Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

menyi lenne a jo?

azért arra tesék gondolni hogy 1 napig ultem ittt es 30k
nyi sst csinaltam...

szal jo lenne hogyha nem a 2 szép szemetekért nöne össze a hátsom a székkel...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Acro
17a sps ert nem valami kecsegtetõ😊

Khold- 52 SR

eberek nagy menyiségu ss sps meg bone arowom van
vegyétek meg ! 😊
ss 9a sps 17a bone arow 4a

ha maser nem azert vegyetek tolem hogy ne mas hizzon belole...

wizardfomnak kene fegyo 😊

Acro
Hát ja...meg kéne venni a gamét..meg van havidíjja is.

Khold- 52 SR

Acro
Siman..
majd megdolgoztatjuk a klánföldünkön vadászokat,és majd õk finanszírozzák..De nem hiszem hogy két órán át folyamatosan kéne a kristályokat használni..bár lehet..mert nagyon ütõs kis cucc lesz.

Khold- 52 SR

Jockey
faszán kihalt míg távol voltam az adsl modemem, így míg a matáv nem jön azt cseréli ki nem leszek online sajna..

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

LeonSilver
Milyen fasza ezt és ehez hasonlókat olvasni!!!!!!
Grats

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

HUNrricane
De az elsõ két számjegy 14

Majd felébredsz!

Nethyrrea
http://forums2.warcry.com/read.phtml?f=53&id=281731

lehet jó gondolatokat olvasni itt

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hpzolee
whiteric hez hasonlo történeteket szeretnék olvasni :F ugyanis nincs netem csak böngészés és nem tudom tolni mar 1 hete 😞(

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Nethyrrea
14.99 volt írva asszem lin2.comon, de neked legyen igazad 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
50 dollár ecceri vétel és havi 15 dollár vétel

kapsz vele egy hó ingyen játékot

HUNrricane
A játék 50 dolcsiért 1. meg kell venni, utánna havi 14 dollár.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Nálam van egy, csak nem az enyém 😊).
Gath3r-re wispelj-rá, szerintem neki már nem kell.

Majd felébredsz!

Nethyrrea
és a warcry szavazása a bot/ebayfarmer problémáról:

Oren
Hali!

Lehet egy olyan hülye kérdésem hogy mibe van a játék és hogy kell e pengetni érte havi fixet?Vagy cd keyes vagy valami hasonló fortély?!

HUNrricane
Hehe...

Majd felébredsz!

Nethyrrea

namost...igen. kb mennyi is az a cucc amitõl megszabadulna? és....mit venne helyette? hm?

csuzlee
Keresek elado Hunting Bow-t, ha van valakinek irjon nekem msg-t. Koszi!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Nethyrrea
egy szemelvény a warcry egyik fórumából ami a botok és az ilyen köcsög ebay farmerek problémájáról cseveg:

The consequence of what they're doing will have a much worse effect than what we're seeing now. As long as the farmers stay in business, a player can buy as much adena as they desire in an instant now.. and PvP in this game is largely based on how good your equipment is rather than your skill. Right now legit players in their 40's are struggling to find/afford the first c-grade weapon... an ebayer will be able to afford the best c-grade weapon from day 1 of creating their character. Who do you think will have b-grade weapons first, or a-grade? Adena buyers will get them, and the best armor & accessories long before legit players do and dominate PvP for a long time. So, those of you saying "oh the farmers don't bother me", I want you to remember you said that when you get into clan wars later on and "pImPmAsTeRXxX" or one of the other hundred of archer clones kills you in 2-shots with the 15 million adena bow he got using adena he bought from all those farmers that "don't effect you".

meg egy képet is berakok tegnapról mindjárt, ahol a gyerek elég érdekes cuccokat akart ELADNI máris...

HUNrricane
Tegnap este kiírtottam az egész lincan (kínai farmolos) csapatot..
1. 3 lincan jött (persze en wooden setben meg Hunting Bowwal voltam 😊.. Kissé meglepõdtek amikor a Huntingból Str Long Bow lett, meg a wooden setböl Monticore..
1 nyil 1 head.. 😊
2. Megint 3-an jöttek de már szervezetteben, le is vettek 150Hp-t ..😊)) (Megint meghaltak.)
3. Hivták a nagyfiukat. Jott meg 2 kari, akik Monticore cuccban es kukurival voltak.. Jol ki is basztak velem, mert akkor támadtak meg amikor aurakat nyomtam. De nem baj az 5-6 bol leszedtem 3-at utanna (szegyen a futas, de elfutottam 😊..
4. Feltöltödtem, aurakat magamra raktam es vissza mentem, aztan azt hittek hogy ok a Janik, csak elfelejtették hogy az elöbb nem volt auram se manam.. 😊
Megöltem mind a 6-tot és maradt 800Hp-m 😊)..

