Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. mert aki Ventrin volt magasról szart a kláncsetre és amikor segítség kellett volna várhattunk fél órát hogy választ kapjunk
2. mert klánszinten nem volt semmi partyzás csak Crumában ami már kurvauncsi
2., én megmondtam mindenkinek, hogy SS-t SPS-t ha lehet ne velem csinátassanak mert kurvasok idõ és én is szeretnék játszani (te voltál az egyetlen akinek csináltam, más nem csináltatott velem)
3., én megmmondtam mindenkinek, hogyha akar craftolni vmit akkor szedje össze a hozzávalókat, mert úgy neki is jobb nekem is.
4., magyaroknak azért nem adok el olyan cuccost amit csak craftolni lehet, mert szeretnék minél jobban kijönni a dologból és nem szeretnék magyart kihasznáni, inkább szedje össze a cuccos, mert sokkal jobban kijön.
5., a D-SS, SPS receptrõl meg annyit hogy nagyon kellett a mani, és jól fizettek érte.
6., ja és soha senkitõl nem kértem pénzt a craftért ha jól emléxem, és nem emléxem hogy valaha bárkit is kihasználtam volna!
Ennyi...1enlõre
Zitus
..Majd felébredsz!
Nn...azt akartam csak ezzel mondani, hogy tegnap nyomtam egy 45+-os Ork Monk (Tyrant) ellen.
Elõször gólem nálkül. Hát mit ne mondjak simán vert
És a végére még maradt 1700 HP-ja a 3000+ -bõl.
Aztán nyomtunk egy visszavágót, akkor már gólemmel. Akkor én gyõztem és meg maradt nekem a 2100 akármennyibõl 750.
Szóval nagyon megdobja a törpe "teljesytményét" a gólem PVP-ben.
Wizi a sleep meg a Blessed SPS miatt kurvakemeény, a samán meg alapból.
Zitus
Ó mondom de jó lenne ezen a szerveren játszani, mert itt tök olcsó minden....
...de aztán dél után is bementem (mert ugye a kettesen voltak testingek
) és megnéztem ugyan azt a srácot...
Már elkelt a Saber (melyik hülye az aki nem venné meg ha van pénze) és utána Falchiont árult 450k!!-ért...
...gondolhatjátok mi történt. Szegény gyerek valszeg összekeverte a Sabert a Falchionnal. A Sabert árulta 450k helyett 260k-ért, és a Falchiont árulta 260k helyett 450k-ért...na ez van ha nem figyel oda az ember
Bukott így vagy 200k-t minimum.
Ha toros ellen nyomom akkor a szerencsen mullik hogy gyozok-e, ha nem jon be a torosnek a tamado skillje akkor gyozok..
Ottvannak meg a tankok.. Szerintem az ijasz konnyeden lenyom egy Dualkardos gladiatort, aki nem tud stunolni. Ha kozel kerul, akkor nagyokat csap, de nem er nagyon utol.
Elf lovagok ellen teljesen eselytelen.. Benyomja storm meg a heale cubicot es kesz... Meg se kell csapni, csak fut utannam e nyomja belem a 300 damot a cubic, kozben meg gyogyitja ot a cubic..
Pajzsos lovagnak is a szerencsen mullik hogy meg tud olni, ha bejon a stunja mindig akkor gyozott, ha nem akkor vesztett..
Varazslok.. Saman ellen tokre eselytelen.. Sleep es belsoegetes miatt megse tudom loni...
Wizard-dal vigyazni kell.. Ha nem sleepel akkor nagy esellyel gyzozok. Ha sleepel + nyomja a varazslatokat majd megint sleepel comboval csak akkor van eselyem ha megszakitom az uj sleepes varazslatat, egy nyillal aminek kicsi az eselye..
Ugy vettem eszre hogy most mar a wizard es a saman lett a legerosebb pvp-ben.. a sleepje miatt. Ijasz meg kerult a levesbe..
Majd felébredsz!
"Mondhatnám, hogy ez egy jó példa arra, hogy a törpék a klánért dolgoznak!"
Izgatottan várom válaszod....

Mond már el légyszi egy törpe mit csináljon klánban, mert nagyon érdekelne, hogy Te meg a többie, hogy látjátok. De tényleg, nagyon örülnék ha leírnád/írnátok hogy mit hogy kell.
