Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
jaja. ezekbõl amire emléxem az huangxin pl. meg ha látok, felírom papírra 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
na meg van pár aminek ilyen kínai neve van, és nem tom megjegyezni😄 woxijao meg hasonlók

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
mxjy-okat utoljára pár hete delf village környékén láttam, de õk bot userek is voltak asszem

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
lincanokat azért nem irtam, mert pár közülük nem tünt farmernek😊

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
az mxjy szériát egy ideje már nemlátom. vagy rosszul csinálták és már banolva lettek, vagy csak valahol máshol ütnek mint én

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
meg az összes lincan, hamár itt tartunk 😄

Lynx_TWL
stong001
stong002
stong003
stong004
stong005
monibaba
SSSmingming

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Yal a pénzed meg van 3 napja😊

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
😛

Laza
fedoneve DALOS 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Cromac Mac Art
mondom én hogy titkosügynök..

Nethyrrea
akkor írok majd pár adena farmer nevet GM-nek ha eddig még nemvolt banolva:

hahaboy
hahagirl
StntS
BEASTLOVE CARZEYMAN
huchou

hirtelen ennyi, ezek is fõleg AC-ben kempelnek

Strahd_
kész szervezett maffia 😄 de amit ma láttam fizess és lupoltatják a karid amig nem jászol vele 😄 elképesztõ

de ez hoyg bannolják az adena maffiákat jó 😄 nem tudom belinkelni a forrást (linage2.com forumon volt) de durvan tolják .) GM ek infokat gyüjtöttek bejelentlések alapján hoyg ki hasznal botot , adenafarmer stb .) és ugy csaptak le 😄

Cromac Mac Art
Nethy a farmer-felderítõ..😊
te nem a CIA-nál dolgozol véletlenül?..😄

Milyen mafia-k vanna, kesz😊)))))

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
sztem ugyanez érvénye lehet a BOSSCEO meg a CEOkiller nevû egyedekre is, ha jól figyeltem, giranban tartózkodnak általában amikor pár kínai is arra jár..sztem õk is ilyen bossok

Strahd_
Miért is 😊) a forumon azt irják fogyelték öket 😄 sok kari gyüjtöt és leadták a BOSS karinak .) majd a dm ek lecsaptak és a boss karit banolták elösször 😄

Na de ha 30 milla volt nala, akkor sztem kizart dolog hogy adott el belole.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Cromac Mac Art
nagyon helyes a többiek is gondolkodjanak..

Nethyrrea
megéztem, most melóban vagyok, ígyis rengeteget sunnyantok hogy itt fórumozok, majd otthonról válaszolok. elöljáróban csak annyit, hogy formálódik a klánszabályzat így, ami késõbb természetesen felkerül a klán-honlapra is

Nethyrrea
csupán azért mert az adenát utána eladják ebayen dollárért, ezzel törvényt szegve (EULA valamelyik cikkelyét), és 5 milla adenával megkeresik 8 új account létrehozásának árát....

Nethyrrea
dehát a szegény csak dragon scale mailra meg gods bladere spórolt....ejjdekegyetlen az élet....

MUAHAHAHAHAH

Adenafarmert miert banolnak? Ha nem botozik, csak nonstop zombizik, azzal mi a problema? Mondjuk 30 millat sztem nem lehetett igy osszehozni😊

Strahd_
Most olvastam hoyg bannoltak pár adenafarmert 😄 egyik accon volt 30milla adena 😄

Cromac Mac Art
Nethy te meg mézd már meg a mail-jeidet..😊
aztan nyomjad hogy mi a véleményed..

Cromac Mac Art
nem akarok semmit osszerakni...sõt eladom a Dual-om (elven+artisan) akit érdekel szoljon

Nethyrrea
egyet vagy dualt?

ha egyet, akkor kb 1.7-1.8 milla JÓESETBEN

arra viszont figyelj, ha +-os revokat akarsz összerakni, akkor összerakáskor a +-ok elvesznek róla....

Cromac Mac Art

Nem tudja valaki kb. milyen árban lehet playershopból +3-as Sword of Revolution-t venni?

Nethyrrea
ez még monnyuk a jobbik eset...csak az a baj hogy jelenleg még télleg irreális áron árulják az értékesebb hozzávalókat

a legpofátlanabb amit eddig láttam, az az volt, amikor valaki egy +0-ás sword of delusiont árult 7.5 milláért.

mégha a c kristályt 3k-ért is veszed, és a d kristályt 600-ért, akkoris kijön 6.45 millából.... szóval egyik külföldi ingame lányismerõsöm jóljárt amikor egy +3-as delusionhoz jutott hozzá 6.3 milláért 😊)

Nem azt mondtam hogy a hozzavalokat neked kell kiverni a mobbol. Siman megveszed playertol, 1 nap alatt megvan a katana, ha van penzed, ennyi.

