Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nemtudom, spec engem is kurvára zavar hogy adenát árul, de nem szóltam rá gondoltam talán elõbb utóbb abbamarad. Töke tele van mindenkinek a kínai farmerekkel, erre közüllünk is beáll egy arc árulni. Kicsit nagyot csalódtam benne, de õ dolga. A kínai farmerek nagyrésze sem bottal tolja, hanem ott ül és püföli a sok szart, felváltva 1 karakterrel több ember, szóval megint csak nem mentség szerintem, hogy kemény munkával szedi össze. Lényegében ezek a dolgok ölik meg ezt a játékot. Lehet inkább az a baj, hogy van kereslet, hisz ha van olyan barom aki megveszi, akkor miért ne lenne aki kínálja.

A legjobban viszont az bosszantott fel hogy itt reklámozza, hogy mennyit mennyiért adna el, két hozzászólással késõbb meg sír, hogy valaki segítsen neki adenát gyûjteni, vagy adjon kölcsön, mert szüksége lenne 500k-ra nemtudommihez...

Szimplán csak ennyit kérdeznék:
"AKKOR MI A FASZÉRT ADOD EL????"

Ehh, nem is kéne olvasnom itt, csak felbosszantom magam.

Ott rontottad el, hogy nem a Sieghardtra jöttél, ahol tudtunk volna neked segíteni. Így sajna nem marad más, mint újra nekiállni adenát farmolni... 😞
Bíztasson az, hogy mostmár könnyebb és gyorsabb lesz.
Pók küldit vedd fel és pókozzál az oltárnál.

ElBart
Nos emberek a tegnapi balfaszságommal végetvetettem az egész eddig Lineage2-es pályafutásomnak. A Private Store exploittal lenyúlták a TomaHawk-om. Tudom, hogy én voltam a segg, meg hogy magamra vessek, de én eddig nem tudtam, hogy így el lehet lopni a másik cuccait. A gyerek azt mondta segítsek neki. Mivel jóhiszemû vagyok (vagyis voltam) segítettem neki....mostmeg ittállok 700K-val lehúzva. Szóltam Gm-nek (hajnali 4ig vártam mire válaszolt), de csak nyomta a sablon szövegét, hogy sajnálja de nem avatkozhat bele, meg ami a legjobban idegesített: játszak tovább! Dehát fegyver nélkül, hogy a rákba jáccak?? 26os szinten kezdjek el Longsword-al (arra talán lenne pénzem) újra adenát gyûjteni, mikor 3hétig kuporgattam, hogy meg tudjam venni azt a rohadt fegyvert?! Írtam e-mailt is a support-nak, de nemhinném, hogy bármi is történik. Szóval, ha tényleg nem kapom vissza a fegyveremet, akkor azthiszem be is fejeztem a Lineage-es rövidke pályafutásomat.

u.i.:A legidegasítõbb az volt amikor a Gm úgy búcsúzott el, hogy: "Have a nice time in the world of Lineage ]["

Azért ha valakinek van valami ötlete, hogy mit tudnék kezdeni magammal, hogy folytatni tudjam az legyenszíves szólni!Köszi

L2 -- Inactive

Nethyrrea
nekem jelenleg az a bajom, hogy a frissen meglépett szintemen nincs olyan hely, ahol megfelelõ szintû mobok lennének, amikbõl megfelelõ mennyiségû dropot (fõleg pénzt) tudnék kinyerni. mivel tényleg az a sajnálatos tapasztalat, hogy olyan 3-4 szintkülönbségig még a sötétkékek is dobják rendesen a lóvét, de felette vagy ötödére esik vissza ez az arány.... 😞

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Az elítélendõ amikor vki az adenagyûjtést botokkal oldja meg, mert effektíve semmit nem tesz érte. Nem ismerem Skillt, de a "napi 150k" alapján úgy tippelem, hogy a nap 24 órájából 25-öt erre csesz el, az említett 1 millió pedig ezt alapul véve 6-7 nap alatt jöhet neki össze. Namost ha ezt a két kezével végigcsinálja -botok nélkül- akkor bizony le a kalappal, úgy tekintek rá, mint egy jó értelemben vett félõrültre. 😄
És ha már ennyit szenvedett érte akkor bizony árulja amennyiért akarja. Egy biztos, én ha végigcsinálnám mindezt, ekkora tortúráért kevés lenne még az 50e HUF is...
Mondom mindezeket úgy, hogy továbbra sem veszek adenát, mert szimplán nincs meg a küzdelem és a végén a beteljesülés élménye.

DarkHorSe
csatlakozom, csak én bfezek 😄

Swedish people are albino monkeys

Ferro_TwL
Meg emelekszem, hogy jatszottunk egyutt anno JOb-on es talan NAOB-on is(ha te voltal a SkillHu vagy valami hasonlo). Ettol persze meg abszolut nem ismerlek, de nem arrol van szo, hogy ismerlek e, nem azert "ugatalak le", hanem amit csinalsz. Es az magaert beszel.