De nagyon geci egy banda, szivatják a kicsiket. Aki a területükön öli a lireineket, azt megtámadjak és elkergetik.
A szerzett pénzt amit lirein gyakáassal szereznek azt meg eladják az e-bay -en .. ( Ha ezt csináják, legalább ne ennyire feltünõen..)

Majd felébredsz!

agyhalál
Persze.
Minden nap olvasom a híreket, mi történt a nagyvilágban (Adenben).

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

semo1
Te + élsz?

van ss meg sps is 😊
de nagyon fogy

75 coal hianyzik 😞

agyhalál
A lammer

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Nethyrrea
sztem no para, mert ahogy azt az angol beszámolót olvastam, 50 db maxra nyomott kari izzadt elég rendesen a siege során...tehát mire odáig jutunk egyáltalán hogy egy szídzset meg merünk jáccani sztem az lesz a gondod inkább hogy hova rakd a rengeteg kristályodat......

nagyonn megköszöném 😊

Lynx_TWL
ma már nem hiszem,h ogy elhagoym TI-t de van 12 ironom 18 coalom😊

๏̯͡๏﴿

nah 20 iron és 110 coal hiányzik sabrémhoz
brobléma csak az hogy eladtam fegyomat és igy nehezen boldogulnek...

ha valaki tudna segiteni pár orát megköszönném...
kell ss ? 😊

hehe ss nek nincs sullya 😛

sps nak 3 de azt még ugy sem tudok

Lynx_TWL
Nehogy tulterhelodj, en amikor bevaltottam cirka 1000skint 100healingre hirtelen megugrott 12kra az inventorym terheltsege a speedem meg 64re😄
ezekután esc scrollal téptem a faluba eladni a felesleges cuccokat, mert a csigák is levadásztak

๏̯͡๏﴿

ja nem mindig kell csak falbontaskor 😊

hát ja pangás van pedig 1-2 nap és lesz pár 100.000 ss em
hova teszem?
😊

Lynx_TWL
70 kristály fenntartani 5percig, nem 5perc készítéséig, vagy igen?😊

๏̯͡๏﴿

2 órán keresztül???
Okés, de csak ha a klántól kapok némi anyagi támogatás, mert a Siege Gólem 70 kristály!!! 5 percre!!!!!
2 óra az 1680 kristály ami (ha 600-ért veszem(amit sose tennék )) 1,08 milla!!!

Sebaj, majd KSezünk meg farmolunk közösen!

Lynx_TWL
nagy pangés van ne számíts most vevõkre😊

๏̯͡๏﴿

senkinek nem kell d ss ???

Lynx_TWL
a változatosság kedvéért még egy😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nyaklánc megint😄

๏̯͡๏﴿

jo meg mindig jobb mint 200k

180k

srácok 100 ss hez kell 1 ore 300s meg egy d kristaly 600a
9a alá nem tudok menni bármeynire is haverok vagytok 😞

igy azért nem halok én se éhen és nektek meg lessz ssetek elég...

nagyon kéne sps recept gondoljunk a varinkjainkra!

mind2 lvl 4-es
napi 20k ss-ert mennyi kersz?

hehe most esett a C-soulshot recipe is

légyszives nézd meg hogy milyen szintü ha lvl 3 kell akkor
nem kell....

most van 12 ezer ss em de ne mtudok tobbet gyártani mig nincs meg a coal meg az iron a cuccomhoz...

C-s SPS recipe nem erdekel?

Na Skill engem is erdekelne az SS. Napi 20 kilo

Acro
A srácok már testelik a castlesieget...

"Yesterday a bunch of GMs and QA guys from both LA and Austin offices held a test run castle siege. We gathered around 50 players, and headed to Giran Castle. Of course, it would be impossible for 50 average players to succeed at a castle siege so our characters were buffed to the max and we went to work. I played a female Dark Elf Bladedancer named Mzer.

Needless to say I died several times, those NPC archers are crazy. At one point I was looking like a porcupine. At each door is a large number of guards. The PC archers have to kill the NPCs on the ledges quickly, since the rest of us are defenseless. All the fighters were responsible to break down the doors, which had a nice effect, since the more damage it took, the more beat up it looks, so you know you are getting close.

The giantic siege golem made a showing and it is impressive to say the least. Unfortunately, you can only use the siege golem around the perimeter defenses, once you are inside the castle grounds, you are on your own.

In the end, we made it all the way down to the Avatar room, but could not obtain the Avatar safely within the 2 hour time period. The most important thing was the setting up for the rallying point by the Alliance leader just outside the castle walls. Otherwise we would have been in serious trouble.

I'll be sure to post some screenshots in the official section, although I was in such a rush they weren't done very well.

PvP system discussion

We will be holding a PvP discussion on the forum next week to try and come up with ideas on how to improve PvP play. I will serve as devil's advocate in the process, trying to shoot down whatever ideas you might have (j/k). Eventually we will take the best ideas produced, based on what we know or want about PvP and send it to the developers for review and possibly for implementation."

Khold- 52 SR

Lynx_TWL
jajj még egy nyaklánc😄

๏̯͡๏﴿