Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Strahd_
közel sem.) Ott a wizard rádlö meghalsz ennyi .) nem sebeznek olyan jol az ijaszok... .) igaz wizardnak kell egy ksi buff egy human paptol hogy gyorsabban castoljon .) és akkor van esélye csak jöjjön be a sleep .)

BEAST
bah 😄 ami nekem nem volt NWNben az nem is létezik 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

nwnrol beszeltem😛

Gogo27
hehe .. teljesen egyetertek ... en sem adom fel a kis DE harcoskamat csak mert ijjasz a legerosebb 😊)

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

Hedrox
Nemott, NWN-ben! 😉 Nordockon nagyon büszke volt a gügyeork wazsijára! 😄

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Miért van a tanknak a legkényelmesebb dolga?
Egy "normális" partiban meg nem íjász húzza a mobokat, kivéve ha 20 másfajta aggro mob közül kell elhúzni 1et...

Gogo27
szal durvan 2-2fel ora??... akkor lassan nalam is vege

Gogogirl lvl60 UD mage (Twisting Nether) ---------- GogoHUN lvl51 Gladiator(RIP)

BEAST
nemis lesz 😄DDD amugy van 1 de csak azért mert kiváncsi voltam orkföldre ... ezért van 1 emberem meg 1 törpém is ... 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

de sose volt 8 intes ork varazslod:😄D

LOL...Szyl meg Jolsn is kilépett vagy mi?

BEAST
mind1 valszeg az elfembõl fogok spellsingert gyurni majd azzal megnézhetjük ... de sztem ellég izé (nem akarok olyan kifejezéseket használni mint szánalmas stb 😄DDD) hogy vki csak azért adja fel a wizardját ha az teccet neki mert az ijász a legtápabb ... még anno strahdék ellen is a legnyomorékabb legbénább karikkal mentem de azokat én élveztem

szerencsetlen nagyra nottek, torpeeknel ez ugy muxik, hogy elindulunk azt semmi nem marad utanunk egyben, ami nem eleg gyors hogy elszaladjon😄D

Danaliena - LOL!!! 😄D

kijött már a chron 1?

SDana
Nálam a csapatnyomulás valami ilyesféle képpen néz ki...:
Elöl a tank, kiválasztja a szimpatikus mobot. Magára húzza agróval. Mob beleszeret a tankba, megkezdõdik a kölcsönöz vállonveregetés. Közben pap nyomja tankba a kávét, ki ne dõljön idõ elõtt. Az áldásosztók (damázsdílerek - ijjász, bicskamaxi, warrior, nuker) meg azon igyekeznek, hogy minél elõbb megszabaduljon a tank a szerelmétõl és kereshessen gyorsan másikat...

Máshogy is lehet csinálni? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
velem tuti nem 😄 még aztse tom mi akarok lenni 😄 majd z3ddel lejáccod õ az én emberem 😄

Iszonyat makos, enis midnign katanas kepeket szurtam be.
lol

GAthersw
Wizard meg egy spellt sem Castol el, ezt garantálom.

01110000 01110010 00110000

HUNrricane
ok is megkaptak a maguket..

Majd felébredsz!

GAthersw
Ok, csinálj egy DA-t és lejátszuk 😛PPP

HUNrricane
akkor nagyon szerncses vagy.

Majd felébredsz!

vegig comp armorral mentem

Engem tökre nem a vntri zavart, ha nem az hogy aki nem volt ventrin (szyl, jolsn, én...) arra ku*vára szrtatok magasról!
Nem értem, hogy mikor a fejeteken van a rohadt fülhallgató, miért nem vagytok képesek ránézni a kláncsetre???

HUNrricane
lol

Majd felébredsz!

Simán lejött. Reggel 3/4ed 8kor ráindítottam elkezdte, elvittem muttert dolgozni meg elhoztam cégüktõl egy asztalt kocsin. kb 10re hazaértem akkor még dolgozott, de rá kb 5 percre kész is lett. Egyszer sem szakadt meg és nem is dobott le, beléptem szépen a login screen-nél ott figyel a ch1 logó 😊

HUNrricane
Csak partyban van eselye a wizardnak. De ugy nagy, mert a sebzesei nagyok. Csak megfeleloen kell taktikazni.

Majd felébredsz!

BEAST
DA lelassitja 1x megüti stunnal és annyi volt az ijász ... elf harcos meg elég gyors hogy lõvesknél utolérje és lezuzza ... a wizardnak meg elég 1 spell hogy utána már megse moccanhasson az ijász

nem ertesz te semmit az eletbol😄DD

HUNrricane
Gondolom nem thecad volt.

