Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
craft monnyuk?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ok de poilshes honan szerzek, meg eletemben nem talalkoztam vele

Lynx_TWL
dire wyrmek sea of sporeson vannak, de Yal már leírta, én csak biztosra megyek

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
poilshes a varnish lesz

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
csak akartam, de senkinemmondta meg a címét

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Ric Sonicot hogy lehet elerni?😊

Nethyrrea
szerinted otthonvagyok? 😄

melóban nincs ventri 😊

Lynx_TWL
Igen, aláírásban is benne van

๏̯͡๏﴿

HUNrricane
Szerintem mennyel fel Ventrire, es kerdezd meg tole .

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
emlekszem 1x msn-eztél Arte-val pedig..😊

HUNrricane
Akkor hazudtak.

Majd felébredsz!

HUNrricane
20sec-kent? Nincsen valakinek beszelo madara, mert hasznos lenne majd team pvp-k alatt, hogy a jonep ne felejtse el a celpontokat .

Majd felébredsz!

Nethyrrea
aszonták igen 😄

HUNrricane
Szerited tudom?

Majd felébredsz!

Cromac Mac Art
akkor menet közben is emlékeztetni kell rá a népet...

Nethyrrea
deazért artéét még megmondhatnád 😛

HUNrricane
Csinalok majd uj msn cimet, de egyellore meg ugyse kell.

Majd felébredsz!

HUNrricane
De én mondtam kittámadjunk, de mindenki csak a torosig jutott, az utanna levoket elfelejtettek...

Majd felébredsz!

Nethyrrea
elfelejtett passt küldethecc az msn-ben megadott mélcímre asszem

Cromac Mac Art
Te tiszt?? ...én Acro-ra gondoltam..😊

HUNrricane
Nekem meg a sajatom.
Ujra raktam az xp-t és nem tudom mi volt a passwordom, mert csak racsaptam a billre .

Majd felébredsz!

abban remenykedem hogy Sonic lesz hamar, Cukipofa mar tul van ezen a hulye kuldin, igy o biztos tudja mi is kell idiota gyurukhoz

lehet hogy torpor szoktam keverni😊

es igen torpe vagyok, es tokom tele hogy ami recepten van leirva az nalam ven, de a " nem eleg a materia" szoveggel szopat
ami neten van leirva abbol meg a polishes-rol nem is hallottam, neten sem talalom hogy mibol van, szal MONNYON LE!!! egesz ncsoft bagazs

Nethyrrea
ric, kéne nekem arte msn-je

HUNrricane
Szoval nem csak a ventri hianyzik, hanem a szervezettseg is.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Mikor lettem Tiszt?
Kulonben hiaba a ventri, mondtam hogy 1. a torost utanna az ijjaszokat.. De a toros utan mindenki a lovagot tamadta, szoval ennyi. Lovaggal ott elvoltak, a 2 ijjasz meg 400dammal osztotta a nepet.

Majd felébredsz!

Nethyrrea
jáj, hogy te is törpe vagy.....

Nethyrrea
"Thangar 30 assassin toporban"

azt nem TORPOR-nak hívják? legalábbis ahogy a VAMPIRE:THE MASQUERADE játéból emléxem úgy nevezték

Nethyrrea
ahogy monnya.

bár sztem erre eccerû a megoldás: ha van recept, megkérdezel egy törpét 😊 (haver törpét, mielõtt lenyúlja a gods blade receptedet 😄)

Faszom ebbe a jatekba.

Miert nem lehet azt irni egy receptbe ami kell hozza, vagy mi a faszert nem javitjak ki ha elbasztak.

Nethyrrea
valaki megveszi 5k-ért az acélt és 4k-ért a leathert?????

