Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gPROject
ingen, a játék system könyvtárában van egy L2.exe azt futtasd

BEAST
a login server meg a 2es kell nekünk a többi le van szarva 😄DDDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
jaja kb igy müxik de ha vki kilép az a legközelebbi faluba loginol be

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

agyhalál
Elvileg ha update szerveren keresztül nem megy, ellehet indítani anélkül is a játékot, nem?
Csak nem akar update-elni már ilyenkor.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

A makkoknak tuti kesik az orajuk😊

Lynx_TWL
nem izgulok nem izgulok😄

๏̯͡๏﴿

Azt irtak lesz ott vmi portal, amibe csak portalstonneal mehetsz be, es addig nincs kiut amig nicns happy end vagy mindenki meg nem doglik. valami ilyesmi most nem nezem ma meg ujra😊

BEAST
4:20 ig várok aztán meg már minek feküdjek vissaz 😄DD

4:20ig varok aztan visszafexek😛

gPROject
komoly? ezt nem tudtam
az egy dungi?

Raadasul 4 specko hang😊 Majd bent a varosba fogom vele az NPCket utni ti meg majd ordiztok vmi kis elfribanccal😛

Lynx_TWL
vkit teherbe b*szok😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
áá gecibe nem indul el😄DDD

๏̯͡๏﴿

BEAST
nemnem a barlangba bemehet lvl1is de ott a portalstonet csal lvl50+ tudja használni

gPROject
BEAST
ja vmi olyasmi 😄 specko hangja van meg minden 😄 és csak 1 db lehet belöle

Lair of Antharas hehe tesod mar 50+? Oda csak az felett mehetsz be😊

De ez most vmi harci hegedu?

gPROject
lehet tesóm karijával megyek be elõször, csak megne tudja 😄
nincs kedvetek felfedezni az új területeket(The Forest of Mirrors, Anghel Waterfall,Lair of Antharas, stb.)?

igen erre gondoltam😊

BEAST
nem 😄 deeeeeeeeeee

Jujujuj izgultok?😄

BEAST
hmmm

ezt lessétek 😄 vmi izét lehet kapni ha te vagy a legmagasabb szintû mittudoménmikor 😄

Jo de ez nem ijasz lesz, ez egy torpe😊)

Lynx_TWL
de te simán startolhatsz rá új karit kezdessz😊

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
kéne vmi normális szájt ahol van bõvített térkép + leírás hol találom pet boltot, új cuccokat stb

๏̯͡๏﴿

gPROject
köszi

EZ megint uj baromsag event.

the Chrono Cithara!

Lynx_TWL
én dion aztán sztem tépek giranba

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
Röhej lvl1 törpe /röhej 😄DD/ hogy örülsz neki, röhejes😄DD

๏̯͡๏﴿

agyhalál
Meetin' point?

Lynx_TWL
10 perc áááh😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
😄DDD

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jaja, a lich az elég jól odabasz fõleg ultival, kár hogy nem tudtam elkölteni 500kt😞

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
én már úgy megápdételtem és csekk is volt már csak a zindulásra várok😊

๏̯͡๏﴿

Lynx majd egyszer bekene fejezni ketten azt a geci mapot amit tegnap nyomtunk😊

BEAST
fuuj függõk 😄DDDD

Lynx_TWL
épp ez az a login server fog beszarni😄D

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
aki esc scrollt használ, oda rakja a gép ahol a legtöbb pléjer volt legutóbbi logoutnál

piros pléjerek városon kívül rakódnak le természetesen

piros pléjerek akik két különbözõ város szélén vannak/közöttük azok floranban kötnek ki

cucc rakosgatás szükséges a súlyváltozások maitt, nehogy ne tudj mozdulni

sok cuccnak kisebb súly, soknak nagyobb

hogy a petek se dögöljenek bele a hordárkodásba, az inventoryjuk a warehousbe ürítettett😊

akinél túl sok cucc volt és se warehousbe se invbe nem fért el, az megvna csak nem látszik, és ha fogytaok az itemek elõkerülnek ezek is invben

a sztrengtet és konsztitúsönt 😄 megbabrálták a cuccok súlyváltozása miatt (COn felelõs a cuccbírásért nem a STR)

๏̯͡๏﴿

Elmeletileg nem lesz olyan mint beta kezdesekor. Mar nem 3 server van hanem 8. Abban remenykedem login server birni fogja

agyhalál
Update szerverek már legalább 3 órája nem elérhetõek.

A faszom meg mindig nem lehet leszedni a patchet mindenkinek?

agyhalál
Olyan gyorsan jönnek a hozzászólások, így könnyû megelõzni😊

gPROject
szerintem theca

agyhalál
Kicsit kevés a 0 nem? Ne legyél már ennyire optimista
Kiváncsi leszek mi fog megvalósulni a 4 órai kezdésbõl.
Olyan érzésem van mint anno volt Open Beta kezdésekor, egyre többen kezdenek ébredezni, persze a szerverek nem fognak 4kor indulni, csak 1-2 órás késéssel. Ha mégis akkor is pár óráig folyamatosan ledobál, annyian rohamozzák meg.
Azért remélem nem így lesz.

gPROject
plz fordítsátok le! 😊
hátha valami fontos

Chronicle I Beginning Notes 06/28/2004
Those who are logging in to Chronicle I for the first time, please note:

# Just as if the player used the scroll of escape, characters are moved inside the nearest town where the most current character location was at the time of the last log-out.

# However, chaotic players are moved to the outskirts of the nearest town, away from guards who would attack them if they were actually moved inside of the town.

# Chaotic players who are on the border between two different towns are moved to Floran.

# Item transfers are necessary because some items now have weight. For example, soul shot, spirit shot and all types of arrows are items that now have weight. Characters are no longer able to carry an infinite number of them. Realistically, they would no longer be able to move!

# Some items have had their weights slightly reduced, while others are now heavier.

# To prevent pets from becoming overburdened with the additional weight for some items, all items that were stored in the pet's inventory are now located in the character's warehouse.

# Those whose warehouse is already full of items will not be able to see the added inventory items. However, they are indeed in the inventory and are viewable once enough of the already viewable items have been taken out.

# The STR and CON for characters have been enhanced, which compensates for the effect of the item weight changes.

Lynx_TWL
és a ruha dwarcen chain vagy mi?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
akkor jól néz ki daggernek😊
kiváncsi vagyok saber új kinézetére, nem mintha dolgom lenne egy 500ks fegyóval😊

๏̯͡๏﴿

gPROject
nem nem, ez a Needle Wolverine dagger 😊

Lynx_TWL
plusz fél órés késés

๏̯͡๏﴿