Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HUNrricane
Csak klántagokra vonatkozik, ugyanis 2íjász többet ér mint egy (még ha ezt kevesen is fogták fel a klánbol)..

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
õõõõ kiraboltak engem is😄

๏̯͡๏﴿

Én a helyedben futtatnék egy stinger -t is, hátha van valami jó kis backdoor vagy egyéb kellemesség a gépen.

na rajottem,kicsit beparaztam most mert nagyon egyszeru volt
HUNrricane
Ha megváltosztattad gyere be a játékba és privizz rám.. Felajánlok 700k-t (amit nem kell megadnod), szerintem tobben fel fognak ajánlani adenát rajtam kivul.

Majd felébredsz!

de hol kell ezt megadni?
Taptarap
karakterhez kell a születési dátum és megváltoztathatod

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
több mint 2 millio adena kárt okozott....nem tudom ez mért jó neki

de hogy lehet jelszot váltani? ncsoftos jelszot mar valtottam,de a karie nem valtozott
Taptarap
nem tom eléggé elment a kedvem, az a röhej most fizettem be még 3 honapot bemegyek azt ez a sz*r vár

HUNrricane
Azert lepett ki, mert ha lattuk volna ha csatlakozik a jatekhoz, meg szolitottuk volna..

Majd felébredsz!

Taptarap
irtam és jah most neztem meg a clanbol is kilepett😞( beszarás

Huh ez nagyon durva😞, ilyenrol meg nem hallottam. En csak arra tudok gondolni hogy vki bemakolta a jelszavad vagy ilyesmi. Mondjuk hogy a klanbol mer lepett ki az rejtely.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

HUNrricane
Most latom hogy a klanba se vagy bent.. Szerintem feltortek az accountodat.. Irj a supportnak minden keppen.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Gyorsan változtazsd meg az accountod jelszavat.. A pénzel ne törödj, a klán összedobja.

Majd felébredsz!

HUNrricane
A klán összedob neked pénzt, de nehagyd abba..

Majd felébredsz!

HUNrricane
Hoagyan raboltak ki?

Majd felébredsz!

Taptarap
nem tom ma bejottem, hogy jatszam/2 napig nem voltam gépközelbe/ az alapcuccon kivül amit nem lehet eladni és eldobni nem volt nálam semmi...

hogya rosebbe?????

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Taptarap
én is bucsuzom mindenkitõl jó volt együtt tolni de a hétvégén "kirabolták" a karakteremet úgy, hogy semmi cuccom/ruha,fegyver/ nem maradt meg 1 adena sem igy nem sok kedvem van folytatni.😞(

BB.

adtol nem több hogy más a nevük...

"szûnnek meg szeretni elhalmozni minket"
Dejó neked, hoyg téged elhalmoznak 😊

Nethyrrea
ööö, igazad van.

most néztem warcryt, amit öltem azok 23-24-es szintûek. tehát akkor úgyláccik (bár sztem ez is szörnyenként változhat), max 10 szint különbség után szûnnek meg szeretni elhalmozni minket bármivel is.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
igen, az adena drop is visszaeseik. ami annyit jelent, hogy nem KEVESEBB adenát fogsz tõlük kapni, hanem csak ritkábban.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
6-8?😊 most gondoltam bele..
inkább 10, te tumran izét öltél ami nekem 21esen fehér volt a szem meg sárga szal lehet 23as szintû, te 10 szinttel kisebb szörnyeket öltél😊

๏̯͡๏﴿

En ugy tudom hogy a Black Lion Hunt kuldetes C1-tol lesz elerheto es azt is Gludinba kell majd felvenni. Dionba a sutemenyes kuldetes van, de az uncsi😛

Black Lion Hunt a küldetés neve amit ezután felvehetsz Dionban. Rajtam kívül még sokan próbálták megtalálni ott a küldetéshez az npct, de sehol sem volt egy olyan, amelyik ezt adta volna. Honlapokon is csak egy nagy kérdõjel van az npc után. Lehet hogy benne sincs a preludeban. Az is lehet hogy nem közvetlen dionban van, hanem a dion feletti ol mahum tábornál adja egy npc, ki tudja.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Lynx_TWL
sztem fan oldalon keress rá a kvesztre😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
leopold nem?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Na erre voltam kiváncsi...
az hogy nem jó a dropja mit jelent? adenát se dob rendesen?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Mi értékes?😊 a 60k+os drop értékes? mert nekem zöldbõl jött 4 darab😊

