Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Sajnos nekem is ez ugrott be elõször .....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Cromac Mac Art
hmmm...5PvP / 1PK..😮

nem szégyeled magad..

Lynx_TWL
hát jah 100kért árul egy gyerek gludióban...

๏̯͡๏﴿

hpzolee
ennyi annyi amannyi 😛 amig tarta abuff .érdemes megfigyelni hogy 128patak 342 pdef böl milesz. nem felüliraj 1mást amight és a battle..

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Laza
micsoda jotanacs 😊
monitorom kivagnam az ablakon... 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Cromac Mac Art
nem nagyon felverték az árát..😞
jó ha 80-ért meg tudod venni

Lynx_TWL
És minthogy Gludióban nem lehet venni, ahhoz nem viszonyíthatnak az árúsok, akkor 60-70kért meg kéne kapnom elvileg?

๏̯͡๏﴿

Cromac Mac Art
nem kell tõrösnek shield..mert csökkenti a kitérést...

Lynx_TWL
A clan warehouset NE HASZNÁLD mert bugos

๏̯͡๏﴿

Igen, ezert klan warehouse😊
Sztem torosoknel nem nagyon hasznos a shield, mer light armoros leven nagy az evasionja, a shield meg ebbol vesz le csomot.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Laza
kari nevet nem tudod, aki ezt muvelte?! nem tudjak elvenni tolle?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Ilyen exploit nincs szerencsere, szal nem kell parazni😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

LeonSilver
Skacok.Kérdeznék valamit.
Van a gámában ugye raktár.
Ha én oda bepakolok valamit, akkor a klán többi tagja kitudja venni azt????Természetesen a klán raktárba teszem a motyót.Mondjuk pakolgatjuk a cuccot a klán törpapája meg kiveszi ami éppen kell neki.Szal ez müxik igy??
A másik.
A tõrös pacákoknak hasznos a shild???Mert sokat látok anélkül szaladgálni.
Kössz.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Cromac Mac Art
86k Giranban szóval 86k alatt megéri...😊

Laza
bedugtad az orrod? 😊))
vagyunk kva sokan magyarok, a tobbseg nem is jar erre a forumra.. 😊

akkor most 9 ig nicns server?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lynx_TWL
Mennyiért éri meg Kite Shieldet venni?
Nem ad el vki?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
A franc éppen nyomtam volna az üdvözlõ emoteot amikor DC😊

๏̯͡๏﴿

emberek 100k ! ne szivasatok hogy senkinek nincs anyija kölcsön! :/

Cromac Mac Art
az aki mondja

Lynx_TWL
Hú de mázlim volt tomahawkra akartam cserélni kardom, erre pont jött egy srác adott artisanért tomahawkot meg +10k-t😊

De KURVÁRA remegett a kezem exchange közben, tök be vagyok szarva a hülye exploitosoktól😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jó jó, csak viccelek😊

๏̯͡๏﴿

na egyre jobb mar csak 100k kell
ha jol alkudok meg ossze is johet 😊
naa valkiiii :p

Én tudok, csak abszolút félreérthetõen írta. Mindenkinek ez jött/jönne le.

Lynx_TWL
De azért leírom: senkit nem akartam most megbántani ezzel a kis flooddal😊 és remélem mindenhol ott a szmájli😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
karbantartás? jahogy L2ben hát ha fent jön haver FFAzni szólok😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Tanulj meg olvasni😄

๏̯͡๏﴿

w3 hehe szoljatok mennék én is gamélni
föleg most hogy karbantartas lessz!

Lynx_TWL
Te paraszt 😄DD

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
3.😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Hülye cigiszünet miii?😄DD
Bazzeg amikor war3ban arra kellett várni az arrenged teamek között, hogy elszívjátok a cigiteket, mert milyen izgatottak vagytok😄

๏̯͡๏﴿

srácok már csak 150k hiányzik valaki segitene?
SkillH

Lynx_TWL
Egyébként meg mindenki beszélje meg a másikkal, hogy ki a gyökér és igen ez sajnálatos de a magyarok már csak ilyenek, mert mindkét fél ugyanezt gondolja a másikról😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Én tegnap kerestem 2k-t
igaz megszophattam volna, de szerencsém volt😊 1000ért árulta az egyik 1500ért vette a másik😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Jó de te nem vagy normális 😄 na akkor ma este átverlek😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Ha átjössz siegre vagy a f*sz tudja hol lesz a magyarság, mert ebben is jól keveritek a szart😄 én szívesen adok neked pénzt örökbe😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ja #17036 😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hú de hülyék vagytok😄
nem vagytok összezárva egy életre egy szobába...😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
mi ez a bug?

๏̯͡๏﴿

Na akkor semmi gond, mivel elnézést kértél és én is bocsánatot kérek a hangvételért. Mivel velem kezdted a mondandódat egyértelmûen úgy néz ki, mintha az egész rám vonatkozott volna. Picit pontosabban a jövõben ha kérhetném. ;D

na sikerult jatekon belul megbeszelni remelem a kozeljovoben elkeruljuk a hasonlo problemakat

HUNrricane
Random droppos partyhoz kell csatlakozni crumaba.. Probald ki. 3-4 óra alatt ne lepõdj meg, ha 4-5db 10k-s recept lesz nálad..Meg akkor se ha nem lesz nálad semmi .

Majd felébredsz!

pl 35 hehe

Kryn megint veled kezdem az uzenetet. Neked kene jobban elolvasni mit irtam, mert csak az elso mondat rolt szolad. Amennyiben felvallalod hogy kinai gyoker vagy az pedig mar a te problemad. De szerintem nem a 18 evemmel van itt a gond hanem azzal hogy te faszsekivancsira hanyeves koroddal, pl 5 mar nem igazan erted, nem is a te korosztalyod. Megint te vagy az idiota, mar masodjara veszed magadra a kommentemet pedig igazabol azon az elso mondaton kivul egy szo sem szolt hozzad

Nethyrrea
najó, csak így esélyét nem látom, hogy valaha is a szintemnek megfelelõ cuccom lesz valaha is....... 😞(((

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

srácok sikerül összegyüjtenem 1.2 m et
a fegyver 1.6 körül van aki tud kölcsönadni irjon!
SkillH néven vagyok
kb 9k ss van meg elado!

HUNrricane
Szerintem mennyel el Crumaba, es keress random droppos partyt. Szerintem ne szedjel le 2lvl-t feleslegessen.

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
felesleges itt vitázni beláthatjátok hogy nem vezet semmire...
(tudnék én is alpári módón beszólogatni mindenkinek de mi a fenének)
persze lehet folytatni fikázást azért mert vásárolnék skill-tõl adenát... de magasról lesz@rom...😊

Nethyrrea
"Meg JOB-n 3-4-en orak alatt 40-50k-t osszeszedtunk fejenkent"

naigen. de ha van olyan hely ahol
1: tudok farmolni a sok kínai surmótól
2: valamennyire folyamatos a spawn, nem kell sokat mászkálni/várni
3: nem esznek le pillanatok alatt,

akkor szólóban óránként összehozom magam is a 20k+drop-ot. egészen addig ez ígyis volt míg meg nem léptem a 34-et. utánanéztem mik lennének a jók most nekem, de azok szinte semelyik feltételnek nem felelnek meg, amik egyébként nem nagy igények. sokat mászkáltam utána és nézelõdtem, egyelõre eredmény nélkül.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ezt lehet hogy ezekután hanyagolni kéne:
akinek lenne kedve egyik délután sörözni az irja meg a telszamat msg ben...