Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
inkább azt mondd meg mikortól tudsz csinálni c kristályt, mennyiért (ne a klántárson akarj meggazdagodni...), meg hogy mennyi újonnan egy non-enchantos composite armor.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HUNrricane
Ujra farmer raid-et szerveztunk ..
Majd rakunk fel videot es kepeket rola, + egy kis storit.

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
Yal gyere vissza gémbe

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
köszönt😄

๏̯͡๏﴿

GAthersw
???

01110000 01110010 00110000

semo1
Fasszopó mocskos gecik.

Nos én nem akarom megrendelni a szolgálataid de megmondanád mik egy lvl20as pet statjai csupaszon? nagyon megköszönném.

Nem hiszem azt már ez elött meguntam 😊
GAthersw
Jössz Lineage-ezni? 😊

01110000 01110010 00110000

OFF
ELADÓ EGY CITY OF HEROES ACC!
5000 pénzért 18-án jár le.
Kaleb-nál vagyok már át is van utalva neki a következõ hónap ha azzal együtt kell 8400-ért fullosan megkapható több magas szintû karival együtt (pl egy lvl 30 scrapper).
Akit érdekel privizzen rám.
ON
Gugger
Különben is, biztos téged is érdekel csak skót vagy kifizetni! ugye?

Gugger
ingyen csinálja a ph@szom!!! Ugyanis mialatt a kutyus szintetlép én nem fejlõdök semmit, mert minden exp a dögé!

Gugger
s miért nem? csak nem baj az, ha az idõmet erre áldozva segítek másoknak, és ezért esetleg várok valamit cserébe?!

Erre inkább nem mondok semmit

BlackArt
Tegnap meg kutyapancelt arultak a piacon 😊

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

BlackArt
lol ez nekem julius 14-et jelenti: 28-nak a fele 14, es a kovetkezo honap julius

semo1
Megcsináltad a questet? Grat

Gugger
mi az hogy ennyit, az én tréningemen tuti szintlépés fél óra alatt!!! Akinek van kutyája és próbálta már edzeni az tudja hogy megéri, de nagyon!!!

Cromac Mac Art
na hiszen ti vagytok a környék legveszélyesebb sintérei..😊
ha kutyát adtok a kezükbe az tuti hogy egy ferdeszemû adenafarmer asztalán végzi..

Acro
Gugger te utolsó sóher
Lenne képed ennyit elkérni a kutyákért??
Na szép..persze ha beveszel a buliba akkor ez egy nagyon jó üzlet mindenkinek,és szertettel várjuk a kutyuskákat..Van itt úszoda nekik..pedikür-manikür..és futószalag is

Khold- 52 SR

Gugger
gyertek el minnél többen szeretettel vár a rendezõség !!!

ElBart
Ez nekem azt mondja amit írtam: C1 28-án
Meg a végén a sallang,h sok újítás/javítás a közeljövõben. Ez magában foglalhatja a transzfert is,de a játékfejlesztõk nyelvezetében ez a "közeljövõben" kifejezés jelenthet bármit.

L2 -- Inactive

BlackArt
Na ugye hogy ugye 😊
De mi jon most le? All minden...

Cromac Mac Art
lol.. Gugger kutyaiskolát nyitott..😊

BlackArt
Ez neked mit mond?
We at NCsoft have finalized plans for the North American release of the Chronicle I expansion. Chronicle I will officially launch on Monday, June 28. In order to migrate to the new service, a 24-hour downtime will begin on Sunday, June 27. After the downtime, you will be able to download the Chronicle I expansion by connecting to the update server. The total download size will be around 250 MB.

The launch comes approximately two weeks later than expected, due to additional security measures implemented, such as a permanent fix for the duplication exploit. Many new additions and enhancements are also coming to the game in the near future – so until then, happy gaming!

Cromac Mac Art
bazze 44-es vagy???
😛

Gugger
PET Tréningelést vállalok!!! Aki szeretné a Wolf PET -jét felhozni pl. lvl20 ra, jelentkezzen nálam! lvl15-tõl lvl 18-ig 50k, utána 75k, lvl 20 felett 100k / szint! Egy szint kb fél óra az elején, utana kicsit több de hamar megvan! PM Gugg3r - 2. szerver

ElBart
C1 már hivatalosan be van jelentve 28.-ára. Ez az idõpont véglegesnek tûnik,hiszen megmondták azt is,h elõtte 24 óra downtime lesz amikor mindenki lehúzhatja a 250megás csomagot. Szóval szerintem az már biztos.