KIAZ? van eladó leatherem 😄

Cromac Mac Art
sztem szervezett fellépéssel + néhény szövetségessel az ilyen dupos klánok is elõbb-utóbb leverhetõk...
persze a szervezett akciokhoz NÉLKÜLÖZHETETLEN Ventri vagy TS használata...
erre nagyszerû példa volt Ric-ék utolsó Nurka PvP-je az a nevezetes 6 vs 6 az Inner Circle krémje ellen..
(igaz nem voltam online de ott ültem Ric mellett és végignéztem az egészet) voltak néhányan akiknek nem volt Ventrie...a csapat irányítása szempotjábol ez egyenlõ a halállal...egyikük a PvP megkezdése elõtt se szó se beszéd nekirontott az ellenségnek, magyarul öngyilkos lett(ez nemcsak az ellenséget lepte meg, hanem a mieinket is..😊 ..de még véletlenül sem annak a fickónak (legerõsebb tõrösnek) esett neki akit a Tiszt kijelölt elsõdlegesnek célpontnak..😊
szal minnél többen vannak egy partyban akik nem használnak ventrit annál nagyobb a fejetlenség,de ezen nem is kell csodálkozni, mert ha akcio van ki a fenének van ideje a klán-chatet olvasgatni??
tudom hogy már 251324-szer leírtam ezt ide csak az a baj hogy sz@rtok rá magasról..😞

Strahd_
Béna ayla javisd ki az aláirásod 😄

comp br es hgsuedet levettem 8.5k-ra, cbp 5.5k, cl 25k
de szamolj csak utana mennyibol lehet osszerakni ezeket

hpzolee
Persze ez alap. De ha vlk nem ért hozzá miért ir ilyet cask ez volt lereagálra részemröl nem az hogy ki menynivel, mivel jobb :F

L2:Aimful - lvl 79 Silver Ranger (Teon) zonca - lvl 55 Gladiator (respect!) NFSW:zolee - lvl 55 GT2

aylakistigris
ezek elmennek ijjen aron? egyesek mar az 5k acelra es a 4k leatherre is huzzatak a szajukat.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

jo, neten en is lattam ezt, de mi az a polishes?😊)

recept nincs hozza, neten sem talaltam nyomat

Strahd_
7 irons, 70 polishes, and 70 D-grade crystal.

Birk@
Hát sajnálom hogy így gondolod, de ha már indokokat keresel a klánunkat hagyd ki belõle pls 😊 Azt mindenki tudja hog ylevele-t miért nem váltunk, maga a klán meg nem halódik, sõt mostanában úgy érzem kezd kialakulni valami norális társaság, akiben lehet bízni is 😊 Köszönet érte Ventrillo mesternek Szal lehet hog yvannak emberek akik abbahagyják, de ez természetes, azért kéne ezt a játékot szeretni ami és nem azért ami nem, de mind1 😊

Birkus Maximus

Nethyrrea
coarse bone powder

Nethyrrea
engem meg majd egy hex

Sonic, vagy torpe aki megcsinalta mar 35os kuldit, mi a franc kell journeyman's ringhez????

recepten leirt nem jo😞

Strahd_
CBP az mi? .)

maradt meg par materialom ha erdekel vkit szoljon de elore szolok hogy dragak es kesobb megtobbet fognak erni
75 CBP 6k darabja
44 HGsuede 10k
20 Comp braid 12k
80 crafted leather 28k

Cromac Mac Art
Spirit Barrier érdekel

mennyi az annyi?..😄

Strahd_
Ha valakit az alábbi spellbookok érdekelnek szoljon nekem .)
Spellbook: Greater Group Heal
Spellbook: Curse Discord
Spellbook: Hex
Spellbook: Reflect Damage
Spellbook: Silence
Spellbook: Spirit Barrier
Spellbook: Summon Dark Panther
Spellbook: Reflect Damage
Spellbook: Summon Zombie

Strahd_
utalom a doprratet többezer szörny levágása után se dobnak semmi érdemlegeset .) bár most kész könyvtár van nálam spellbookokbol 😄 de arra meg csökken a kereslet.. :/

Strahd_
Honnan jött be ez a stick of fait? meg a sok c scroll?? remélem nem cruma .)

Cromac Mac Art
jó meglátás kis5-ös..)

Nem mindegy kinek milyen skillje van? Minden classra lehetne pampogni de itt egy a lényeg, hogy ki mivel szeret játszani 😊 Az übercsiterklánok ellen úgysem klesz semmi esélyünk tehát a játék a funról kell hogy szóljon. Peace 😊