Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mekkora a buffered?😄
valaki tud nekem segíteni?
win7 vs. gameguard gond 😄
játszottam már win7en l2-t szoval elvileg mennie kéne
egyébként gameguard error 610, ami elvileg valami hálózati gond :S de bármit csináltam nemjo
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan,az etegyeln ftonos dloog,hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek.A tböbi bteü lheet tljees összevabisszásagn,mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.Eennk oka,hogy nem ovalusnk el mniedn bteût mgaát,hneam a szót eszgébéen.
Ps.: Aki nem látja a szövegben, ahogy leoltok mindenkit, az vagy analfabéta, vagy nem tud olvasni
<#buck>#buck>
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]
nemtudtok veletlenul elado great swordot simat vagy commont Teonon?
piacon csak oe fegyokat lattam es azokra nincs lovem 😊
valasz johet itt vagy ig pm Lekvarkepu
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^
Akit komolyabban érdekel pm és mondok részleteket.
Vinyóm csak 1 db van akkor a procim adta fel a küzdést?
Most vagy átnevelés folyik Aion-ra, vagy ... vagy eskü nemn értem.
Érdeklen egy felmérés, vajon hány, valóban legit kari van aki nem azért legit, mert eddig mákja volt és nem kapták el, hanem mert valóban nem botozik soha, és vajon hány %-os a másik oldal...
Ezzel a fejlõdési modellel és drop rattel valamint, item droppal ezt a gamot nem lehet kézzel játszani, vagy lehet ha a cél a lvl 60 félév alatt meg a common a... Aztán szépen meg is unja a paraszt, hogy az ucso kis buzi is frag zsáknak használja és lelép kb 2-3 hónap alatt.
aki meg évek óta fizet nem is egy accot azt kirugjuk és nem csak látváynosan mint régen 1 hónap 1 acc csak, hogy lássák van itt support hanem úgy szépen lassan jön a final merge 😄
És ha már betartjuk a szabályokat akkort talán az elejétõl kellett volna rávenni a népet, hogy nem jó az a bot csak rácseszel vele...
Egyébként odaadnám az enyém, de így nem merek megbízni benned, túl rossz a híred.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??
Erdeklodnek, hogy Teonon tud-e valaki mondani Baium infot. Koszonom.
<#boxer>#boxer>DH<#violent>#violent>
90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue
LINK
Legiteknek szemet behunyni!! <#bee1>#bee1>
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good
Ha delevelezek egy karit, mondjuk 10 szinttel, akkor a skilljei is delevelezõdnek ?
Hogy is van ez ?
A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.
fuck mmo's..i.,
Vki meg tudná adni újra azt az oldalt, ahol meg tudom nézni milyen +okat adnak a küldönféle Dynasty armorok? köszii elõre is."
Hmm tehát te még véletlenül sem a dynasty set-ek statjait kerested, akkor ez az értem én de leszarom kategória. Ezekután ne várd el, hogy valaki is válaszol...
FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^