Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nah figyelj "kisbahatom" !
1: Azthiszem nem flameltem,csak elmondtam a véleményem.
2: Azért játszottam egy "kicsit" a játékkal és ha jolemlékszem volt olyan party ahol még teis ottvoltál,már akkor elkeserítõvolt amit csinált néhányotok.
3:kusspicsapofabe =D

Nethyrrea
benézted a jelenleg rendelkezésemre álló idõt.

félóra-óránál töbet most nemtok jáccani, azmeg elmegy arra hogy a térképen bóklászva megpróbálok szintemnek megfelelõ, folyamatosan irtható mobot találni, ami még dobna is valamit. amilyet meg még nemtaláltam

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ferro_TwL
Ez nem igaz. Nem kivanok tobbe hosszaszolni skill dolgaihoz tartom magam a velemenyemhez, de az nem igaz, hogy nem tudsz penzt farmolni level 34. Ha osszejon egy jo kis csapat 2-3 esetleg 4 ember folyamatosan megallas nelkul lehet mobokat olni es jon is a penz rendesen. Meg JOB-n 3-4-en orak alatt 40-50k-t osszeszedtunk fejenkent ugy, hogy csak arrol alltunk meg pihenni ha cigiszunet volt.
Soloban lassabb es unalmasabb azt alairom, de egy kis csapatattal sokkal izgalmasabb es exp, sp es ilyen szinten meg a penz is jonni fog.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

Ebben teljesen igazad van, de sajnos egyesek csak ezt a stílust értik meg. Nála meg ez már tény korábbról.

Azért lehet finomabban is. Az efféle hozzászólás rád sem vet túl jó fényt, még ha épp csak helyreteszel másokat akkor sem.

Ja, azt meg már meg sem említem, hogy önmagában vicces, hogy egybõl engem támadsz és nem azt aki effektíve csinálja. Az meg már a nonpluszultra, hogy kínai adenafarmerhez hasonlítasz, nem is beszélve arról, hogy értelmezni sem tudod mit ír más. Hogy mirõl beszélnek a fórumon arról meg sosem volt fogalmad.
Két ok lehetséges. Vagy csak flémelni jársz ide, vagy az értelmi szinted konvergál erõsen a nullához... Bármelyik eset is áll fenn, neked egyik sem jó.

Jó, akkor elõsször olvasd el mégegyszer szépen mit írtam és utánna pattogjál. Ha nem megy egyedül az értelmezés kérd ki nyugodtan apukád segítségét is. Segítek én is, nem támogatom ezt, még el is ítélem, de nem fogok senkit sértegetni olyan alpári módon mint pl. te, csak azért mert nem úgy csinálja a dolgokat ahogyan én jónak tartom. Megdolgozott érte, élvezze a gyümölcsét amilyen módon õ akarja.
Sokadik alkalommal árulkodik hozzászólásod, stílusod butaságodról és fiatal korodról. Pont az ilyenekkel van a gond mint te, akik a gép anonimitása mögül pattognak, anyáznak. Nem ismersz, de én meg már épp eléggé téged sajnos, elégszer lejárattad magad.
Akkora hülyeség hozzászólásod vége is mint az eleje. Soha nem voltunk még "nagy magyar partyban" pláne bloody queennél nem, kivéve 2-3 embert a 20 fõ körüli klánból, akik szintén rossz élményeket meséltek...
Errõl ennyit, tõlem járathatod le tovább magad, legalább felvidítasz.

Kryn kemeny munkaval osszeszedni X osszeget bazki kurva nagy buszkeseggel tolthet el. Ferro, eskuszom kar rajuk idot pazarolni, a magyar playerek nagyobb %a mindig is gyoker volt de L2ben ez az arany sokkal nagyobb. JOBon nem ez volt a helyzet, sajnalom hogy a jobb playerek nem maradtak a retailig. Eddig ketszer jatszottam a hihetetlen nagy magyar partyval, mind2 bloody queenel ment, haat eleg jot aszaltam mar akkor is rajtatok..
Es akkor itt szidjatok a NAGY adenafarmer kinaiakat akik eladjak a penz.. Akkor ti mi a gecik vagytok? Ugyanez megy itt is bazki

