Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1: Azthiszem nem flameltem,csak elmondtam a véleményem.
2: Azért játszottam egy "kicsit" a játékkal és ha jolemlékszem volt olyan party ahol még teis ottvoltál,már akkor elkeserítõvolt amit csinált néhányotok.
3:kusspicsapofabe =D
félóra-óránál töbet most nemtok jáccani, azmeg elmegy arra hogy a térképen bóklászva megpróbálok szintemnek megfelelõ, folyamatosan irtható mobot találni, ami még dobna is valamit. amilyet meg még nemtaláltam
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Soloban lassabb es unalmasabb azt alairom, de egy kis csapatattal sokkal izgalmasabb es exp, sp es ilyen szinten meg a penz is jonni fog.
\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"
Két ok lehetséges. Vagy csak flémelni jársz ide, vagy az értelmi szinted konvergál erõsen a nullához... Bármelyik eset is áll fenn, neked egyik sem jó.
Sokadik alkalommal árulkodik hozzászólásod, stílusod butaságodról és fiatal korodról. Pont az ilyenekkel van a gond mint te, akik a gép anonimitása mögül pattognak, anyáznak. Nem ismersz, de én meg már épp eléggé téged sajnos, elégszer lejárattad magad.
Akkora hülyeség hozzászólásod vége is mint az eleje. Soha nem voltunk még "nagy magyar partyban" pláne bloody queennél nem, kivéve 2-3 embert a 20 fõ körüli klánból, akik szintén rossz élményeket meséltek...
Errõl ennyit, tõlem járathatod le tovább magad, legalább felvidítasz.
Es akkor itt szidjatok a NAGY adenafarmer kinaiakat akik eladjak a penz.. Akkor ti mi a gecik vagytok? Ugyanez megy itt is bazki
Birkus Maximus
meg ami még jótanács: ha valaki azt kéri, hogy elõbb hadd próbálja ki a fegyódat, küldd el a francba, hacsak nem régi haver, akiben 100% megbízol/ismered.
volt mrá olyan AC-ben is, hogy valaki odajött és beszólt, hogy "hû de tuti, milyen kard az? crimson sword. aztaa, kipróbálhatom? álmodban kisöreg."
valaki nemsokkal késõbb be is shoutolt, hogy neki lenyúlta a fegyverét a disznó....émmeg kicsit keserûen, de röhögtem.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
mar csak az erkelne hogy akkor mire kell vigyazni a private store hasznalata eseten(eladas, vasarlas)
exploit - játék különbözõ hiányosságainak és hibáinak kihasználása a saját hasznodra.
shout - a chat ablakba ha !üzenetszöveg - gel írsz, akkor ugye narancssárga színnel jelenik meg, amit az adott körzetben tartózkodó összes játékos olvashat.
Scam , Scammer,
Exploit,
shout????
ezekrol eletemben nem hallottam, es a lentiek olvasasa utan sem lettem okosabb😞(
minnyárt átugrok hozzátok és addig onnan nyomom 😄
én se fogok venni pénzért aenát pusztán azon ok miatt, hogy nincs pénzem rá 😄D
viszont 34-es szinten tényleg nincs olyan mob (utánanéztem, kerestem), ahol hosszabb távon, vagy esetleg folyamatosan tudnék farmolni. namost amióta melózok, jelenleg a játékidõm a nullához konvergál, de jólenne, hogy azalatt a félóra-óra alatt amíg tudok jáccani, valami kis pénzt össze tudjak szedni, hogy még az idén beszerezhessem a kívánt felszerelést, amire hetek óta spórolok.
ACROOOO, nézzél már fórumot, te vagy az én emberem!!!!!
Már így is túlragoztuk a témát, amit elmondtam én így gondolom, mentegetõznöd felesleges, mert sokra nemmész vele, max magadat nyugtatod, hogy mégis helyes az amit teszel, ez engem viszont kb nem érdekell 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
1. napokat görnyedek gép elött és össze szedek némi adenát aztán eladom pénzért
2. napokat gürizem a cba zöldséges bultjánál és veszek adenát
jön be vagy 1m esel 120k..."
természetes...
"ja és van jo pár ember akinek segitettem ugyan igy"
sorry továbbra is elítélendõnek tartom
"adena pénz:postafiokom magáért beszél"
ez inkább siralmas...minõsíti a vásárlói kört, hogy nem képesek valamit önmaguk általá elérni, mint mondtam a kereslet szüli a kínálatot, így inkább a felvevõ réteget okolom. Ez persze teljesen szubjektív, de mint mondtad korábban, a fórumozók döntenek 😊 ez van, nem mindíg csak pozitív kritika létezik 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
(bloody queen- 60-as szintû mob, 50+-os aggro mobokkal körülvéve 😄D)
exchange-nél meg akármennyit adhacc, ott nem nézi, hogy egy crimson swordért 10k-t vagy 10 millát adsz a másiknak. magyaránszólva télleg nulla értelme. ha meg afk a gyerek, inká megvárom míg aktív lesz, és utána EXCHANGE-vel veszem meg tõle, nem piacon. vagy keresek másik ajánlatot shoutban aktíaktól, ha nem annyira ritka.
másik meg: az olyan dolgokat amiknek nem tudod meghatározni az értékét shopban/valahogy, úgyse piacon fogod eladni.....
merthogy semmi más funkciója nincs, minthogy a scammereket segítse. ÉSSZERÛ ÉS LOGIKUS funkciója semmi.

helyzet az hogy nem mind1 hogy 1.5 m es fegyoval napi 150k
jön be vagy 1m esel 120k...
már most van körülbelül 1.2m amit föleg ss gyártással szedtem össze 3 napig sst gyártottam anyi az egész hogy nincs kedve meg 2-3 napig csiálni...
ja és van jo pár ember akinek segitettem ugyan igy (jobb fegyvert vehessen) és mivel ezt a töbség olvassa ide irom
adena pénz:postafiokom magáért beszél
gyerek kiült árulni scale mail fragmentet 60k-ért (ez már gyanús eleve, tudom....), valamivel távolabb tõle meg törpe kiscsaj kiült VENNI, méghozzá 15k-val fölélicitálva. perszehogy süket mód megvettem. de amikor próbáltam eladni a törpének kiírta hogy szori de nincs ennyi pénze. azóta csinálom azt hogy player shopból nemveszek semmit, legfelje shoutolok, vagy giran shopba elmegyek
Errol az exploitrol meg 1 gm irt, hogy ne tegyunk ki shopba cuccokat irrealisan magas adenaert.
Sztem ha nem akarod igy tovabbnyomni(amit megertek) vard meg a karitranszfert, sztem sokan szivesen adnanak kolcson fejenkent 50k korul(koztuk en is).
L2 -- Inactive