Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

aylakistigris
latta valaki az uj set kiegeszitok kozott a brigadine sapit? merthogy ugye azzal egyutt kellene adnia plusz hp-t. vagy ezt jol kifelejtettek?

hat igen, torpik megint csak egy nyugot kaptak a nyakukba, nem extrakat. koszonjuk neked c1.

ezek utan erdemes meg valamit varnom c1tol?

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

BEAST
erre is jo a funréjd 😄 eddig 2 partys volt és sztem egész jol összedolgoztunk ^^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
Azert akarunk at menni egy masik szerverre egy szovetseges klannal, mert itt nem rugunk labdaba, meg akkor se a klan fele 40+ -os vagy nehany szintel alacsonyabb..

Majd felébredsz!

GAthersw
lol, múltkori Queen Ant Raiden csak az íjjász party leverte volna egyedül a másik 5-öt!!!

01110000 01110010 00110000

SDana
Szerintem Az akatot nem akarod megvenni 😛
Ha igaz, hogy a "Long Bow"-k külön osztályba lesznek rakva (kóreában Yumi) és a megnövekedett sebzésért cserébe kisebb lesz a sebességük, akkor nem éri meg olyat venni. Én is azért nem cseréltem le a gastrát str longra (pénz meglenne rá 😊.
Én ha eljutok odáig majd Crystalizedet veszek, aztán valahogy Eminencre hajtok majd (állítólag 50ig gastrával is el lehet lenni jól).

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
szerintem warnak soha nem leesz vára (max. egy kis ideig) mert egy szedett vedett csupa idiótából álló banda. Azért van bene egy-két jófej is.

01110000 01110010 00110000

BEAST
a bicskás ijász tudod mit ér ... semmit 😄DD ha csupa DA lenne a team meg 1 halom pap akkor azt mondom megállithatatlan 😄 de bicskás ijász .. bah 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

HUNrricane
Erdemes megtanulnod csapatban jatszani, nagyobb szinten csak ugy fogsz xp-hez jutni. +A csapat harcoknal is nagy jelentosege van az osszjateknak, amit meg nekunk is fejleszeni kell.

Majd felébredsz!

SDana
Szerintem Adena Inc.nek hamarabb lesz vára, mint bárki másnak 😊
Másból se állnak, csak bicskás-ijjászokból és törpékbõl. Esélye nincs egy várnak ellenük 😊
Ráadásul állítólag pont a Sieghardton van a legtöbb pénzgyár. Azt olvastam, hogy nálunk 13 van, míg mondjuk a Kainon csak 7...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

HUNrricane
Én csak pvp-ben es critikus helyzetekben hasznalok SS-t. Maskepp 47 lvl-en nem tudnam megvenni az akatat.

Majd felébredsz!

SDana
Csak csapatolni lehet crumában? Én már hozzászoktam, hogy egyedûl nyomulok 😊
Akkor marad SOS, talán ott is lesznek jó droppok...

BEAST
WAR 1 szánalmas klán aminek sajnos 2esen elsõként lesz vára ... most olvastam hogy toboroznak hogy aki részt akar venni az elsõ várfoglaláson jöjjön ... a vicc az egészben hogy bármennyire utálják a WARt mindenki kiváncsi az elsõ foglalásra márpedig a környéken csak az ostromlok és a védõk lehetnek

Nethyrrea
majd akkor kéne a klánnak saját célra EAS gyûjtést rendezni. nekem legalábbis kell majd vagy 6-7 darab az tuti.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Egy shilien elder meg 1-2 tank orfenre nem eleg. Hatos serveren meg ott az EA es a D akik campelik.

mert golem nem kovet automatikusan😊
ha celiranyosan szaladok egyszer meglendul golem keze(vagy ami van neki😊) es akkor anyi😄

SDana
A mostani gastrámnak az SS követelmény kétszerese lett, a mannahasználat nem csökkent. Szerencsére cserébe aktiválódott a manti setem 😊
Szóval ez elég nerf nekem... Bár a nyílvesszõk meg olcsóbbak lesznek.

Ez az ijjász levétel nekem olyannak tûnik, hogy inkább farmolás felé hajtják a nyilasokat, mint ahogy általában a többi klassznak is azt kell csinálnia fejlõdéshez. Eddig folyamatos SSezéssel lehetett gyorsan fejlõdni úgy, hogy nem volt deficites a mókázás. Most már nem lehet majd...

Nethyrrea
siege golem a szabály szerint csak vár-objektumok elpusztítására használható (másra ha szeretnédse tudnád), és a belsõ várfalakon belülre nem is vihetõ.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

LOL...annyit akartam írni! 😄D

HUNrricane
Keress csapatot, vagy privizz ram es keresek neked az 1. szinten egy csapatot (de alltalaban a fel inq clan crumaban van).. Erdemes excuros bandaba belepned mert sokszor dob EAS-t ami 100k.. Alltalaban ha 4-5 orara becampeljuk magunkat egy excuros terembe (kb 5-en), akkor alltalanba mindenkinek esik egy tekercs +1 elven ering..

