Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Asszem ezek a viták inkább az elvonási tünetek közé tartoznak, komoly okok helyett 😊
Szóval jöhetne már a szerver meg C1 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Lynx_TWL
8ból 4 elég sok😊
fõleg hogy a többi két kivétellel is különbözik

๏̯͡๏﴿

GAthersw
5 íjjat, de "csak" 4 íjjászt 😛

01110000 01110010 00110000

Na én is hozzászólok.
Szóval én nem leszek íjász mert csak, eccerûen nem az én stílusom én a nehézpáncél, nagy pallos és megyekelõredütökborítok híve vagyok. Bár már elég régóta 1edül farmolok csinálom az RPGt magamnak, pl nagyvárosokban fegyver nélkül megyek a templomba, letéredelek a fõpap elõtt, a GrandMasterem elõtt, ha vlaki buffol annak mindig a karakterem szavaival köszönöm meg, szoktak is rajtam röhögni, de nekem fun mert magamban én is röhögök magamon 😛
FunRaid - nem mentem mert engem otthon család vár, nem vagyok egész nap otthon ill ha hazamegyek nem ülök rögtön gép elé, napi 2-3 óra már jó átlag lenne ha meglenne. Ha én is napi 8-10 órát tolnék én is funolnák de ez a játék itemcentrikus, amihez pénz kell, ami zöld mobok farmolásából jön. Ennyi kész.

Manoooo

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Manoooo
Igen, fõnök!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Hedrox
Hedi, ha kérhetném! 😉 Még amíg itthon vagyok...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Lynx_TWL
Mai játékunk kérdése:
Hány íjászt látunk a képen?😊

๏̯͡๏﴿

aaa meg diabloban is tobb dolgot tudtal karidon te intezni, az engem is bosszant hogy nem tudom erom dexem stb en allitani

Strahd_
eMBEREKTÖL FÜG HOYGAN JÁTSZANAK DE TÉNYLEG TUPIROPZOTT DIABLO DE A FUNRAIDEK IGEN IS JÓK .)

menekultok mi?😄DD

Nethyrrea
escape from cruma, inquisitors módra, szépen ízlésesen 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

aylakistigris
mondok megegy okot, amiert penz-tap-penz korforgasrol szol az egesz.
a jatek egyszerusege. van harom faj ket valaszthato kinezzettel. meg adnak hozza 4 skillt. aztan alakits ki magadnak egyedi arculatot vagy harcmodort. raadasul ugyanazt a modellt ujra es ujra felhasznaljak magasabb szintu panceloknal es fegyvereknel.
meg az alaptulajdonsagokba sem tudsz benyulni. mas jatekokban a lovagok meg a rangerek tudnak annyi varit, mint itt a magihasznalok. de a bardok tutira. te valaszthatod meg mijjen fegyverre specializalodsz.
tisztara ojjan erzesem van, mintha a klonok tamadast jatszanank.
semmi kreativitas, marad a monoton hent. H&S, tupirozott diablo.

L2 mozik: http://l2mozi.uw.hu/ - http://l2mozipvp.uw.hu/ L2 kaszt kuldik: http://www.freeweb.hu/l2quests/

Manoooo
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!😄DD

BEAST
juuuuj mit tettél hedronak nevezted .... azt NEM szabad 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Manoooo
Király dolgunk volt Hedroval! Még a sarokra is volt idõnk kiállni!😄DDDD

BEAST
télleg 😄 a kis vöri 😉 akkor majd te adod a gyogyitopuszit a bibis ujjamra 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
ez nem kifogás vagy mentség ... ÉN lvl16 voltam akkor énse megyek mert tul kicsi vagyok ... akkor a köv réjd vagy a keltirek ellen lesz vagy olyan helyre megyünk ami már nekik is jo ... de odase jönnek majd velünk mert xp pénz kb semmi ... és ez csak errõl szol ...

Lynx_TWL
Csak a lámák kezdenek új karit😊

๏̯͡๏﴿

Manoooo
Majd én!😄DDD

BEAST
nah valszeg a köv réjdre az elf ijásszal megyek csak hogy meglegyen a heti 4 kari ... aztán nemtom ki fog hilingelni hedi mellet mert azért jo hogy ottvolt a kis elf mystic aki minden kis karcolást azonnal begyogyitott ... majd meglátjuk hogy az ijászom mekkora partykari 😉 kb0% az eséje 😄

SDana
Phantom és még sokan inqusitorok és jöttek. Csak azok nem jönnek, akik már tényleg nagyok a hely szelleméhez...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
az elf lányka mindig kéznél van 😉

SDana
Funrédre én megyek, amikor kéznél vagyok 😊

BEAST
én meg abban reménykedem hogy EGY nagy magyar klán lesz és ugy megyünk mindenhová ... azmeg hogy az inkek nem jöttek 1ik funra sem hát gondolom crumában tápolni jobb moka ...

csuzlee
Egyebkent ez a kis FunRaides tarsasag nekem nagyon bejott, szoval gg, csak igy tovabb!

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

ElBart
Én még reménykedem,h hamarosan egy magyar klán tagja lehetek,amely karöltve egy másik, szintén magyar klánnal járja a jó helyeket.

