Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nyílván jobban tudod, c1 óta játszom.:S (mindenhol játszotam már, hidd el tudok ezt azt a játékról.) Van barátnõd ill. barátaid,életed??
Mekkora a buffered?😄
nem is tudom, honnan szetted a 62-t nagyobba bufferem, de legalább látom, hogy te is játszól l2-t mert eddig az itt jelenlevük közül valahogy nekem mindig úgy tûnt, hogy te nem is játszottál v talán csak free-n l2-vel, de gondolom te elérted a 62-t 99,99% és láttad ha megölsz még 1 mobot szintet lépsz😄

Jaffa 2843
hali

valaki tud nekem segíteni?
win7 vs. gameguard gond 😄
játszottam már win7en l2-t szoval elvileg mennie kéne
egyébként gameguard error 610, ami elvileg valami hálózati gond :S de bármit csináltam nemjo

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Eszméletlen, hogy ez a több mint 10 éves szöveg valaki számára még újdonságként hat.

TruBy
Ilyen már volt, de gondoltam beteszek még1-et 😊 Egy kis érdekesség.

Egy anlgaii etegyem ktuasátai szenirt nem szímát melyin serenrodbn vnanak a bteûk egy szbóan,az etegyeln ftonos dloog,hogy az eslõ és az ultosó bteûk a hölyeükn lneegyek.A tböbi bteü lheet tljees összevabisszásagn,mgiés porbléma nlkéül oalvsahtó a szveög.Eennk oka,hogy nem ovalusnk el mniedn bteût mgaát,hneam a szót eszgébéen.

Ps.: Aki nem látja a szövegben, ahogy leoltok mindenkit, az vagy analfabéta, vagy nem tud olvasni

<#buck>

Kreeder44
Na szép kapom már az ívet milyen csiga vagyok 😄 nekem nincs idõm egy délutánt végigjátszani XD néha van idõm max 4 órát játszani de akkor se vagyok végig gépnél ha nincs valami jó progi... hétvégén meg nem vagyok olyan gép közelébe, h tudjak fejlõdni pedig akkor több idõm lenne, és amíg clan nélkül voltam aden hiányom volt és affinitásom se volt órákat gubbasztani a játék fölött 😄 de igaz ami igaz tényleg nem vagyok egy lineage2 pro 😊 de igyekszem és emiatt nem fogok botozni inkább szenvedek tovább és bénázok 😄 de köszi h hozzá szóltatok, jó éjt mindenkinek

nlaci86
WTS adena, AM-ek, s80 ekszerek, s-es, a-s(+6) robeset franzon, pm

[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse

Hát sztem csak jobban tudja nálunk.

62 még nem a max szint
persze ez végülis természetes, hiszen én már több mint 2 éve játszok megtudom venni a top felszerelést a fejlõdéshez bufferem is van akinek már szinte minden buffja meg van és max szintûek. Tudom hol érdemes fejlõdni szóval ezért van ez, anno mikor én is kezdõ voltam akkor én is kb úgy álltam mint a mostani új játékosok.

MadnessX
Giran -> Luxory Shop -> ~15M-bõl kijön.

NdRuSh - [99/92/80/80] @ Franz,Teon,Naia Hero x12 - Sold [FEAR.FM]

Hunter of Deer
hali!
nemtudtok veletlenul elado great swordot simat vagy commont Teonon?
piacon csak oe fegyokat lattam es azokra nincs lovem 😊
valasz johet itt vagy ig pm Lekvarkepu

thx

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Atkamon
Én is még egy hónapja sem játszok, teljesen új vagyok a játékhoz, és most vagyok 29.

jaja manapság már a 30-at igen könnyû megszerezni az lvl 20-ra meg sokszor kevesebb idõ kell mint a amennyi idõ alatt a kasztváltó quest-et megcsinálod

nálam is ment már tönkre vinyó l2-zés közbe.

MeoH
Powerlvl? 😛 lv20 kb 1,5ora kasztvaltoval...

fuck mmo's..i.,

pharao
Lvl 30? Ha komolyabban foglalkozom a karimmal, akkor az 1 délután. Lehet, hogy azért botozik a nagytöbbség, mert nem tud játszani? <#wow1>

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^

VipJoco
WTS 79Grand Khavatari / 76 HE / 65Destro felszerelésel avagy anélkül, az accon található még egy 78Maestro / 76 HE/ 77 MM/ 65Necro.

Akit komolyabban érdekel pm és mondok részleteket.

Kreeder44
jelentem én nekem most lenne a 2. hónapom és kemény lv 30 vagyok bot nélkül XD

Vinyóm csak 1 db van akkor a procim adta fel a küzdést?

Skynet85
Azért érdekelne nc üzlet politikája márha van nekik 😄(nem úgy tünik)...

Most vagy átnevelés folyik Aion-ra, vagy ... vagy eskü nemn értem.

Érdeklen egy felmérés, vajon hány, valóban legit kari van aki nem azért legit, mert eddig mákja volt és nem kapták el, hanem mert valóban nem botozik soha, és vajon hány %-os a másik oldal...

