Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Kössetek szövetséget az Oriental Dragonssal, vagy az Asgarddal... Asgardban van egy amerikai is, nem tiszta kinai

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

mar ha lesz transzfer😊

HUNrricane
Ha eva lesz akkor arra megyunk ha nem akkor elobb a 6 szerverre atan majd az evara..

Majd felébredsz!

SDana
Az elf ijjász csajomnak meg az elf pasik nem jönnek be, szóval ez nem szempont 😊

Szegény Beast is folyton próbálkozik nála... 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Es gondoljatok Empire szovetsegesetek lenne? WaR meg talan kesobb ha surubben agyonvagjak oket, de majd pont az Empire.)

HUNrricane
Ijászt jobban szertem,mert tisztán játszik és nem olyan alattomos, hogy azt várja hogy hátatfordítsak és akkor kap a hátamba a tört..
Nálam az ijjász elf csajok jönnek be .

Majd felébredsz!

LeonSilver
Egyenlõre én örülnék annak IS ha menne az a ***** update szerver ....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Most akkor lesz transzfer? Lesz Eva? Gustin vagy Eva?

HUNrricane
WoW-ban majd toros leszek.. meg mindenkit kizsebeléek.. Rettegjetek hordas pokolfajzatok...

Majd felébredsz!

😄D

HUNrricane
Torpek ehez nem értenek .

Majd felébredsz!

GAthersw

01110000 01110010 00110000

SDana
Na megkérdem a nagyérdemût, hátha tud valaki felvilágosítást adni...

A téma, mi legyek? 😊

Kis pro és kontra...:
Ijjász:
- Pvpben valszínûleg még mindig lelõ akárkit 1v1ben.
- Több vs többben is háttérbõl lelõ akárkit
- Egyhangú, csak nyilam van...
- Nerfek miatt kétséges a jövõbeni használhatósága
- Nem egy partiarc, magányosan nagyon jól elvagyok vele sajna

Bicskás:
- Csapatban halálosztó
- Lutri kari, vagy bejön az ütése és tarol, vagy nem és akkor õt tarolják le
- 40-45ön frankó, mert még jól lehet használni ijjász képességeket is (stun shot) és bicskával is szépet lehet osztani
- Sok fegyver kell neki, mehetek farmolni nagyokat - ha jobbak a droppok c1ben, akkor talán kicsit kevesebbet...
- Ahogy láttam, egyedûl is szépen bunyózik
- Változatosabb skillek (fake death ) és változatosabb ölés

Nem mondtam egy szóval se hogy WaR-al vagy az Empire-rel kéne kötnötök szövetséget, csak kérdeztem hogy az Inqnek van e 1általán szövetségese.

TSen noi robot hang van😛
ventrin meg ferfi😄

Mert népnevelõk 😊

HUNrricane
Teljes senkivel sem vagyunk szovetsegbe, de sok klan friend, es 1 klan partner szovetseget akar a 6-os szerveren transzfer kor (most ok is a 2 szerveren vannak). +meg 1 szovetseget akar kotni a 6.-os szerveren, ha atmegyunk.

Majd felébredsz!

SDana
Darksoullal is? 😊
Lehet róla szó, de csak ha ti a nagyokat, mi meg a kicsiket pihentetjük csata alatt... Bár akkor gyanítom, hogy max 3 vs 3 meccs lenne 😊

GAthersw
amikor*

latod ezert jo a torpe, multkor is csak hatba mert loni furos nevu birka, es azt is csak ugy mikor kingpinnel harcoltam😊

GAthersw
Van, pl. DoO, miért, Warral vagy Empire-el szövetkezni kellene, sztem nem. Amiko az Inq meg a WaR szövetséges lesz, akkor én kilépek 😊

nem neked van noi hangod baze😊
a programnak te szoszi vinyogo😄

Most nem azért (ezen már régen is gondolkoztam) de van 1általan szövetségese az Inq-nek?
Sztem nem sok...
Eddig mindig csak összetûzéseitek voltak másokkal.

HUNrricane
Milyen ferfi hang?? Ez robot hang nem ferfi...

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
TS powa😊

๏̯͡๏﴿

Egyel több ok, hogy ne ventrizzek 😛

HUNrricane
Most fordul a szerencse.....

Majd felébredsz!

SDana
Akkor ha neked férfi hangod van, akkor te valójában nõ vagy?

GSXR
Sajnos mint láthattad tegnap nekem a cruma inkább negativ fejlõdés újabban a köcsög Daish miatt😞

az van hat

SDana
Milyen nõi hang...? TSen nõi hangom van?

HUNrricane
Szerintem jobb, de mind1, aki team pvp-be akar segíteni, vagy farmert akar olni, ahoz illik ventrin lenni, hogy megbeszeljuk a strategiat.

Majd felébredsz!

ugyan az a ventri, csak abban ferfi hang dumal nem noi😊

HUNrricane
Tehat van mikrofonod.. Az jo majd megmondom honnet kell letolteni a ventrit, meg a tobbi adatot ami a belepeshez szukseges.

Majd felébredsz!

SDana
TSem van 😛

Nethyrrea
nemigazán, de mint inkvizítoroknak jóljön 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HUNrricane
Van ventrid? jo lenne ha feltudnal jonni ventrire a farmer irtaskor..
Bar mostanaban Dasish nyomorekkel, War-ral es Empire klannal vannak osszetuzeseink, pvp viharaink .. oda is jo lenne, ha tobb bator magyart oda tudnank hivni team pvp-re.... mert sajna nem sokszor jovunk ki gyoztesen .

Majd felébredsz!

gPROject
az a kereszt a logótok?

gPROject
király

mazsa
Pénz leginkább a világoskék mobok farmolásából jön (legalábbis szerintem).

dana lf csatin utanad sirnak😄

SDana
Szép lett. 😊

HUNrricane
ok. szolok.

Majd felébredsz!

SDana
Nekem leginkább az jön be, hogy ez az elsõ olyan progi, ahol a nõi karik tényleg nõiesen öltözködnek 😊

Nethyrrea
nna, megcsináltam a "névjegykártyám" lin2-re 😊

(warcry fórumon is sok szép hasonlót láttam)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Ha mentek majd, szólj rám nyugodtan, esetleg beszállnék. Legalább gyakorlom a pvpt 😊

HUNrricane
Nekem mind ketto bejon ....

Majd felébredsz!

Nethyrrea
az a máguscsaj bejövõs 😊

a botja szépen meg van csinálva

HUNrricane
Mi inq. kb minden 2. nap megyunk páran farmert olni. Most johettek ti is oda ha 35+40+sok vagytok.. De mi hogyan mennyunk veletek pl. FT-be ha nekunk egy mob 2-3 loves??? Mi is szivessen mennenk fun partyra csak magasak vagyunk asszem azt mar el is mondtam 1x ..

Majd felébredsz!

ElBart
Mûanyag(vagy mittoménmibõlvan) kétkezes kard Rulez!]

L2 -- Inactive