Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja es csak azer a fele mer a masik fele meg nem lesz 52😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

2 honap es a nagy klanok fele b-s cumokba fog jarkalni.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Ez ha jól sejtem (és igen😊 ) egy B-s cumó (vagy annál nagyobb) receptje: C1 óta vannak b-s cuccok, aminél 2-féle módon lehet craftolni: az egyik biztonságosabb, a másik mód (gondolom)olcsóbb, de nagyobb az esély arra, hogy nem sikerül a craftolás és az összes alapanyag megsemmisül. Függetlenül attól hogy sikerül a craftolás vagy sem a recept mindenképpne eltûnik.
(Ez azért is jó , mert a B-s cuccok alapba is drágák, ráadásul a material-ok ára is az egekbe van, és a failure esélye miatt még annál is nehezebb lesz elkészíteni egy B-s cuccot, szal nem hinném hogy valaha is elterjednek..)

bla bla bla. jó szerszámmal csináld mert különben elbassza, bla bla bla

gPROject
A guardian's boots receptjén csak ez áll:

letudná valaki fordítani?

Ilyeszto a haja

HUNrricane
Akkor is az en human torosom nezki a legjobban, páncélban és anélkül is

Majd felébredsz!

gPROject
a human csajokon szerintem aplate set áll a legjobban

bár ezen nem látszik annyira, viszont a plate pajzs is cool szerintem 😊

Aszittem magyar raidrol beszelsz😊

Gugger
és ezzel mi a gond? szinte csak lvl 40+ os palyer van!

ja bocs íjászok, nem cseszegtetni akartalak benneteket, remélem nincs harag

Ott a pont.
Eddig az íjászok az csinálták hogy lõttek elszaladtak lõttek elszaladtak. Én Talking Islanden elé sok köcsög PKsal szenvedtem, mikor visszamentem lvl20on akkor is belémkötött egy íjász, és basszus láttam hogy erõsebb vagyok mert nem tudott nagyon sebezni de azzal a sok kicsivel szétlõtte a seggem mert nem értem utól. Kénytelen voltam ult def majd scroll of escpaet alkalmazni.
Szóval szerintem is ráfért az íjászra a nerf, a mobok speed növelésével a mágusok is megszívták, mert õk sem tudnak elszaladni annyira és ha eccer beüt nekik valami akkor az arcuk erõsen tendál a lapos felé-

Hangyavar?😊) legalabb 40db 40+os kari kell oda, es ami meg fontosabb iszonyat jo szervezes...

dzsonesz
jaaaj de hulye vagyok az nem kerdes hanem pvp s elmelet volt 😊))

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
amugy joval elobbi kerdesedre reagalva Gladiator is tud stunnolni csak 1 fegyocsere az egesz utanna valthat dual kardra es kesz.....

Dzsoni a Jállat Bungee jumping is like getting a blowjob from a granny, it feels great but for christ sake dont look down! Cradle of Filth, minden mennyisegben

dzsonesz
es kulombenis ebben az armorba kilog meg a segged is😊

dzsonesz
az en human gladim akkoris jobban nez ki a te torosodnel😊) bebe.....

dzsonesz
szeva all!
Ric nek sajna teljesen igaza van pont minden ugy ahogy irta pont ezert sztem en voltam az elso aki abbahagyta ijjaszt, uhogy aki most kezdene az veletlense ijjaszt valasszon annal meg elpynek is jobb lenni most😊)

Gugger
és a hangyavár?

HUNrricane
Én és a rambo késem

Majd felébredsz!

HUNrricane
Megis buntettuk utanna azt samant, aki lerootolt mindenkit .. Igaz utanna ok buntettek meg minket.. Akkor mar jo sokan voltak..

Majd felébredsz!

