Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval jöhetne már a szerver meg C1 😛
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
fõleg hogy a többi két kivétellel is különbözik
๏̯͡๏﴿
Szóval én nem leszek íjász mert csak, eccerûen nem az én stílusom én a nehézpáncél, nagy pallos és megyekelõredütökborítok híve vagyok. Bár már elég régóta 1edül farmolok csinálom az RPGt magamnak, pl nagyvárosokban fegyver nélkül megyek a templomba, letéredelek a fõpap elõtt, a GrandMasterem elõtt, ha vlaki buffol annak mindig a karakterem szavaival köszönöm meg, szoktak is rajtam röhögni, de nekem fun mert magamban én is röhögök magamon 😛
FunRaid - nem mentem mert engem otthon család vár, nem vagyok egész nap otthon ill ha hazamegyek nem ülök rögtön gép elé, napi 2-3 óra már jó átlag lenne ha meglenne. Ha én is napi 8-10 órát tolnék én is funolnák de ez a játék itemcentrikus, amihez pénz kell, ami zöld mobok farmolásából jön. Ennyi kész.

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
a jatek egyszerusege. van harom faj ket valaszthato kinezzettel. meg adnak hozza 4 skillt. aztan alakits ki magadnak egyedi arculatot vagy harcmodort. raadasul ugyanazt a modellt ujra es ujra felhasznaljak magasabb szintu panceloknal es fegyvereknel.
meg az alaptulajdonsagokba sem tudsz benyulni. mas jatekokban a lovagok meg a rangerek tudnak annyi varit, mint itt a magihasznalok. de a bardok tutira. te valaszthatod meg mijjen fegyverre specializalodsz.
tisztara ojjan erzesem van, mintha a klonok tamadast jatszanank.
semmi kreativitas, marad a monoton hent. H&S, tupirozott diablo.
L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/
😄DDBeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA
L2 -- Inactive

Egyébként 40 feletti bicskásnak érdemes úgy vadásznia, hogy távolról meglövi párszor a mobot, aztán az addigi szaladgálás helyett elõveszi a torokmetszõt és szépen lecsapja. Így nincs nagy mp veszteség és a hpt is vissza lehet regenerálni.
mert magyarok vagyunk😄DD
a lényeg 😄 ha már ennyi magyar van mér nem 1 serveren jáccunk és ha lesz EVA ahova remélem minden magyar jön ott mér nem 1 klán leszünk? 😉
Lvl 44 Spellhowler-Bartz
Nem kell pihennem mana miatt... mart amig lövök az szépen regenrálodik lövésenként...
Legyetek erõsek és kitartóak!
Minden íjász gyáva féreg!

NCSoftos
-ök jól elcseszték a rendszert, elmehetnek a sunyiba... Én oraclere raktam volna a mana regent, aztán hadd használja a recharge skilljét. De így már annak se lesz értelme... GO NC GO!

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/