Birk@
LOL azért én 1-2 ember beszólásából nem általánosítanék... Talán ha méltóztatnál körülnézni és megismerni itt többeket... 😊 Addig meg szerintem ne flame-elj itt idiótságokkal, ha már úgyse fizetsz elõ 😊

Birkus Maximus

Jó, azért Balu abszolút nem kezdõ, csak az angol meg szleng nem az erõssége. 😄

en mindig felajanlom, hogy amenyiben odaadja adenaban fegyver arat semi akadaja, soha nem akartak ugy😊

Nethyrrea
ahol tudod elõbb nézzed meg boltban hogyha nemtudod valamirõl hogy általában mennyibe kerül. ÉS amikor veszed, nézd meg azt is hogy tényleg azt veszed-e amit kiírt (kattincs rá a cuccra és lesd meg).

meg ami még jótanács: ha valaki azt kéri, hogy elõbb hadd próbálja ki a fegyódat, küldd el a francba, hacsak nem régi haver, akiben 100% megbízol/ismered.

volt mrá olyan AC-ben is, hogy valaki odajött és beszólt, hogy "hû de tuti, milyen kard az? crimson sword. aztaa, kipróbálhatom? álmodban kisöreg."

valaki nemsokkal késõbb be is shoutolt, hogy neki lenyúlta a fegyverét a disznó....émmeg kicsit keserûen, de röhögtem.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hmmm, úgy tûnik javították/fejlesztették a játékos karakterek útkeresését. Nah hurrá...

B@lu
Koszi szepen!

mar csak az erkelne hogy akkor mire kell vigyazni a private store hasznalata eseten(eladas, vasarlas)

Nethyrrea
scam, scammer - olyan játékos, aki kihasználva mások tudatlanságát/jóhiszemûségét, irreális áron ad/vesz a piacon dolgokat, esetleg egyéb trükkökhöz folyamodik, hogy lehúzon rólad amit csak lehet.

exploit - játék különbözõ hiányosságainak és hibáinak kihasználása a saját hasznodra.

shout - a chat ablakba ha !üzenetszöveg - gel írsz, akkor ugye narancssárga színnel jelenik meg, amit az adott körzetben tartózkodó összes játékos olvashat.

Nethyrrea
figyi, épp az MMORPG szótár részt fejlesztem az INQUISITORS klánhonlapra, ott majd minden ilyesmi fentlesz 😉

B@lu
Skacok vki irja meg lecci akar priviben hogy mit jelent:
Scam , Scammer,
Exploit,
shout????

ezekrol eletemben nem hallottam, es a lentiek olvasasa utan sem lettem okosabb😞(

Nethyrrea
mert mocsok vagy 😄

minnyárt átugrok hozzátok és addig onnan nyomom 😄

Nethyrrea
odatetted az arcod ribi 😊)))

én se fogok venni pénzért aenát pusztán azon ok miatt, hogy nincs pénzem rá 😄D

viszont 34-es szinten tényleg nincs olyan mob (utánanéztem, kerestem), ahol hosszabb távon, vagy esetleg folyamatosan tudnék farmolni. namost amióta melózok, jelenleg a játékidõm a nullához konvergál, de jólenne, hogy azalatt a félóra-óra alatt amíg tudok jáccani, valami kis pénzt össze tudjak szedni, hogy még az idén beszerezhessem a kívánt felszerelést, amire hetek óta spórolok.

ACROOOO, nézzél már fórumot, te vagy az én emberem!!!!!

Jó lenne már ha elhúznának a népek, mert nem tudok lájnédzsezni melóban 😊

A kölcsön megint más. Annak semmi köze az adena pénzért történõ árulásához, talán nem is kellene mellé keverni.

Elég sok. Egy idõ után itt bejön ugyanis az, hogy aki valós életben gazdag, az gyakorlatilag korlátlan mennyiségben vehet magának pénzt a játékban amivel tisztességtelen elõnyhöz jut. Jó tudom te nem adsz el annyit bla bla, nem érdekes. Nálam ez kimeríti a cheat kategóriát minden irányban, szerintem ugyanis egy online játék esetén ezt nyugodtan nevezhetjük annak.

