Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
sztem light armor ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

aylakistigris
az ikerkardos torpinel nincs gonoszabb dolog. eloszor mosojjogsz, amikor mindket kardot a jobb valla folott tartva odatrappol hozzad, aztan rohogorcsot kapsz amikor beall klasszikus szamuraj rottyanto madar allasba, es amig probalsz magadhoz terni, siman felaprit, mint egy repat.

sajat tapasztalat, hogy az ikerkardos torpet jobban tisztelik es tartanak tole, megha csak sabert lobal, akkor is.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

DeSt1nY
Lvl44 Spellhowler vagy és DeSt1nY néven a Bartz szerveren

Lvl 44 Spellhowler-Bartz

Hedrox
Beast te is és Dana is 1v1-ben gondolkodik... Elfelejti mindenki, hogy van olyan varázslat amivel a mágusokat lehet kiiktatni, és van olyan varázslat amivel paralizálni lehet... És mivel ez a dolog nem 1v1-rõl szól, találd meg a 40+ kari között azt, aki wiz... Nesze... Mivel a wizard ráadásul hátul áll a sorban, lõjék meg az íjászok. Gyere közel B+! Megy a hamstring meg a sunyi stun, három nuker varázslótól kap pár szépet, meg egy rootot esetleg, aztán szaladj ahova tudsz... A másik, nem csak az ellenfélnek lesz íjásza, és nem a klánon belül kellene összemérni a tudást... Ennyit szerettem volna hozzáfûzni.

u.i. Én csapatjátékos vagyok, magasról nem érdekel az 1v1, annak semmi értelme - magas íjász, szevasz...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

GAthersw
Milyen néven jáccol és hányas szintû vagy? 😄

01110000 01110010 00110000

SDana
A törpék már csak ilyenek ;>

Nekem még csak pvp pontom van egy szerencsére 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Heavyt semmiképpen, amint lesz Light Mastery-d akkor Lightot, de amíg nem bírod el az íjjat addig robe.

DeSt1nY
Amúgy én egy 2.2milliós +4 demon fangssal nyomom most, 1millás karmian set-el és egy majdnem teljes Elvet jeweleryvel. Márcsak 400k kell és veszek 3millás Stick of Faitht vagy Crystal Staffet.

Lvl 44 Spellhowler-Bartz

GAthersw
nem fogom megvenni a dual revót, de tényleg nagyon teccik, kicsit nyomtam Phantoméval a Crumaba, én voltam a tank Light Armorban 😊 Teccik, az íjjász/tõrös dolgom még töröm magam, de kell a tõrös hogy valaki lenyomja az íjjászokat 😛

Strahd_
Mi a jobb a kicsi papomnak...

ha Heavy Armor-om van bár nicns rá skill
Robe /Light Armor?

Ijasz amugy .) tehát lvl 20 tol veszem a maxos ijat vagy Gastrát ,) csak a ruhát nem tudom eldönteni

DeSt1nY
Hülyeség, hogy könnyebb összeszedni a pénzt egy 40+-al. Farmerek mind 30 körüliek, és tudjátok hogy? na elmondom: Felnyomja a karit 44-ig mondjuk, megszerzni az új skilleket meg 2millás fegyverét és odamegy az egyik város kapuõréhez és addig delvl-ezik vele (megtámadja egyet visszaüt és meghalsz) míg elnem ér lvl30ra kb.Na akkor odamegy az C kategóriás cuccával és marha kemény skilljeivel a gyenge mobokhoz és egy lövéssel terít. Nagy hibája volt a mostani verziónak, hogy ha lehaltál 40-alá nem vesztetted el a már megszerzett képességeid, tehát egy lvl10 kari is mehet lvl50-es skillekkel és C vagy B kategóriás fegyverrel,mert minden képessége megmarad.

Lvl 44 Spellhowler-Bartz

HUNrricane
en is 2 napja gyalázodtam meg... Bekebelezett a gonosz, és megátkozta a nevem, amivel multom, és bicsõ nagy isteneink kegyének rothadását idéztem elõ. Eddig dicsõ nevem feledésbe merül, és a egy koron a mult máshogy fog emlékezni a nevemre, nem mint dicsõ elf, ki védelmezi a szent földet és a világot megteremtõ anya fát, hanem aki rontást-hoz más népekre..Ártatlan vérrel szennyeztem be kezem, és ez halálomig kisérni, fog mit egy pecsét amit nem lehet letörölni.. Lelkem igy sohase fog megnyugvást találni...

