Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
๏̯͡๏﴿
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
melóban nincs ventri 😊
.Majd felébredsz!
Majd felébredsz!
Ujra raktam az xp-t és nem tudom mi volt a passwordom, mert csak racsaptam a billre
.Majd felébredsz!
es igen torpe vagyok, es tokom tele hogy ami recepten van leirva az nalam ven, de a " nem eleg a materia" szoveggel szopat
ami neten van leirva abbol meg a polishes-rol nem is hallottam, neten sem talalom hogy mibol van, szal MONNYON LE!!! egesz ncsoft bagazs
Kulonben hiaba a ventri, mondtam hogy 1. a torost utanna az ijjaszokat.. De a toros utan mindenki a lovagot tamadta, szoval ennyi. Lovaggal ott elvoltak, a 2 ijjasz meg 400dammal osztotta a nepet.
Majd felébredsz!

azt nem TORPOR-nak hívják? legalábbis ahogy a VAMPIRE:THE MASQUERADE játéból emléxem úgy nevezték
bár sztem erre eccerû a megoldás: ha van recept, megkérdezel egy törpét 😊 (haver törpét, mielõtt lenyúlja a gods blade receptedet 😄)
Miert nem lehet azt irni egy receptbe ami kell hozza, vagy mi a faszert nem javitjak ki ha elbasztak.
KIAZ? van eladó leatherem 😄
persze a szervezett akciokhoz NÉLKÜLÖZHETETLEN Ventri vagy TS használata...
erre nagyszerû példa volt Ric-ék utolsó Nurka PvP-je az a nevezetes 6 vs 6 az Inner Circle krémje ellen..
(igaz nem voltam online de ott ültem Ric mellett és végignéztem az egészet) voltak néhányan akiknek nem volt Ventrie...a csapat irányítása szempotjábol ez egyenlõ a halállal...egyikük a PvP megkezdése elõtt se szó se beszéd nekirontott az ellenségnek, magyarul öngyilkos lett(ez nemcsak az ellenséget lepte meg, hanem a mieinket is..😊 ..de még véletlenül sem annak a fickónak (legerõsebb tõrösnek) esett neki akit a Tiszt kijelölt elsõdlegesnek célpontnak..😊
szal minnél többen vannak egy partyban akik nem használnak ventrit annál nagyobb a fejetlenség,de ezen nem is kell csodálkozni, mert ha akcio van ki a fenének van ideje a klán-chatet olvasgatni??
tudom hogy már 251324-szer leírtam ezt ide csak az a baj hogy sz@rtok rá magasról..😞
de szamolj csak utana mennyibol lehet osszerakni ezeket
L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2
L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/
recept nincs hozza, neten sem talaltam nyomat
Szal lehet hog yvannak emberek akik abbahagyják, de ez természetes, azért kéne ezt a játékot szeretni ami és nem azért ami nem, de mind1 😊Birkus Maximus
recepten leirt nem jo😞
75 CBP 6k darabja
44 HGsuede 10k
20 Comp braid 12k
80 crafted leather 28k
Spellbook: Greater Group Heal
Spellbook: Curse Discord
Spellbook: Hex
Spellbook: Reflect Damage
Spellbook: Silence
Spellbook: Spirit Barrier
Spellbook: Summon Dark Panther