Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

agyhalál
Köszi meglesz, bár a béták idején nyomtam rendesen, az utolsó béta óta fagyasztom a karakterem, szóval nem vagyok láma a játékban, csak még nem mozgok túl otthonosan az MMORPG-k terén.
Sorry miatta^^

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

semo1
Én is 21-es vagyok.És a cuccaid nalam vannak vagy voltak?

Acro
Ha elakadsz valamiben..akkor irj privit birkanak itt a fórumon..õ bitos tud segiteni

Khold- 52 SR

Gugger
de jó hogy nekem pont ilyen fegyo kellett volna lvl40 tõl! Te meg itt elkotyavetyéled!!!

jo kis termes kar hogy befejeztem a scroll erdekelt volna😞

GAthersw
Na skacok, mai termés:
1 Enchant Armor scroll C
1 Elven Earring
1 Stick of Faith (nem shaft mielõtt megkérdeznétek)
A Stick of Faithet mivel qrvajófej vagyok, elosztottam a 5ünk között. 600k/fõ!!!!

01110000 01110010 00110000

GAthersw
E-mailben!

01110000 01110010 00110000

agyhalál
Nem meglepõ, csak mivel ez lesz az elsõ játék amire elõfizetek, így nem tudhattam semmi errõl a dologról, nem véletlenül kérdeztem meg.

Thangar...
Köszönöm a választ!!!

lehet meglepo, de emilben kuldik, aztan azzal aktivalhatsz ncsoft oldalan

agyhalál
Egy rövid statisztika:
A mai 18724-es számot hordozó hozzászólásom óta 6 üzenet érkezett az enyéimet figyelmen kívûl hagyva. A 6 üzenet 4 embertõl folyt be, ketten közülük kétszer is írt, biztos, hogy mindegyikük olvasta amit írtam, mert ha nem is közvetlenül, de reagáltak az általam írtakra. Az általuk írtak alapján is biztos, hogy mind a négyük játszik a játékkal és így elõ is fizettek rá.
Ezek után a kérdésem még mindig ugyanaz (mivel nem vagyok html Guru, ezért nem szarakodok az effektesített, ide-oda futkosó, parázsló lóbaszó, brutálnagy betük elõcsalásával):

Milyen úton kapom meg a retail kódot miután megrendeltem?
Mondjam, ahogy azt eddig is szoktam: "Elõre is köszi."?
Minek, kapok rá választ?

Jockey
sztem meg nuygodtan aggodjon aszintje miatt
folyamatosan elemni fogják a szintlimitet, aszal mindig hátrányba lszünk a hc gamerekkel szembe
ja és mellesleg bejelentem itt is, hogy bizonytalan idõre hanyagolom l2-t, lehet örökre, még nemtom
pár ok: aránytalan xp-s, normális játékidõ mellett tõk esélytelenség a hc-khez képest, bugos lószar, az elsõ mmorpg amiben a csalást engedélyezték, és mondahatni bütni nélkül egy két klán olyan elõnyre tett szert, ami sztem szinte behozhatatlna (probláma mivel item alapú ez az mmorpg), lagg és egyéb gondok, magyar guildes társadalom aboszolute dizorientációja (az "egy" nagy magyar guild ötlet is haldoklik, és kétes szerverváltások..) agyatlan számomra unalmas xp-s, normális pvp hiánya (kastélyfoglalás talánmóka, de zerg v zerg háború lesz..), teljes skill nélküli játék, had ne soroljam tovább
talán c1-be benézek még, addig is jó játékot mindekinek

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Acro
igen

Khold- 52 SR

agyhalál
Csak azért kérdem, mert ha végre pénteken meglesz a bankkártya, még aznap meg is rendelem a játékot és ha valami orrba-szájba agyon titkosított e-mailben küldenék a kódot, nagyon tudnám értékelni.
Már nagyon türelmetlen vagyok, hetente szoktam ellenõrizni, hogy van-e update a játékhoz és már kétszer el is indítottam a játékot, mert annyira hiányzik már.
Ez beteges?

Acro
Szerintem a szinted miatt ne aggódj..mert ez egy hosszú távú játék..és idõrõl idõre csökkennek a szintkülönbségek..1 hónap múlva meg már szinte mindenki ugyanolyan szintû lesz...

Khold- 52 SR

agyhalál
Már ketten is reagáltak a témámra, ennek örülök is, de...
A kérdés ennyire elbújik a sörök között, izé sorok között?
Vagy nektek is Birka intézte a retail kódot?

