Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
78/6x DB/SB
Elõször is töltsétek le a szûz Gracia Final system mappát mondjuk errõl a linkrõl:
http://www.whispering.extra.hu/download/system.zip
[[ Persze a régi system mappát ne írjatok felül hanem töröljétek, majd ezt másoljátok be a helyére! ]]
Majd indítsad el az "Lineage2.exe"-t, és várd meg a GG updatot, majd miután végzett zárd be.
Ezt követõen töltsed le ezt:
http://data.hu/get/1456809/Windows_7_megoldas.rar.html
vagy innen:
http://files.filefront.com/Windows+7+megoldasrar/;13811323;/fileinfo.html
[[ Értelem szerûen bemásolod mind a 2 filet a system mappádba és az "l2.exe"-vel indítod a játékot, hogy ne tudjon frissíteni a Lineage. ]]
És voala... Már megy is Windows 7 RC Build: 7100-on a Lineage!
// Ól rájt rezerved helliSh 2009 // ^^
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
Nah viccet félretéve:
Még mindig fent áll a: WTS 79Grand Khavatari / 76 HE / 65Destro + 78Maestro / 76 HE/ 77 MM/ 65Necro cuccok nélkül mivel több ember is érdeklõdött pmben: 25k HUF alkuképes ember vagyok...
Mint, amit Goku is postolt már screenshoton..
1. Buffer: 77Hiero/79Evas saint/78Doomcryer DC Robe setbe, valhallával, plusz egy lvl 1-es törpinél halom A-s keymati...
2. Nuker/DD:
1.kari: 76-os Hawkeye, nincs meg a 3. kasztja.. Naked.. (horgászcuccba XD)
2. kari: 78Mystic Muse/78Titan, +3mas Arcana mace 150water, major arcana robe sett, +3 tateo ékszerek.. 500+ adena
3. kari: lvl 62 warsmith, millió szarral a whjába, buff scrolltól kezdve alapmatikig, sokminden
A felsorolás nem teljeskörû, árajánlat/érdeklõdés pmben..
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
1-2 hétre senki se fog neked lízingelni egy karaktert, alacsonyabb szintût felesleges venni mert pik-pakk felhúzható, a magasabb szintût, vagy nem tudod, vagy nem fogod megfizetni.
Bármennyire is meglepõ, a Reuse time csökkentõ skillnek azért ez a neve, mert csökkenti a skillek Reuse idejét. Ha felrakod ezt a skillt, és szépen felviszed az egered kurzorját a rajtad lévõ buff ikonjára ott elég nagy valószínûséggel le lesz írva, hogy mit csinál a skill. Még csekély angol tudással is megfejthetõ, hogy psychical, vagy csak MAgic skillre hat, vagy ne adj isten mindkettõre. De ha odahaza l2j-n ez nem így menne:
Reneval: Temporarily decreases party members' MP consumption and reuse time while using physical/magic skills. If one sings while sing/dance state is in effect, additional MP will be consumed. - Skill (all) Reuse Delay -30%, MP cost -5% -
Champion:Temporarily decreases party members' MP consumption/reuse time when using physical skills. Continuous singing consumes additional MP. - Physical Skill Reuse Delay -30%, MP Cost -20% -
És a google jobb segítõtársad lehet a jövõben, hisz nem olt le, ha nem tudsz írni.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
plz tanits mester.Ahogy látom az offosok jol lenézik a free szervereseket😄
(de gondolom ti meg sose jatszotatok free szerveren)
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
P.S.: Mit hiszõ? ... o.O
WTB olyan accunt amin csak 1 kari van.Cucc minden johet vele😊
Azért megállapithatom, hogy offon is jatszanak igen kedved emberek akik azt hiszik, hogy hu de okos vagyok mer leprobaltam oltani vkit.
Ilyen forum fuggo magat a legokosabb legtapasztaltabbnak hiszõ mindenkit leolto egyének kimeljenek elõre is thx😊
U.I.: Nemhiszem, hogy bárkinek is lenne fölös befizetett accountja amit szivesen kölcsön adna neked. Fõleg hogy senki sem ismer...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
LVL 88 Tyrr @ Naia LVL 87 Iss @ Naia
Azt megtenned meg hogy megirod hogy mikor es hogy tudok felepeni?
ID: FickDeineStory
PASS: Lineage2játékos
Nem tudja vki hogy a reustime song befolyasolja azoknak a skilleknek reusat ami cast/atak speeden alapszik?
Mert "elvileg" reustime csokkento azert reustime csokkento mert lecsokkenti a reustimeot.
Vki aki ert ehhez irjon mar vmi valaszt plz😊
En l2j-n jatszom es ott vannak olyan skillek amit nem befolyasol.
Offos jatekos ha ra er irja mar meg nekem legyszi😊
Mas dolog😊
Offos accunt erdekelne ha lenne vki aki adna nekem 1-2 hetre akkor pm plz😊
Nagyon szépen köszönöm...
(bzfdesign kukac citromail pont hu)
WTS 79Grand Khavatari / 76 HE / 65Destro felszerelésel avagy anélkül, az accon található még egy 78Maestro / 76 HE/ 77 MM/ 65Necro.
Akit komolyabban érdekel pm és mondok részleteket.
Egy kérdésem lenne:
Ha lejár a triál kód és veszek egy game cardot azza meg tudom hosszabbítani az accomat, vagy meg kell vennem a lineage 2 dvd-t seriallal együtt és azzal kell újraaktiválnom?
Most szeretnék kimenni offra, mert tettszik ez a játék, de elõtte szeretném kicsit kipróbálni milyen a hangulat kinnt 😊
Tudnátok nekem dobni egy trial meghívót erre a címre?:
bzfdesign KUKAC citromail pont hu (Azért írom így, hogy nehogy elkapjon vmi spammer program 😊
Elõre is köszönöm!
Tisztelettel: Milán
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Eladó vagy cserélendõ egy Lv78 Paladin ajánlatokat várom PM-ben.
Predtom00 99OGH/91YulSagi/76Cardi/80Warlord @Naia Dtai'k-dte sa-de nav'gkon dtain'aun bpide
lenne egy kerdesem,van valami walki finalhöz?ha van merre lehet leszedni elore is koszi
😊<#wow1>#wow1><#boxer>#boxer>
PP buff + loyalti
PP buff