Ezzel a fejlõdési modellel és drop rattel valamint, item droppal ezt a gamot nem lehet kézzel játszani, vagy lehet ha a cél a lvl 60 félév alatt meg a common a... Aztán szépen meg is unja a paraszt, hogy az ucso kis buzi is frag zsáknak használja és lelép kb 2-3 hónap alatt.

aki meg évek óta fizet nem is egy accot azt kirugjuk és nem csak látváynosan mint régen 1 hónap 1 acc csak, hogy lássák van itt support hanem úgy szépen lassan jön a final merge 😄

És ha már betartjuk a szabályokat akkort talán az elejétõl kellett volna rávenni a népet, hogy nem jó az a bot csak rácseszel vele...

Endaer
Westland-et nem birta

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

daemonervosa
ha nincs benne sok vinyo akkor siman kellene birni ezt egy 430asnak.

Trolling is a art.

Kreeder44
Elõfizettem a játékra és nem tönkrement a gépem... otthagytam a karit westlandba remélem jól írtam.. elmentem tusolni mire visszaértem a gép kikapcsolva... szétszedtem újra összeraktam de semmi reggel megint de semmi... a tápom mehetett tönkre.... asszem csak 430Wos volt és rá volt téve a hd485 es ati kártyám meg 5400+ (AM2) es procim... lehet nem bírta tovább???<#nemtudom>

Chromaticot tegnap kipucolták, sok közt WeaponX (hero necro) is ment a levesbe. GMs working again!

Gracia területen, hogy lehet szerezni olyan itemeket amik kellenek az Icarus fegyo recikhez és keymatikhoz?
Érdeklõdnék, hogyha nagyobb lethal esélyt szeretnék, mire enchantoljam a turn undeadet? power vagy attack? vagy nem lehetséges nagyobb lethal chancet elérni ? köszi a válaszokat
Endaer
Tuti photoshoppolnád... az acchoz tartozó jelszót meg átírnád, nagyon lehúzás szagú vagy, még jó hogy tõled megtanultam hogyan kell lebuktatni az ilyeneket!
Egyébként odaadnám az enyém, de így nem merek megbízni benned, túl rossz a híred.

lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)

Adok személyit meg minden ^^

Voyager5
Final óta választhatod azt is, hogy toiban platinumokat ölsz 30 quest itemért. Jóval egyszerûbb mert nagyon jó a drop rate, és így kihagyhatod az arrogant searchöt, meg a szarakodást 13mon.
Milyen másik opció van subb küldire?
Csak meg kell szurnom, ugyhogy mar mindegy 😊 Arra lettem volna kivancsi mikor tudom ezt megtenni 😊

90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??

Voyager5
Ha subhoz kell akkor válaszd a másik opciót, sokkal gyorsabb, egyszerûbb.
Sziasztok!<#vigyor2>
Erdeklodnek, hogy Teonon tud-e valaki mondani Baium infot. Koszonom.

<#boxer>DH<#violent>

90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??

Ekkora magaslabdát! 😄

Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius

Tudom ratyiság, de nem tudna valaki kölcsönadni 1 napra egy aktiv l2wh accot? Az enyém lejárt és csak megéznék valamit, viszont sniffer nem mûködik a wlan kártyámmal.

Odikee
Native hbn tudod megszerezni . Buffolni hasznaljak olympia elott , semmi mas ertelme nincsen.

84 Gh MG! banned petition war ftw! 84 Bp MG sold by Bazsa to NcSoft 85 Gh RedSky Naia Feed Hero x10 --->99 Othell Rogue

Valaki tudja mik azok a transformok, és mire jók, amiket olympia közben használnak páran? Külsõre mint egy átlag npc, és többször alakulnak át hasonló formába gyorsan.

Akihez még nem jutott volna el... Nemrégiben kijött a legutolsó oog bothoz (10.9.7) egy mûködõ crack..
LINK

Legiteknek szemet behunyni!! <#bee1>

Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T

TruBy
rádspawnolok néhány adena sell PM-et, ha nem gáz <#hehe>

Kreeder44
Franz szerveren keresem a nimrod clant régen szeretnék csatlakozni.... in game Uriels néven játszom. egész nap elérhetõ leszek majd írjon rám aki fel tud venni elõre is köszi

thx
Lullaby
9 szint különbség után vesznek el a skillek.

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Technika kérdés!
Ha delevelezek egy karit, mondjuk 10 szinttel, akkor a skilljei is delevelezõdnek ?
Hogy is van ez ?
wow copy😞
pisztácia
Ez az. Köszönöm szépen ismét!

A pisztáciát ehető magja végett termesztik. Ültetése magokról történik. Jó vízelvezetésű talajba, kb. 2 cm mélyre ültetik.

MeoH

fuck mmo's..i.,

rjacko

Ray2
Peace Out!

pharao
"Hali.
Vki meg tudná adni újra azt az oldalt, ahol meg tudom nézni milyen +okat adnak a küldönféle Dynasty armorok? köszii elõre is."

Hmm tehát te még véletlenül sem a dynasty set-ek statjait kerested, akkor ez az értem én de leszarom kategória. Ezekután ne várd el, hogy valaki is válaszol...

FlashXP - Eva\'s Saint/Mystic Muse/Elemental Summoner on Franz server! Meguntam a szarakodást és átváltottam az EE-re! VipJoco: \"Köcsög legit takarodj!\" ^^