Nethyrrea
nekem csak idõm nincs annyi amennyit szeretnék már 😄

míg munkanélküli voltam toltam ezerrel, látod, pedig yvan elõttem kezdte jó 15 szinttel és holvagyok már. csak most hogy meló is van, most hétköznapokon a játékidõm redukálódik max 2 órára.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
magyarok közül nemsokan, de 25-26-osokat ismerek

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nepara 😊 26 vagyok csak. 5* megléped a 30-at mire én szintet lépek szerintem...ha nem érek rá majd megvadulok hogy játszanék, ha meg épp véletlen ráérek, akkro nincs sok kedvem nyomulni. Mindegy este tolom majd, csak erõltetni meg nem akarom, mert akkor idõ elõtt ráunok, az meg megint csak nemjó.

agyhalál
CsöPPPP
Kérdés: Retail codeot milyen úton kapom meg miután megrendeltem?
Ma megjött a levél, hogy mehetek a K&H-ba, hogy átvegyem a netes bankkártyámat, beugrok, keresik már 5 perce, nincs sehol...
Mutassam a kiértesítést, csajszi nagy nehezen kideríti, hogy Gyõr helyett Nyíregyházára küldték a kártyát... csak nekem lehet ilyen kibebaszott pechem
Remélem még vannak 21 körüli játékosok, mert látom a többiek már keményen elhúztak. Pedig de szívesen mennék már farmereket, meg PKkat böködni, de hát ilyen szinttel😞

Nethyrrea
öööö...izééé......húúúúú (test server castle siege)

Nethyrrea
loll

Acro
hopáá..akkor lehet nem kellett volna felrakni a line2.com fórumaira

Khold- 52 SR

Strahd_
arra vigyázni kell .) mert az a modositas igen haszos bár több helyen hibás .) vagy pár szörny agro lett azóta

Fasza a video, de remelem kulfoldi forumokra nem tetted ki... Mer ha ezt ncsoft meglatja ban(mob lvl progi...)

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

HUNrricane
Cool a video

Majd felébredsz!

Nethyrrea
izé, shoutba 😊

Nethyrrea
célszerveren el kéne terjeszteni hogyha valaki farmert/botot/köcsögöt talál, akkor ahoutba benyomja hogy "heretic report xy", és akkor az inquisitors a helyszínre megy 😄

HUNrricane
Inquisitors

Majd felébredsz!

Nethyrrea
videjó ottvan nagyon 😊

sikerült távoltartanom a fõnököt a monitorom mögül addig amíg végiglestem 😄DD

Kog
Hajnalban volt Gludio ostroma a teszt szerveren, csináltam pár képet, nézzétek meg itt.

Nézd már, egy kis optikai korrekció, és üzenet törlés😊

Lynx voltam

25k d-ss elado 9.5 darabja
szolj ha kell

LeonSilver
DankeSün.
Otthun letöccsük,megnézzuk.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Acro
AZ Inqizitork eretneküldözése I.
címû fimet láthatják kedves nézõink

Tartalom:
Ezek az elvetemült eretnek/farmerek rászolgáltak az átnevelésre,miután annyiunk életét megkeserítették.
Miután felkérést kapott a rendünk,hogy szabadítsuk meg az õslakosokat az élósködõ pokolfajzatoktól, az inquisitors egyik különleges osztaga egybõl a helyszinre sietett hogy a jót szolgálja alázatosan...

http://obersmith.amnesia.hu/lin2/inqvsfarmers.rar

Khold- 52 SR

LeonSilver
A Devianne szervere két igen jó cimborám és klántársam leölt egy botot.Warcry-os volt.Lehet, hogy nemkellett volna .....??

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nethyrrea
http://obersmith.amnesia.hu/lin2/inqvsfarmers.rar

ez a helyes link

Acro
majd mindjárt megorvosoljuk a problémát pill

Khold- 52 SR

LeonSilver
"A kért hely nem érhetõ el vagy nem található."

Acro
Nem érted..mi a IQ izitorok vagyunk...eeee

Khold- 52 SR

Acro
Lynx_TWL
De azért a neveteket tudd már😄D

๏̯͡๏﴿

Acro
AZ Iquizitork eretneküldözése I.
címû fimet láthatják kedves nézõink

Tartalom:
Ezek az elvetemült eretnek/farmerek rászolgáltak az átnevelésre,miután annyiunk életét megkeserítették.
Miután felkérést kapott a rendünk,hogy szabadítsuk meg az õslakosokat az élósködõ pokolfajzatoktól, az inquisitors egyik különleges osztaga egybõl a helyszinre sietett hogy a jót szolgálja alázatosan...

http://obersmith.amnesia.hu/lin2/inqVSFarmers.rar

Khold- 52 SR

Nethyrrea
tudtam hogy felhúzod magad rajta

inkább válaszolj a többire lécci 😊

Strahd_
Cuki c kristályt milyen áron fogsz árulni? .)

Strahd_
Ha én tudom anno hogy enynire fog kelleni a kristályok nem adom el az excellent kesztyüimet .)

Gameban valaszoltak: C1ig nem lehet semmilyen 2 c-grades swordot dualozni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Azt vagja vki hogy lehet-e 2 Stormbringert dualoztatni? Vagy azt is csak c1-ben lehet majd, mint dual katanat.

"ne a klántárson akarj meggazdagodni..." ez mi a f@sz???

hpzolee
Majd kapsz 😛 inkább válaszz a logokból 😊

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Telleg vki irta hogy csinalt queen raidrol videjot. Arra vmi link?