Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

1., én azért léptem ki a klánból...
1. mert aki Ventrin volt magasról szart a kláncsetre és amikor segítség kellett volna várhattunk fél órát hogy választ kapjunk
2. mert klánszinten nem volt semmi partyzás csak Crumában ami már kurvauncsi
2., én megmondtam mindenkinek, hogy SS-t SPS-t ha lehet ne velem csinátassanak mert kurvasok idõ és én is szeretnék játszani (te voltál az egyetlen akinek csináltam, más nem csináltatott velem)
3., én megmmondtam mindenkinek, hogyha akar craftolni vmit akkor szedje össze a hozzávalókat, mert úgy neki is jobb nekem is.
4., magyaroknak azért nem adok el olyan cuccost amit csak craftolni lehet, mert szeretnék minél jobban kijönni a dologból és nem szeretnék magyart kihasznáni, inkább szedje össze a cuccos, mert sokkal jobban kijön.
5., a D-SS, SPS receptrõl meg annyit hogy nagyon kellett a mani, és jól fizettek érte.
6., ja és soha senkitõl nem kértem pénzt a craftért ha jól emléxem, és nem emléxem hogy valaha bárkit is kihasználtam volna!

Ennyi...1enlõre

Tényleg épp most csinálgatom az állatidomár questet.Kérdés egy ilyen kezdõ karinak érdemes kutyust nevelgetni?Költséges?Mikor lehet sárkánya valakinek?

Zitus

Gugger
nem lehet annyira erõs, sima sps el kb 300 at sebeztem rád, blessed persze erõsebb, de ez igazán csak a wizardnak jó, ork overlord, warcryer lassan kasztol!

HUNrricane
Inkabb ne 😊

Majd felébredsz!

HUNrricane
Én nekem sajna a 15 lvl es kutyusom marad 😊) .. Sarkanyt nem akarom ketes kimenetelu harcokba keverni ..

Majd felébredsz!

Gugger
majd rádpróbálom 😄

HUNrricane
Én meg nem kaptam blessed SS-es lovest.. Szerintem 1 loves es kampec

Majd felébredsz!

Gugger
Hát igen, ha a Dark Avenger használhat Phanter-t akkor a torpe használhat gólemet stb...

A törpéknek meg azt tanácsolom PVP-ben hogy ha lehet gólemmel menjenek mert sokkal nagyobb az esélye a gyõzelemre. Sok köcsög tartott a gólememtõl...te bazz ez a törpék skillje!!! Hát nehogy már ne használhassam!!! Ha nem használhatok gólemet akkor a köcsög wizi ne sleepeljen!
Nn...azt akartam csak ezzel mondani, hogy tegnap nyomtam egy 45+-os Ork Monk (Tyrant) ellen.
Elõször gólem nálkül. Hát mit ne mondjak simán vert
És a végére még maradt 1700 HP-ja a 3000+ -bõl.
Aztán nyomtunk egy visszavágót, akkor már gólemmel. Akkor én gyõztem és meg maradt nekem a 2100 akármennyibõl 750.
Szóval nagyon megdobja a törpe "teljesytményét" a gólem PVP-ben.

Gugger
Úgy tudom kiléptél a klánból, nem tudom miért, így azt gondolom azért, mert neked személy szerint nem érte meg a klánban lévõ társaidnak ss-t sps, fegyvereket összerakni, mert nem volt rajta elég haszon, és különben is egyfolytában csak kihasználtak téged a klántagok! igaz?! Így hogy kiléptél a klánból már senki sem keres azzal, hogy szánnál e rá 10-15 percet a drága idõdbõl, hogy ss-t csinálj vagy összerakj egy fegyvert! De persze lehet én gondolom rosszul! (pl. mikor lvl40 lettél szó nálkül leálltál a D SS, SPS gyártásról, holott akkor a klán nagy részének igencsak szüksége lett volna rá) Hát Te barátom nem igazén gondoltál abban a pillanatban a klántársaidra, és ha eddig senki nem is mondta én azért elmondom, hogy nem szereztél néhány dolgoddal, hozzáállásoddal jó pontokat a klántársaknál.