Majd felébredsz!

GAthersw
Nah lol, PvP-ben minden varázshasználó (wiz.) egy kalap szar sajna, ezért is hagytam abba az enyémet, 3 lövéstõl megmurdál. DA meg Elf harcos sem éri utol, csak nézd meg a speedeket.

Strahd_
Én majd egy DA ra vagyok kiváncsi ha buffban van mire képes mert ugye magas Pdef a shiled is jobban véd és deflect arrow is....

Mi az hogy maskepp nem tudnand megvenni az akatot. Nekem sose volt C-s droppom mint nektek es mar 43on megvolt a cash akatra. Lv 30tol pedig csak SS-sel soloztam party kozelben sem voltam

BEAST
akkor te nemtudom miket néztél 😄DD DA simán utoléri fõleg hogy C1ben a hamstring vagy mi elég messzire használhato hogy lelassitsa az ijászt ... 1 elf harcos simán utoléri az ijászt ... az elf spellsinger meg long távrol simán lefagyasztja ...

Gogo27
vkinek lejott mar a cucc?.. ha igen kb mennyi ido alatt?

GAthersw
LoL, egy törpe csaj meg fickó elég dúrván nézne ki, hmm.. közben 😊
Pedofílííng 😊

HUNrricane
LoL.. ezert veszekedtunk veled, hogy gyere ventrire, (meg a vegen csap olyan embert vettunk fel partyba, aki ventrin van)

Majd felébredsz!

torpevel erdemes partizni, ugye mi torpek vagyunk az esz a szepseg es a nemeseg eben a jatekban😊))

ja es egy torpe mindig tud izgalmat okozni😄D

GAthersw
De sosem éri utol 1 tank sem. Nemtudom, milyen pvp-re gondolsz, talán arra, amikor vannak 5-en és ha meghal az egyik, jön a másik és így 1v1-ek vannak. Namármost, ott íjjász ellen csak tõrösnek van esélye, abbólis fõleg az elfnek, mert ua. gyors.

HUNrricane
Ez nem igy van. Mindig a tanknak van a legkenyelmesebb dolga egy normalis partyba, mert az ijasz huzza a mobokat, vagy a gyogyito rootolja.

Majd felébredsz!

Strahd_
Közel sem a nukernek 😄 .) nekem még mindig az a kedvencem 😄

abban reménykedek hoyg a két ksi kari mokázva kirtmel anynit hogy össze tudjam szedni a hiányzo 2 millát

BEAST
eh kivéve ha a lemarado fél "ez jo táphely lesz , maradjunk itt kempeljük be" szöveggel kiabáll elöre hogy ne rohanjunk 😄DDDD

"Erdemes megtanulnod csapatban jatszani" - mi a francot kell meg tanulni??
Rakattint a mobra és attack...ennyi.
Meg neha egy kis stun ha gáz van.

HUNrricane
az egyaltalan nem biztos, sok crumas noob 20x se erti meg hogy hogyan megy egy terem becampelese (nukerrel) crumaba ..

Majd felébredsz!

BEAST
naja az ijásznak van a legkényelmesebb szerepe 1 partyban 😉

aylakistigris
kiveve, amikor az elol levok nem esztelenul rohantak csak elore, hatra sem nezve

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

HUNrricane
Ez még majd kiderül, lehet egyelõre nem veszek semmit. Mert az inq klan tervezz egy olyan ,hete ahol minden nap osszeszedunk egy fegyonak az osszes pengejet vagy shaftjat. És nekem a DV-ben tartozkodo Sc Turen fele hajlik a szivem. (már csak egy izmus torpet kell hozza szereznem)

Majd felébredsz!

BEAST
jobaz ... de C1ig nagyon elvoltak szállva az ijászok most a deflect arrow skill tuning meg a dex+os védelem miatt nem sok esélye van az ijásznak fõleg 1 elf harcos ellen ... koreai pvpkben many vs manyben is az ijász hal meg elsõnek ..

SDana
A csapatjátékkal nincs bajom, de nekem egyenlõre még jobban megéri egyedûl hajtani (legalább is így vettem észre). Meg aztán egy ijjász szerepe nem olyan nehéz a csapatban, azt kell lõni, amit a tank üt 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Strahd_
cruma tényleg jo lenen ha birná a gépem nem lenne uj karim hanem Isendural tolnám 😊 most viszont már mindegy 2 uj kari kitrat amig jön a WoW