88244
A nem hivatalos (privát) szerverekkel kapcsolatban máshol keress információt! A topik olvasói nem tudnak semmit a privát szerverekről, ezekről kérdezni felesleges és büntetőpont jár érte.
Magyar Rajongói Oldal
-
#83133 lf Tiat videos -
#83132 itt talalsz 2ot is -
#83131 -1str+1con -4dex+4con a tökéletes választás -
#83130 hali!
tudnatok nekem mondani soul houndra dyet olyra? (gondolom hps fegyo kell neki). illetve esetleg ha valkinek van dobhatna 1-2 muvit is a toros csirkerol :) Cadmanos pvp videot lattam az nem volt rosz , esetleg johetne olys vagy egyeb pvp video.
thx es tovabbi jo jatekot! -
triG #83129 Most mivan ? Fázott. Bár az előző helyen sem volt hideg. -
#83128 h4x -
ZeroRoll #83127 http://img25.imageshack.us/img25/5517/shot00006lj.jpg
lol @ Franz :) -
endu #83126 Hey, long time no see :P
Still wts 81 sts with +5 arcana mace, 79 SE, adena, zaken, tezza
http://forums.goha.ru/showthread.php?t=294156 -
#83125 Szevasztok!
Eladó 2 account@Franz:
80 Hierophant 47% / 75 warlock Noble, Ag ruha+ékszer (nem common) som/acumen+recharge augment 32k HUF
79 Evas Saint / sub megcsinálva, Ag ruha+ékszer (nem common) valhalla/acu+passive clarity augment! + manával kapcsolatos skillek enchantolva 27k HUF -
#83124 Nekem spec jól jönne ennyi... -
#83123 Jajaja... a neten mindenki talál ezt-azt... -majd ha magukat fotózzák le ennyivel -őőő... nem ennyivel hanem egy nullával többel, mert ugye ez ló****... -majd akkor kemények lesznek -addig csak muszáj leszólni mindenkit...
Különbenis... az én egyik ismerősömnek a tesójának a nagybátyjának a haverjának a papagájának a párja talált a neten 80k matkot és 100k pdefet meg 120k mdefet is -majd ha lesz ideje be is fotózza -na az kemény -ez mind csak bénaság... -
triG #83122 Pedig ha egy kicsit szétnézel neten, fogsz találni 59k M. atk-ot retailon is. Igaz abba minden benne van.
Értelmét nem látom -amig nem az én karimnak van annyi-. -
#83121 59000 matk?! úristen az tenyleg sok.A 80 as törpémnek unbuffed csak 7000 van :O
:EDIT:
jah elnéztem egy nullát :=/ -
#83120 Azér ezt még nem mondanám irreálisnak... :) -
aalat #83119 Az ok, hogy nincs valor, de a party UD ottvan :)
Attol meg szep.. -
#83118 Jah és itt van néhány régi irreálisan magas stat.
Valor nélkül...
-
reagent #83117 Ki az a Revil lol? Regisztráció dátumából adsz nekem egy nevet, nagy lehet az IQ szinted!
Egyébként nem messze írtottunk a ti kis hangulatos szobátoktól, ott voltál vagy 4 napig biztos. -
#83116 Regisztráció időpontja: 2009. 09. 19.
Fail more Revil...
Sanci 2006 december 17-én kreáltam a karit. -
#83115 Mennyi időre volt szükség ahhoz, hogy ezt a karit összehozd - megalkotásától számitva -? -
reagent #83114 Ez a sapi valóban undorító!
Jé elérted a 80-at! Ezek szerint jó volt az XP botpartiban ülve DO-ban.
Great Legit failed! -
#83113 Nem mondom, hogy nem nagy cuc, de ird hozzá a karácsonyi listádhoz a Baiumot és minimum egy +3 as arcana macét!:) -
#83112 Grat! De azért... Az a halacskás sapi... -
Yodu #83111 ja ami kimaradt h van 2 sub egy destro meg egy summoner -
Yodu #83110 hali
Eladom a 79 shilien templaron a franzon.
akit erdekel az irjon
elore is koszi -
#83109 te vagy a legjobb lineagekettő játékos -
#83108 Grat :) -
#83107 Hello srácok és lányok!
Pár kép, hogy feldobjam egy kicsit ezt a fórumot! Végre elértem a céljaimat. A köpeny kivételével minden megvan (az még 2,5 hét).
Bye! -
#83106 Quest reward; mob, chest, RB drop vagy cubic, nem győzöm kidobálni őket. -
#83105 nem most...:D már van egy 80as titanom!! beeee :)
és a törpök minden arulnak dyna ac mindent csak azt nem :D
azért kérdeztem mert hogy a mobok dobják csak? -
#83104 Szegénykém tényleg most kezded a gamet?:) A piacon(dion,giran) kint ülnek a törpék és árulják. -
#83103 Hali, D-s enchant weapon scrollt hol lehet venni? vagy szerezni kell? -
DiamondHeart #83102 Nem a sorbanallas miatt nem birnam :D Helybol nem tetszik a game :D -
Midas #83101 Jo most akik anno open betan keztek azok kozul mar sokan evek ota massal jatszanak pl wow. Szoval ez most az x edik generacio aki lelep valami masra es itt sirankozik. Amugy egyet ertek samival kar eladni a karikat. -
#83100 csak a foggyosok sírnak ha kibannoljak oket. /amugymeg sg forum. mit vársz?/ -
Csenky #83099 Az Aion-t is mindenki szidja perpill a sorbanállás miatt, de ugyanúgy kivárják mindannyian a 2-3 órákat. :) Én is. L2 meg nem most halt meg szvsz. -
#83098 ...vagy legalábbis azoknak a legnagyobb a hangja, akik szidják. -
#83097 L2 lehet hogy nagyon sok embernek az első online (fizetős...) játéka, és elég sokat játszottak vele -de azért... -folyamatosan azon keseregni hogy "dead game" stb..., meg akik abbahagyják / akiket kibanoltak azok féloldalas mártír szövegeket nyomnak hogy "L2 legrégebbi (szétbotozott) karakterének ezennel vége"... -közben esetleg sírva is fakadnak vagy jó mélyeket sóhajtoznak..., még az tetszik hogy "most azonnal abbahagyom" -pár év állítólagos véres kínlódás után... -amire felteszem egy háta mögött álló géppuskás emberke kényszerítette ez alatt a pár év alatt folyamatosan...
-mintha világvége lenne, pedig 99% mindenki csak szidja L2-t -aki játszik is vele azok között ez az arány 100%...
Inkább ez a lol... -
ErrOrHUN #83096 minek akarsz aionozni? az is "LOLSoft". meg amúgy sem bírnád a sorbanállást :P -
DiamondHeart #83095 Sanci a kihivas mar reges regen elfogyott L2bol. Sorban lepnek ki olyan emberek akikkel meg egyutt kezdtem ezer evvel ezelott. Majdnem minden regi L2-s ismerossel folytatott msn beszelgetes kozben elhangzik az "L2 is a dead game" mondat. szomoru. hogy lolsoft megnyitotta kapuit a csocselek elott es azert tart most ott a jatek ahol. De nem akarom feladni a sok "kemeny jatekkal" toltott orat. :D Ti se tegyetek :) 2012-ig legalabbis ne :D -
#83094 És a kihivás is úgy fogy el a játékból. Bár ha azt nézzük a végén maradnak a common A grade harcosok, egymás ellen végülis hasonlóan fair küzdelmet tudnak vivni, mint a fullra botozott és felszerelt karik egymás ellen:D