Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak tudnám, hogy a sok leg0t, miért csak akkor jön ki a barlangból mikor kárörvendhet.
szóval
**Aki ismer olyan lehetõséget ahol adenáért vehetnék game-time cardot az kérem jelezze!***
köszi
QQMore, nagyon nem erdekel az anyagi helyzetet, a szuleid se, sot te sem. A telefont csak ajanlani tudom, megeri megvenni.
Zaiko: sry dude, I am still breathing, de ha megint kibannolnak, rohoghettek, hogy a balfaszt most bannoltk ki masodszorra.
I wanna go some place,where people die when they are sick,and don\'t sit in the yard eating cowboy toast,when they have been shot through the head. TF2: nyulbela MW2: d[-.-]b SiKtune
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
psychobilly?
BANNED
Mucmucnak meg grat a második bannjához tényleg példátlan teljesitmény fél éven belül 😄
picsába
faszságokat
francba
iPhone
szaros
gyoker
worthless shit
szarok
AeroeHealer lvl-86 innova@aria
83-as AL is elado😊
[email protected] - lvl83 Arcana Lord/lvl75 Destroyer/lvl77 Mystic Muse
Adjam el a a 6x -es karimat neki?😊, hátha kis segítség. Úgy hallottam neki pont addig nehéz eljutni önerõbõl.
Nézzük Ray (már bizonyított) srác elért eredményeit. A hozzászólásaid kivonatolva:
kibaszott
picsába
faszságokat
francba
iPhone
szaros
gyoker
worthless shit
szarok
Összegzés: Büszke lehet magára elért valamit ez lerí róla, szülei büszkék rá mert tud kommunikálni, van stílusa(bár a szar szó kicsit sûrûn szerepel - talán lelki defektus), eszes vitapartner.
Ezenfelül tehetõs is hiszen 1 egész iphonéra is telik neki,amire nekem 11,5 évesnek nincs esélyem, mert nagyon meg kéne indokolnom anyuéknak, hogy 2 évet spóroljanak csak azért, hogy nekem legyen ilyenem.
Most kezdjem el mentegetni magam miszerint nem volt 8 hónap nem 60as kari nem full kommon, nem segített egy egész klán sõtt senki?
Igaz egyszer kaptam kb 500k értékû KE-t mikor 40 körül voltam - de éppen szüksége volt rá egy 60as klántársnak és odaadtam😊 bár akkor összesen volt 1 milla kpm.
Neked(lsd. fent miért) magyarázni tök felesleges, nem fog változni a véleményed, mucmuc a király, te a királynõ, és a többiek lejjebb vannak a ranglétrán, legalul a legitek mint jobbágyok.😊
Shienis - lvl 85 Spectral Dancer / 80 Dualist / 80 Archmage / 79 Sagittarius
Félreértés ne essék, azt sem gondolom eredménynek, hogy "legit" módon játszik valaki. Kezeljük talán a helyén a dolgot. Ez egy játék, nem az élet.
Bár meg kell vallanom, hajlamos vagyok a fórumozókról olyan képet kialakítani magaban, mint ahogy a virtuális térben viselkednek, kommunikálnak.
400 pont olimpián egy olimpiára kihegyezett karakterrel? (Nem sok olyan meccset láttam, ahol elverték a summoner-t mostanság, persze ettõl még tévedhetek.)
lv 83-as karakter epic cuccokban botozva?
Ez már eredmény.
LOL
Kérlek minõsíts még! A "gyökér" olyan, olyan kevés. A "szar" már valami, de nem érzed kicsit erõlködõsnek? Még kérlek még! Imádom a stílusod, Te kis intelligens.
Szoval na... oke hogy jo kedvre deritessz itt engem az ilyen mondatokkal, de azert valahol szabjunk mar hatart... 😊
A bot az alap, azert nem kene elitelni 2009ben senkit sem az L2 jatekosoknak.
lvl99 Aeore Eva\'s Saint Server: Chronos Clan: Renovatio (Nova)
Semmirekellõ botterek. Bannolják ki mindet, éljen a leg0t gaming!
Trolling is a art.
Te mit mutattal fel? 8 honap alatt egy szaros 60-as kari common b es a-ban.
Gf
Chear te meg egy gyoker vagy, nem erdemelsz annyit, hogy irhak egY kisregen, iPhonerol ez is eleg mara. Azt se tudod mit beszelsz, csak benyogsz valamit. ScRRub.
Kelempac, ha ilyenekkel dobalozol, hogy en mutattam fel, hallgatlak, hasonlitsuk ossze magunkat, en vs te(lvl 60 worthless shit, 8 HONAP alatt)
Mielott Muc-t szidjatok, nezzetek magatokba, mekkora szarok vagytok, es ezutan irjatok.
Kelempac velem meg akkor dobalozz, ha mar legalabb annyit elertel amit en(nem sok, de a. Kozeleben sem jartal)
Btw zeloval nem is olyan nehez irni.