L2 -- Inactive

Acro
Nc soft már rég megoldotta a karaktertranstfer technikai részét(lásd a legjobb 20 klán meghívása a várostromra..ami szintén karimásolásnak minõsül),csak Nc visszatartja az egészet,hogy ne boruljon föl az egyensúly a szerverken.Ezért arra alapoznak hogy sokan megunják a várást,és inkább meglépik a szintet ott ahol vannak,és késõbb már sajnálnák az elbaszott sp-t.
Stóval biztos hogy lesz karitranszfer csak türelem.Bár én se bírom már cérnávalm,a tele ven ezekkel a srácokkal

Khold- 52 SR

Cromac Mac Art
Nagyon úgy áll a dolog, hogy C1-ig várunk, aztán ha lesz transzfer átmegyünk, ha nem akkor maradunk...egyszerûen már mindenkinek a töke televan ezzel a vegetálással...már nagyon meglépnénk a lvl 3-at (hogy új tagok is beléphessenek, meg meglegyen a klánlogo is)....ruhadtul nincs kedvünk várni még 1-2 hónapot..😞
szal C1-el eldõl minden...

Szerintem igazat mondanak: C1 elõtt pár héttel lesz, csak pl a C1 se lesz juni végén 😊) ( ha mar 2 hónapot csúsztatták simán kamuzhatnak most is)

ElBart
Pontosan erre gondolok én is 😊)

L2 -- Inactive

semmi meglepõ nem lesz abban ha a karitranszfer nem mostanában lesz - az NCSoft nem elsõ csusztatásával fogunk szembesülni ismét 😊

ElBart
Én már kezdek kételkedni ebben a karitranszfer dologban. Az elején arról volt szó,h pár héttel C1 elõtt lesz. Utána: már dolgozunk rajta......
Mivel C1 már nem egészen két hét múlva megérkezik, szerintem elõtte nem valószínû,h lesz transzfer. Ezzel csak azt akarom mondani,h könnyen megeshet,h elhúzódik ez a dolog (is). Persze sajnálnám,mert már jó lenne minél többen lenni.(húúú ez elég értelmetlen mondat volt,de talán értitek mire gondolok 😉)

L2 -- Inactive

Nethyrrea
hanyas szintû vagy?

mert csak 10-estõl lehet csatlakozni klánhoz. és ottis van felsõ limit. de ha a c1-et és a transzfert megvárod vele, majd lesz nyitás az inkvizítorsnál 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

valaki inviteolhatna a magyar klanba
karakter neve: Gonzow
Nethyrrea
hiába sebzel ha 7-8x olyan gyorsan visszagyógyítják.... 😄D

Strahd_
ne pénteken legyenek ezek a funok és akkor tudok én is jönni egy kicsit sebezni .) föleg ha Acro megáld 😄 😄
megtaláltam a kedvenc helyem Ivory Tower 😄 tök üres 😄 😄 ijászt még mutatóban sem látam 😄

Nethyrrea
sztem mi voltunk az elsõk a káoszban akik kiteleportáltunk 😄D

Siman nem volt ott😊 Erre elmentunk ant queenzhez. Kello mennyisegben voltunk, es a lvl is megfelelo volt, csakhat a fejetlenseg... Szal nem jott ossze semmi😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Nethyrrea
volt azis?

én csak az ant raiden voltam, de az elég funnyn végzõdött 😄D

Strahd_
Orfem raid legutobb hoyg végzodott? dobott valamit? .)

következön részvennék hátha dob hátha hozzám kerül a dropja (demon staff)

Nethyrrea
jah, teccõs

nekem a balalsó is, de azt legfeljebb akkor, ha már megengedhetünk magunknak ilyen csilivili-luxust 😊

Acro
Jobb alsó eddig a legjobb

Khold- 52 SR

HUNrricane
Szerintem a jobb oldali also..

Majd felébredsz!

hpzolee

Itt lennének a saját javallataim(középsõ oszlopba az also)

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

Strahd_
Én msot szortam el 30k-spt a summonra de igen kellemes csak drága még fentartani 15 perc és 6k adena 😞 mert 10 kristáyl kell hozzá

Nethyrrea
egyébiránt most vagyok lvl 35-ön kb 6%-on, és már most megvan a kellõ SP az összes skillre ami kelleni fog 36-on

Nethyrrea
énis asszem ezt fogom csinálni: farmolok amíg összejön a pénz a szükséges cuccokra, és utána go cruma to get some serious SP 😊