Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak sose én vagyok ott amikor ilyeneket kapnak 😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Amúgy meg csak mákosnak kell lenni, úgy mint õk.
Látod, hogy nem kell törpével leni, hogy milláid legyenek, elég ha mákos vagy.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Acro, ebbõl most már ugye futja 200 D-kristályra...

És a nyolcadik napon igy szóla az Ur: - Oké, Murphy, föladom... icq: 1530399
én persze örülnék egy kicsike-kis bastard swordnak is hát olyan nagy kérés az? Ugye hogy nem 😊)
Khold- 52 SR
ismertek ingyenes mmorpg-ket?amivel anno nyomtátok?
(valaki nem nyomte...😄) ??naon kéne már egy
๏̯͡๏﴿
egyebkent mocskos rasszizmus, hogy torpi modeleken sosem mutatjak be az uj pancelokat

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

B-s receptektol kezdve minden van

01110000 01110010 00110000

Az egész valóban egy FELTEVÉSen alapult...
Én annyit mondtam, hogy NEM BÁNNÁM, ha nem lenne KARITRANSZFER. Tehát én örülnék, ha Evára NEM lenne... Ennyit mondtam volna... Kínaiak nem tudnának farmolni, mert a sok EU-s úgyis leverné õket... Mikor találkoztunk a legtöbb farmerral az amcsi szervereken? Nappal... De mivel megvan a 7-9 órás eltolódás, ezért amcsik akkor jönnek fel, mikor az EU többség már alszik. Én elég sokat voltam este nyolctól 10-11-ig, és állítom, hogy egyetlen ferdeszemû "kissflybird hao pkpkgo" emberkével se találkoztam. Valószínüleg õk is nap közben csinálják a kis üzleteiket. Állítom, a postok és a farmerüldözés alapján Eván se lesznek megtûrve a massfarmerek. Kicsiben pedig mindenki csinálni fogja, ahogy azt itt is lehet néhanapján látni. 😛 😊
A másik dolog, ha egyszer már kijavították a quest és dupe bugokat, akkor nem fog senki se hirtelen komoly cuccokban rohangálni... Se pénze, se tárgya nem lesz belõle. 😊
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
lynx, vagy többiek: nincs valakinek nélkülözhetõ nongrade cuccosa a kettes szerveren a törpöm számára?
.................
nah én asszem már nem leszek ma elérhetõ ... befanatizálom magam az 1 nap alatti 10 szintlépésre

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Addigra már remélem 20+ lesz.

jóvammá, közbe dolgozok is.....