Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
Mi a legjobb D grades armor jelenleg?

๏̯͡๏﴿

HUNrricane
ok

Majd felébredsz!

dzsonesz
szeva all!
Ric ha Reo bennvan game be szoljatok neki plz h kapcsolja be azt a kva telefonjat v nezze meg mail-jet mert tegnap mondta h ma reggel befizeti nekem kov honapra de baszta es reggel ota nem tudok felmenni, persze csak nekem van ilyen szerencsem h nem tudom elerni se telefonon se mailen...
thx elorre is

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

HUNrricane

Majd felébredsz!

GSXR
Hát sajna én meghaltam 1szer mert az a köcsög daish lestunnolt amikor farmoltam a kratorokat és a 4 mobnak nem tartottam sokáig. Viszont tök jó hogy ha van lila player akkor arra is hatnak a területsebzõ varázslatok😛
Szóval nagy pk-zás közepette egy területsebzõ mérgezés csodát tud tenni. És még csak lila sem leszel.
Nem is lettem az dehát a lényeg a -6% sajna.

Bitang

Laza
kva nagy makos vagy 😊
nagyon kellhetett a gyereknek a mani...

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

BlackArt
Ja, szerdan 24 oras clan war lesz DoO es TAO kozott, lehet szurkolni 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
Az ilyen majmoknak meg kell finoman jegyezni, hogy egyszer majd te is elered a max lvl-t es akkor szopni fog mint a torkosborz...

BlackArt
Nemtom ok hogy oldjak meg a teszt szervert, de SB-ben 10x-es XP meg 10x penz volt, igy gyakorlatilag 1-2 nap alatt ki lehetett maxolni egy karit, szoval tenyleg lehetett tesztelni.
Amellett volt ott egy masik szerver is, ahol 3 havonta sopres volt, hogy ne laposodjon el a jatek. Itt is jobban jott az XP.

Nethyrrea
hát nemtom, de amikor heccbõl elkezdett hátbavagdosni a dual revolutionjével soulshottal, az nem volt valami vicces

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
gustinon jáccik egy ismerõs barátosném, aki amíg haza nem érek/melózok a gustinon élvezkedhet. elég kedvezõen nyilatkozik a dologról: botot még nemlátott, pksokat se nagyon, és túl sok magasszintû kari sincs, nemúgy mint itt, hogy a lassan 50+-osoktól hemzseg a cruma is már....

(apropó, azon morfondírozom hogy vajon azoknak mennyi pénzük lehet...amint kijön a c1, sztem hirtelen meg fognak jelenni a dual katanás/neadjisten delusionos emberkék........ajaj)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Azert annyira nem gyoker ez a Daish
Multkor jo volt golyofogonak😛P

Nethyrrea
The development team is striving to bring the US development schedule closer to the Korean game. The immediate benefit to US customers is that the Chronicle 1 expansion to be released to the NA Lineage II live service will be nearly in line with the current version of the Korean service. The update effort has resulted in a delay in the release date, and we are now looking at a tentative mid-June launch.

We will also be opening a public test server prior to the launch of Chronicle 1. We want to try some fun and interesting things with the test server, such as a practice run castle siege, or maybe even an Antharas dragon raid!

hmmm.. és a public test szerveren mindenki alapból 50+-on kezdene vagy hogy?

egyébként nemlenne rossz 😊

Nethyrrea
kicsit jobban paráztam semmint hogy screenshotokat csináljak...de legközelebb erre is figyelek 😊

de utána shoutban kiscit anyáztam daish-ot és mint kiderült, egy elég ismert faszkalap, szinte mindenki aki eccer elõfordult crumába ismeri, és nagyrészt utálja is 😄

+1est vettem 1480k-er(iszonyat mak vasarlas😄) azt utana en enchantoltam(2x140k-er vettem 2 scrollt).

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Laza
mennyi volt a +3-as Tarbar?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
en most lovom az SSt orba-szajba... igy gyorsabban megy az irtas, es jobb xps szornyeket verhetek.. 😊
min lvl25-ig most nalam ez megy...

HUNrricane

Cruma Tower:

