Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ElBart
Én mennék funraid-re,de sajnos gustin-on nem szervez ilyet az ottani magyarság 😞

L2 -- Inactive

csuzlee
En az leszek az tuti 😄D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

DeSt1nY
müxik új avatarom?

Lvl 44 Spellhowler-Bartz

GAthersw
Azt mondták az okosok, hogy ember íjjász lesz a legjobb.

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Lehet hogy sok a manád, de Str. Longnak nem elég 😛

BEAST
sztem ez is javitva lesz mert téleg nevetséges volt amikor a mittomén mijen blowos pks téleg fullos szerkoban és törrel nem találta el a lvl5ös elf mysticemet ... 3. ütésre sikerült neki

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Strahd_
Miért nem birom el? .) van jó sok manám .) lévén oracle

Ric miben tolta lvl 40 ig?

csuzlee
lvl_40-ig nem eri meg a penzt a tor, akkor mar inkabb folytatom az ijaszt es Hawkey leszek vagy hogy kell irni 😄D

BEAST
dana 😉 még a névválasztással sem 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

csuzlee
jah, kapasbol lvl_40ig mortalblow amit ugye daggerrel hasznalsz 40-es range --> no comment, jah es meg hatulrol sem jon be mindig, szanalmas. Persze ha beuti akkor kiraly, csak az nem surun van 😄

BEAST
aki ingyé vagy ocsoé felszerelést biztosit az elf ijészomnak azt 1 hétig nem baszogatom semmivel sem

BEAST
okok máris meglehet dobni 1 ijász alapszerkoval 😉 ... léci léci ... jol kifarmolom magam és dobom is a kukába a szar ijászt

Hedrox
Szép is az hogy nagyobbat sebez az íj egy lövésre, de ne feledjük hogy a tõrnek van a játékban a legnagyobb critical esélye, ha pedig még buffolják is, SZVSZ minden ütés critical... Szerintem megfontolandó
Jah patk nem tükrözi a valós sebzéseket, csak amolyan "arány".

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

GAthersw
Kivéve, ha erõs szönyre mennek és a wiz nyomja az 1dmg-ket

csuzlee
En osztom a velemenyed abban, hogy ez egy jatek es en is azert jatszom elso sorban hogy jol erezzem magam, es nekem is nagyon bejottek a FunRaidek 😄 De azert meghalni nem szivesen halnek meg 😄D Mert en sajnos sokat melozok, es igy is nagyon keves idom van fejlodni, jatszani 😞 De en tuti ott leszek a baratnommel egyutt az osszes fun raiden 😄D Mert az ugy jo!!!! 😄DD

HUNrricane
Mazsaval tegnap találkoztunk elösször acroval, és láttuk hogy nincsenek a legjobb cuccai, ezért vettünk neki kicsit jobb cuccost. Ha tudtok segíteni a kicsi karikon, akkor hajra..

Majd felébredsz!

aylakistigris
erre csak ismetelni tudom magam. nem hiszem, hogy ez az ijaszokeavilag nem tunt fel mar a betaban is. es akkor miert csak most tesznek ellene valamit? mar, ha ez igazan butitasnak tekintheto.

es hogy ez miert szol a penzrol? mert sokkal nagyobb neptomegek jatszanak rajta, es nem barati kozosseg.
nem lenne ekkora gaz, ha a kraftanyagok arai nem mentek volna fel ennyire. betaban meg 1/3 aron csinaltam a cedarokat, az iron hammeremet egy ket honapja felaron, a spiked clubum masfel hete 3/4 aron.
es hiaba fog majd a pvp-rol meg a funnrol szolni, ha addig fel is kell nevelni a karid. es ezzel a tapolassal es farmolassal siman elmegy az ember kedve az egesztol. foleg, hogy a sok-szep dologgal a hetkoznapi ketoramvanjatszani kisember semmit sem tud kezdeni.
nem baj, ma is fojjtatom a tegnap felbehagyott kotort...

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

BEAST
1 wizard partyban sokkal többet ér mint 1 ijász sztem és kész 😄

SDana
Naja.. ijjász nem csapatba való, én is inkább egyedûl megyek. És utálom, hogy nincs agró skillem, Danarral jó volt monsztákat összefogdosni 😊 Hogy a kiskarik segítését ne említsem 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

csuzlee
Es akkor szerinted ki fogja kritikusan megsebezni egy klan haboruban a tisztelt ellenfelet? Amig mondjuk odaernek a tankok vagy akarmi. Mert ez szep amit te mondasz, de hidd el hogy ezt mas is tudja, de mivel pl. nem tud messzire varazsolni ezert tuti nem az ijaszt hanem a tankokat fogjak baszni a wizardok meg a papok, es akkor kell az ijasz, hogy a tanknak ne 15 percig keljen utni egy enemyt. Szerintem!

