Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cromac Mac Art
mit indítottál helyette?

Cromac Mac Art
hagyátok má' el bazze nekem még stunom sincs..😊))

dire wyrm SoS

Nethyrrea
a droprate monnyon le....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

semo1
És a törpének mi van? A stunja 1 kalap szar más + neki simcs.

gPROject
"Meg knightnak bluntal 1 stunja, es 1 power strikeja van,"
mivan knightnak???
el vagy tévedve, knightnak csak a fighteres idõkbõl van támadó skillje(power strike, mortal blow), az pedig megvan a warriornak is

gPROject
akkor béna vagy, ha nemtod egyszerre használni 😛

Hat en most bluntal toltam, es bluntal a gladiator gyengebb mint a hasonlo human knight...
Meg knightnak bluntal 1 stunja, es 1 power strikeja van, mig gladiatornak dual swordel lvl 46ig 1(EGY) db tamado skillje. 46-53ig lesz 2, es 53tol 3 tamado skill.
Jo meg van 2 teruleti, de azt az eletbe nem fogom hasznalni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

hpzolee
:FFFF szted miért hivják gladiátornak? -hogy ne birja az utest én ne leygen támadok skillje ami rendes, ja és a stunt meg a dualt nem tudod 1xre használni ,akkor hogyis vagyunk? ugyan ottvagyunk ? 😊-

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

gPROject
ja a patkány és vadmalac biztos kisebb 39-nél
bocsesz

gPROject
road scavanger, vaddiszno (nevét nemtom), pokok hunter village környékén meg sötöbö 😊

gPROject
elég szemétség, hogy ennyire kemény a gladiátor, fõleg a DA-hez és paladinhoz képest 😞(
pont ezért hagytam abba a knightot, teljesen esélytelen, semmilyen támadó skillje nincs(se a paladinnak se a dark avangernek), ráadásul az egyetlen használható skilljét is elfogják baszni, mert ugye ütéssel meglehet szakítani majd a stunt, azt a stunt aminek még sebzése sincs, nemúgy, mint a gladiátorénak
ezt sem értem amúgy, mi a szarnak kell a galdiátornak a 8-10 támadó skillje mellé(amik között távolságik is vannak) még stun is???????????????
szegény biztos nem tudja megvédeni magát a hatalmas sebzésével, amit hihetetlen magasra tud buffolni, ráadásul az élete is iszonyat sok

szóóóóóval.....rohadtul nem fair az egész!!!!

Animal kategoriaba milyen mobok tartoznak? lvl 39-42 kloruliek kellenenek.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Vagja vki hogy dire wyrm hol talalhato?

😛

gPROject
Te vagy Linnei? vazz 😊

Lynx_TWL
Ah gladiator vagy kiraly😄
meg 9 szint es en is az leszek😊

๏̯͡๏﴿

Miert fagyasztod a warriort? En most lettem lvl 40, es nagyon buntet😊 Egy fettering soult(crimson bind) szetutok 30mp alatt, ss nelkul, es 400hp-m megy le.

gPROject
bazzeeeeeeeeeeeeee

..kérem kapcsalja ki...

Lynx_TWL
Phantom szerencsés volt ma 1 millát összeszedett😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Huáááá!!!!!

!4! enchant armor C grade scroll sorban Phantomnak! 😄DDD

๏̯͡๏﴿

hpzolee

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Crazyn
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááááááá
Az utolsó képen be akartam zárni a chat ablakot

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

ElBart
Utánaszámoltam és mobok ellen mindenképp "gazdaságosabb" a gastra. De azért köszi a segítséget

L2 -- Inactive

Lynx_TWL
gastra

๏̯͡๏﴿

ElBart
Kicsit jegelem a warrioromat és inkább nyomulok kicsit 20as elven scout-ommal. A profi íjászoktól szeretnék ehhez tanácsot kérni:
1.Vegyek neki egy Gastrát.(Kevesebb p.atk,de kevesebb MP fogyasztás)
2.Vegyek neki strenghtened longbow-t.(Több MP fogyasztás)
Szóval az lenne a kérdésem,h melyik a jobb választás?

