Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sorry miatta^^
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Khold- 52 SR
1 Enchant Armor scroll C
1 Elven Earring
1 Stick of Faith (nem shaft mielõtt megkérdeznétek)
A Stick of Faithet mivel qrvajófej vagyok, elosztottam a 5ünk között. 600k/fõ!!!!
01110000 01110010 00110000
Thangar...
Köszönöm a választ!!!
A mai 18724-es számot hordozó hozzászólásom óta 6 üzenet érkezett az enyéimet figyelmen kívûl hagyva. A 6 üzenet 4 embertõl folyt be, ketten közülük kétszer is írt, biztos, hogy mindegyikük olvasta amit írtam, mert ha nem is közvetlenül, de reagáltak az általam írtakra. Az általuk írtak alapján is biztos, hogy mind a négyük játszik a játékkal és így elõ is fizettek rá.
Ezek után a kérdésem még mindig ugyanaz (mivel nem vagyok html Guru, ezért nem szarakodok az effektesített, ide-oda futkosó, parázsló lóbaszó, brutálnagy betük elõcsalásával):
Milyen úton kapom meg a retail kódot miután megrendeltem?
Mondjam, ahogy azt eddig is szoktam: "Elõre is köszi."?
Minek, kapok rá választ?
folyamatosan elemni fogják a szintlimitet, aszal mindig hátrányba lszünk a hc gamerekkel szembe
ja és mellesleg bejelentem itt is, hogy bizonytalan idõre hanyagolom l2-t, lehet örökre, még nemtom
pár ok: aránytalan xp-s, normális játékidõ mellett tõk esélytelenség a hc-khez képest, bugos lószar, az elsõ mmorpg amiben a csalást engedélyezték, és mondahatni bütni nélkül egy két klán olyan elõnyre tett szert, ami sztem szinte behozhatatlna (probláma mivel item alapú ez az mmorpg), lagg és egyéb gondok, magyar guildes társadalom aboszolute dizorientációja (az "egy" nagy magyar guild ötlet is haldoklik, és kétes szerverváltások..) agyatlan számomra unalmas xp-s, normális pvp hiánya (kastélyfoglalás talánmóka, de zerg v zerg háború lesz..), teljes skill nélküli játék, had ne soroljam tovább
talán c1-be benézek még, addig is jó játékot mindekinek
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Már nagyon türelmetlen vagyok, hetente szoktam ellenõrizni, hogy van-e update a játékhoz és már kétszer el is indítottam a játékot, mert annyira hiányzik már.
Ez beteges?

Khold- 52 SR
A kérdés ennyire elbújik a sörök között, izé sorok között?
Vagy nektek is Birka intézte a retail kódot?
míg munkanélküli voltam toltam ezerrel, látod, pedig yvan elõttem kezdte jó 15 szinttel és holvagyok már. csak most hogy meló is van, most hétköznapokon a játékidõm redukálódik max 2 órára.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Kérdés: Retail codeot milyen úton kapom meg miután megrendeltem?
Ma megjött a levél, hogy mehetek a K&H-ba, hogy átvegyem a netes bankkártyámat, beugrok, keresik már 5 perce, nincs sehol...
Mutassam a kiértesítést, csajszi nagy nehezen kideríti, hogy Gyõr helyett Nyíregyházára küldték a kártyát... csak nekem lehet ilyen kibebaszott pechem
Remélem még vannak 21 körüli játékosok, mert látom a többiek már keményen elhúztak. Pedig de szívesen mennék már farmereket, meg PKkat böködni, de hát ilyen szinttel😞
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

sikerült távoltartanom a fõnököt a monitorom mögül addig amíg végiglestem 😄DD
Lynx voltam
szolj ha kell
Otthun letöccsük,megnézzuk.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
címû fimet láthatják kedves nézõink
Tartalom:
Ezek az elvetemült eretnek/farmerek rászolgáltak az átnevelésre,miután annyiunk életét megkeserítették.
Miután felkérést kapott a rendünk,hogy szabadítsuk meg az õslakosokat az élósködõ pokolfajzatoktól, az inquisitors egyik különleges osztaga egybõl a helyszinre sietett hogy a jót szolgálja alázatosan...
http://obersmith.amnesia.hu/lin2/inqvsfarmers.rar
Khold- 52 SR
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ez a helyes link

Khold- 52 SR
címû fimet láthatják kedves nézõink
Tartalom:
Ezek az elvetemült eretnek/farmerek rászolgáltak az átnevelésre,miután annyiunk életét megkeserítették.
Miután felkérést kapott a rendünk,hogy szabadítsuk meg az õslakosokat az élósködõ pokolfajzatoktól, az inquisitors egyik különleges osztaga egybõl a helyszinre sietett hogy a jót szolgálja alázatosan...
http://obersmith.amnesia.hu/lin2/inqVSFarmers.rar
Khold- 52 SR

inkább válaszolj a többire lécci 😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2