Davidus
LOL

V9ykn8_TZL0

Ez teljesen így van sajna!
Wizi a sleep meg a Blessed SPS miatt kurvakemeény, a samán meg alapból.

Köszi a tanácsokat akkor egyenlõre marad a DEwizim.

Zitus

HUNrricane
Szegeny.. de nem kell annyira sajnalni. Monti set +1,5 milkas tor..

Majd felébredsz!

TEgnap dél elõtt voltam Gustinon és találtam egy srácot aki 260k-ért!!! árult Sabert!

Ó mondom de jó lenne ezen a szerveren játszani, mert itt tök olcsó minden....

...de aztán dél után is bementem (mert ugye a kettesen voltak testingek ) és megnéztem ugyan azt a srácot...

Már elkelt a Saber (melyik hülye az aki nem venné meg ha van pénze) és utána Falchiont árult 450k!!-ért...

...gondolhatjátok mi történt. Szegény gyerek valszeg összekeverte a Sabert a Falchionnal. A Sabert árulta 450k helyett 260k-ért, és a Falchiont árulta 260k helyett 450k-ért...na ez van ha nem figyel oda az ember
Bukott így vagy 200k-t minimum.

HUNrricane
Most már kicsit megváltozott a pvp stratégia a c1-ben..

Ha toros ellen nyomom akkor a szerencsen mullik hogy gyozok-e, ha nem jon be a torosnek a tamado skillje akkor gyozok..

Ottvannak meg a tankok.. Szerintem az ijasz konnyeden lenyom egy Dualkardos gladiatort, aki nem tud stunolni. Ha kozel kerul, akkor nagyokat csap, de nem er nagyon utol.
Elf lovagok ellen teljesen eselytelen.. Benyomja storm meg a heale cubicot es kesz... Meg se kell csapni, csak fut utannam e nyomja belem a 300 damot a cubic, kozben meg gyogyitja ot a cubic..
Pajzsos lovagnak is a szerencsen mullik hogy meg tud olni, ha bejon a stunja mindig akkor gyozott, ha nem akkor vesztett..

Varazslok.. Saman ellen tokre eselytelen.. Sleep es belsoegetes miatt megse tudom loni...
Wizard-dal vigyazni kell.. Ha nem sleepel akkor nagy esellyel gyzozok. Ha sleepel + nyomja a varazslatokat majd megint sleepel comboval csak akkor van eselyem ha megszakitom az uj sleepes varazslatat, egy nyillal aminek kicsi az eselye..

Ugy vettem eszre hogy most mar a wizard es a saman lett a legerosebb pvp-ben.. a sleepje miatt. Ijasz meg kerult a levesbe..

Majd felébredsz!

Gugger
Ez fordítva is igaz, ha nem sleep-el nincs esélye tehát fordítva sül el a dolog és õ lesz az aki kifekszik, tehát a cél szentesíti az eszközt!

Tényleg nagyon örülnék neki ha ezt kifejtenéd...
"Mondhatnám, hogy ez egy jó példa arra, hogy a törpék a klánért dolgoznak!"

Izgatottan várom válaszod....

Ja, és ezen nincs semmi buff.

Magamra is vettem képzeld!!!
Mond már el légyszi egy törpe mit csináljon klánban, mert nagyon érdekelne, hogy Te meg a többie, hogy látjátok. De tényleg, nagyon örülnék ha leírnád/írnátok hogy mit hogy kell.

Tudod hiába van nekem a legjobb C-grades ékszer amit luxoryban lehet venni, szart se ér!
Kurva de wizi tegnap azt csinálta nálam is hogy sleep, utána sps, hurricane (500+ dmg) sleep, sps, hurricane (500+ dmg)..........
Mondhatnám, hogy élveztem, de nem nagyon ezért nem mondom 😊
Baromira nincs semmi értelme tanknak wizi, healer ellen menni kivéve azoknak a tankoknak akiknek van Magic Resistant Skilljük is. A többi klassz esélytelen.

