Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
(Ez azért is jó , mert a B-s cuccok alapba is drágák, ráadásul a material-ok ára is az egekbe van, és a failure esélye miatt még annál is nehezebb lesz elkészíteni egy B-s cuccot, szal nem hinném hogy valaha is elterjednek..)
bár ezen nem látszik annyira, viszont a plate pajzs is cool szerintem 😊
Eddig az íjászok az csinálták hogy lõttek elszaladtak lõttek elszaladtak. Én Talking Islanden elé sok köcsög PKsal szenvedtem, mikor visszamentem lvl20on akkor is belémkötött egy íjász, és basszus láttam hogy erõsebb vagyok mert nem tudott nagyon sebezni de azzal a sok kicsivel szétlõtte a seggem mert nem értem utól. Kénytelen voltam ult def majd scroll of escpaet alkalmazni.
Szóval szerintem is ráfért az íjászra a nerf, a mobok speed növelésével a mágusok is megszívták, mert õk sem tudnak elszaladni annyira és ha eccer beüt nekik valami akkor az arcuk erõsen tendál a lapos felé-
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben
Ric nek sajna teljesen igaza van pont minden ugy ahogy irta pont ezert sztem en voltam az elso aki abbahagyta ijjaszt, uhogy aki most kezdene az veletlense ijjaszt valasszon annal meg elpynek is jobb lenni most😊)
.. Igaz utanna ok buntettek meg minket.. Akkor mar jo sokan voltak..Majd felébredsz!

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Vegulis annyi tortent a c1-ben hogy alacsonyabb szinten meg erosebbek lettek az ijaszok, mert kevesebb manat eszik az ijjuk 45+ meg szart se ernek
..Majd felébredsz!
én törös karival kezdtem, aztán 29e váltottam a pecs miatt ijjászra, lõdöztem vele vagy 3 szintet, aztán be is untam
igazából a fõ gond továbbra is a partyrendszer, az valami förtelmes
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
Ott már észrevették, hogy ha sleepet hasznalnak a varazslok akkor 10-bol 8x nyernek 1vs1- ben 😊
Majd felébredsz!
A sleep hasznalta meg annyira megerositette a wizardokat. hogy most nagyobb folenyben vannak mind hajdanan az ijaszok.
Majd felébredsz!