Manoooo
Pénz, pénz! Mindig csak a pénz! 😄 Errõl jut eszembe, ha valaki vásárol Magic cumókat a karijának, akkor gondoljon rám, mert fel szeretném próbálni, hogy is néz az ki az én karimon! 😄D Thx elõre is Feleslegesen én sem dobok ki egy adenat se!:d

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Hedrox
Mégha a pénzrõl is szól, az isten áldjon meg mindenkit a fejénél fogva...
Azért MMORPG, mert azok az emberek alakítják a történetét akik benne vannak... Ha valakit nem érdekel a pénz, az már nem is ember? JÓ, nem lesz jó cuccod... És? Attól szar leszek? Elvesznek a skilljeim? Vagy az ismerõseim?...
Egyesek hiányolják az RP-t, hát tegyünk bele! Itt van négy-öt rakás magyar és nem vagyunk képesek valahova közösen elmenni... Sorry ha ezzel valakit megsértek, de ez úgy szar ahogy van. Lineage pályafutásom egyik legjobb szórakozása volt az utolsó funraidünk, és engem még az sem érdekelne, ha 50+-ra mennénk, és 1-et sebeznék vagy hatszázszor halnék és 20 alá esne a szintem.. Azért mert szórakozás, és ez csak egy kibaszott játék, de legtöbben olyan komolyan veszik, mintha az életükkel kellene fizetniük ha megfekszenek egy tetves íjász után, aki hatszor akkorát sebez egy lövéssel mint a max HP... ÉS?

Beast, bármi is lesz, én ott leszek szombaton...

BEAST
eh tudod meddig szenvedtem a kariaimmal ... a legtöbb elfeknél 😉 de téged még nem láttalak ott ... sõt általában 4 -5 pks köcsög van és õk ne madenát osztanak ... igaz azt élveztem amikor vagy 20 lvl1-15 kari elkezdte kergetni a 4-5 pkst 😄

GAthersw
lvl40-tõl érdemes tõrözni, azt is csak partyban.

SDana
Ráadásul open meg closed béta latt még erõsebbek voltak, mert a monszták accurancyja kicsi volt. Szóval már lettek nerfelve 😊

Hedrox: Olvas kicsit lentebb... Mindegy, milyen kari, csak nagy legyen. Akkor már csak móka. Egyébként a funraid is csak móka volt, nem pénzre vagy xpre ment... Csak összejött sok ember és mentünk ütni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

csuzlee
hmm, ez szep dolog, en pl. tegnap jottem ra, megemlitem hogy Isendur jovoltabol, hogy roszul farmolok, es mar lvl_25 voltam...Alig volt penzem, de hala Isendurnak egy par ora alatt osszeszedtem 300k-t 😄

BEAST
ez igaz papbol több kell 1 klánba mint ijasz sztem ... én spec ezért nem szeretem az ijászt a csapatnak a sebzésén kivül semmi haszna sincs ... a varázslo spelljei jok de ha kell hilingelek is vele , a tank mindenképpen kell, a pap a legfontosabb a többi nem tud meglenni nélküle , az ijász meg csak van és lobálja az ijat hogy figy mekkorát sebzek

HUNrricane
1 millat még senkinek se adtam oda csak ugy .. De kisebb karaktereket már támogattam pénzel..(pl.😊 néha elmegyek az elfekhez és akit meglatok, hogy keltireket vagy farkasokat irt nagy nehezen, oda megyek beszélgetni, vele és ha vissza szol, vagy a kapcsolateremtés legkisebb szikráját mutatja adok neki 5k-t. (lehet hogy nem sok de 5lvl-en örültem volna ha nekem is adnak )

Majd felébredsz!

csuzlee
Hat szerintem torosnek semmi keppen nem eri meg lenni, en most vagyok lvl_25 es szart sem er a tor. Mondjuk egy Assasin Knife 450k P.Atk 35 Speed: fast <--> Strenghtened Bow 450k P.Atk 82 Speed: normal. Nah most kb 1-et lovok amig 2-ot tudok utni, ezek szerint daggerral okozok 70 damaget, bow-al 82-ot es nem is beszelve arrol hogy D-SS-el kb duplajat nyomja azaz ij 164 mig dagger igaz hogy 2 SS nem 4 de csak 70, de ha a 4 ss-el szamolunk azaz 2 dagger utes akkor is csak 140 damage. Szoval nem gazdasagos torozni, foleg mert senki nem csinalja, es szinte semmi nincs a piacon, Garinba kell venni, vagy drop vagy nem tom, 40 feletti torosok alig vannak. Meg Assasin Knifeot is 2-3 nap alatt talaltam! Szeriny velemynem 😄DD

Strahd_
Köszi majd csak kialakul .)

DeSt1nY
Íjász se lesz olyan kemény már szerintem mint eddig, de tény hogy erõsek voltak idáig

Lvl 44 Spellhowler-Bartz

GAthersw
Sztem nem az íjjász a legjobb kaszt, de 1vs1-ben kevesen ölik le. Oracle meg mindig kell.