Majd felébredsz!

es 10 millas fegyvernel 1,5 milla a 15%😊)

Nethyrrea
helyesbítenélek : orfen ellen fogtok indulni, de az fun raidbe fog átmenni. mivel elég funny lesz ahogy 2-3 WAR party elõugrik a bokorból amint megpróbáljátok megütni orfenéket, moboknak néznek titeket is, és fogpiszkálót aprítanak belõletek 😄

BEAST
miért érne?????? ne röhögtess 1 elf ijász akkor sétál el a golemed elöl amikor akar

ja de anyagot az ugyfelnek kell hozni, kulonben nagyon emelkednek a koltsegek😊))

BEAST
ennyit a törpékrõl haszonlesõ kis méjjnõvésüek 😄

10 millás fegyverért 1,2 millát elkérünk???
OKÉ!

hat...
egy lovessel nem olsz meg, es ha siege golem utotavolsagaba ersz...

😄DD

BEAST
háát sztem ijászkodni még mindig érdemes csak több ss kell és ennyi .. sztem mást nem változtattak meg 1 picit a manat csökkentették ... nemtudok másrol

bevezetjuk az afat😊
minden keszites utan az elkeszult aru 15%at kerjuk fizetesnek😊
es csak is KP😄

SDana
Ric, crumában mit érdemes ijjásznak ölni? Most már nekem is lassan lejár a wyrmek szavatossága (2 szintig elég volt 😊.
Bár ha meglesz a 36, akkor elfoglalom magam a küldivel.
Aztán majd még mielött elérem a 40et eldöntöm, hogy a nerfelések miatt bicskás legyek, vagy maradjak ijjász... Egyenlõre még a nyíl lenne szimpatikus.

HUNrricane
1pk pont nem a vilag vege

Majd felébredsz!

ja de ennek akkor lesz ertelme ha boltban lehet kapni tobb millas fegyot, pancelt, mert annal mar van ertelme 5%eknak, de ha csak tovabbra is kristalyert lesz ugy eleg ertelmetlen skill, plane hogy piacon nem tudom ervenyesiteni😄

Minddenki a törpéken akar meggazdagodni...

HUNrricane
Én már 2x ott voltam amikor kinyirták.. Szerintem a teljes Inquisitros clannak lenne eselye orfen elpuszitasara.. Majd becampeljuk a 6 szerveren, vagy az evan ha lesz transzfer.

Majd felébredsz!

BEAST
najoo akkor arra a rövid idõre kibékülök veletek 😉

es nem lesz jo warsmithet bosszantani😊

ostrom kozben lelep golemjevel azt lesz mulatsag😊

BEAST
ok köv réjd orfen ellen lesz 😄DDDD

HUNrricane
Majd veled fogok vasaroltatni 😉

Majd felébredsz!

HUNrricane
Warnak mind1 a pénz.. becampelik orfent, ami eleg nagy esellyel dob 10milkas fegyot..

Majd felébredsz!

epp azt neztem hogy lvl43 kapok trader skillt, ami 5%kal csokkenti arakat vetelnel(remelem eladasnal noveli😊) nem tom menyire lesz hasznos ez

BEAST
hát sztem mire olyan szintû lesz 1 klán hogy ostromolhat addigra az a 870k semmiség lesz 😄 ... pl WAR már nem kell a cuccaikra sporolni elég ha bekempelik a legjobban dobo helyeket és azt jo drágán eladják 1 NAGY klánnak ez nem pénz ... mi meg 2 KIS klán vagyunk

HUNrricane
Szerintem csak varostromnal lehet megidezni..

Majd felébredsz!

nem tudom menyi ideig marad, de 300 C kristaly az kb 870K, szal nem lesz ocso mulatsag egy var ostrom😄

BEAST
hát figy 😄 az ostrom golem nagyobb mint maga a várfal ... és olyat tetû lassu hogy épphogy odatud cammogni a falhoz 😄DD sztem azt te nem fogod mobölésre használni 😄 fõleg hogy ilyen drága 😄DDD

HUNrricane
+ha 30+ karid van akkor cruma a legjobb.. meg ijasznak is.. Ha valaki gyorsan akar fejlodni az mennyen crumaba.

Majd felébredsz!

BEAST
cserébe viszont a törpik lesznek a legfontosabbak az ostrom során ... 4-5 siege golem nélkül a vár közelébe se szabad menni 😄

aylakistigris
es meddig marad meg? viheti magaval mindenhova? mobokat is segit olni?
mert, ha csak egy varostromig hasznalhato, nagyon nem eri meg. bar rebesgettek sp atadasi lehetosegrol klanvezer cimszoval. remelem valami hasonlo lesz itt is.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

HUNrricane
Eleg sok idom van hogy az elsodlegeskarit nyomjam es ne kelljen macrot hasznalnom..
+ijasz-nal nem lehet macrot hasznalni mert elfogy a nyil, és annyira nem okos mint én ..

Majd felébredsz!

BEAST
1 szoval se mondtam hogy hülyék ... sõt tul okosak ... pl én találkoztam pár jofejjel is ami ritka ... de ha végiggondoljuk akkor pl okos és logikus dolog +++hpt irni mint azt hogy léccives gyogyitsál fel ... szal tuul okos ... ez a lényeg , ezt nem tûrhetjük

Gondolom már meg is csináltad a group parnacs macroidat 😊 10 BEAST rohamosz egyszerre lol
azert szep, hogy warsmith kap egy siege golemet C1ben
maga a skill 700K SP, idezes pedig 300 C kristaly
szal ohadt tapos leszek, ha egyszer lesz 700K spm erre😄