Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
L2 -- Inactive
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Jah patk nem tükrözi a valós sebzéseket, csak amolyan "arány".
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Majd felébredsz!
es hogy ez miert szol a penzrol? mert sokkal nagyobb neptomegek jatszanak rajta, es nem barati kozosseg.
nem lenne ekkora gaz, ha a kraftanyagok arai nem mentek volna fel ennyire. betaban meg 1/3 aron csinaltam a cedarokat, az iron hammeremet egy ket honapja felaron, a spiked clubum masfel hete 3/4 aron.
es hiaba fog majd a pvp-rol meg a funnrol szolni, ha addig fel is kell nevelni a karid. es ezzel a tapolassal es farmolassal siman elmegy az ember kedve az egesztol. foleg, hogy a sok-szep dologgal a hetkoznapi ketoramvanjatszani kisember semmit sem tud kezdeni.
nem baj, ma is fojjtatom a tegnap felbehagyott kotort...
L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Feleslegesen én sem dobok ki egy adenat se!:dBeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Azért MMORPG, mert azok az emberek alakítják a történetét akik benne vannak... Ha valakit nem érdekel a pénz, az már nem is ember? JÓ, nem lesz jó cuccod... És? Attól szar leszek? Elvesznek a skilljeim? Vagy az ismerõseim?...
Egyesek hiányolják az RP-t, hát tegyünk bele! Itt van négy-öt rakás magyar és nem vagyunk képesek valahova közösen elmenni... Sorry ha ezzel valakit megsértek, de ez úgy szar ahogy van. Lineage pályafutásom egyik legjobb szórakozása volt az utolsó funraidünk, és engem még az sem érdekelne, ha 50+-ra mennénk, és 1-et sebeznék vagy hatszázszor halnék és 20 alá esne a szintem.. Azért mert szórakozás, és ez csak egy kibaszott játék, de legtöbben olyan komolyan veszik, mintha az életükkel kellene fizetniük ha megfekszenek egy tetves íjász után, aki hatszor akkorát sebez egy lövéssel mint a max HP... ÉS?
Beast, bármi is lesz, én ott leszek szombaton...
Hedrox: Olvas kicsit lentebb... Mindegy, milyen kari, csak nagy legyen. Akkor már csak móka. Egyébként a funraid is csak móka volt, nem pénzre vagy xpre ment... Csak összejött sok ember és mentünk ütni 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Majd felébredsz!
Lvl 44 Spellhowler-Bartz
01110000 01110010 00110000

ÉLJENEK AZ ÍJÁSZOK VESSZEN A TÖBBI KASZT HAJRÁ NCSOFT...

Megyek is vissza NWNezni, ott legalább nem arról volt állandóan szó, hogy melyik kaszt a jobb... Összeszedtünk egy nagy rakás embert, és mentünk sárkányokat irtani... Nem számított a +-3 szint, nem számított semmi... Se XP, se pénz... És ezzel most is így vagy, gusztustalan ez a program... És nem érek semmit, mert messze áron alul adtam a brigandine setemet Aylának, vagy a klántörpéknek vettem több100k-ért alapanyagot mikor szükség volt rá. Itt minden a pénzrõl szól, fasza.
Itt még senki se jött oda hozzám, hogy adjon adenát. NWNben meg volt hogy hozzám vágtak egy millát. Talán ott könnyebb volt pénzt szerezni? Kötve hiszem...
Még lenne pár mondanivalóm, de barátnõm kórházban van, és nemsokára látogatási idõ van, úgyhogy ideje indulnom
(már ha tényleg implementálták.. majd kiderül)
Én meg azt mondom,h nincsen legjobb....bár annyira nem értek hozzá,de sztem azért mindenkit le lehet gyõzni(1vs1-ben, sokvssok-ban is).
Mindenki azzal játsszon, ami szimpatikus neki!(Én is azért hagytam abba egyenlõre a warrior-t,mert meguntam. És nem azért kezdtem íjászt,mert az a legjobb,hanem azért,mert tetszik).
Nem akartam senkit bántani,csak leírtam (félig)n00bie véleményemet 😉
L2 -- Inactive
Bár amig nem lesz jobb addig mithril ruciban tolom .)
fegyvernek meg Strengthened Long Bow képzeltem el .)
(1,4m)
Akkor az ijasz egyenruha kell nekem Manti ruci formában?
Acro milyen ruciba tolja?
lemaradt😄
Destiny: Ez most már meg lesz lõve, delevelnél c1ben a szkilleket se lehet már használni.