Azert pofam leszakad, hogy itt reklamozod ezt. A bot-ok es az adena vasarlas cseszi el a gamet (ti is irtatok par oldalallal odebb en is tapasztaltam), es erre tessek. Es edes mind1 mit akarsz venni, ez nem mentseg.
AZ, hogy valaki venni akar az o dolga, szerintem baromsag, de az, hogy te arulsz igazi penzert jatek penzt szanalmas.

Ahogy kedves baratom Sanc irta, "en mindekibe belekotok", az a mindenki csak o volt egesz L2-s palyafutasom alatt. MOndjuk azon csodalkozom, hogy ot se zavarja a dolog, bar volt koztunk nemi vita, azert nem gondoltam volna, hogy neki semmi baja ezzel.

Vegul is engem nem erint a jatek, mert nem erre fizettem elo, csak rossz nezni, hogy ide jut a jatek es ilyen magyar jatekosok is vannak. Azon is csodalkozom, hogy egy kulsos (aki nem jatszik mar vele) emeli fel a hangjat a tobbieket annyira nem dobbenti le a dolog (bar lehet, hogy ok mar edzetebbek es megszoktak az adena vasarlast.)
Bear (Pukkka) velemenyet abszolut osztom.

Reszemrol ez volt az utolso kirohanas. Bocs az off-ert mindenkitol, de nem hiszem, hogy csak en tartom szanalmas es bunkko dolognak ezt.
Mondjuk ugy, hogy en adtam hangot a velemenyemnek😄

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Nethyrrea
én az elmúlt 2-3 napban ma reggel nyomtam kb tíz percet 😛 😄

de remélem ez hétvégén változik.

acro, ha nézed fórumot, keress már meg msn-en

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Szerintem meg azt csinal mindenki amit akar, kiveve amig ebbol masnak hatranya nem szarmazik.
Cromac Mac Art
hát kövezzetek meg ha akartok...de én komolyan gondolkodom rajta, hogy veszek 1 millát. már csak azért is mert van 700k tartozásom és ilyen kevés játékidõvel, amennyit az elkövetkezõ hónapban produkálni tudok, kicsit nehezen tudnám kiegyenlíteni.
szal én nem fogok itt titkolózni, ez a helyzet..aztán meg mindenki azt gondol amit akar..😊

B@lu
Kiprobaltam tennap egy brigandin setet, hat mi mondjak 330 rol 370 re novelte a pdefemet, de az a 40 hihetetlenul sokat jelentett... a Tyrantok 50-55 helyett 30-35 neha 45 oket sebeztek belem...ez egy kicsit irrealis nem???

Francnak kellett nekem ezt írni:
"Van most egy kevés adenám eladó!!!
Ki veszi meg?!! "
Pedig csak hülyéskedtem, tele van a hozzászólás is szmájlikkal vagy ez tényleg ennyire félreérthetõ volt?

Mert ezek után ilyen privátot kaptam:

"Skill vazze en adok erte millankent 5 ezret de maradjon koztunk😊))"

"ugy is jösz a (itt egy klánnév lenne)-ba tehat adhacc 1 millat akar ingye is😊 "

"keress meg megbeszeljuk "

Gyerekek azért ennyire ne legyünk FANok a játéknak, hogy már pénzért akarunk adenát venni! Nem jó ez így!
Meg a privátot nézzétek már meg hová külditek!
Nem én vagyok Skill!

Één csak hülyéskedtem, nem adok el semmit se.
Az tény, hogy kellene még fél giga ram, de nem így fogom megvenni.

csuzlee
Szerintem eleg jo minosegu avit lehet csinalni (800x600, 30fps) es az en gepem birta 😄D bar tenyleg nem kicsi kell hozza 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Bear, gyere inkabb, hianyolunk ma nagyon😊 Megin osszeallna a mobsters😛

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Sztem kb 40+

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hagyjad, ilyen, mindenkibe belekot...

Én gondolkoztam rajta hogy elõfizetek de ijen emberek mellett inkább nem köszi =) CS be is elég gyökérvan nemsznvedek ezzel is.Amugy meg ha moncsit akarsz menj el dolgozni .....

hányan jáccanak magyarok még mindig L2t?

Debob - Lvl 2 Wizard

sok helyesirási hiba mentségem hogy ma legyártottam minimum 100k nyi sst

lehet hogy elvetettem sulykot de nem hiszem dönsenek a forumzok!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

én is szeretlek! 😛
mint egyik comentet latod ramot szeretne venni én monics akarok ...
az hogy nemismersz és leugatsz szintén szánalmas!

egy pici esélyét sem látom annak hogy barmeylik magyar is baztatna engem életben/gaméban!

szoval jobb ha bekögöd a 10et a gamért és jössz rendetrakni!

ilyen nagy buraval biztos köbnyü lessz...

másik ugy tünik hogy klánba lépek és pontosan tudjak milyen vagyok mit csinaltam stb

nem zavarta öket!

szal hajra uszis a népet!