Meglett az elsõ pk pontom . (a 61 pvp pont melle.) es ezzel beszenyeztem a nevem..
Buzi torpe hirtelen feher lett, es kapott egy crit SS-t . pedig csak 680-at sebeztem bel..

Majd felébredsz!

BEAST
nem érzed kicsit viccesnek a helyzetet ... 1 kari sem ér utol ijásszal a bicskáddal marhanagyokat tudc bökni de te 1 középszintû gladiátort akarsz ;>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
amugy teljesen igaza van danának ... csinálok 1 ijászt jol kitápolom magam mert mijen q*rva erõs leszek ... és utána majd nézegetem a karikat ... elismerem az eddigieket is inkább azért untam meg mert állandoan a cuccaikért kellet sporolni meg farmolni ...

GAthersw
A Gladiátor a legjobb, nagyon teccik, gondolkodom is egy dual revon az íjjászomnak 😊

BEAST
gladiátornál a BD jobb ;> hiába a sok extra ütés ha a manádat 1 pillanat alatt feléled 😄DDD

GAthersw
Nekem van egy Gastrám, meg egy C. Maingauche-om azért néha elég jó kis bulikba keveredek 😊

SDana
Jah, ijjásszal nekem egy bajom, hogy unalmas... Még a kis pelenkás lovagom is izgalmasabb volt, mert õ hol jobbról, hol meg balról adta a sallert... Az ijjász meg csak egyféleképpen tud lõni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

GAthersw
Nemtom, láttál -e már koreai pvp arénás videjókat, de akkora fílíng, én 50 felett már nem akarok egyedül tápolni, akkor már a FUN-on lesz a hangsúly. Max a klánszintû bulikra (oda mindenképpen) megyek.

SDana
Aki esetleg rorollolni akar, annak most már csak azt tudom javasolni, hogy mégha kínkeservesen is, de csináljon egy lvl40+os karit. Azzal annyit lehet összeszedni pénzügyileg, hogy utána bármilyen karit simán fel lehet fejleszteni meg próbálgatni... Én is ezt csinálom, következõ gladiátor lesz. Kell neki vennem dual kardot, bunkót, speart és ijjat is... Sok monszta fog még addig meghalni 😊

GAthersw
Ha elõrõlkezdenénk teljesen, akkor Human Gladiátor lennék, legjobb kari sztem 😊

ja es akkor meg enekelni sem kezdett el😄

Hedrox
Miért gondolkodik ÁLLANDÓAN mindenki 1v1-ben?

SDana
(off: jaja, mondjuk a te fejnélküli kövér félork bárdodat szárnyakkal szerintem semmi nem múlja felûl... elég volt ránézni, hogy az ember még a számítógéptõl is megfutamodjon 😊

BEAST
nem engedek a kisértésnek csak 1xüen nincs kedvem 1000 beast kerihoz hogy végre rájöjjek hogy igen ez az amit szeretni tudok ... meg most itt marhára elvették a kedvemet ... abszolut semmi értelme más karit csinálni ... amit a sebzésrõl irtak meg tudom hogy igaz mert amikor krynt nyomtam neki is 800+os kritikaljai voltak ssel str longbowval ... szal emivel meg alap hogy ss nélkül is lesz annyi ... igy semmi értelme

SDana
Kryn setét alak, õ nem is számít megeröltetésnek leölésben (nem tud utolérni, még lassítása sincs nagyon, nekem meg lesz) 😄

Hogy lehet egy ártatlan tünde lánykára azt mondani, hogy sötét? Még teljesen ártatlan, az elsõ pvp pontot multkor kaptam funraid alatt, amikor egy csupaneves beleütött cukipofába én meg véletlenûl hátbalõttem... Õ meg meghalt, elvette a szûzességem 😄

jaja RDDk jok voltak😊

GAthersw
Én 40 után mindenképp tõrös leszek.

Hedrox
Kryn

GAthersw

Hedrox
Nehogy megtedd... Ne engedj a kísértésnek, az Erõ Sötét Oldala nem erõsebb, csak könnyebben járható!