Már így is túlragoztuk a témát, amit elmondtam én így gondolom, mentegetõznöd felesleges, mert sokra nemmész vele, max magadat nyugtatod, hogy mégis helyes az amit teszel, ez engem viszont kb nem érdekell 😊

az igy az nem adena pénzre vonatkozott hanem kölcsönadásra...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

mi a különbség:
1. napokat görnyedek gép elött és össze szedek némi adenát aztán eladom pénzért
2. napokat gürizem a cba zöldséges bultjánál és veszek adenát

Elvileg van pedig valami player shop bug, amivel könnyen kifoszthatnak, de nem tudom hogy mi a lényege...jó lenne hallani róla valami infót.

"helyzet az hogy nem mind1 hogy 1.5 m es fegyoval napi 150k
jön be vagy 1m esel 120k..."
természetes...

"ja és van jo pár ember akinek segitettem ugyan igy"
sorry továbbra is elítélendõnek tartom

"adena pénz:postafiokom magáért beszél"
ez inkább siralmas...minõsíti a vásárlói kört, hogy nem képesek valamit önmaguk általá elérni, mint mondtam a kereslet szüli a kínálatot, így inkább a felvevõ réteget okolom. Ez persze teljesen szubjektív, de mint mondtad korábban, a fórumozók döntenek 😊 ez van, nem mindíg csak pozitív kritika létezik 😊

Gorii
eh en azt hittem tenyleg van ilyen exploit, mert amirol szo van az scam

Igy van. Vagy mondjuk ha 1 haver igy akarja(tudha) megani a tartozasat a masiknak aki away.(masik benyom 1 arrowot 100k-er pl, mi is csinaltuk JOBon😄)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hehe. En is pont igy reagaltam le 1 hasonlo, par kevesbe vesztesseges szitut. Meg anno a jo oreg d2-be vagtak at 1 SOJ-al(benyomta a sojt, cancelezte, meg1x soj, cancel, irta sry, hurry hurrs, azt vegre okezta, csakhogy nem soj volt:F). Nevettem 1et es irtam neki hogy nice man😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
klán levelhez szükséges, de asszem azt vagy csak questben lehet megszerezni, vagy eleve olyan helyen van, hogy nem fogsz te ott tucatszám farmolni, hogy legyen több.... 😄

(bloody queen- 60-as szintû mob, 50+-os aggro mobokkal körülvéve 😄D)

mire jo mi az a 2millás kis golyo?

Nethyrrea
a helyesírási hiba meg monnyon le 😛 😄

Nethyrrea
de ebben az esetben nem fogsz kiülni piacra, hogy "hejhó, eladom a proof of bloodom".

exchange-nél meg akármennyit adhacc, ott nem nézi, hogy egy crimson swordért 10k-t vagy 10 millát adsz a másiknak. magyaránszólva télleg nulla értelme. ha meg afk a gyerek, inká megvárom míg aktív lesz, és utána EXCHANGE-vel veszem meg tõle, nem piacon. vagy keresek másik ajánlatot shoutban aktíaktól, ha nem annyira ritka.

másik meg: az olyan dolgokat amiknek nem tudod meghatározni az értékét shopban/valahogy, úgyse piacon fogod eladni.....

Néha nem lehet megállapítani mi az irreális összeg. Egy Proof of Bloodot el lehet adni mondjuk 2 vagy el lehet adni fél millióért is. Akinek azonnal kell annak reális ár az elõbbi is...

