Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gugger

Strahd_
Gludin ban egyenlöre .) lehet csak kajat venni petet akárhol. 😊

Nethyrrea
miértis?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Taptarap
valaki plz segitsen merre lehet pet kaját és fegyvereket venni?

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Cromac Mac Art
naaa hát a faxom kivan ezzel az elven knight-al megkérlek hogy jóól vágjatok pofán ha még egyszer elfbõl akarok fightert csinálni .

Laza
pedig van 14 napos trial az SWG-bol... most jott le elobb... mar telepitem is 😊

akinek kell:
http://www.fileplanet.com/files/140000/140938.shtml

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

ha valaki talal uj (béta) mmorpgt szoljon!
ami már rég fut nem érdekel...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Laza
bazze, faszom se fog letolteni meg egy 1Gigas teszt klienst... ezek hulek 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
kicsit 'mas' 😄

Laza
Castle Siegenel leveszik a karakterek poly szamat 3000-rol 700-ra...

ElBart
Mennék én, ha Sieghartdon lennék
Ez viszont egy bíztató infó, bár amire odajutok, hogy Castle Siege addigra még sok víz lefolyik a Dunán (nagyon-nagyon sok)

L2 -- Inactive

Cromac Mac Art
gyere el egyszer nurkához PvP-zni ott ossze szokott gyulni 60-70 player...multkor voltunk és meglepõ modon rohadtjól ment a game...szal valszeg látni fogunk valamit majd az ostromból is..😛

ElBart
Megnéztem a WarCry-ra kitett hivatalos castle siege képeket. Szívet dobogtató látvány volt az biztso,csakhogy eszembe jutott vmi: ott futkoz rengeteg player 1x-erre, akkor ha (ne adj Isten valaha véletlenül) sikerül egyszer egy ilyenen részt vennem valószínûleg slideshowban nézem végig az egészet?(meg nyomogathatom a "to nearest village" gombot mikor azt sem tudom mitõl haltam meg) Ha csak Gludio-ra gondolok,ahol árul mondjuk fele annyi ember könny gyûlik a szemembe, hiszen ott is akad mint állat. Vagy NCSoft úgy gondolta, hogy akinek nincs 10mbit/sec(vagy 5mb/sec) vonala az ábrándozzon csak a siege-rõl (bár nem ez az életcélom, de azért egyszer szívesen kipróbálnám)??!!

L2 -- Inactive

NA szotam az ELNÖKNEK megy ma!😄
Lynx_TWL
Hát mi a lóf@sz van?😄

๏̯͡๏﴿

mi fax van mar??

Ncsoft bazz!
Nem nem szeretsz,nemszeretlek es ez meg csak a kezdett,ellensegnek epp megteszed😊salala😊
Lynx_TWL
Meddig tesztelnek már bsszák meg

๏̯͡๏﴿

+9perc😞
hmm nem kaptam semit 😞
légyszives küld ujra

létzezik hogy sok az üzenetem?
töröltem vagy 5 öt remélem ez a gond

BlackArt
irtam pm-t

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

hehe oszes server meyg kivéve 2 es 😞((((

kösznömöm számlaszámot priviben !

BlackArt
Hamarosan megnyitjak a teszt szervert, ahova eloszor a 20 legjobb klnat hivjak meg egy kis meghivasos castle siege-re, ami junius 10-en lesz, kb delutan 2 pacific day time zonaidoben ami nekunk este 11 kornyeket jelenti...
-A siege utan mindenki szamara megnyitjak a teszt szervert, valoszinuleg 11-en.
-A siege utan az Antharas raidot fogjak tesztelni.
-Egyeb tesztek is varhatoak C1 utan.

Teszt szerver szabalyok:
- vagy szolnak vagy nem, de lesznek karakter torlesek a teszt szerveren, szoval jobb ha nem a fokarival nyomulsz ott.
-Semmifele GM nem lesz a teszt szerveren
-a jatekra vonatkozo szabalyok ugyanugy ervenyesek a teszt szerveren is.

europai oldalon fennvan egy kep a valtozasokrol,3 uj emotion!!!!!YEAH!!!!😊
Acro
loál

Khold- 52 SR

Gugger
miért eddig a vízben nyomtad?

csuzlee
Szerintetek van kilatas europai serverre, mert azert ezek az amcsik eleg laggosak 😄

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

csuzlee
Huh, vegre atmentunk a szarazfoldre. Hat nekem nagyon bejon, vegre egy kis valtozatossag 😄DD

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

gPROject
honnan lenne neki? katanát csak 43-as szinten tud csinálni, venni meg minek vett volna? 😛

kérlek a lényeget magyarul
top 20 clans
bár nem hiszem hogy érint 😞

mikor ál le szerver és meddig?

jottok vissza crumazni? kene egybol lefoglalani egy szobat
BlackArt
Ezt olvastatok?
Tuesday June 8

Test server announcement

The test server will be opening in a few short days! We have a lot of details related to the Test server, so lets get started!
-Initially, we will be selecting around top 20 clans to participate in an invitation-only castle siege. The siege will be held on Thursday, June 10th at approx. 2:00pm PDT.
-After the castle siege event, we will open the Test server to the public, most likely on Friday, June 11th. At that time you will be able to log in using your Lineage II account and password to the Test server.
-After the castle siege, the next thing we’ll be looking to test will be the Antharas raid.
-More extensive testings will be held after the launch of Chronicle 1 on the live service.