Kurva de wizi tegnap azt csinálta nálam is hogy sleep, utána sps, hurricane (500+ dmg) sleep, sps, hurricane (500+ dmg)..........
Mondhatnám, hogy élveztem, de nem nagyon ezért nem mondom 😊
Baromira nincs semmi értelme tanknak wizi, healer ellen menni kivéve azoknak a tankoknak akiknek van Magic Resistant Skilljük is. A többi klassz esélytelen.
Tegnap volt két lvl 29-es kari a Girani pvp arénánál, egy DE assa meg egy DE palus knight. És a palus knight nyomott egyet a golemem ellen
A hülyegyerek elkezdte Stingelni 😄D megnyomkodta az SS-t mint az õrült, de még a negyed életét se szedte le 😊))
Utana kihívtam az íjászt, de õ nem mert, õ csak akkor áll ki a folemem ellen, ha ketten vannak (Õ és a palus haverja) a golemem ellen 😛P
Majd felébredsz!
Ezeket árulja (a darabszámot nézzétek)
És ennyi ezeknek az összértéke...
Majd felébredsz!
pl.: tegnap pvp-ztem egy samannal:
eloszor en nyomtam a sunt o meg nyomta a sleepet (persze ss-el. stunnal meg nincs ss).. Engem le sleepelt es utanna nyomta a belso egetest, mergezest meg meg valamit. lenyomta a 3 speelt, utanna megint ramnyomott egy sleepet (amikor meg a masik is rajtam volt) es ugyanezt eljatszotta.... Most ennek van ertelme.. Ezt megcsinalta 4x, en az egesz pvp-t vegig aludtam aztan es a vegen 1 utessel levert, ennek szerintem nincs sok ertelme....
Majd felébredsz!
Az meg, hogy lvl 50+ -tól nehéz vele sztem hülyeség, mert láttam videot mikor egy wizi egyedül szólózik DV-ben és 3-4 lövés neki minden mob.
Én wizinél maradnék a helyedben.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
karitranszferröl van már valami amúgy?
eu szereverekröl?😊
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Majd felébredsz!
Ezuton is szeretnem megköszönni a tegnap esti bulit!Éredekes s tanulsagos is volt igaz néha azt se tudtam hogy merre vagyok!Az ügyetlenkedésekért sry különösen Manoooo+Phantom.A KOS-nak segitettem vagy kemény 75 damage-val hi hi (azt hiszem nem en voltam a legerõsebb a csapatban).Kicsit elgondolkodtam biztos wizzard akarok lenni?Nagyon jó kari de clanban?Ti mint öreg harcosok clanban szükseg van DEwizardra /évek múlva spellhowler/?
Hunika 20 de wizard tegnapelött óta
teszt monk,scout,artisan,cleric jelöltekkel felszerelkezve
Shaman még hianyzik de csábit nagyon
Zitus
Kitsit részeg vagyok még.
Ez a kompótszkél mél amit te mondasz, ez felsõ és nem nadrág, így az ára nagyon jó a 201.300 helyett, de eredetileg nadrágot akartál eladni nekem.
Annak pedig kompót szkél géjtörsznek hívják a nevét és Giranban 139.700ért osztják...
Ugye nem ezt akartad nekem eladni 150k-ért???????
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
Ha elõbb megérkezik és bent vagy, akkor majd szólok neked.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Sztemn vmi át lett nevezve, csak nem tudo, hogy mi!

Mint pl most, de ez sztem csak 1 szimpla, szokasos restart😊
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
1. Logomûhely
2. ami az NFSU topikból kimarad
3. Thief: Deadly Shadows
4. Conquer
5. FORMA1
6. Star Wars: Galaxies
7. Filmek, amiket most láttunk...
8. Joint Operations
9. Alias
10. Lineage 2 - a MMORPG
ehh, csúszunk leee.
01110000 01110010 00110000
Ha kell, akkor elöbb is átvehetem? Csak mert kilóg a tököm az alsónadrágból.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
(ha esetleg még nem kaptad volna meg)
Ha jól tévedek, a 17:00 az nálunk hajnali 2 lesz.
Addig elnézhetünk esetleg a szomszédos Crumába (ha már állítolag nem szaggat annyira), vagy egy FTs mókázás is belefér... Csak ki ne fáradjon a banda, mire hurkagyurka felébred 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)