๏̯͡๏﴿

LeonSilver
Köszönöm szépen az infót!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

ehez szokj hozzá ha nincs is bowjuk csak egy teleport és vesznek ... nem szorakoznak tul sokat dolgon mi is 2x leoltuk 3x ra már jött a bow meg a stunolas vele!

az a 100 jelvenyes cucc nem vagyok benen biztos de dark elf vilage körül a swampban (ahol a gombak vannk) meg szokott jelenni egy olmahum 28 as szinten is vörös volt nekem és teleportalgat...

szerintem ö a célpont

PhantomW
amikor a mahumos küldetésebn összeszedek 100 jelvényt utána kapok egy "Black Lion Mark"-ot azt kinek hova kell vinni?

The World is Yours

gPROject
csak tudnám minek ennyi fajta ABC-s fejfedõ
d-s alig van 😞

gPROject
ezek alapján az aquastone ring amit 140k-ért árultak kurva olcsó volt
bár megvettem volna

gPROject
Laza
lattatok mar, van prewiev a Cronicle 2-bol...

Cronicle 2: Age of Splendor - a ragyogas eve

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
na de utni sem utott... akkor hogy szorult bele?!... 😞

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Nethyrrea
egy qrva kínai assassin majdnem ledarált poánból...

látom hogy egy assa csapkod egy másik de-t, poénból, meg rá is csapta a poisont/bleedet/valamit, az leült, de a kínai csak ütögette tovább.

kért segítséget a gyerek, odamegyek, erre íj elõ, soulshot, és elkezdte rajtam lõni a 200-akat.... 42 hpval sikerült elfutnom, kínai meg röhögött egyet és elfutott másfelé. hogyapcsába sebez ekkorákat íjjal rajtam, amikor 400+-os az mdefem? najó, deflect arrowot nem tettem magamra, mert nemgondoltam, hogy tõrrõl hirtelen gastrára vált át....

Nethyrrea
úgy 6-8 szint múlva.

nekem ma volt életem elsõ drága dropja 😊)

egy dire wolf eldobott nekem egy bronze breastplate-t. majdnem félrenyeltem az ebédem amikor megláttam, hogy "you picked up bronze bp" 😊)

nekem pl a tumran bugbear-monster eye gazer-dire wolfos rész egészen a 34-es szintig kiváló farmolásra. utána szûnt meg amint megléptem a 34-et

Nekem volt ilyen a JOB elején, akkor meghaltam. Utána az NAban is volt de már hidegfejjel reagáltam rá, benyomtam egy halom potiont majd escape scroll és megúsztam 😊 A városban utána eltünt a blokkolás...érdekes. Talán hirtelen beleszorult a földbe a karakter valahogy.

EU WoW - Urzugud lvl60 Tauren Shaman

Laza
volt mar vkinek ilyen?!

olom a szornyeket, egyszercsak elkezdem utni az egyiket, lemegy fele HPja, es megall a karim... a szorny ut tovabb... korulottem chat, emberek, minden megy tovabb, csak en nem tudok mozdulni... meg a potionoket is tudtam nyomkodni, de sem utni, sem elfutni nem tudtam... kenytelen voltam tehetetlenul vegignezni halalomat... kva annyat...

Laza
mi tortent skacok, action van?! szojjatok, szetcsapok koztuk 😄

Mit csináltatok?

srácok kb 1 óra mulva megvan lvl 30 utánna van egy kis dolgom grianban és menék segiteni 😊

jah,picsaba,mar indultam volna,de tenyleg nem ertem mertnem nott a hpm meg a mp
HUNrricane
De az egyik nem íjász, hanem healer.. Azt szedem le elösször.

Majd felébredsz!

semo1
Csak ez a szerver áll.
Jolsn kiváncsi vagyok élni fog e

HUNrricane
Pont most Szyl.. Remelem meg ott lesznek..

Majd felébredsz!