Lementünk partyzni crumába. Nagy nehezzen össze szedtünk egy csapatot, +még üres szobát is találtunk (szinte csoda)..
Egy darabig elvoltunk szépen jött az xp. Volt még a partyba üres hely ezért mindenkit felvettünk, aki partyt keresett. Igy került hozzánk egy TAO klános.. Pár percig minden okes, utánna jönnek páran és belénk kötnek a Tao klános ficko miatt. Elkezdig lopni a MOB-jainkat, meg elkezdenek ütögetni, már nagyon elege volt a partynak belöllük. De mivel a Tao-s miatt volt ez az egész nem szoltunk. Taos vissza ütött azok meg leverték, és kilépett a partybol (mi nem segitettönk neki).. De akkor se lett semmi, akkor is ugyan ugy baszakodtak, még türtük kb 10 percig aztán jött egy szép pvp.. Ketten meghaltak. Daish (ekkor még egyedül volt) viszont lopta a Mobokat ugyan ugy, páran idegesek lettek és le PK-zták (egyik kari piros lett és kilogolt)
Feltámasztottuk akik meghaltak, és ment tovább a dolog de nem akartak bekén hagyni minket (a legnagyobb Noob (Daish) 15 masodpercenként mondogatta hogy "OUT" +még egyfolytába ütötte a mobokat )
Aztán jött hirtelen mindenki, War -klán, Empires klán, hirtelen kitört a PVP láz . Kinyirták az egész partynkat (Nagy fejetlenség volt, öltek azok mindenkit <legalább 8-9 halott maradt a a pvp után>😉, csak a 4 magyart nem (mi nem voltunk olyan balfaszok hogy 50+ karaktereknek csak ugy neki mennyunk).
Ujra élesztettük öket, a War klán és Empire klán elment. Csak a Daish maradt meg 2-3healer. Daish 50+ karakter volt az tuti. dupla 1,5milkas kardal szaladgalt es Comp armorral.
Daish ugyan ugy lopta ujra a MOBjainkat es mondogatta hogy "out". Neki mentünk de a 2-3healer simán gyógyitotta, és nem tudtuk kinyirni. Utánna még volt pár összetüzésünk vele (ezekröl vannak képek) de nem tudtunk tul sokat tenni.
Szoval elhuztunk egy idõ után. ( egyébként SavingTHEwhales vitte el a pálmát õ legalább 8-10x meghalt..)

Majd felébredsz!

HUNrricane
Ezert akarunk at menni egy masik szerverre.

Majd felébredsz!

ElBart
Gustinon 5.000.000-ért árulják a Proof of Blood-ot

L2 -- Inactive

agyhalál
Itthon árulnak már valahol CD-s Lineage ][-t, vagy szállít valamelyik netes cég?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

En szinte 1altalan nem hasznalok ss-t(pedig +3as tarbarom van) nem eri meg. Veszhelyzetbe belekalkulalom hogy nincs ss, szal nagyon nem lep meg semmi mar😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Laza
ma kb fel orat jatszottam, fel is idegesitettem magam... kva SS nem akart menni, csak kva ritkan.... igy nem lehet jatszani... grrrrr....

Laza
gondolom ez nekem szolt 😊))
kosz

Laza
mejkre, Gustin?!

Ez hogy hol volt?

HUNrricane
Csinltál képeket? (2 képet csináltam, de arrol nem, amikor megérkeztek a War-os emberkék és kinyirták az egész partyt kivétel minkente magyarokat nem)

Majd felébredsz!

HUNrricane
Át akarunk menni egy másik szerverre, addig nem akarunk szintet lépni. Majd ott egböl meglépjük a lvl 3-at.

Majd felébredsz!

B@lu
Szia!

Igen most tervezzuk a lvl 2 szintlepest

En lattam tegnap potom 600k-ert😊
Laza amugy solozok en is.

Nethyrrea
nyugi, énis szólózok, sztem c1-ig ez lesz nálam. vagy amíg a proof of bloodot összeszedjük (csakazért se vesszük meg piacon 800k-1milláért 😛)

aki mostanában jár cruma felé figyeljen, úgy shoutolták egy nagy adag piros ppl jár aarafelé mostanság

Daish meg kapja be, a legnagyobb köcsög akit ma láttam (meg úgy egyáltalán)

Laza
tenyleg, most mi van a klannal?!
mert ugye ugy volt, hogy a Mobsters osszeolvad az Inquisitors-al... es elvileg ennek erdekeben mar anyagi elorelepesek is voltak beta vegen...

en meg ugyebar Mobsterses voltam.. 😊)))
lesz ebbol vmi, vagy kezdhetek keresni klant?!?!?

Diniz-eknel, Urriahun-eknal mi a helyzet, lesz szintlepes?!?!?

mar unom a maganyos harcos szerepet 😄

ugye gm nek már irtál?!!??!?!?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

HUNrricane
Majd mi is számitunk rád, ha hasonlóan rossz helyzetbe kerülünk..
The Inquisitors protect you!

Majd felébredsz!

BlackArt
Lotto ötös?

Taptarap
Köszönöm mindenkinek a segitséget nagyon jól eset.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

LOL milyen otleteitek vannak

BlackArt
Beleptel WaR-ba?

JOB még megy,nemtudja valaki? =)

HUNrricane
Ha tudsz duplikalni, akkor dobj ossze nekem egy akata bowra . Meghivalak majd egy sörre..

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
😛PPPP

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Taptarap
megcsináltam...

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

ok,azt mar regebben megvaltoztattam
Laza
ne csak a jatekbeli passwordodet valtoztasd meg, hanem a PlayNC accod passweordjet is, mert ha bejutnak PlayNChez, ott mar a jatek PSWjet konnyen modosithatjak...

ehe most meg titok😛P
lehet paran utalni fognak~~

Laza
akkor sorvadj el makos 😄DDD

Lynx_TWL
viccelni csak lehet?😄

&#3663;&#815;&#865;&#3663;&#64831;

Ezt ha lehet, akkor írásjelekkel tagolva is 😊

van egy jo hirem meg nem 100% orulni fogtok😛P

Hátapicsa, szakadozik a net. Belerugok mindjár dsl modembe