HUNrricane
LOL 389 p.atk???

Majd felébredsz!

Gugger
Én azt gondolom, hogy egy jól szervezett klán tagja, és így már érthetõ, hogy miért van nála ennyi cucc! Hát igen van ahol mûködik a klán, valahol van összetartás! "Mondhatnám, hogy ez egy jó példa arra, hogy a törpék a klánért dolgoznak!" De nem mondom, mert még magadra vennéd, azt pedig nem szeretném!

HUNrricane
Szegyeny torpe.. csak 22 640 000 adenat fog bezsebelni ha mindent elad

Majd felébredsz!

Itt vannak a golemem adatai.

Tegnap volt két lvl 29-es kari a Girani pvp arénánál, egy DE assa meg egy DE palus knight. És a palus knight nyomott egyet a golemem ellen A hülyegyerek elkezdte Stingelni 😄D megnyomkodta az SS-t mint az õrült, de még a negyed életét se szedte le 😊))
Utana kihívtam az íjászt, de õ nem mert, õ csak akkor áll ki a folemem ellen, ha ketten vannak (Õ és a palus haverja) a golemem ellen 😛P

HUNrricane
Nem tudom hanyas volt az az ork, de amikor nyomta a sleepet fel arenat be sleepelte es lerutolta, nem hiszem hogy csak nekem volt 300 m.defem..

Majd felébredsz!

Gugger
hát tudod, az a baj, hogy a jó erõs nyíl nem elég, mert ha az ékszereidre is költenél akkor nem tudna sleep elni!

Ez a kiscsaj most üldögél Giranban. Elég jól áll anyagilag.
Ezeket árulja (a darabszámot nézzétek)

És ennyi ezeknek az összértéke...

HUNrricane
De sleepel egy lvl 75 karit is letudott volna nyomni ugyanis nem tud a masik semmit se tenni mert egyfolytaban alszik 😊.. csak ido kerdese.. Kulonben 1. kinyirtam mert tul koran ebresztett fel a noob 😊))

Majd felébredsz!

Gugger
hát Õ valszeg egy warcryer lehetett, és mint olyan nem egy pvp karakter! Dream nélkül semmit nem tudott volna veled csinálni, csak így volt esélye! És szerintem az, hogy nem engedélyezett a sleep/dream ez szerintem hülyeség, mindenki azt használ amit tud! Én mint overlord csak lvl 48 után fogok pvp-zni, mert akkor lesz újra erõs égetésem, ami most van azt még lvl 35 ön tanultam és már elég bizonytalan. Szal nekem marad a stun+égetés, ha nem jön be akkor végem!

HUNrricane
azt nem irtam hogy a sleepnek fele akkora kasztolasi ideje mint a Stunnak.

Majd felébredsz!

HUNrricane
Ez a sleep normal pvp-ben nem megengedett..

pl.: tegnap pvp-ztem egy samannal:
eloszor en nyomtam a sunt o meg nyomta a sleepet (persze ss-el. stunnal meg nincs ss).. Engem le sleepelt es utanna nyomta a belso egetest, mergezest meg meg valamit. lenyomta a 3 speelt, utanna megint ramnyomott egy sleepet (amikor meg a masik is rajtam volt) es ugyanezt eljatszotta.... Most ennek van ertelme.. Ezt megcsinalta 4x, en az egesz pvp-t vegig aludtam aztan es a vegen 1 utessel levert, ennek szerintem nincs sok ertelme....

Majd felébredsz!

Sztem legyel DE wizi, mert iszonyat durva pvp-ben, fõleg most, hogy van nekik Sleep meg Blessed SpS ami ugye duplán sebez.
Az meg, hogy lvl 50+ -tól nehéz vele sztem hülyeség, mert láttam videot mikor egy wizi egyedül szólózik DV-ben és 3-4 lövés neki minden mob.
Én wizinél maradnék a helyedben.