Hedrox
Mivel a gyors karik többsége erõs kari is, ezért én optimálisnak vélem a méretet. Tegnap is, ha lett volna hova futnom, lehet lenyomom Phantomot is. ;D De õ csak jött, és jött, és csápolt a bazi pengéivel. 😛 Az orkok meg más tészták. Tömeges sleep és root LoLz...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Hedrox
Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy egy íjásznak kb. 2* akkora a pdef-e mint egy mágusnak. És ha egy mágus nem használja okosan a képességeit, akkor meghal. Én pl. egy lövés lettem volna bármelyik íjásztól. Igen, amikor Csuz ellen mentem, akkor szerencsém volt, mert bejött a sleep is, de ha már van egy kis mdef is a karira aggatva, akkor semmi esélye ellene egy mágusnak. Én úgy vagyok, kellett már ez a sleep az összes caster osztálynak, mert ha menekülni kell, akkor még egy Isendur-féle tápcsiternek is jól jön egy kis altatás. Jópárszor hallottam már közösben, hogy hátbacsapta egy cuki szörnyi criticallal...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

HUNrricane
Orfenre talan, de azt meg becampelik elottunk.

Majd felébredsz!

Gugger
rajtunk múlik, hogy a játék hány %a szól a tápolásról, szerintem már elég jók vagyunk pl egy két rédre!

Gugger
pvp arénában szerintem az a baj, hogy túl kicsi helyre van beszûkitve az egész, így a közelharcos karik jobban tudnak érvényesûlni, mert a gyors kariknak nincs hova elfutni.

Gugger
hát nekem pl, valszeg csak azt fogok használni!

HUNrricane
Szeritetek kiknek lesz elobb blessed SPS-ei?

Majd felébredsz!

HUNrricane
Most valamivel jobb lett a partyrendszer. Meg a droppok is jobbak.

Vegulis annyi tortent a c1-ben hogy alacsonyabb szinten meg erosebbek lettek az ijaszok, mert kevesebb manat eszik az ijjuk 45+ meg szart se ernek ..

Majd felébredsz!

Jockey
én még nem játszottam c1-l, de igazán ráfért az ijjászokra a nerf véleményem szerint is
én törös karival kezdtem, aztán 29e váltottam a pecs miatt ijjászra, lõdöztem vele vagy 3 szintet, aztán be is untam
igazából a fõ gond továbbra is a partyrendszer, az valami förtelmes

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

phalanx
260 ....

Vki tudja pontosan hány megát húz le céegyapdétként a játék? Nem tudom nekiálljak-e töltögetni modemmel...

HUNrricane
Mert ott tilos a Sleep (benen is van pár duel szabajzatban).. LOL..
Ott már észrevették, hogy ha sleepet hasznalnak a varazslok akkor 10-bol 8x nyernek 1vs1- ben 😊

Majd felébredsz!

HUNrricane
Nem PvP-ben szopattak meg az ijaszokat (abban is de az nem erdekes).. De ha sokan nem vettek volna eszre a jatek 98% taplosrol szol (legalabbis 60lvl-ig). Ha meg nem tudsz normalisan tapolni, ugy meg nincs ertleme jatszani. szvsz

A sleep hasznalta meg annyira megerositette a wizardokat. hogy most nagyobb folenyben vannak mind hajdanan az ijaszok.

Majd felébredsz!

Beszopatták az ijjászokat? Hmmm nem igazán értem mert a koreai videok már a c1 után készültek (arénába nyomták) és azokban mindig az ijász gyözött...
thx

BEAST
az az igazság hogy nem tudom sajnálni az ijászt ... c1 elött õk voltak a hûdefasza karik csináljon mindenki azt mert soloban simán öl mindenr mert a legtöbb monszta lassabb ... erre jön a c1 és jéé nem tudok megölni mindent jaj de kár most nem tudok 1edül lemészárolni 1 sereget .. hátbaz de köcsögök ... és azért tünnek a casterek erõsnek mert végre nerfelték az ijász végre "support" kari lett ... amugy normál pvpben meg nincs sleep szal attol nem kell félned , sleep nélkül esélye sincs 1 wizardnak , ha nekem nincs sleep akkor da-nka ne legyen stun , ijász meg ne használja az iját ...szvsz ez hülyeség hogy most azért sir minden ijáész hogy már nem õk az izombrutálkarik