BEAST
mind1 hedroxnak igaza van ...

GAthersw
Szerintem lvl20-on még nem bírod el mantiban a str.longot szvsz. Olyan 25-ön már jó a manti, de addig érdemes lenne Mithrill-t venned, ha ragaszkodsz a Str.Long-hoz.

BEAST
ööö figy én biszt vok = csoro ... ugy gondoltam vmi NG maxos light armor meg 1 ij es 1 bicska ... lehet mégsem lesz ijászom?

Hedrox
Akkor én is folytatom az íjászom, úgyis 19 körül van a drága, majd megy a levesbe az oracle... Úgysincs semmi értelme csinálni, pár lövéstõl fekszik akit betámad az íjász, annyi idõ alatt meg nem tudok healelni...
ÉLJENEK AZ ÍJÁSZOK VESSZEN A TÖBBI KASZT HAJRÁ NCSOFT...

Megyek is vissza NWNezni, ott legalább nem arról volt állandóan szó, hogy melyik kaszt a jobb... Összeszedtünk egy nagy rakás embert, és mentünk sárkányokat irtani... Nem számított a +-3 szint, nem számított semmi... Se XP, se pénz... És ezzel most is így vagy, gusztustalan ez a program... És nem érek semmit, mert messze áron alul adtam a brigandine setemet Aylának, vagy a klántörpéknek vettem több100k-ért alapanyagot mikor szükség volt rá. Itt minden a pénzrõl szól, fasza.
Itt még senki se jött oda hozzám, hogy adjon adenát. NWNben meg volt hogy hozzám vágtak egy millát. Talán ott könnyebb volt pénzt szerezni? Kötve hiszem...
Még lenne pár mondanivalóm, de barátnõm kórházban van, és nemsokára látogatási idõ van, úgyhogy ideje indulnom

GAthersw
Wooden set, lvl10-ig Hunting Bow, lvl17-ig Forest, lvl20-ig comp bow. Olyan lvl 13-kor idnulj el Lireinezni, tudok egy qrvajó helyet és 1 nap alatt meglesz a lvl20.

SDana
Vigyázz, ne yumit vegyél 😊
(már ha tényleg implementálták.. majd kiderül)

HUNrricane
Acro thecaba

Majd felébredsz!

BEAST
énmeg az abszolut n00b véleményemet mondom 😄

SDana
Vegyél bronzruhát és dev vagy mistyc setet neki. Hozzá falchion, pajzs és comp bow. Kb 15ig nem lesz elég mannád jól ijjászkodni, érdemes fülest osztogatni falchionnal. A manna meg megy gyógyításra. Persze sok SSel még hatékonyabb a fejlõdés. Aztán váltás mágusruhára és nyílra. Mehet a lirein vagy egyéb szépségek farmolása.

ElBart
Mindig azon megy a vita,h melyik a legjobb kari!
Én meg azt mondom,h nincsen legjobb....bár annyira nem értek hozzá,de sztem azért mindenkit le lehet gyõzni(1vs1-ben, sokvssok-ban is).
Mindenki azzal játsszon, ami szimpatikus neki!(Én is azért hagytam abba egyenlõre a warrior-t,mert meguntam. És nem azért kezdtem íjászt,mert az a legjobb,hanem azért,mert tetszik).
Nem akartam senkit bántani,csak leírtam (félig)n00bie véleményemet 😉

L2 -- Inactive

Strahd_
Dana mana van .) Védelem kell .)) hogy ne sebezzenek 😄

Bár amig nem lesz jobb addig mithril ruciban tolom .)
fegyvernek meg Strengthened Long Bow képzeltem el .)
(1,4m)

Akkor az ijasz egyenruha kell nekem Manti ruci formában?

Acro milyen ruciba tolja?

BEAST
amugy igen 1v1ben IS gondolkodok ... mert az is van sok és ha 1v1ben jo vagy attol még csapatmunkában is jo lehetc ... a példád ... amig avarázslo hátul csatolgat a tankokhoz közel kell jönni ;> de a másik csapat sem 1 halom ijász 😄DDD

GAthersw
És szerinted a waok hogyan lesznek, õgy ahogy a videókon láttad. A legundorítóbb meg 2 íjjászs egymás ellen pfuj, állnak egymással szemben azt' lesz ami lesz, az tényleg elég gány.

DeSt1nY
Persze, ebben már javítva van sok minden mással egyetemben

Lvl 44 Spellhowler-Bartz

BEAST
nah akkor übertáp ijászok akiket most csak azért is utálok mondjátok meg nekem mi kell 1 elf ijásznak lvl20ig és mennyi pénzembe lesz ez 😄

😄D

lemaradt😄

SDana
Strahd, szerintem robe. Én is dev setben ijjászkodtam legalább 24ig.

Destiny: Ez most már meg lesz lõve, delevelnél c1ben a szkilleket se lehet már használni.

szal torpet olsz, na gyere csak a kozelembe