Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
monitorom kivagnam az ablakon... 😄
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
๏̯͡๏﴿
Sztem torosoknel nem nagyon hasznos a shield, mer light armoros leven nagy az evasionja, a shield meg ebbol vesz le csomot.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Van a gámában ugye raktár.
Ha én oda bepakolok valamit, akkor a klán többi tagja kitudja venni azt????Természetesen a klán raktárba teszem a motyót.Mondjuk pakolgatjuk a cuccot a klán törpapája meg kiveszi ami éppen kell neki.Szal ez müxik igy??
A másik.
A tõrös pacákoknak hasznos a shild???Mert sokat látok anélkül szaladgálni.
Kössz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
vagyunk kva sokan magyarok, a tobbseg nem is jar erre a forumra.. 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
De KURVÁRA remegett a kezem exchange közben, tök be vagyok szarva a hülye exploitosoktól😄
๏̯͡๏﴿
ha jol alkudok meg ossze is johet 😊
naa valkiiii :p
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
föleg most hogy karbantartas lessz!
Bazzeg amikor war3ban arra kellett várni az arrenged teamek között, hogy elszívjátok a cigiteket, mert milyen izgatottak vagytok😄
๏̯͡๏﴿
SkillH
๏̯͡๏﴿
igaz megszophattam volna, de szerencsém volt😊 1000ért árulta az egyik 1500ért vette a másik😊
๏̯͡๏﴿
๏̯͡๏﴿
nem vagytok összezárva egy életre egy szobába...😊
๏̯͡๏﴿
.Majd felébredsz!
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
a fegyver 1.6 körül van aki tud kölcsönadni irjon!
SkillH néven vagyok
kb 9k ss van meg elado!
Majd felébredsz!
(tudnék én is alpári módón beszólogatni mindenkinek de mi a fenének)
persze lehet folytatni fikázást azért mert vásárolnék skill-tõl adenát... de magasról lesz@rom...😊
naigen. de ha van olyan hely ahol
1: tudok farmolni a sok kínai surmótól
2: valamennyire folyamatos a spawn, nem kell sokat mászkálni/várni
3: nem esznek le pillanatok alatt,
akkor szólóban óránként összehozom magam is a 20k+drop-ot. egészen addig ez ígyis volt míg meg nem léptem a 34-et. utánanéztem mik lennének a jók most nekem, de azok szinte semelyik feltételnek nem felelnek meg, amik egyébként nem nagy igények. sokat mászkáltam utána és nézelõdtem, egyelõre eredmény nélkül.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
akinek lenne kedve egyik délután sörözni az irja meg a telszamat msg ben...