult gyógyszereket aztán go jáccani 😊

Birkus Maximus