Laza
erre varok mar egy honapja 😄

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Acro
Ja az lehetett volna ha nem lennénk magyarok..ugyanis csak amcsik nyerhettek://

És én nem farmoltam csak terelgettem a nyájat😊

Khold- 52 SR

Nethyrrea
farmoltál acro? 😄

Cromac Mac Art
baazz.. a második kép a hét képe lehetett volna simán Lineage2.com-on..😊

Acro
Egy csokor porta ajándékba😄

Ez meg 1 windstrike a mobok szemszögéból😊

Khold- 52 SR

Cromac Mac Art
Nah..az inquisitorok és mindenki más aki a levlistánkon fenn van nézze meg a mail-jeit..

Nethyrrea
hidd el, elõször énis úgyvoltam vele, hogy majd jól összeszedem ami kell a katanához. aha......ahogy azt én elképzeltem. még mostis crumában lennék és ütném a mobot, HÁTHA dob katana blade-t a torfe...amit nemsûrûn csinál.

Nethyrrea
akkor viszont a jelenlegi "a büdös életbe nem lesz meg" kategóriájú cucc kiegészül a "SOHA a büdös életbe nem lesz meg" kategóriára...

csak gondolj utána. kell neked x tárgy. namármost a hozzávalókat a jelenleg nálad 10-20 szinttel magasabb mobok dobják, ergo egyedül nemfogod összeszedni. HA partiban mész, akkor a random loot miatt kb tizedére, vagy kisebbre csökken az esély hogy a remélt drop hozzád kerül. HA klán-partiban mentek, akkor talán, de még ígyis sokkal elõbb léped meg a kívánt szinteket, és mire odáig jutnál hogy összerakd az álmodott tárgyat, már rég elavult lesz....

Ja igy. Legyen ma 1 kis kihivas, hogy ha tapos itemet akarsz. Ne csak farmolj egesz nap.

Nethyrrea
az télleg a funny kategória 😄

eccer elven cityben voltam még rég, és ahogy ültem ott SS-t árulva, egy csapat elkezdett ott szórakozni az actionokkal. amikor az ork lenyomott egy "advance" vagy "victory"-t legelõször, aszittem összetojom magam a röhögéstõl 😄😄😄😄😄

Acro
Olyan kumiszt kaptok tõlem hogy simán lenyomjátok bármelyik klánt😊
De az overlord-od legjobb skillje akkor is az amikor kiabál,a hangjától mindenki elfut..(mint egy herélt kappan)

Khold- 52 SR

Nethyrrea
akkor hogy? luxury shopot kiterjesztik? mert csak craftolással meg nemsok értelme lenne...magasszintûek begyûjtik a nehéz helyekrõl a dolgokat (legyen példánk az általam hõn imádott WAR), majd irreálisan magas árért elsózzák piacon.....

Gugger
mirõl beszélsz tejcsárda! igaz hogy a melleiden csüngünk egész nap szívjuk belõle a hp-t, de te vagy a szuport hozd te a piát!

Sztem nem lehet majd venni bolbta siman c-s dolgokat.

Strahd_
kinek kell olyan gagyi dual katana? .) max eladásra jó :d

Miertis? Nem fog bukni semmit. Alapanyag meg jobban fel fog menni az egekbe (dual katana elerhetove velik) a c-s kristalyok tuti nem fognak lejebb menni(most 2780er meg lehet oket szerezni) d-sek talan, de azt meg 520-er lehet szerezni most ha ugyes vagy.

A DarkSoulCult tényleg nem jön Gustinra?

Nethyrrea
valaki eccer (amerikai) mondta hogyha anyázni akarom az illetõ sárgát, akkor a

"cao ni ma bi"

egy jó kifejezés erre. nemtom mitjelent, de a tegnapi grup is ezután elkezdett hevesen shoutolni valamit, meg aztán az érintett egyed még privátban is elkezdett valamit karattyolni nekem koreaiul. aztán mind angolul, mind magyarul privátban szintén elküldtem az annyába.

egyébként a farmerek akikkel bajunk volt:

flysky00
jacky5200
jacky5210

40+-osak, max delvl-elve.

Strahd_
Mi (DarkSoulCult) TS ezünk .)

Strahd_
Kinaiaknak .))

"La ji zoui kai" - immediately, go away.

"Zou ba" - go away

"Bu dong yang wen" - dont know english

és amit szerettek tegnap 😄 😄

FREE TIBET! FREE TAYWAN!