Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
..
Majd rakunk fel videot es kepeket rola, + egy kis storit.

Majd felébredsz!
ELADÓ EGY CITY OF HEROES ACC!
5000 pénzért 18-án jár le.
Kaleb-nál vagyok már át is van utalva neki a következõ hónap ha azzal együtt kell 8400-ért fullosan megkapható több magas szintû karival együtt (pl egy lvl 30 scrapper).
Akit érdekel privizzen rám.
ON

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399

ha kutyát adtok a kezükbe az tuti hogy egy ferdeszemû adenafarmer asztalán végzi..

Lenne képed ennyit elkérni a kutyákért??
Na szép..persze ha beveszel a buliba akkor ez egy nagyon jó üzlet mindenkinek,és szertettel várjuk a kutyuskákat..Van itt úszoda nekik..pedikür-manikür..és futószalag is
Khold- 52 SR

Meg a végén a sallang,h sok újítás/javítás a közeljövõben. Ez magában foglalhatja a transzfert is,de a játékfejlesztõk nyelvezetében ez a "közeljövõben" kifejezés jelenthet bármit.
L2 -- Inactive
De mi jon most le? All minden...
We at NCsoft have finalized plans for the North American release of the Chronicle I expansion. Chronicle I will officially launch on Monday, June 28. In order to migrate to the new service, a 24-hour downtime will begin on Sunday, June 27. After the downtime, you will be able to download the Chronicle I expansion by connecting to the update server. The total download size will be around 250 MB.
The launch comes approximately two weeks later than expected, due to additional security measures implemented, such as a permanent fix for the duplication exploit. Many new additions and enhancements are also coming to the game in the near future – so until then, happy gaming!
L2 -- Inactive
Stóval biztos hogy lesz karitranszfer csak türelem.Bár én se bírom már cérnávalm,a
tele ven ezekkel a srácokkalKhold- 52 SR
szal C1-el eldõl minden...
Mivel C1 már nem egészen két hét múlva megérkezik, szerintem elõtte nem valószínû,h lesz transzfer. Ezzel csak azt akarom mondani,h könnyen megeshet,h elhúzódik ez a dolog (is). Persze sajnálnám,mert már jó lenne minél többen lenni.(húúú ez elég értelmetlen mondat volt,de talán értitek mire gondolok 😉)
L2 -- Inactive
mert csak 10-estõl lehet csatlakozni klánhoz. és ottis van felsõ limit. de ha a c1-et és a transzfert megvárod vele, majd lesz nyitás az inkvizítorsnál 😊
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
karakter neve: Gonzow
megtaláltam a kedvenc helyem Ivory Tower 😄 tök üres 😄 😄 ijászt még mutatóban sem látam 😄
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
én csak az ant raiden voltam, de az elég funnyn végzõdött 😄D
következön részvennék hátha dob hátha hozzám kerül a dropja (demon staff)
nekem a balalsó is, de azt legfeljebb akkor, ha már megengedhetünk magunknak ilyen csilivili-luxust 😊
Itt lennének a saját javallataim(középsõ oszlopba az also)
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2