Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
veszek powdert !!!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Te vagy a klán fõspúrja😊
De azért szeretünk,mert olyan aranyos vagy...
És te fogod nekünk az ostromnál csinálni a gólemet 2 órán keresztül
Khold- 52 SR
9a de veszel 5k t akkor adok engedményt...
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
coallal esetleg egy D SPS receptel! 😊
9.5a és siman viszik 10a ér is vinnék mer 500a n kevesen problémáznak
Legalább nem megy el rá az idõm!

"légyszives tölem vegyetek...
nem tudom olcsobbban adni mint a többi árus 😞 "
Ez meg hab a tortára...
"szal segitsetek me haver vagyok 😊 "
jó duma

sajna már nem kell potion de én 500akért vettem ual el fog fogyni...
én9ért árultam a none gradet, emg 10ért még bétában😊
๏̯͡๏﴿
mert veszik mint a cukrot!
tul olcso lennék?
heavy armor sett és kiaegészitök...
nézzék vegyék! 😊
elvileg meg csinalok bone arowot is..
SZÜKSÉGEM LENNE D SPS RECEPTRE
valaki lát szoljon!
SkillH néven vagyok ha nagy tételben veszel akkor camogok valamenyit...
2 perc mulva gyerek whisprel, hogy kene meg potion mert megdoglott😄
๏̯͡๏﴿
a víz alatt láttam adenából kirakva egy nyilat ami a sziget felé mutatott nemmessze a parttól 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
De hogy lehet megtalálni téged?
Én általába a keleti régiókba(Cruma,EG,Death pass)nál vagyok.
Bár mostanába az egész világot bejárom a classváltó küldi miatt.
Következõ állomásom embersziget,de a víz alatt😊)
Khold- 52 SR
de látom ám azt is, hogy szükséged van healing potionre szóval tõlem vegyél majd😊
๏̯͡๏﴿
Nekem kell ss folyamatosan..de azért ez ár függõ,mert Cuki nagykeráron csinálja nekünk
Khold- 52 SR
vagy egy csomo d ss em !
meg lessz sps is csak még nem tom hogyan kell csinalni!
légyszives tölem vegyetek...
nem tudom olcsobbban adni mint a többi árus 😞
szal segitsetek me haver vagyok 😊
elöre is köszönöm SkillH néven vagyok
๏̯͡๏﴿
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
még béta idején összetalálkoztam egy amcsi gyerekkel, és valahogy a dropoktra esett a szó. sírtam ahogy rendesen, õ meg vidáman újságolta, hogy neki már volt 3 forest bow dropja Jumperektõl (íjász volt a gyerek). aztán késõbbiekben is összefutottunk, és akkormeg azt újságolta vidáman, hogy megvette a manti szetet elég hamar, mert willow tree-ket kiteolt és dobtak neki 2 scale mail bp-t..... az ilyet le kéne lõni elhalássza elõlem a dropokat 😛
meg ebbõl is kitûnik hogy egy kicsit nemártana nerfelni az íjászt. melee-vel vért kell izzadni mindenért. egy íjász meg 20 fölött vidáman nyír közel bármit.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
egy kedves vagyis már nem kedves lány ismerösöm mondta:
"Te egyáltalán nem vagy unalmas!"
szal ez van 😊
nekem meg anyi droppom volt hogy hosszu lenne leirni eg már nem is nagyon emléxem rá
a legjobb egy ds armor volt ugy 70kt ért...
ez mind

L2 -- Inactive
nem fzetek eszméletlen nagy öszeget érte...
a mestermunkamhoz kell meg 120iron
meg 100coal
más nem érdekel...