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
asszem "csobensult" volt aki tök rendes volt, úgy csinált ss-t + sps-t nekem, hogy közben ütöttük a mobokat a crumában! Valóban kurvára sok idõt elvettem a játékidejébõl!
Egyszerûen nem akarásnak nyögés a vége!
Részemrõl nem ararok vitázni, te léptél ki a klánból, biztos meg volt az okod rá, és megvannak a további terveid egyedül...csináld ha jól esik!
OFF
Senki se legyen íjász..
Kijott a nagyon vart c1.. es hopp az ijaszok nagyresz eltunt.. miert is???
50+ mobok tobbsege 250 speedel rendelkezik, ez ellen az ijasz eselytelen..
Solo kiraly.. Hat bizony nem. Solozzal csak. amikor a veled egyszintu mobok 100-150 sebzeseket nyomnak le es 1es felszer olyan gyorsan futnak mint te..
Akkor ne olj feher mobokat.. De jo akkor olok keket, amit mar hp-veszes nelkul tudok olni.. Hmm akkor meg nem fejlodsz.. Mert ua mana fogy ha kekeket es fehereket olsz.. Fejlodsz 0,5%-0,3% es pihenhetsz 8percet. cool.. es nem dobnak tul sok mindnet.. Tehat ez se jo..
+ tovabb segitenek a solozasba az uj bugok, de fasza.. Ugyanis az ijasz ugy oli a mobokat, hogy fut elolluk es kozben nyilaz, (en pl a mobot csak a fenti radaron nezem es a mogottem levo teruletre koncentralok hogy merre fussak).. Es jott a vadi zsir uj bug.. A mob fogalmad sincs, hogy merre van mert 200 meterrol is ut. (mert te ugy latod hogy meg messze van, de igazabol mar melleted all es nyomja beled az 5lvl-es bleedinget.. Ez nagyon segit.
+meg a DC azok ijasszal a legkiralyabbak. ugyanis szinte mindne DC-nel meghalok.. nyomom a futas loves strategiat es DCnel a karid megall nem lo csak nezi hogyan verik, es hopp vesztettel megint 4%-ot mire vissza logolsz..
Akkor ne solozz mennyel partyba.... Cruma loc..
Partyzol kemeny 4 orat es elfogy a nyilad, de cool, mehetsz utanna giranba venni.. (es csak 24k a nyil )
Es kurvara elvezetes, a cruam partyban a legnagyobb nehezseget az jelenti hogy a mobra kattints ne a palyerre.. es szepen 200 meterrol nyilazok. De jo... Nem is unalmas.. egy kicsit se.. akkor hasznaljak kulonlegeskepesseget... Az meg megeszi a manamat, es akkor meg ulok megint 8 percet.
De jo attol meg mehetek pvp-zni kiraly.. Es egy elf lovag ugy megol hogy 120 sebzett belem osszesen a kardjaval, mert a tobbi 1600-at a storm cubicja adja.. aminek siman van 700 range es automatikussan lo, 300 damot..
Szoval az ijasz suck.. (meg tudnak pl mondani de mar nincs kedvem) Semmi keppen ne legyel ijasz, ha valaszthatsz mert csak megszopod.
Lehet befejezem az ijaszt mert nincs ertelem vele szenvedni, meg szopatott az NCsoft a c1-el,,,, ennyi..
(nem olvastam at mind minden cikkemet, azert a legfontosabbat kitudjatok hamozni az egeszbol remelem)
Dana szerintem toros legyel..
Az uj karim neve ScorpionRiC (ember toros).. (majd privizzetek....)
Majd felébredsz!
Ami a z alapanyag cserét illeti akkor elszámoltam magam. Az "eset" után itt beszéltük tesómmal, hogy tényleg sokat kértem belátom, de utána én montam neked, hogy elszámoltam de te még ezt mondtad, "Nem baj most már tudom hol a helyem."

Errõl ennyit. Te sértõdtél be nem én pedig bocsánatot kértem.
Ami a "lehúzást" illet...Te meg Acro-t akartad lehúzni, mikor Mátrix játszott a karijával.
Mondta Mátrix, hogy van Acronak D-armor scrollja,és nem tudta mennyit ér, te meg mondtad hogy 20k-ért adják, de te még azt is mondtad nagylelkûen, hogy 25k-ért megveszed mikor mindenki tudja hogy 35-40k egy armor scroll (mostmár ennél is több).
Lehúzásról ennyit.....
18-19 millányi alapanyagot már eladott kevesebb mint 1 óra alatt!!!!!

Kraftolás teljesen korrekt, hogy mindenki szedje össz ami kell, de valahogy mégis elérted a klánnál, "ovakodja a törpétõl!" 😄 (pl. velem amikor valami alapanyag cserérõl volt szó, simán le akartál huzni és az nem az elsõ eset volt) Szal nem volál egyenes, inkább, skót, spúr, stb...
Szóval sima sps 150% dmg, blessed 200% dmg.
Ja. és persze nõvekszik a Casting speed (asszem 25%-al)
De viszont van egy sarkanyom.. Nem tul eros de kolcson tudom adni, de vigyazz ra.. Ja es most nincs kajaja szoval azt majd venned kell hozza (minimum 25 <25x180>25x180>). Es vegyel egy ressurect tekercset is biztonsag kedveert. (De azert ne old meg 😊)
Nem nagyon fogod tudni fejleszteni, mert a szuzuki fajtat vettem meg.. Es az csak akkor tud jol fejlodni ha van neki minimum egy 370k-s (leggyengebb) fegyoja.
Privizz ram.. A karim neve ScorpionRiC..
Majd felébredsz!