Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lol Pont ma (is)láttam egy ilyen (csak nem Kinai 😊 ) playert aki alap cumoban a guardnak ment neki, hogy meghalljon de rengetegszer: ezt azért csinálják hogy visszaessenek lvl 4-re és akkor ha meghalnak nem dobhatnak cuccokat 😊)). Így marha jól tudnak PK-zni illetve az adena farmereknek se rossz (hisz sokan utálják õket😊.

Strahd_
Van esetleg valakinek már C Grade Mage fegyvere a Sieghardon eladoba?

Vasárolnék:
Oriharukon
Oriharukon Ore

lol már értem

az...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Mi a f*** történt lineage 2 vel ? nagy nehezen bejön a szerver választás és akkor a ping helyett olyan van hogy age limit ? ez poén meg minden de miért b***** szét ?

Gugger
mégis kiba...s, hogy ennyire jók pvp ben

Gugger
en a nyilasokat ugy megnyirbálnám c1-ban mint állat, sebesseg 120 -ra max es az boven eleg is lenne 😄

HUNrricane
Nem rég öltem meg egy helaert, ugy hogy 1 lövesem criti SS volt es 650-et sebeztem bele (es kibirta) mire elkezdte a kasztolast kapott meg egyet es megfekudt.
(Mielött valaki PK-nak néz, csak SzylHun-nak segitettem 😊
a pvp-m már 31 (neki mentem tegnap egy Sword Singer War klanos fickonak. Comp armorja volt (lehet kinyirtam volan, csak volt mellette egy íjász ezért jobbank láttam befutni a városba)

Majd felébredsz!

szal akkor nem pvp zem költzésig 😞

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Gugger
ja, de nagyon megy az update is most! valamiket legalabbis töltöget!

Magyar idõ szerint minden nap reggel 6-tól 8-ig.

mit irtak 10 perces leállás?

Gugger
Te ki vagy?

lusta vagyok irni

Olyan kérdésem merült ma fel, hogy lehet a Klán szintet növelni?

Jó volna feljebb menni a ranglétrán, hogy a k. klán raktárat is haszálni tudjuk végre.

Strahd_
Stun ellen van valami védelem? Vagy az ellen nem véd? .)

csak még nincs sleepem
nurka jelenlétének idejét aki tudja vésse ide plz

Strahd_
De de te NPC jket ölsz tudom en 😄 meg lassan futsz 😄 te vén pedo .)

Sáska
Én healerként nem 1 iíászt öltem le. a lényeg, hogy sleepelni kell õket. És amíg alszik, te az életedet szépen ráérõsen feltöltöd

HUNrricane
Én már nagyon sok ilyen summon Mobot megöltem. (Akkor tünik el ha többen ütitek, meg ha túl messzire csaljátok)

Majd felébredsz!

nem oltem en npct, azt hittem macskarol o is az, ott allt egy summonernel, gondoltam dumalok vele, na erre remenyem nem volt egy negyed elete maradt mikor en 1159 hpm elfogyott😊

pedig minden 2. utesem ss volt😄D

hpzolee
ez ennyi annyi amannyi 😄DD

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

ha rootolom max en futhatok de azt se sokat mer mire lotavon kivulre érénk 2öt belélö és meghalok...

ugy halotam hogy dropolnak ...

Strahd_
Hiába az ijaszok ellen nem sok mindent tudsz csinálni gyorsan lönek es elszaladnak eellenük milyne jo lenen a root hoyg ne szaladgalj álj csak meg .) remélem ezen javitanak majd.

Miért jo egyeseknek ha NPC ket ölnek le? multkor a kinai love-osok ölték a gatekeepereket. Mi a jó ebben nekik?

én cruma melett zoncaval megprobaltunk egy sumon shadowot leolni nekem rozsaszin volt (lvl 31) de mikor megcsaptuk eltünt 😞

hehe talalkoztam Mimi the cat-vel, azt hittem npc ketszer raklikk azt neztem egy vervoros monszta😄DDDD

kinezete mint japan rajzfilm durcas kislany, de rohadt eros😊

ez szivas mer addig megkapom stunom és meghalok 😞

Mérgezést/rootot/ mass rootot/sleepet csak lilára enged nyomni de akkor is csak nem kalntársra... Ez igy egy nagy szopatás mivel pl egy healer csak igy tudna harcolni de le van tiltva szal meg elmenekulni se tud idõbe...

mérgezést mi a f@szért nem lehet playere nyomni?

Mar Bartz is 😊

Háááát öcsém.....Bartzon kívül mind1iken Testing! 😞

hpzolee
Sieghardtrol jelntik : 😛PP

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

csuzlee
Segísetek: Lassan elérem a 20-as szintet és Rogue szeretnék lenne. Eddig mindent, a Mortal Blowt, Weapon, Armor Masterit, es a Relaxot maxoltam ki. Kérdés: érdemes még a Power Shootra nyomnom, vagy elég lesz a Mortal Blow és válasszak mellé valami mást 20-as szinttõl. Kard ugye alapból kilõve.

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

Laza
thx all...

te meg mostmar figyelj jobban oda, jo?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

B@lu
Hat ez lol!

remelem C1 utan nem az lesz hogy a 50+ os pk s kocsogok mennek es ecceruen leverik aki az utjukba akab noob D s cuccokban...((

ha kell Comp armor most arulom gludioban
csak most sulibol irok

Nethyrrea
hehe.... elhajoltam mert ma koránkelés volt, csak szerencsére nem melózni megyek, hanem ma van (tegnap volt) a cég 3 ves szülinapja, és mára nem meéót terveztek fõnökgyerekék, hanem valami meglepeésbulit, úgyhogy sejtelmesen csak annyit mondtak, hogy egyszerû ruhában menjünk amiért nem kár.....

vajon gruppen parti lesz és az egész csoport megrohanja az egyetlen nõsténydolgozót? 😄 (nemlenne rosszzz.... 😄DD)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
Na mi van mindenki kidõlt, csak Én szedek itt egyedül Béres-cseppet?😄DDD

๏̯͡๏﴿

http://www.l2orphus.com/armor.php?type=fullbody
Salamander Skin Mail

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hmm. és az melyik?

dzsonesz
ja akkor csak en ertettem fere a kerdest😊ja c-s

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

C-s igen. Full armorbol csak 1etlen D-grades van, de az light armor.

Lynx_TWL
C grades vagy nem? attol meg hogy külön kategória csak lehet valamilyen gradebe sorolva?
ha semmiylen grade nincs rajta hasznalhatja lvl1es is 😛

๏̯͡๏﴿

dzsonesz
bocs 224 es def el😊

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
szeva all!
a Komp armor full armor ami azt jelenti h gatya es felso 1ben amugy 222 es def el uhogy eleg jo meg sztem jol is nez ki.
Azt meg h melyik c-s? nem ertem a kerdest igazan
ugyanis full armorok 1 kulon kategoria

Laza
a kompozit armor az melyk?! C-s?!

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nethyrrea
nameg half plateval az a baj hogy egyelõre csak craftoltatni lehet a felsõt, az alsót meg ha jól tudom csak dropból kaphatod, amit az Excuro dob cruma lvl1-en, de nemvalami bõkezûen....nemhiába akarta valami szerencsétlen 1 milláért megvenni a gatyáját....

akkor már inkább spórolok kompozit armorra 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
okes

๏̯͡๏﴿

Laza
Elvileg a Half Palet armor... De C1-tol mar a Brigandine fel lesz vertezve a +HP-s tulajdonsaggal, es akkor szetben sztem o lesz a legjobb...