BEAST
amugy legyél DE wiz 😄 énis az akarok lenni de mindig lebeszélem magam hogy nemkell még 1 uj kari 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
semmi hir 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Jockey
no meggyüttem nyaralásbol és látom megérkezett a c1
karitranszferröl van már valami amúgy?
eu szereverekröl?😊

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

HUNrricane
Mindig szülség van DD-re, bár mos Wizarddal és ijászal a legnehezebb lvl 50+ -on

Majd felébredsz!

Sziasztok!
Ezuton is szeretnem megköszönni a tegnap esti bulit!Éredekes s tanulsagos is volt igaz néha azt se tudtam hogy merre vagyok!Az ügyetlenkedésekért sry különösen Manoooo+Phantom.A KOS-nak segitettem vagy kemény 75 damage-val hi hi (azt hiszem nem en voltam a legerõsebb a csapatban).Kicsit elgondolkodtam biztos wizzard akarok lenni?Nagyon jó kari de clanban?Ti mint öreg harcosok clanban szükseg van DEwizardra /évek múlva spellhowler/?

Hunika 20 de wizard tegnapelött óta
teszt monk,scout,artisan,cleric jelöltekkel felszerelkezve
Shaman még hianyzik de csábit nagyon

Zitus

agyhalál
Most jöttem meg To-ROCK-ból, elötte Bridge-ben voltam. Le adéna farmeroztam mindend kis suttyót...
Kitsit részeg vagyok még.
Ez a kompótszkél mél amit te mondasz, ez felsõ és nem nadrág, így az ára nagyon jó a 201.300 helyett, de eredetileg nadrágot akartál eladni nekem.
Annak pedig kompót szkél géjtörsznek hívják a nevét és Giranban 139.700ért osztják...
Ugye nem ezt akartad nekem eladni 150k-ért???????

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

SDana
Compound Scale Mail, és Csipisz este szokott befutni, épp nála van.
Ha elõbb megérkezik és bent vagy, akkor majd szólok neked.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Csoben te sem tudod mi a franc az Iron Flame?
Sztemn vmi át lett nevezve, csak nem tudo, hogy mi!

mi a kurva anyukert testing, ma mar masodszor????

Kell 1 server leallas es ujra elsok leszunk😊
Mint pl most, de ez sztem csak 1 szimpla, szokasos restart😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

BEAST
ez csak azért lehet mert hérvége van nincs melo és nem vagyok itt postfarmernek 😄DDD

GAthersw
Legnépszerûbb témák

1. Logomûhely
2. ami az NFSU topikból kimarad
3. Thief: Deadly Shadows
4. Conquer
5. FORMA1
6. Star Wars: Galaxies
7. Filmek, amiket most láttunk...
8. Joint Operations
9. Alias
10. Lineage 2 - a MMORPG

ehh, csúszunk leee.

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Vennék Falchiont, holnap veszek Revot, meg Brigandinet.

01110000 01110010 00110000

BEAST
jaja hajnali 2 ... de sztem elötte érdemes odamenni mielött mások bekempelnék

agyhalál
Milyen páncél ez?
Ha kell, akkor elöbb is átvehetem? Csak mert kilóg a tököm az alsónadrágból.

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

SDana
agyhalal, ha kell még a pancél, jelentkezz este 10 felé Gludioban Csipisznél, ott átvehetõ 😊
(ha esetleg még nem kaptad volna meg)

Ha jól tévedek, a 17:00 az nálunk hajnali 2 lesz.
Addig elnézhetünk esetleg a szomszédos Crumába (ha már állítolag nem szaggat annyira), vagy egy FTs mókázás is belefér... Csak ki ne fáradjon a banda, mire hurkagyurka felébred 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Eldarake shield tényleg nem ér 200k-nál többet.