Sose nyomj full kretént! *Epszilon~STS\\DESTRO\\SAGI\\Warlock 80/75/78/61 *StexCompany 70~WS @Franz
Világ életében képtelen volt felhúzni egy karaktert normálisan. Amíg el nem kezdett botozni lv 20 - 50 között az összes karatkterét feldta. Legalábbis a Teon-on biztos, volt valaha a klánunkban. Úgy emlékszem régebben kapta is az ívet a többiektõl, miután más szerveren sem jutott a kritikus szint fölé. 😄
Valóban meghajolok elõtte, komoly tettek. OMG
Indulhat a FLAME. Kérek 2 habzószájú "parsztozóst", legalább 1 "noliferüvegbehugyozóst", 3 képes állapotfelmérést értelmi szintemrõl. 😄DD
Igen láttam, hogy csökkent a szerverlétszám, de nem annyira, hogy különösebb merge veszély lenne, értelmezni kéne azt amit olvasol drága ray, mielõtt ledorongolsz.
Mit mutat/mutatott fel mucmuc amugy?😊 Van s grade karija egyáltalán ennyi év játék után, és ha igen akkor meddig?😊
Igazad van leborulok a teljesítménye elõtt.
Igazán letehetnél te is valami nagyszerût az asztalra ray ami miatt tömegek kezdenek csodálni téged is ne csak mucmucot.
e-penis //perma owner Flame [ON]
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
Ha már elérni nem tudtál semmit, inkább itt játszod az agyad? Majd ha annyit felmutatsz, mint Muc, talán utána meghallgatunk, addig húzz a picsába.
Fogadok onnan is kigyûlöltek, mert egy SELEJT vagy.
Szerintem nézz meg egy 8-10 hónapnyi szerverlétszám adatot, és nézd meg most, és rájönnél, hogy megint faszságokat beszélsz.(Tudsz mást?o.O) Csak pl. Teon-t nézd meg, de még Sayhan is eléggé látszódik.
És egyvalamit kérek, NE ÍRJ VISSZA, menj innen el a francba, ahogy ezt egyszer mondtad, és SOHA ne gyere vissza.
Sanci: Délután 5 körül leszek, akkor MSN-en vagy Ventrin elmagyarázom.
Amúgy bár azt hiszitek most az ncsoft kicseszik magaval a sok bannal de pont, hogy nem. Megy a nyavajgás, belenyomod megint az irl adenát. A szerverlétszám, a sok bann elleneére nem azt mutatja, hogy összevonnak minden szerver eggyé.
Ti már annyira függõk, vagytok, hogy ezzel csak fogyasztásra ösztönöz titeket, ilyenkor mindig vesztek adenát karaktert stb.
Mucmuc 1 éven belül már másodszor vesztettél?😊
Tanulni nehéz😊
Kérdezzük meg azt akit nagy valószinûséggel nem fognak törölni: Flashxp hogy állsz?😊
Epszilon kollégával mi van nagyon elnémult...
Ha nem tetszik az, hogy nincs ekezet akkor meg lehet nyalni jobbrol a bal-t...
De mivel meg newbie vagy a neten elarulom a helyesirasi szabalyokba valo kapaszkodas nem eppen megnyero kezdes a forumokon...
Az egyszeruseg es a flame a lenyeg...<#violent>#violent>
brb
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
ha lineage2.exe-vel ami nem systembe van lefrissiti a gameguardot.. 😞
neked jó meg minden ?
Tanulj már meg helyesen írni, mert hülye gyerek vak anyja se látja a fától az erdõt!
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
Mellesleg elarulom soha nem latta meg ig szintet lepni a karakteret
<#mf1>#mf1>
Es ha irnal hozza egy scriptet?
Pl vizsgalja meg a pathpoint,range-t
es ha belulesik FI,range akkor
SETWALKER(STOP)
MOVETO(x,x,x)
MOVETO(x,x,x)
MOVETO(x,x,x)
MOVETO(x,x,x)
...
SETWALKER(START)
bocs ha faszsagokat irtam egy ideje nincs kozom a jatekhoz...
Gigabyte EP45-DS4 /E8400*3.6ghz/ 2*1GB & 2*2GB Kingmax DDR2 / MSI GTX280 SuperOC GDDR3 / Corsair 750TX / Logitech G5/ SteelPad 5L / Logitech G15 (Blue!)/ Logitech Z5300 5.1/ 24\" Samsung 245T
Elõször is töltsétek le a szûz Gracia Final system mappát mondjuk errõl a _link_rõl:
http://www.whispering.extra.hu/download/system.zip
[[ Persze a régi system mappát ne írjatok felül hanem töröljétek, majd ezt másoljátok be a helyére! ]]
Majd indítsad el az "Lineage2.exe"-t, és várd meg a GG updatot, majd miután végzett zárd be.
Ezt követõen töltsed le ezt:
http://data.hu/get/1456809/Windows_7_megoldas.rar.html
vagy innen:
http://files.filefront.com/Windows+7+megoldasrar/;13811323;/fileinfo.html
[[ Értelem szerûen bemásolod mind a 2 filet a system mappádba és az "l2.exe"-vel indítod a játékot, hogy ne tudjon frissíteni a Lineage. ]]
És voala... Már megy is Windows 7 RC Build: 7100-on a Lineage
AMD Phenom 9950 X4 AM2 Black Edition, KINGMAX 2048Mb DDR2 1066Mhz x2db,GIGABYTE GV-R485OC-1GH HD4850 1GB PCIE, GIGABYTE GA-MA790X-DS4
01110000 01110010 00110000
90 Yul / 86 Othell / 80 ST / ??