Nethyrrea
eccerûbb lenne az irreális összeg váltást letiltani. egyáltalán minek?

merthogy semmi más funkciója nincs, minthogy a scammereket segítse. ÉSSZERÛ ÉS LOGIKUS funkciója semmi.

hehe!
helyzet az hogy nem mind1 hogy 1.5 m es fegyoval napi 150k
jön be vagy 1m esel 120k...
már most van körülbelül 1.2m amit föleg ss gyártással szedtem össze 3 napig sst gyártottam anyi az egész hogy nincs kedve meg 2-3 napig csiálni...

ja és van jo pár ember akinek segitettem ugyan igy (jobb fegyvert vehessen) és mivel ezt a töbség olvassa ide irom

adena pénz:postafiokom magáért beszél

Nethyrrea
nyugi, másik karakteremmel énis bedõltem egy ilyennek eccer, így húztak le a 20- -s karimról hirrtelen 180 rugót.

gyerek kiült árulni scale mail fragmentet 60k-ért (ez már gyanús eleve, tudom....), valamivel távolabb tõle meg törpe kiscsaj kiült VENNI, méghozzá 15k-val fölélicitálva. perszehogy süket mód megvettem. de amikor próbáltam eladni a törpének kiírta hogy szori de nincs ennyi pénze. azóta csinálom azt hogy player shopból nemveszek semmit, legfelje shoutolok, vagy giran shopba elmegyek

Én csak azt nem értem, hogy neked mindebben nem tûnt fel, hogy itt vmi furcsaság van. Szóval ez egyszerûen blõd, hogy megcsináltad amit kért. Tedd azt amit én tettem még régesrégen egy hasonló játékban, hasonló szituációban. Fondorlatosan két olyan dolgot loptak el tõlem, ami viszonyításként ebben a játékban kb. két másfélmillás fegyvernek felel meg. 10 mp-ig dermedten néztem aztán tudod mit csináltam? Úgy elkezdtem röhögni mint aki az év legjobb poénját hallotta, nem vertem az asztalt, nem fenyegetõztem, csak röhögtem a faszságomon meg arra gondoltam, hogy ez bizony ügyesen átvert. Utánna bizony nagyobb lelkesedéssel folytattam és egyvmit írtam csak a tolvajnak: Congratulations.

Sztem gomba, (zombi), pok a legjobb penz ilyen felteteleknel.

Hat ja, support az nincsen.
Errol az exploitrol meg 1 gm irt, hogy ne tegyunk ki shopba cuccokat irrealisan magas adenaert.

Nethyrrea
vagy TI-n a ranchers plea küldetést. ott talán még a drop is jobban jön.

Ehh ez nagyon durva. Bar en biztos 1bol elkuldtem volna a jo ... Hogy 1 arrowot meg en tegyek ki neki 10+a-er lol. Meg hogy a fegyot tobb M-er, hat eleg scammer feeling😞 De vannak ilyen emberek sajna. Masok joindulatan gazdagszanak meg.
Sztem ha nem akarod igy tovabbnyomni(amit megertek) vard meg a karitranszfert, sztem sokan szivesen adnanak kolcson fejenkent 50k korul(koztuk en is).

Gorii
heh ez kemeny, bnet filing ....

Nemtudom, de elején Notice-ban ki van írva, hogy lehetõleg mellõzzék a játékosok a shop használatá, mert ilyesmi megtörténhet BIZONYOS feltételek esetén. Azért kiírhatnák mik azok a bizonyos feltételek, mert így ez eléggé szar. Majd a legjobb az lesz, ha kiderül valami hasonló exploit az exchange-re is és ezzel gyakorlatilag a kereskedelem meghal a játékban... az tetszik igazán hogy itt amcsi szerveren sok dologra a fix jelenleg annyiból áll, hogy letilták, illetve szólnak hogy ne használd :/ esetleg ha kijavítanák? ha már a játékos fizet a szolgáltatásért, és nem béta...

ElBart
Ad a csóka 500 wooden arrow-t és azt mondja, hogy tedd ki darabját 10misi adenáért + tedd ki a fegyvered pár adena híján 5misiért. Elindítod a playershopot és õ meg megveszi. Ki is írja hogy "XY purchased your mittoméni",caykhogy a pénz nincs meg,meg a fegyver sincs meg!

L2 -- Inactive

Gorii
ehh. ,pontosan mi ez a exploit?

Gorii
höjjj

Ezt én nem értem...ilyen hogy történhet?

hpzolee
Aki beleköt mindenkibe az gori 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD nah jo csak vicceltem 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2