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

én láttam már olyat amikor egyel kevesebb nullát a végére és 15k helyett 1.5k ért árulta a fegyot. (ez émg anno NAOB-on volt 😊 )

Ja az ugy mas ha kozben crumazik is😊

Gugger
lol, hát tényleg szemét dolog!? asszem "csobensult" volt aki tök rendes volt, úgy csinált ss-t + sps-t nekem, hogy közben ütöttük a mobokat a crumában! Valóban kurvára sok idõt elvettem a játékidejébõl!

Egyszerûen nem akarásnak nyögés a vége!

Egyebkent, szerintem szemet dolog megkerni egy havert hogy ss/sps-t gyarcson, mert iszonyat sok ido. Igy persze olcson kijon, de elveszed a haverod csomo idejet, es amugy se sporolsz sokkal tobbet mintha mastol venned

Gugger
Azért mondtam akkor hogy 25k a scroll mert éppen akkor vettem 2 db-ot is 25k-ért, tehát teljesen korrekt volt akkor az ár! Azóta más a helyzet ez igez, de ez most van nem akkor!

Részemrõl nem ararok vitázni, te léptél ki a klánból, biztos meg volt az okod rá, és megvannak a további terveid egyedül...csináld ha jól esik!

OFF

Az ember toros rokkol, nagyon imadtam

HUNrricane
ANTI ÍJÁSZ:

Senki se legyen íjász..

Kijott a nagyon vart c1.. es hopp az ijaszok nagyresz eltunt.. miert is???

50+ mobok tobbsege 250 speedel rendelkezik, ez ellen az ijasz eselytelen..

Solo kiraly.. Hat bizony nem. Solozzal csak. amikor a veled egyszintu mobok 100-150 sebzeseket nyomnak le es 1es felszer olyan gyorsan futnak mint te..
Akkor ne olj feher mobokat.. De jo akkor olok keket, amit mar hp-veszes nelkul tudok olni.. Hmm akkor meg nem fejlodsz.. Mert ua mana fogy ha kekeket es fehereket olsz.. Fejlodsz 0,5%-0,3% es pihenhetsz 8percet. cool.. es nem dobnak tul sok mindnet.. Tehat ez se jo..

+ tovabb segitenek a solozasba az uj bugok, de fasza.. Ugyanis az ijasz ugy oli a mobokat, hogy fut elolluk es kozben nyilaz, (en pl a mobot csak a fenti radaron nezem es a mogottem levo teruletre koncentralok hogy merre fussak).. Es jott a vadi zsir uj bug.. A mob fogalmad sincs, hogy merre van mert 200 meterrol is ut. (mert te ugy latod hogy meg messze van, de igazabol mar melleted all es nyomja beled az 5lvl-es bleedinget.. Ez nagyon segit.

+meg a DC azok ijasszal a legkiralyabbak. ugyanis szinte mindne DC-nel meghalok.. nyomom a futas loves strategiat es DCnel a karid megall nem lo csak nezi hogyan verik, es hopp vesztettel megint 4%-ot mire vissza logolsz..

Akkor ne solozz mennyel partyba.... Cruma loc..
Partyzol kemeny 4 orat es elfogy a nyilad, de cool, mehetsz utanna giranba venni.. (es csak 24k a nyil )
Es kurvara elvezetes, a cruam partyban a legnagyobb nehezseget az jelenti hogy a mobra kattints ne a palyerre.. es szepen 200 meterrol nyilazok. De jo... Nem is unalmas.. egy kicsit se.. akkor hasznaljak kulonlegeskepesseget... Az meg megeszi a manamat, es akkor meg ulok megint 8 percet.