SDana
Inkább bicskás legyél (mondjuk 40ig mindegy). Olyan még nincs a klánban 😊
Meg aztán egyedûl csak elf bicskás tud elkapni elvileg egy ijjászt 😊

(legalább meglesz a motivációm, hogy ártatlan elf lánykámmal kitanuljam a kujon elf bicskás srácok ellen a jó védelmi taktikát 😉

BEAST
még a végén az lesz hogy táp elf ijászpasi leszek melleted 8(

Strahd_
Scroll of Destruction vagy hasnoloval 400+ os Maattckom lett volna... nem hinném hoyg olyan nagyot sebezne ... Divine ruciban... csak az ijasz mdefe számit SS Criticallal nyerhet ... amugy hasonlo esélyek..

SDana
(ha már off, nwnben legjobban nekem sárkánylány jött be. Innen nem sokan találkoztak vele, talán csak thangar látta münka közben 😊

BEAST
ez meg a másik undorito dolog amit kihagytak a játékbol pl NWNben is bennevan hogy ijjász bizonyos körön belül -t kap a támadásra és a védelemre ... és ez jogos is ... nehogymár amikor 1 harcos a képébemászik még pontosan is tudjon lõni ... az meg a másik hogy felpakolsz magadra 10 kilo aranybizsut és máris védve vagy a mágiátol ... elég ijászcentrikus játék lett

GAthersw
akkor még keveset mondtam 😊

HUNrricane
nekem 453p.defem van es 700damot adott SS-el (criti nelkul) egy ijasz Eminence bowwal 😊..

Majd felébredsz!

GAthersw
Én azért kezdtem íjjászt, mert végre megint élveztem a játékot, ha meg 2-3 szintet kellett volna tolnom a wizzien, akkor valószínûleg már nem lenne a gépen a gáma.

Strahd_
Ayla céltáblának jó a minibárd itt meg a törpwe kivéve ha nem Dinice max arra jo hoyg söröskorsot rakj rá .)

GAthersw
Hét, eminence-el wizardon (mondjuk robe of sealben) kb. 1k-kat sebez, nah puff 😛

Strahd_
beast pvp ben van Sleep .) ez van .) csak official Pvp ben ncisn arra meg ki megy? Sok idióta akik skilleket vesznek el.
Ijasz ne tudjon löni, harcos ne stunoljon és akkor én se sleepelek.

BEAST
minden elismerésem a tiéd ... meg ayláé õ is 1 kis törpit nyom ugy hogy ideje sincs sokat tápolni és mégsem 1 ijászt kezdett

aylakistigris
nwnben akkoris a felszerzet minibard a legtapabb, akitol mindenki retteg, vagy keresi a baratsagat. attol fugg mijjen napja van

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

BEAST
pvpben nincs sleep ;> de van fagyasztás 😄 és az tutira bejön /ugy mint az életszivás mindig bejön de Mdeftõl függ mennyit szed el ... itt az mdeftõl függ meddig tart/

latod en az ijjaszomat adtam fel a torpemert😊

Nethyrrea
cuki, lelepleztelek!

TOLVAAAAAAAJJJJ!!!!!!!

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hedrox
Meg a mystic empower... 😛

HUNrricane
Nalunk igynez ki egy party:
farm party (excuros terem):
Ijasz meg lovi az osszes golemet osszetereli oket. jon a saman leszedi rolam, addig az ijasz huzza az excurokat es a tankok utik a huzott excurot. (figyelve hogy az excurokat leszedjuk a samanrol, vagy a kasztolas hatoterenek kozelebol lojjuk le az excurokat) az utolso loves mire a golemek elete lefogyott ijasz lovi robbano nyilla ami miatt over hit (+ % drop +%xp). (kozben elfogytak az excurok es leulunk pihenni).

Normal party:
az ijasz belelo az elso mobba jon a healer le rootloja a mobot. Tankok oda mennek es lecsapjak (a mob egyfolytaba engem figyel mert en sebzem a legnagyobbat) a tankok meg siman leverik a mobot. (ugy hogy meg se utik).. Ha a mobok alacsonyabb szintuek, akkor az adott mob leolose elott a healer le rootloja a kovetkezo mobot.
Ha magasabb szintu akkor az ijasz lo bele egyet es mig az ijasz futkozik a mob elol a healer rootolni probalja.

Majd felébredsz!

BEAST
faszom mind1 csinálok 1 szar ijjászt legyakom a világott és kész nem szenvedek azzal hogy mejik kari teccik igazán , de nem Beast lesz az is biztos