Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Jó játékot mindenkinek!
Még nincs pvp sajna de ez itt
Assa + Stun-t jelentene. Ijjászoknak annyi 😄
És van egy csomó csaj is 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Rég voltam már erre. Látom még mindig ugyan az a probléma pvp-ben nincs kiegyesúlyozva - az íjász ûber táp.
De azt sem értem, hogy lehetett berakni pl a paladint ilyen formában...
Na mind1 most COH-zok, van egy 26-os karmos Screpper-em ez itt talán az assa-nak felelne meg. De aki olvasott Shadowrun-t az tudja milyen is egy igazi "Utcai Szamuráj" 😄
de azt is figyelembe kell venni, hogy ric már 42, akikkel verekedett azok nála asszem alacsonyabb szintûek voltak. azonos szint mellett az íjász effektíve táposabb.
L2 -- Inactive
"
részlet a castle siege szabályaiból a hivatalos oldalról
The soon to be released Lineage II, Chronicle 1 update includes many new player adventures. One of those, a castle siege, is previewed in a new set of screen shots NCsoft has made available today. These 13 screen shots show the game's progression, from the initial attack on the castle walls, to storming the inner palace, to the installation of a new king.
Looks amazing! I cannot get over how many people are involved in the siege.. it's incredible. Going to be fun to see the upcoming siege on the test server, which we will have pics of also. Note that most of these pictures were originally at 1600x1200, and are now at 1024x768.
View the whole gallery here.
http://lineage.warcry.com/scripts/images/gallery.phtml?id=1134&site=10
armor 60k kroul áruljak .)
én 45k ért arulom az armor .)
130k weapon scroll és megveszik.. 😊
/* ha kell valakinek Weapon Scroll szoljon nekem .) 1 d s meg van */
ha ezeket az enchant scrollokat lehet majd boltban kapni (márpedig az l2orphuson meg többi oldalon nemtom akkor honna vették az árat), kicsit lejjebbmegy majd az áruk...
példák:
Scroll: Enchant Armor (Grade S) 500,000a
Scroll: Enchant Armor (Grade A) 240,000a
Scroll: Enchant Armor (Grade 😎 80,000a
Scroll: Enchant Armor (Grade C) 15,000a
Scroll: Enchant Armor (Grade D) 6,000a
fegyvereké jelentõsen több, de még mindig a jelenlegi piaci árak alatt:
Scroll: Enchant Weapon (Grade S) 5,000,000a (wow...)
Scroll: Enchant Weapon (Grade A) 1,800,000a
Scroll: Enchant Weapon (Grade 😎 500,000a
Scroll: Enchant Weapon (Grade C) 110,000a
Scroll: Enchant Weapon (Grade D) 50,000a
szóval sztem érdemes várni vele, mert kizsákmányolás van érvényben jelenleg, mégha a bolti taxot is hozzáadjuk (mert ezek tax nélküli árak)
lehet rosszul láttam de nekem ugy tünt
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Majd felébredsz!
ha gondolod regel 6 ig veszek egy tört is hátha ugy van eselyed 😊
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
meg ha alacsony szintû várat foglalunk el, akkor nemhinném hogy túl sok idõnk maradna a védõ npc-k fejlesztésére, mivel állandó ostromkihívásokkal kellene foglalatoskodnunk. ergo ez csak igen sok idõ ráfordításával sikerülhetne. és kétlem hogy munka mellett ezt tudnám csinálni....hétköznapokon jóesetben napi 1-2 órát tudok csak játszani, éppezért nemis megyek sehova, csak egyhelyben farmolok.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
l2orphuson olvasgattam pvp-s topikot, és ezt írták. ilyenkor persze lehetne hõbörögni hogy a stunt akkor mér lehet, de sztem az egy más tészta.
mert ha télleg 40-75-ig vana szórás, akkor a könnyebb várakért állandó siege fog menni, mert minden valamirevaló lvl3-as klán elég tápos emberrel rendelkezik hogy bevegye. innentõl fogva meg a riválisok állandóan azt fogják támadni.
nekem a célom, egy dual revo rövidtávra, egy fullplate armor, aztán jöhet a jobb dual kard (reményeim szerint elõször dual stormbringer, majd katanák, majd vagy elõbb delusion, vagy egybõl dual samurai longsword, de ez így egy évre elõrevetítve 😄)

álandoan ezt halani hogy csaba csaba csaba (batle heal)
aztán a végén az emberek felet leszedik ijaszok mielott bejutnanak 😛
szerintetek heavy vagy light armor jobb asasinak ?
mert feherek 10bol 1x avoidolnak és azt mondjatok pvp ben sem müxik
lvl20-40 kozott ugyanis nincs egy epkezlab skillje, amivel megvedhetne magat... raadasul a HPje is eleg kaki...
az ember harcosomnak lvl24-en tobb HPje van, mint egy lvl27-es DE palus knightnak (az Elf knight is ua kategoria)
meg a DE knight is jobb, mint az Elf knight, mert mig a DE tamado skillt kap, addig az Elf kapja azt a ratyi Charmot, meg az Aggressiont, amik max partyban jok, de meg ott sem ernek sokat (max healer ovo 😊
A lvl24-es Emberem meg nem keves tamado skillel, HPvel rendelkezik... 😊
matáol hétvégéig kofeinon meg L2 ön lek majd
csak sikerüljön töri vizsgam 😛

6 kor tali partisan hidewaynal..
Khold- 52 SR
1 vs 1 -ben bármely karakterosztályjal azonos szint mellett is esélytelen..😞
hiába 170-es p.atk ha harom ütéssel megölnek..😞
Birkus Maximus
Meg én is akarok majd veled egy 1 vs 1-et nyomni.
aden castle siege múvi koreából.....hát....75 alatt ne menjünk sehova, hacsak nem vagyunk mi is LEGALÁBB 100-15-en...mert ezeket is lõtték a várvédõ íjász npc-k és hullottak mint a legyek. azért az a 4 siege golem amit az elején a törpök összeraktak az hatásos látvány 😊 monnyuk tény az is hogy aden talán a legnagyobb és legkemányebb vár a térképen
1. 2vs1 (nyomtunk) Cromac(lvl-34)Elf harcos "Dual 1,8milkas kard" , Linnei (lvl-29)Ember harcos "Tabar". vs WhiteRiC (lvl 42) Silver Ranger"Gast bow".
A végén gyõztem de nem sok életem maradt, mondjuk kozben lott egy nyomorek íijász minket. +(veretlenül adtam pár nyilat zoncanak is
.)
2. utanná egy törös fickoval pvp-ztem. Comp armorja volt es (olyan torje volt ami a doom daggerre hasonlit) kb 400 eletem maradt pedig õ kezdeményezett. A szintjét nem árulta el.
3. Utánna egy Kinight of Shadowos fickoval pvp-ztem. Str long Bowwal inditott, (de azzal csak stunnolt) utánna elõvette törét, nem tudom milyen törje volt de nem nagyon tudta levenni az életemet. Gyorsan meghalt.
4. utánna egy lovaggal harcoltam amit ugyan ugy kinyirtam annak is comp armorja volt es 4,3 milkas kardal. Öt is viszonylag hamar megoltem.
Szoval 1/1 pvp-ben az íjász nagyon erõs, pvp-ben 1xse haltam be.
Lovaggal sajnos nem lehet jols pvpzni. Söt elf lovaggal még annyira sem mert nincs Stunja.
Majd felébredsz!
Minnél többet játszok a karimmal annal jobban szeretem .)
és különben is
Xie Xie .)

, de araszolgatok 😊