Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vasárolnék:
Oriharukon
Oriharukon Ore
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
(Mielött valaki PK-nak néz, csak SzylHun-nak segitettem 😊
a pvp-m már 31 (neki mentem tegnap egy Sword Singer War klanos fickonak. Comp armorja volt (lehet kinyirtam volan, csak volt mellette egy íjász ezért jobbank láttam befutni a városba)
Majd felébredsz!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

lusta vagyok irni occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Jó volna feljebb menni a ranglétrán, hogy a k. klán raktárat is haszálni tudjuk végre.

csak még nincs sleepem
nurka jelenlétének idejét aki tudja vésse ide plz

Majd felébredsz!
pedig minden 2. utesem ss volt😄D
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Miért jo egyeseknek ha NPC ket ölnek le? multkor a kinai love-osok ölték a gatekeepereket. Mi a jó ebben nekik?
kinezete mint japan rajzfilm durcas kislany, de rohadt eros😊
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
te meg mostmar figyelj jobban oda, jo?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
remelem C1 utan nem az lesz hogy a 50+ os pk s kocsogok mennek es ecceruen leverik aki az utjukba akab noob D s cuccokban...((
csak most sulibol irok
vajon gruppen parti lesz és az egész csoport megrohanja az egyetlen nõsténydolgozót? 😄 (nemlenne rosszzz.... 😄DD)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
๏̯͡๏﴿
Salamander Skin Mail
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
ha semmiylen grade nincs rajta hasznalhatja lvl1es is 😛
๏̯͡๏﴿
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
a Komp armor full armor ami azt jelenti h gatya es felso 1ben amugy 222 es def el uhogy eleg jo meg sztem jol is nez ki.
Azt meg h melyik c-s? nem ertem a kerdest igazan
ugyanis full armorok 1 kulon kategoria
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
akkor már inkább spórolok kompozit armorra 😄
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX