Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A legjobban viszont az bosszantott fel hogy itt reklámozza, hogy mennyit mennyiért adna el, két hozzászólással késõbb meg sír, hogy valaki segítsen neki adenát gyûjteni, vagy adjon kölcsön, mert szüksége lenne 500k-ra nemtudommihez...
Szimplán csak ennyit kérdeznék:
"AKKOR MI A FASZÉRT ADOD EL????"
Ehh, nem is kéne olvasnom itt, csak felbosszantom magam.
Bíztasson az, hogy mostmár könnyebb és gyorsabb lesz.
Pók küldit vedd fel és pókozzál az oltárnál.
u.i.:A legidegasítõbb az volt amikor a Gm úgy búcsúzott el, hogy: "Have a nice time in the world of Lineage ]["

Azért ha valakinek van valami ötlete, hogy mit tudnék kezdeni magammal, hogy folytatni tudjam az legyenszíves szólni!Köszi
L2 -- Inactive
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
És ha már ennyit szenvedett érte akkor bizony árulja amennyiért akarja. Egy biztos, én ha végigcsinálnám mindezt, ekkora tortúráért kevés lenne még az 50e HUF is...
Mondom mindezeket úgy, hogy továbbra sem veszek adenát, mert szimplán nincs meg a küzdelem és a végén a beteljesülés élménye.
Azert pofam leszakad, hogy itt reklamozod ezt. A bot-ok es az adena vasarlas cseszi el a gamet (ti is irtatok par oldalallal odebb en is tapasztaltam), es erre tessek. Es edes mind1 mit akarsz venni, ez nem mentseg.
AZ, hogy valaki venni akar az o dolga, szerintem baromsag, de az, hogy te arulsz igazi penzert jatek penzt szanalmas.
Ahogy kedves baratom Sanc irta, "en mindekibe belekotok", az a mindenki csak o volt egesz L2-s palyafutasom alatt. MOndjuk azon csodalkozom, hogy ot se zavarja a dolog, bar volt koztunk nemi vita, azert nem gondoltam volna, hogy neki semmi baja ezzel.
Vegul is engem nem erint a jatek, mert nem erre fizettem elo, csak rossz nezni, hogy ide jut a jatek es ilyen magyar jatekosok is vannak. Azon is csodalkozom, hogy egy kulsos (aki nem jatszik mar vele) emeli fel a hangjat a tobbieket annyira nem dobbenti le a dolog (bar lehet, hogy ok mar edzetebbek es megszoktak az adena vasarlast.)
Bear (Pukkka) velemenyet abszolut osztom.
Reszemrol ez volt az utolso kirohanas. Bocs az off-ert mindenkitol, de nem hiszem, hogy csak en tartom szanalmas es bunkko dolognak ezt.
Mondjuk ugy, hogy en adtam hangot a velemenyemnek😄
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
de remélem ez hétvégén változik.
acro, ha nézed fórumot, keress már meg msn-en
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
szal én nem fogok itt titkolózni, ez a helyzet..aztán meg mindenki azt gondol amit akar..😊
"Van most egy kevés adenám eladó!!!
Ki veszi meg?!! "
Pedig csak hülyéskedtem, tele van a hozzászólás is szmájlikkal vagy ez tényleg ennyire félreérthetõ volt?
Mert ezek után ilyen privátot kaptam:
"Skill vazze en adok erte millankent 5 ezret de maradjon koztunk😊))"
"ugy is jösz a (itt egy klánnév lenne)-ba tehat adhacc 1 millat akar ingye is😊 "
"keress meg megbeszeljuk "
Gyerekek azért ennyire ne legyünk FANok a játéknak, hogy már pénzért akarunk adenát venni! Nem jó ez így!
Meg a privátot nézzétek már meg hová külditek!
Nem én vagyok Skill!
Az tény, hogy kellene még fél giga ram, de nem így fogom megvenni.
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Debob - Lvl 2 Wizard
lehet hogy elvetettem sulykot de nem hiszem dönsenek a forumzok!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
mint egyik comentet latod ramot szeretne venni én monics akarok ...
az hogy nemismersz és leugatsz szintén szánalmas!
egy pici esélyét sem látom annak hogy barmeylik magyar is baztatna engem életben/gaméban!
szoval jobb ha bekögöd a 10et a gamért és jössz rendetrakni!
ilyen nagy buraval biztos köbnyü lessz...
másik ugy tünik hogy klánba lépek és pontosan tudjak milyen vagyok mit csinaltam stb
nem zavarta öket!
szal hajra uszis a népet!
Illetve majdnem, mert 760k-t meg egy EAS-t adott érte.
(350k-ért vettem
)
mellettem dolt el egy balek, csonti martalekakent... eses kozben droppolt egy gagyat is 😊)) persze rogton felkaptam... 😊
gondoltam ha gyerek visszajon, megkapja, ha nem, jol eladom.. persze visszajott... en meg visszaadtam... 😊
csak nem ertem, miert kell full bone cuccban Brandish-al a csonti es zombi hadak kozt szenvednie vkinek (DE) Ruins of Sorrovnal 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ki veszi meg?!!
Kellene még fél giga ram a gépbe csak azért!

nem botozom nem csalok...
de ha valakik nem akarnak farmolni megértem én öszefarmoltam
egy halom adenat 3m et ebböl eladtam 2m et...
hidd el megdolgoztam érte...
a másik meg tegyük fel valaki dolgozik ha hazamegy nem akkar farmolni mert az is munka ki akar kapcsolodni szoval
ha forintban fizet azért is megdolgozott!
részemröl ennyi...
aki tud kölcsönadni kérem irjon!
๏̯͡๏﴿
L2 -- Inactive
(adenat pénzért eladni, azthittem erre csak a keleti népség képes)
The World is Yours
van olyan ... szoval nem agodom
lehet utalni de felesleges akinek tudok segitek ...
elenben most nekem kene kis segitseg kene 500k kb
hogy wizardomnak vegyek fegyvert! napi 150k t tudok osszeszedni...
ja meg van ss meg sps em jo pardarab
50 dvd azeert nem 10e... 😛
es te mit mondasz ha 3m ert akarnak 10 ezret adni?
már bocs ...
Gludióban csak 500ks blunt van, ez felettébb nem tetszik, mennyibe kerül a következõ blunt és lehet-e Giranban kapni?
๏̯͡๏﴿

van ötletem ! irjatok hogy menyi kell és kb menyit tudsz ra szanni!
kérlek titeket ne irjatok oylat hogy 3m ért 10e mert az nevetséges és mégcsak nem is valaszolok!