Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"And you will know that my name is the Lord when I lay my vengeance upon thee"
(Ezekiel, 25:17)
És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A sleep alatt nem tud csinálni semmit, de ha megütöd felébred, így ez inkább arra jó hogy addig pihensz egy kicsit meg felkészülsz a következõ root-ra 😄
Khold- 52 SR
nem értem, a készítõket, miért adnak az egyik karinak szinte csak élõhalottak elleni támadó skilleket, ha ez a gém a várfoglalásról és pvp-rõl szól
Elösször is leroot-olja nem tud elfutni 😄
Aztán ha túl sokat sebez akkor szépen elaltatja és addig szépen felgyógyítja magát, meg leül egy kicsit pihenni 😊
Aztán megint lerootolja hogy nehogy elfusson és megint üti egy kicsit 😄 Azt így tovább és kipurcan elöbb-utóbb az ijjász 😄
És ezt meg tudja csinálni mert van: fast mana, fast hp reco-ja + mp boost + hp boost + heavy armor + sok tápolo buff saját magára.
Warrior-al már nehezebb a dolga mert annak van sleep ellen egy spec védelme

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Két különösen hasznos skill ebben:
Sonic Blaster 21(lvl) 46(MP) 600(Range) 15(Delay) 79,000(SP Cost)
Emits blade beam to strike a long-distant enemy. Available with blades, blunts and double-blades. Power 1046.
Sonic Storm 12(lvl) 78(MP) 500(Range) 20(Delay) 79,000(SP Cost)
Emits blade beam to damage long-distant enemies. Available with blades, blunts and double-blades. Power 262
Dio szvsz nem jó példa, mert csak az elsõ szinteken szívtál a stamina miatt, utánna olyan sok volt, hogy semmit nem jelent, gyakorlatilag mintha nem is lett volna. ;D
én is a lövési idõ hosszabítását látom aranyközéputnak
már írtam ide, hogy ezel a sima assasinokat szopatták csak le, szal jól mellényultak a dolognak sztem
félreértések is vanak ugylátom: tank-k nem alegjobb a bladedancerr dual wielder, mivel igaz hogy 40ig van hate skillje nki is, utána viszont tudtommal nincs, szal 40+on nemtud normálisan aggrot tartani
az igazi tankok itt a lovagok (orc tank nem jo szinten) palusn knigt valamit elven knight-k
magus karik: hát valami irtó nagy tévedéseb vanank egyesek, akik azt mondják ijjász jobb team kari mint a damage dealer varázsló, vazászló sokkal univerzálisabb, sokkal nagyobb damage tud kiadni magábol rövidebb idõp alatt, és van gagyi de van healje is, buffok stb
nemtom hány ijjász partyzott itt komolyabban (ez azt jeletni hogy chainbe öltek magsabb szintu mobokat), de nekünk van már tapasztalat, meg lehet kérdezni ijjászok a 7mana/shout-s bow-l hányszor ültek le mig mi harocltunk tovább, eben is jobb egy varászló sokkal..
pvp-n nos ijjász klassz, de egy egyszerû példa: 25-38 között bármelyik varászló megesz reggelire bármyilen tankot, sztem még ijászt is😊
engem törös assaisnként 5 sec alatt ölt le egy magasabb szhintu varázsló, 1,5 secenkéánt nyomta rám a 300akat, el se értem hozzá
ijjász mire meglõvi power shou-t halott, spellt nem fog evasionolni, ez köztudott😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
V9ykn8_TZL0
Scout HP-ja 1400-1800 kozott volt, barbare 5-6000 kornyeken, de battlerage-dzsel folnyomhatta 10000-re rovid idore. Ami a fontosabb: SB-ben mindenfele mozgas staminaba kerult, tehat a futas es a harc is. Egy scout folnyomhatta a staminat 500 kornyekere. Egy loves kerult (spelltol fuggoen) 5-30 staminaba. Na most ha egy ijjasz elkezdett kotekedni egy barbarral, hamar porul jarhatott mert hiaba volt ketszer olyan gyors: ha elfogyott a staminaja mar csak setalni tudott, es akkor jott a nagyfejsze 😊 Szoval a ballance az fontos, mint mar elhangzott itt szamtalanszor...
Maradjon az Inqvizitors klán a magyar klán. 50.0%
Hozzunk létre egy új klánt a magyaroknak (csak névváltás)! 8.5%
Maradjon az Inqvisitors, majd csinálok én saját klánt külföldiekkel meg a haverral... 7.7%
Hozzunk létre 2-3 magyar klánt és támogassuk egymást! 0.0%
Klán? Szarom le én szólózok 😛 3.8%
EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman
jah és idö legyen azért a lövés koncentrálnia kell a pontos célzáshoz nem vaktában lövöldözik jah és ha kötzzel az elenfél akkor már nem tud ugy löni .)
vagy mar megy a JOB ezerrel?
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Arra ott lesz a kontraijjász,tõrõs,spell howler meg hasonlók.
Ultimate def arra jó siegeben, ha éppen 3 player helyett 10 támad. Ekkor be kell lõni ultimate defet és remélni hogy a klántársak és szövetségesek levakarják rólad a +6ot. Ultimate def csak amolyan vészhelyzet skill, máshogy nem is lehet használni mert 20 perc a töltése. Ettõl függetlenül legmagasabb defje van, szóval ki kell birnia amit kap.Ha nem birná akkor nem lenne igazi tank.
Bevillant gondolatban, ahogy megyünk le jó nagy partyban antharas-hoz, egyszercsak megáljt parancsolsz, kiemelkedik egy krómozott oszlop a talajból, diszkó gömb a plafonból, és kéjes vonaglással ingerlõ hanrci táncot jársz, a férfi karakterek nem kis megelégedésére 😄
(Másrészrõl meg az U def csak 30" tart, és utánna elég sokáig nem töltõdik fel: egy 2 órás Castle Siegnél ezt sajnos nem túl soxor tudod megjátszani...)
kérdés: palus knightnak most a heavy armor masteryt lehet tápolni. DE majd bladedancer szeretnék lenni; annak jobb a light páncélzat, vagy érdemesebb hevire gyúrni? mert ez dilemma most.

És elgondolkodtató, hogy mi lesz egy Castle siegnél: egy csapat aminek 80 %-a ijjász és a maradék support kari (sámán+ pap), simán lesöpri majd a "vegyes" csapatot (persze ezt most senki nem hiszi el, de a PvP statisztikák ezt vetítik elõre).