Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lynx_TWL
lvl up jee

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ja

๏̯͡๏﴿

lynx vagy?

de mások istenitik :/

hát az semrossz nekem humant ad sürün de élvezem 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

en ugyan nem istenittem csak jot rohogtem a random rendszeren, 6bol 6x ud

faxom hogy mindenki isteniti udt nem vágom?!
most öltünk le 2 ferdeszemü udst orc+humannal
szopták a dispeleket meg stuntfát na meg a gyógyitót...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

lecci jelentkezzen olyan privatban aki alap html programozashoz ert es lenne kedve segiteni nekem =)

Lynx_TWL
büdös fasszopók mi a retkes gecit tesztelnek már???? szólni luxus

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
gyere már vissza gémbe

๏̯͡๏﴿

k lynx, egesz veletlenul most nyomtam egy meccset es megint ud lett lol

BEAST
csak azok tudnak resuzni akik a siege listan fenn vannak .. siege után meg mindenki

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
majd benyomlak msnbe war3 meg húzodik, mert elszállt gépem és most bátyámét használom :/

๏̯͡๏﴿

Taptarap
hogyan reseltek nekünk nem sikerült?

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

BEAST
amugy a sok sok halálom ellenére nagyon élveztem ... mint anno nurkánál amikor a KOS levágott és anyáztam , most is összehaverkodtam a fél sereggel 😄DD és még resuztak is ... aztán jött 1 másik csapatt és levágott 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
istenem szerelmes vok ... sok sok Blessed D spst akarok 😄

BEAST
a tegnap este fenypontja hogy 1 egesz twistert tudtam beleloni 1 egész õrbe 😄DDDD aztán le mortalblowoztak 😄

BEAST
amugy ma is megyek 😄 csak most ovatosabb leszek és nem tárt karokkal rohanok a KOS szövetség felé ... majd sunnyogok 1 jot 😄

BEAST
pedig ottvoltam 😄 a zaszlok körül feküdtem leginkább és anyáztam 😄DD

Acro
lol

de azert ma este leszel nem?

Khold- 52 SR

Voltam, de pffffújjjjj!!!
kb 2 percet voltam, annyira szaggatott meg minden, azt se tudtam ki nyomkodja belém a Mortalokat meg miért...tiszta káosz volt!!!
Azt se tudtam kivel vagyok meg ki ellen. Meg azt mondták a többiek hogy van drop is, ezért el is jöttem. Utána meg kiderült, hogy mégsincs, aztán meg lusta voltam visszameni

Acro
Cuki te is ott voltal tegnap este?
es ma josz?

Khold- 52 SR

Ha nem is kellisteníteni én akkor is azt mondom, hogy...

ISTEN VAGY!!!

meg eselyek meg minden

GAthersw

Ebben mi droppol mit meg minden?

01110000 01110010 00110000

Na gondolom ezt ti is eszrevettek Prima Guide, es gondolom senki se akar erte fizetni. Ez a volt LCnel joval reszletesebb cucc, minden tekintetben. Na hat akkor nesztek ittvan a cucc, pdfben, isteniteni nem kell senkit mert nekem is haverom hozta, csak o nem jartas SGn, igy ezt most en osztom meg veletek. Azert is feltoltom mar, nehogy esetleg vmi geci trojaival egyutt szedjetek le. Akkor itt is van Prima Guide, azaz a C1rol nagyjabol minden ez telleg nem trojai mi leteszteltuk, es a sajat tarhelyemre feltoltottem. Csak kicsomagoljatok es ott a pdf formatum, amit Adobe Acrobat Readerrel tudtok megtekinteni. Az informacio ingyenes, de ha esetleg vki meghibbant es ezert tamogatni akar minket, barmikor keszseggel elfogadjuk az adenatokat😄D Enjoy ^_^

HUNrricane

Majd felébredsz!

Acro
Na majd ma este jobb lesz

Khold- 52 SR

Taptarap
ba+ ez lemaradt

Taptarap
érdekes a csata közben sehol nem latalak

Taptarap

Taptarap
igy indult a buli
itt csaptak le minket a KOS-osok

ez várt rájuk az eslõ kapu mögött

a masodik kapu kinyitása után

kicsit beljebb
http://members.chello.hu/nagyz76/8.JPG[/img]

Taptarap
a kapu éppen most ugrott a helyére vissza

Taptarap
bent unatkoztunk Riccel amikor éppen megtörtént a csoda.

BEAST
amugy engem is õk kapartak össze 😄

BEAST

BEAST
hehe , igen bocsánatot kértek mint amikor a KOS levágott minket Nurkánál , utána persze bocsánatot kértek 😄 de attol még nem lett jobb 😄

Nethyrrea
a DOO és az IC vezetõje már hivatalosan is bocsánatot kért az ostrom alatti káosz miatt, a többi vezetõt még nem tudtam elérni. de van screenshotom a bocsikérésrõl, amjd berakom.

elismerték hogy a kommunikáció hiánya okozta a káoszt, hogy a segítõ klánokat is megtámadták on sight. remélik hogy a girani már ennél szervezettebb lesz, ahogy erre meg is kértem õket.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
knowledge csuka mennyit er?

SDana
Siege elkezdodott... Testing

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Lynx_TWL
kár

๏̯͡๏﴿

ma nyomtam 5 sima f2f-t randommal es 5x ud-t kaptam 😄

inkabb holnap eleg hulla vagyok hozza

Lynx_TWL
yal még ma nyomhatnánk mapot

๏̯͡๏﴿

Hedrox
Lehet el voltak foglalva, vagy egyszerûen csak nem látták hogy írsz... Esetleg hogy létezel. 😛

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Taptarap
lol😊

BEAST
ok akkor csak a rajongoim kedvéért 😉

agyhalál
Nebasssz...😞
Egy világ omlott össze bennem, ezt nem teheted meg velünk BEAST😞(

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

BEAST
😄 háát , most vmi olyat tervezek amit beast kari még nem mert megtenni 😄 ... 20+++ leszek 😄

agyhalál
BEAST... itt az ideje tiszta vizet önteni a pohárba és új karaktert generálni, ezt meg eltüntetni a szemetes mélyén.
Nincs igazam?😉

agyhalál
Este én is mennék, ha addig nem vesz erõt rajtam nagyon a nyári sörláz.
Remélem nem max. 5en leszünk.