L2 -- Inactive

BEAST
mind1 hedi meg én tovább szervezzük ezeket a funraideket még ha az inkvizitorok else jönnek mert ez nem csak jo poén de összerázza a társaságot ...

mert kinai elf adena farmer vagy, tudtam en😄DD

kössz...

csuzlee
Nah mondjuk ez az egy ertelmes valaszt kaptam ma, erre mar en is gondoltam, de kurva sok penz kell hozza es soksok SP es akkor tenyleg ez a legdurvabb! En egyebkent most is ezt csinalom, nem futkoraszom, van egy Shining Knifeom, nem sok de erre pont eleg hogy amikor odaer a mob megutom, de jol jonne egy SwordBreaker legalabb de Assasin Knife sem kutya csak az most megint + 450k 😄D

BEAST
ezek után MÁR ember se vagyok

BEAST
nabaz kösz ... ezek után ÉN nem vagyok magyar ...

csuzlee
Csak 😄
mert EMBEREK vagyunk! 😄DDDD

SDana
Nyilat szerintem ne add fel. Nem felesleges skill. Én egynlõre ijjász leszek, de tuti, hogy amint lesz rá sp (meg pénz) veszek egy bicskát magamnak. Én szeretem a sokkoldaluságot, azért is mondtam a gladiátort, mint köv karit, az mindent tud használni 😊
Egyébként 40 feletti bicskásnak érdemes úgy vadásznia, hogy távolról meglövi párszor a mobot, aztán az addigi szaladgálás helyett elõveszi a torokmetszõt és szépen lecsapja. Így nincs nagy mp veszteség és a hpt is vissza lehet regenerálni.

csak😄
mert magyarok vagyunk😄DD

BEAST
mind1 ne baszogassuk 1mást ...

a lényeg 😄 ha már ennyi magyar van mér nem 1 serveren jáccunk és ha lesz EVA ahova remélem minden magyar jön ott mér nem 1 klán leszünk? 😉

csuzlee
De most tok mind1, nem erted mit akarok ezzel mondani, hogy L2-ben minden atlagolva van, nincs az hogy nagyobb enemy jobban megerni mert jobban dobja, mert egy kis enemy-bol 2-ot tudsz megolni addig amig egy ketszer akkorabol 1-et 😄D

HUNrricane
igen o is.. csak o str long bowot vett..

Majd felébredsz!

DeSt1nY
csuzlee, most szimplán magyarázzam el, hogy az nem íjásznak való mob?...

Lvl 44 Spellhowler-Bartz

csuzlee
Nah ez az , de akkor lvl40-ig ijaszkodjak, es utanna adjak el mindent es vegyek franko daggert? De akkor kinyomtam ut kozben egy csomo skillt, azaz SPt pazaroltam es akkor meg mindig ott lesz a lutri? Hat nem tudom, szerintem nem eri meg, lvl40-ig meg eleg nyogve nyelos a dagger!!!

BEAST
ez mondjuk igaz igy is csak a magányos farmer szerep felé taszigálják a játékosokat ... ahelyett hogy azt csinálták volna hogy 1más nélkül nehéz legyen inkább mindenki kap vmit amitõl erõsebb ... az meg hogy party recall meg ijenek ... bah ettõl nem lesz partycentrikusabb

hat, thangar bekapcsolja accury skillljet azt dirkkel sebez akorat mint te ijjal😄

Strahd_
Ric ebebn tolta Acro karija? .) én erre gondoltam 😄 bocsi 😊

Strahd_
Ráadásul csökkenteték az ijak mana használatát, szeritnem jo lesz oraclenek az ij.. legalábbis mystycént igy látom...

Nem kell pihennem mana miatt... mart amig lövök az szépen regenrálodik lövésenként...

Tiszta gáz, hogy "mindenki" új karit kezd és az is egy kecseg íjász, mert csak azzal lehet haladni!
Legyetek erõsek és kitartóak!
Minden íjász gyáva féreg!

HUNrricane
Monticore es gastra (valamikor meg Str Long Bow)..

Majd felébredsz!

csuzlee
Egyebkent amit a legszanalmasabnak tartok az L2-ben az az hogy szo szerint egy buta jatek, mert mind atlagolva van. Pl. egy Giant akarmit, ami Crumanal van az lassu 😄 olyan 10 arrowbol olok meg 2 perc alatt kb 20 mana, es kapok 622 Xp-t es 42Sp-t, ha megolok egy Ghoult, az kb. 20 arrow, 4 perc, 40 mana es 1200 Xp es 80Sp, akkor mi ertelme??????????

Hedrox
Még hozzá fûzném, hogy wizardok kapnak szép regen képességet C1-tõl, tehát suxxx lesz oracle karinak íjazni, neki nem jön vissza gyorsabban...
NCSoftos -ök jól elcseszték a rendszert, elmehetnek a sunyiba... Én oraclere raktam volna a mana regent, aztán hadd használja a recharge skilljét. De így már annak se lesz értelme... GO NC GO!

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

SDana
A tõr azért jó tapasztalatom szerint, mert viszonylag olcsóak a spéci támadásai, a játékban azok a legerõsebbek és 40 felett láncban lehet nyomni 3at (mortal blow - ez a legkisebb, death blow - ez ami mindig jó, backstab - partiban hátulról jól lehet megkínálni mindenkit). Ezeket ügyesen használva és sses ütésekkel fûszerezve a tõrös tudja a legnagyobb sebzést bevinni adott idõ alatt. Persze ehhez találnia kell a támadásoknak, szóval kicsit lutri is 😊