Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
.......én is így gondolom(és így is tervezem). Én is úgy olvastam,hogy csak ott jönnek be a skillek,amik dual-lal is használhatókL2 -- Inactive
vagy legalabbis ami megeri...
vki plz..
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
osszeallni nagy csapatba, majd lemenni pl DE dungeonba, es az osszes kinai farmert kiirtani 😊))
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
The World is Yours
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
A bétás karaktereket meddig tartják meg?
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
ez mindig enyi volt? mert ha jol szamolom 20a fölött jön ki egy sps....
Dual sworddal milyen skilleket nemtudok használni warriorként?
A power strikeot azt nem azt már tudom, de mi a helyzet a power smashhel?
Mert fasza ha veszek most két kardot atán semmilyen skillem nem lesz amivel üthetnék rendesen😊
๏̯͡๏﴿
bar rovid lesz
a kepet latvan magam ele kepzeltem egy muzsikus ciganyt hegeduvel

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mi ezen a neveccséges????/eltekintve a fószer méretétõl/
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Orc shamannak egykezes bluntot tud vki eladot? lizingelnem ha lehet😊))) lvl30 folott is akarom hsznalni!
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
ds ss meg sps kell hozá
d kristalyt nyerhetsz belöle ha törpével széttvereteed
recept elado...
Skill mennyibol jon ki legolcsobban az sps?
Vennék Mithril tunic /Mithril Stockings .) ha van valakinek elado.
elvileg megvan mindenem hozza csak receptet oda adtam csobensultnek es szerintem nem aktiv...
megnézem az árfolyamot de nem akarok - an kijonni belole
és nem tok aludni!
a 3 ora meg kevés mindenre...
de ti okoask vagytok és levágjátok mit is akar ok mondnai 😉
Bár te tudod mennyi munkád vlt vele.
És végül akkor melyik karidat viszed tovább?
Khold- 52 SR