De jo attol meg mehetek pvp-zni kiraly.. Es egy elf lovag ugy megol hogy 120 sebzett belem osszesen a kardjaval, mert a tobbi 1600-at a storm cubicja adja.. aminek siman van 700 range es automatikussan lo, 300 damot..

Szoval az ijasz suck.. (meg tudnak pl mondani de mar nincs kedvem) Semmi keppen ne legyel ijasz, ha valaszthatsz mert csak megszopod.

Lehet befejezem az ijaszt mert nincs ertelem vele szenvedni, meg szopatott az NCsoft a c1-el,,,, ennyi..

(nem olvastam at mind minden cikkemet, azert a legfontosabbat kitudjatok hamozni az egeszbol remelem)

Dana szerintem toros legyel..

Az uj karim neve ScorpionRiC (ember toros).. (majd privizzetek....)

Majd felébredsz!

WOW...thx!!!
Ami a z alapanyag cserét illeti akkor elszámoltam magam. Az "eset" után itt beszéltük tesómmal, hogy tényleg sokat kértem belátom, de utána én montam neked, hogy elszámoltam de te még ezt mondtad, "Nem baj most már tudom hol a helyem."
Errõl ennyit. Te sértõdtél be nem én pedig bocsánatot kértem.
Ami a "lehúzást" illet...Te meg Acro-t akartad lehúzni, mikor Mátrix játszott a karijával.
Mondta Mátrix, hogy van Acronak D-armor scrollja,és nem tudta mennyit ér, te meg mondtad hogy 20k-ért adják, de te még azt is mondtad nagylelkûen, hogy 25k-ért megveszed mikor mindenki tudja hogy 35-40k egy armor scroll (mostmár ennél is több).
Lehúzásról ennyit.....

LOOOL...szevasz...a törpének már csak 353 Steelje és 500 Mfibere van!!!!!!!
18-19 millányi alapanyagot már eladott kevesebb mint 1 óra alatt!!!!!

Gugger
szal besértõdtél, pedig ventri kötelezõ lesz a raid-eknél, így csak magaddal b@szol ki egyedül még uncsibb, bár lehet most jobban erzed magad. Kláncset jó dolog, de beláthatnád, hogy a ventri vagy TS stb. sokkal prakikusabb gyorsabb és ezálltal biztonságosabb is. Nem is akarom ezt a témát feszegetni, mert simásan megérthetõ, hogy a kláncsetnek nincs jövõje nagy party-k, raideknél, klánszinten!

Kraftolás teljesen korrekt, hogy mindenki szedje össz ami kell, de valahogy mégis elérted a klánnál, "ovakodja a törpétõl!" 😄 (pl. velem amikor valami alapanyag cserérõl volt szó, simán le akartál huzni és az nem az elsõ eset volt) Szal nem volál egyenes, inkább, skót, spúr, stb...

ScorpionRic???

Ha a sima lõvés wizinek mondjuk 100-at sebez, akkor sima SPS-el 150, Blessed SPS-el 200.
Szóval sima sps 150% dmg, blessed 200% dmg.
Ja. és persze nõvekszik a Casting speed (asszem 25%-al)

HUNrricane
Most bocsatottam szabadjára a kutyamat, ha elobb szoltal volna oda adom.. Sajna most kutyaval nem szolgalhatok..

De viszont van egy sarkanyom.. Nem tul eros de kolcson tudom adni, de vigyazz ra.. Ja es most nincs kajaja szoval azt majd venned kell hozza (minimum 25 <25x180>). Es vegyel egy ressurect tekercset is biztonsag kedveert. (De azert ne old meg 😊)
Nem nagyon fogod tudni fejleszteni, mert a szuzuki fajtat vettem meg.. Es az csak akkor tud jol fejlodni ha van neki minimum egy 370k-s (leggyengebb) fegyoja.
Privizz ram.. A karim neve ScorpionRiC..

Majd felébredsz!