Hehe...BINGO!
Illetve majdnem, mert 760k-t meg egy EAS-t adott érte.

(350k-ért vettem )

Laza
ma nagyon rendes ember voltam... 😊
mellettem dolt el egy balek, csonti martalekakent... eses kozben droppolt egy gagyat is 😊)) persze rogton felkaptam... 😊

gondoltam ha gyerek visszajon, megkapja, ha nem, jol eladom.. persze visszajott... en meg visszaadtam... 😊

csak nem ertem, miert kell full bone cuccban Brandish-al a csonti es zombi hadak kozt szenvednie vkinek (DE) Ruins of Sorrovnal 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Heh, mennyit kinaltak erte?😊 En olyan 800k-ra tippelek😊

Van most egy kevés adenám eladó!!!
Ki veszi meg?!!
Kellene még fél giga ram a gépbe csak azért!

Bocs, de már csak a felsõt tudod felpróblni, mert a gatyót eladtam egy visszautasíthatatlan összegért!

Lynx_TWL
én bíztam benne hogy játszol majd.... 😊

๏̯͡๏﴿

Ferro_TwL
Öcsem szánalmas vagy, remélem valaki helyre rak és nem lesz magyar klán, aki bevesz. Ilyenkor bánom egy kicsit, hogy abbahagytam én biztos megkeresnélek, nevetséges vagy. (Yal, Lynx és a többiek bízom bennetek😊

Lynx_TWL
Phantom bazzeg hol vagy már?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nembaj én 705ért adom most el😊

๏̯͡๏﴿

ez nem népség függö...
nem botozom nem csalok...
de ha valakik nem akarnak farmolni megértem én öszefarmoltam
egy halom adenat 3m et ebböl eladtam 2m et...
hidd el megdolgoztam érte...
a másik meg tegyük fel valaki dolgozik ha hazamegy nem akkar farmolni mert az is munka ki akar kapcsolodni szoval
ha forintban fizet azért is megdolgozott!

részemröl ennyi...

aki tud kölcsönadni kérem irjon!

tegnap lattam bastardot 620ert

PhantomW
Én ugy tudom hogy annyi az ára mint a bastard swordnek 708,400a (giranba)

The World is Yours

nem akartalak megserteni elnezest

Lynx_TWL
mázlista Giranban is 772k???? ott minden olcsóbb pedig... a bastard pl 708k vagy mennyi...

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Tomahawkot hol árulnak? 700kban van az ára?

๏̯͡๏﴿

ElBart
A következõ blunt a Tomahawk (lehet Giranban kapni) egész pontosan 772800 adenába kerül (én playershopban 650K-ért találtam egyet szerencsére).

L2 -- Inactive

PhantomW
Tomahawk az pont olyan mint a bastard sword.
(adenat pénzért eladni, azthittem erre csak a keleti népség képes)

The World is Yours

ja meg hozáteném hogy nem arra voltam kivancsi kinek nem tetszik a buram vagy amit csinalok hanem hogy kit érdekel...

van olyan ... szoval nem agodom

lehet utalni de felesleges akinek tudok segitek ...

elenben most nekem kene kis segitseg kene 500k kb
hogy wizardomnak vegyek fegyvert! napi 150k t tudok osszeszedni...

ja meg van ss meg sps em jo pardarab

lehet 1064k mrg 1600k korl megkell lenni grianban

figy meg probalom amit lehet...
50 dvd azeert nem 10e... 😛

es te mit mondasz ha 3m ert akarnak 10 ezret adni?
már bocs ...

Lynx_TWL
Milyen blunt ér fel egy bastard sworddal?
Gludióban csak 500ks blunt van, ez felettébb nem tetszik, mennyibe kerül a következõ blunt és lehet-e Giranban kapni?

๏̯͡๏﴿

most erted ha pek lennek es olcson tudnek kenyeret szerezni attol meg nem 5 tonna kenyerrel fizetnek😛

te beszelsz a nevetseges 10k forintrol mikor te meg anno ujrairhato dvdket ajanlgattal nekem

Gugger
ilyent videot lehet vele, csak nem kicsit leterheli a masinát!

Gorii
lul

Ferro_TwL
Mar (sajna) nem jatszok L2-vel, de igaz te nem penzert arulsz adena-t!? (Ha felre ertettem bocs, de nekem nagyon ez jott le, ha viszont igen gratula😞

mindenki aki venne adenát irjon nekem!!!
van ötletem ! irjatok hogy menyi kell és kb menyit tudsz ra szanni!

kérlek titeket ne irjatok oylat hogy 3m ért 10e mert az nevetséges és mégcsak nem is valaszolok!

HUNrricane
Lehet kiproszálom.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Muhahaha..

Azért meg lett az eredménye az adena farmer Hunt-nak.. Most egy o0 xxx 0o karakterrel se találkoztam, aki wyrmet farmol "ott ahol én". (Tegnap 3-om volt)

Majd felébredsz!