L2 -- Inactive

GSXR
Hee en nem kapok belole?

hpzolee
Aha igen persze 😄DDDDD(amatör felvételek :F )

http://sgtagok.srv.hu/pictures/siege.JPG

http://sgtagok.srv.hu/pictures/siege2.JPG

Uj mob és npc antheresben

http://sgtagok.srv.hu/pictures/ishka.JPG

http://sgtagok.srv.hu/pictures/fritz.JPG

BlackArt
Nemtom mert en odaadtam a beta accot az elso nap utan, de Relent WoW lapjan asszem frissek az infok

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

Lynx_TWL
na DC, hiányzott nagyon

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Valszeg nem mennek béta karik teljesbe, merthogy nem full open és nem lenne fer az újonnan érkezettekkel szemben

๏̯͡๏﴿

mikor jön WoW ?
béta karik menek teljesbe?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BlackArt
Off:
WorldofWarcraft-hoz megjott a pvp kliens letoltesehez a kod.
Akinek odaadtam az accountot jelentkezzen!

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

LOL

Acro
biztos nem a legjobb..de azért ez az átlag.
szal csak fel a fejjel

Khold- 52 SR

Ez a legjobb klan 6oson?😊

artisan nelkul fasza klan lehet

Acro
6 os szerver általános képe😊

LOP Recruiting
Clan LegacyOfPower is recruiting on Gustin.

We currently are level one, have everything for level two, but I would like to fill up first. Irregardless we will be going lvl 2 this Thursday.

Currently in clan:
34 Palus Knight (going blade dancer)
31 Cleric (going prophet)
33 Scavenger
25 Warrior (going gladiator)
21 Monk
21 Knight (going paladin)
27 Knight (going paladin)
32 Mystic (going spellhowler)
32 Elf Wizard
29 Assassin
32 Scout (going dagger)

We are looking for:
2 Healers lvl 20+
1 Scavenger lvl 27+
1 Artisan lvl 25+
1 Warrior going DA lvl 28+
2 Mages 30+
1 Rogue Class 30+

Please post here or message CYAMDIDMAN in game. I might be afk but I will get back to you.

Thanks.

Khold- 52 SR

Lynx_TWL
Az elkótyavetyélés ezesetben új jelentéssel bir= Szyl megvette😊

๏̯͡๏﴿

valaki használ vivendis postafiokot?

nem volt kotyavetye😛
megkell vedjem gatot,föleghogy hozzamkerult a stuff😊
rendes dolog volt es minden partytol ezt varom el,es velem szemben is lehet ez elvaras
agyhalál
Emlékszel még hogy elkapkodták a peteket az amcsik?😉
Ezzel se lesz gondom. Majd elpasszolom Gludinban, az amcsik lusták elmenni Elf Townig, Talking Island meg idõigényes és drága is.
Tényleg... vannak még emberek TI-n? Nem csak magyarokra gondolok.
Ha kevés a kezdõ játékos, akkor gondolom eléggé kihalt lehet az is.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

semo1
+ ell kell adnod az a sok non grade ss-t

agyhalál
Nyugi. Megbízom benned, csak azért készültek képek, hogy tudjam mivel kell (majdnem) újrakezdenem, esetleg betudnám-e fektetni nehezen megtakarított adénáimat egy Saberbe. Tudniillik utolsó éjjel még egy Sword of Reflexionnal piszkáltam a mobokat és az elég gyatra.
Bár a nagy többségéhez képest még egy Saber is csak hurkapálcikának fog tünni.

semo1
Ezaz! Fõ a bizalom mi?

agyhalál
np
Nem haragszom én senkire sem, aztán remélem majd mindenre sört kerítünk egy kiadós serezés alkalmával valamikor.

agyhalál
Faszom a füledbe, de a söröm a szádba😉
Minden egyes tárgyamról csináltam képet😉
Ha pénteken meglesz minden, akkor délután már ott fogok strichelni kedvenc városomban Gludioban és még aznap megyek is egy éjszakai fûrdõzésre😉

Nethyrrea
akkor most linneivel együt tejeljetek nekem 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Acro
ja semmi..csak megszokhattad hogy a fórom azért elég kaotikus..szóval ilyesmi miat nem kell megharagudni

Khold- 52 SR

semo1
ilyenek az igazi clan társak