Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért arra tesék gondolni hogy 1 napig ultem ittt es 30k
nyi sst csinaltam...
szal jo lenne hogyha nem a 2 szép szemetekért nöne össze a hátsom a székkel...
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
vegyétek meg ! 😊
ss 9a sps 17a bone arow 4a
ha maser nem azert vegyetek tolem hogy ne mas hizzon belole...
wizardfomnak kene fegyo 😊
majd megdolgoztatjuk a klánföldünkön vadászokat,és majd õk finanszírozzák..De nem hiszem hogy két órán át folyamatosan kéne a kristályokat használni..bár lehet..mert nagyon ütõs kis cucc lesz.
Khold- 52 SR
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Grats

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
lehet jó gondolatokat olvasni itt
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
kapsz vele egy hó ingyen játékot
Gath3r-re wispelj-rá, szerintem neki már nem kell.
Majd felébredsz!

Lehet egy olyan hülye kérdésem hogy mibe van a játék és hogy kell e pengetni érte havi fixet?Vagy cd keyes vagy valami hasonló fortély?!
namost...igen. kb mennyi is az a cucc amitõl megszabadulna? és....mit venne helyette? hm?
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
The consequence of what they're doing will have a much worse effect than what we're seeing now. As long as the farmers stay in business, a player can buy as much adena as they desire in an instant now.. and PvP in this game is largely based on how good your equipment is rather than your skill. Right now legit players in their 40's are struggling to find/afford the first c-grade weapon... an ebayer will be able to afford the best c-grade weapon from day 1 of creating their character. Who do you think will have b-grade weapons first, or a-grade? Adena buyers will get them, and the best armor & accessories long before legit players do and dominate PvP for a long time. So, those of you saying "oh the farmers don't bother me", I want you to remember you said that when you get into clan wars later on and "pImPmAsTeRXxX" or one of the other hundred of archer clones kills you in 2-shots with the 15 million adena bow he got using adena he bought from all those farmers that "don't effect you".
meg egy képet is berakok tegnapról mindjárt, ahol a gyerek elég érdekes cuccokat akart ELADNI máris...
1. 3 lincan jött (persze en wooden setben meg Hunting Bowwal voltam 😊.. Kissé meglepõdtek amikor a Huntingból Str Long Bow lett, meg a wooden setböl Monticore..
1 nyil 1 head.. 😊
2. Megint 3-an jöttek de már szervezetteben, le is vettek 150Hp-t ..😊)) (Megint meghaltak.)
3. Hivták a nagyfiukat. Jott meg 2 kari, akik Monticore cuccban es kukurival voltak.. Jol ki is basztak velem, mert akkor támadtak meg amikor aurakat nyomtam. De nem baj az 5-6 bol leszedtem 3-at utanna (szegyen a futas, de elfutottam 😊..
4. Feltöltödtem, aurakat magamra raktam es vissza mentem, aztan azt hittek hogy ok a Janik, csak elfelejtették hogy az elöbb nem volt auram se manam.. 😊
Megöltem mind a 6-tot és maradt 800Hp-m 😊)..
De nagyon geci egy banda, szivatják a kicsiket. Aki a területükön öli a lireineket, azt megtámadjak és elkergetik.
A szerzett pénzt amit lirein gyakáassal szereznek azt meg eladják az e-bay -en .. ( Ha ezt csináják, legalább ne ennyire feltünõen..)

Majd felébredsz!
Minden nap olvasom a híreket, mi történt a nagyvilágban (Adenben).
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
de nagyon fogy
๏̯͡๏﴿
brobléma csak az hogy eladtam fegyomat és igy nehezen boldogulnek...
ha valaki tudna segiteni pár orát megköszönném...
kell ss ? 😊
sps nak 3 de azt még ugy sem tudok
ezekután esc scrollal téptem a faluba eladni a felesleges cuccokat, mert a csigák is levadásztak
๏̯͡๏﴿
hova teszem?
😊
๏̯͡๏﴿
Okés, de csak ha a klántól kapok némi anyagi támogatás, mert a Siege Gólem 70 kristály!!! 5 percre!!!!!
2 óra az 1680 kristály ami (ha 600-ért veszem(amit sose tennék
)) 1,08 milla!!!
Sebaj, majd KSezünk meg farmolunk közösen!

9a alá nem tudok menni bármeynire is haverok vagytok 😞
igy azért nem halok én se éhen és nektek meg lessz ssetek elég...
nagyon kéne sps recept gondoljunk a varinkjainkra!
napi 20k ss-ert mennyi kersz?
nem kell....
most van 12 ezer ss em de ne mtudok tobbet gyártani mig nincs meg a coal meg az iron a cuccomhoz...
"Yesterday a bunch of GMs and QA guys from both LA and Austin offices held a test run castle siege. We gathered around 50 players, and headed to Giran Castle. Of course, it would be impossible for 50 average players to succeed at a castle siege so our characters were buffed to the max and we went to work. I played a female Dark Elf Bladedancer named Mzer.
Needless to say I died several times, those NPC archers are crazy. At one point I was looking like a porcupine. At each door is a large number of guards. The PC archers have to kill the NPCs on the ledges quickly, since the rest of us are defenseless. All the fighters were responsible to break down the doors, which had a nice effect, since the more damage it took, the more beat up it looks, so you know you are getting close.
The giantic siege golem made a showing and it is impressive to say the least. Unfortunately, you can only use the siege golem around the perimeter defenses, once you are inside the castle grounds, you are on your own.
In the end, we made it all the way down to the Avatar room, but could not obtain the Avatar safely within the 2 hour time period. The most important thing was the setting up for the rallying point by the Alliance leader just outside the castle walls. Otherwise we would have been in serious trouble.
I'll be sure to post some screenshots in the official section, although I was in such a rush they weren't done very well.
PvP system discussion
We will be holding a PvP discussion on the forum next week to try and come up with ideas on how to improve PvP play. I will serve as devil's advocate in the process, trying to shoot down whatever ideas you might have (j/k). Eventually we will take the best ideas produced, based on what we know or want about PvP and send it to the developers for review and possibly for implementation."
Khold- 52 SR