Some ground rules:
-Character/item wipes can come with only minimal or no notice, so please do NOT play on the Test server as your primary server.
-GMs will not provide support for the Test server.
-The same rules for the Live service apply here, specifically the Rules of Conduct and Agreement of Usage.

That’s it, and hope to see you all online!

BlackArt
Nezem a galeriadat 😊 Laza "ur", akkora cicikkel 😊

BlackArt
Persze 😊 Egyszerre hm mennyi is? 6 karid lehet? Persze egyszerre csak egyel tudsz bejonni, vagy veszel ket gamet es ket gepen nyomhatod akkor. Vagy harmat. Esetleg negyet. Ot se rossz, de ha farmolni akarsz jobb a 10. Vagy 20. Esetleg 40 ha eleg nagy a haz.
A jatekot tobb helyen megveheted az interneten annelkul hogy ki kellene fizetned a postakoltseget, vagyis fizetsz, letoltod a klienst es mar jatszhatsz is. Az ara 50USD kornyeken van, havi elofizetes 15USD korul. Elso honap ingyenes, aztan havonta megfelelo bankkartyarol vonogatjak.

BlackArt
"Defender utan jon a Veteran, a Knight, a Captain majd a Commander" - nincsennek is rangok a játékban, de ti mégis úgy veszitek mintha lenne?
Lol Sonic, ez nem a Lineage-rol szol, az csak egy jatek a tobbi kozul 😊
DoO most mar 4 eves guild, Lineage2-ben addig leszunk amig ki nem jon a DarkFall... A rangoknak semmi koze L2-hoz, azt jelentik hogy az evek soran mit tettel a kozossegert....
(Mint mar irtam, most is rengetegen vagyunk DAoC-ban, Shadowbane-ben, Horizon-ban, WOW-ban meg az ordog tudja miben. Sot, akkor is DoO maradsz, ha azt mondod hogy most tele a tokod mindennel, es ket honapig nem ulsz gep ele. Nemtom vilagos-e 😊

Sziasztok!!
Új vagyok,még nem játszottam,de nagyon bejön a látott.
Röviden irjátok má' le lécci hogy hol lehet megvenni a játékot,mennyiért,mennyi az elõfizetés.És ha van még valami
ami fontos és nem tudom,akkor azt is.thx elõre!
Ja,lehet e több karaktered fenn a neten.Nem eccerre,hanem
néha ezzel bejönni ,néha azzal 😊)
Üdv Mindenkinek

Lynx_TWL
Áh hülye két órás leállás

๏̯͡๏﴿

Laza
dogozgatok rajta... most kulalakvaltast akarok majd egyszer, ha lesz idom 😊 mar elkezdtem...

ha adtok listat, kiteszem barmikor...

a csából lehet ezt a játékot letölteni/megszerezni?

Horsepower is how FAST you hit the wall. Torque is how FAR you take the wall with you.

Nethyrrea
hegesztgetem-hegesztgetem

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

agyhalál
Nem tudom Laza frissíte-e még a weblapját, illetve amit Nethyrrea hegeszt milyen állapotban van.
Lényeg, hogy összekellene gyûjteni az adenafarmerek és a KSre szakosodott droidok neveit, hátha hasznát vennénk. Szerintem mindenki hozzá tudna járulni a listához jópár névvel.
Nekem még 1-2 hét mire megjön az internetes bankkártyám, aztán megrendelem és is a gamét.
Retail kódot hogy kapom meg? Levél, vagy e-mail útján?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

Acro
Offtopic..
Holnap lesz infóvizsgám,és kéne gyakorolnom picit.
Kéne 1 használható Turbo C++,nincs valakinek?vagy honnan szedjem le(dc-n nem találtam).Az enyémmel az a baj hogy nem includolja be a *.h fileokat.

Khold- 52 SR

Nethyrrea
flysky is tegnap csinálta a sting-elést amikor mégis visszamentem ütni oda a mobokat, amikor ma reggel láttam hogy írogat shoutban (a határban nemvolt már egyébként, nemhogy pont az én helyemen), akkor még vissza se szólt, tehát valószinûsítem hogy már egy másik emberke tolta azt a karaktert......pedig nevén szólítottam, és a tegnapi valamennyire beszélt angolul, eccerûbb dolgokat megértett, mégha nemis teljesen logikusan válaszolt.

Linchao - ruins of despair-ben tevékenykedett, rámvert pár stinget mikor vertem a zombikat, meg erõsen próbált ks-elni, fõállásban farmer

Nethyrrea
belõled viszont kinázem hogy már van 3 katanád spájzon

Nethyrrea
ja, igen. és ahhoz hogy akár az alapanyagokat megtudd venni micsinálsz? mert én farmolok, hogy legyen pénzem 😛 😄

"Siman megveszed playertol, 1 nap alatt megvan a katana, ha van penzed, ennyi." - akkor már neked van vagy 3 biztos!!!

Nethyrrea
ahogy észrevettem õk inkább béta idején botoltak, retailban inkább farmolásra álltak be.