Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csináltam egy üzenõfalat a klánoldalra, ami már tud pár dolgot, és féligmeddig már értem is 😄D
szóval lassan el kellene gondolkodni arról, hogy hol lenne az oldal végleges nyughelye, ami enged php-t is futtatni. és akkor már próbálgathatnátok is pár nap múlva akár.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
A manapság számunkra különösen aktuálissá vált videókészítést egyszerûsíti le egészen ez a 2,2 MB-os program, melynek segítségével a videók on-fly, vagyis játék közben elkészíthetõk. Mindehhez természetesen nem lesz elég egy TNT1-es videókártya egy 266 MHz-es gépben, hanem a megfelelõ technikai háttér szükségeltetik a használatához. A program a legtöbb DirectX 7, 8, 9-et és OpenGl-t használó játékokkal együttmûködik, reméljük a CS esetében sem lesz gond. Dióhélyban a következõket tudja:
- CVR (Cached Video Recording) mode: A program oly módon veszi folyamatosan a játékot, hogy ha úgy döntesz, valami emlékezetes történt veled, megnyomod a gombját és az utolsó 30 másodpercnyi játékot lementi WMV vagy AVI formátumba - hanggal együtt, vagyis a 30 másodpercnél régebben történt dolgok folyamatosan törlõdnek.
- Preview ablak: Segítségével munkánkat és a program épp aktuális mûködési állapotát (record, pause, hang be/ki stb.) folyamatosan nyomon követhetjük.
- Real-time felvevés: WMV illetve AVI formátum közül választhatunk, a capure és a végleges videó mérete pedig egymástól és az aktuális felbontástól is független (tehát 1024-ben játszol, a progi 640-ben veszi és 320-ban menti el). Mindemellett saját logónkat is be tudja rakni a videó egyik sarkába.
- Képlopás: BMP helyett JPG-be menthetünk rögtön, amirõl kérésre azonnal thumbnail-t is készít (ezt kérhetjük a videónál is).
- In-game opciók: a program minden beállítását elvégezhetjük játékon belülrõl is (ide tartoznak a hotkey-ek is).
- Védelmi figyelmeztetés: visít, ha kevés a lemez vagy egyéb baja van.
www.planetgamecam.com - az oldala
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Akinek van kedve partyzni az wispeljen már rám(HUNnia), mert iszonyat elvagyok maradva sp-vel és csak partyban tudnám behozni.
thx
byez
szoval szoljato ha kell elötte egy kis idvöel...
d ss 9a/sps 16a
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Mégtöbb ilyet akarok olvasni .....
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Felsõket csinalok majd még, alsót azt csinálni nem lehet csak mob dobja.
Lore-tõl, a WaR egyik tagjától vettem (most már meglehet kövezni
) 350k-ért.
tehát aki pl azt a +6-os maingauche-t árulta múltkor dionban az mákos volt 😛 😊
én meg épp melóban csücsülök és mindjárt nekilátok fejleszteni és elkészíteni a klánunk honlapját 😊
a design már nagyrészt szét van szedve, de mivel valami példafeledatot kellene csinálnom és épp nincs semmi szabad és folyamatbanlévõ melójuk, ezért felvetettem halkan, hogy éppen csinálnék egy weblapot és oda is jöhetne némi php.... 😊 úgyhogy a klánoldalon fogm megtanulni a php rejtelmeit 😊
ha már nézhetõ és mûködõképes, mindenképp szólok.

1szerûen brutális!
Majd, ha MosQal visszatérek majd adunk nekik megint!

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Remelem en is elerem hamarosan a szintet hogy beleszolhassak az effele dolgokba😊Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
1.5m es magus fegyvert venni?
ki tud kölcsönadni ? 😊
esetleg nagy menyisegü ssre elöleget adni?
Az már nem ment annyira simán mint az elõzõ, mert ezek magasabb szintüek voltak mint mi.
(+ info: Nagyon sokan utálják ezt a klánt mert mindig ellopja a Mobokat)
Valley of Dragon (alatt)
Hungary Time: 23:30
Már jó idelye wyrmet olok és sokszor ellopták a Mobokat azok a o0 xxx 0o kinai farmerek. (Gondolom sokan talalkoztatok veluk)
Ezek már nem játszottak (1,5 milkas ijj és 1,5milkas tor +Monticore set " lvl40+ ) ez ott alap felszerelés volt.
Elhívtam birkat hogy tanítsuk moresre öket .. Hát majdnem otthagytuk a fogunkat. Mert nagyon bikák voltak. De az elsõ neki futást túléltük mind a ketten.. Nem halt meg senki csak kostolgattuk egymást. (ök 1-el többen voltak)
Akkor, hogy terjedjen a hír, hirdettem egy Death Groupot a farmerek ellen, az amcsik közt.
2. Már jött egy TAO klános is így 3vs3 volt.. Akkor nekik mentünk. Megöltük mind a 3-at de éngem leszedtek 😞 (Durvák voltak, meg mind a 3-om éngem lött és ütött, naggyabol).. (De legalabb kettönek én adtam a kegyelem döfést..)
3. Akkor elkezdtek gyülekezni már 4-5 Farmer srác ott volt. Már majdnem kezdtem félni (+ Birka is kiesett a játékbol).. Aztán megérkezdtek az amcsik, jött mindenki /az alsó képen latszik/ klános emberkéktöl elkezdve még kinai is jött.. 😊 és földbe tiportuk öket...
A hírem terjed, már 2 farmer Huntot szerveztem..
De nem csak a nevem terjed hanem a klán név is. Több klános ficko kérdezte melyik klánba vagyunk Birkával..
Mi büszkék vagyunk hogy Inquisitors-ok lehetünk...

Majd felébredsz!
szolj mindenkinek akit ismersz mer romlando aru!
10a ért kapkodjak gludioban ....

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
szojatok minden magyarnak hogy tolem vegye ha teheti!!!
köszönöm
nongrades staff eladoooooooooo
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
De akkor fekete mit hulyul😄
orphus megy
A masik ilyen adatbazis weblap miisvolt?
Meg ha lenne is tobbe kerulne mint also+felso egyuttveve😊