Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még a végén visza csábitotok l2 be 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cromac Mac Art
igaz de ostromkor sem tudtunk együttmûködni egymással, nagy kavarodás is volt meg amúgy is szétfutott mindenki..😞

Cromac Mac Art
jóó, akkor hadd dolgozzak én is rajta...hogy kell?..

SDana
10-15 fõ jó lenne, de ha több, akkor még jobb 😊
Egyébként valóban nem érnénk még semmit, még ha az ostromnál aktívan szerepelt volna egy csapatként az egész klán a védõk oldalán, akkor se lett volna szinte semmi szerepe az inqnek. Egyszerûen a tömeg simán elsodor egy fejlett, kislétszámú csapatot. Ez a középkor, ahol a parasztsereg leöli a király katonáit, nem a jelenkor, ahol a zöldsapkások országokat foglalnak el 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Nincs 😊

Pontosabban menni lehet, de szerintem nem szkrollal fogunk visszajutni a városba

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Acro
Na igen..egész jó meglátás.
De én úgy gondolom..és szerintem Ric is,hogyha sikerül egy kissebb(10-15) fõs csapatot összehoznunk és maxra föltápolni, high endes cuccokkal.És kurva jó szervezettséget összehozni(egymásra bízni az életünket).Persze Ventri alap.
Akkor ez a 15 ember ha nem is nyíltan nagy csatába, de kissebb harcokba kivívhat magának valamilyen szintû elismerést, vagy legalábbis befolyást.
És most ezen dolgozunk

Khold- 52 SR

Cromac Mac Art
hmm..jól beszéltél..

tényleg...van már olyan erõs a magyarság hogy elmenjünk együtt egy queen ant raid-re?

SDana
Ahogy olvasom, IC foglalta el Girant sikeresen... A gondos bocsok ismét gyõztek 😊

Egyébként aki eddig szídta a játékot, szerintem pont most kezd érdekes lenni. Most már nem csak mókából és ónolásból ölik majd egymást talán az emberek, hanem kemény politikai okok is szerepet játszanak majd. (lehet, hogy sokat partiztam veled, meg haver vagy, de nem tetszik a fejed felett a logo eset pl)

Sieghardton most a gondosbocsok nagyon erõsek és lényegében nincs olyan klán vagy szövetség, akik lenyomhatnák õket. Cserébe nagy feszültséget teremtenek a világban és sok ellenségük lesz (persze alapból ez nem fog nekik sok gondot okozni). Amíg él a szövetség, addig marad a 'behódolás' (ami nem is egyszerû tekintve, hogy az inq eddig kétszer is próbálkozott és nyílvesszõket kaptak üres szavak mellett). Vagy a csöndes megtûrés (tápolok míg szétverhetem valamelyik fejét), vagy a nyílt ellenállás (embervadászat, keresztbetevés).
Ha meg valami miatt megszûnik a szövetség (speciel a TR részérõl simán el tudok képzelni egy árulást, csak megfelelõ indok kell hozzá), akkor az utána maradó ûrben csak káosz és halál marad, hogy ki legyen az új fõerõ. Nem hiába Chaotic Cronicle az alcíme a játéknak, nagyjából olyan, mint a középkori földesurak hadakozása. Véres és kaotikus háború, és a ki kimarad és nem élvezi, az sokat veszít 😊

HUNrricane
Én se tudom, mert hasznaltam a gyorsteleportot, es nem volt kedvem vissza cammogni.

Majd felébredsz!

Acro
Nem tudom...Elaludtam

Khold- 52 SR

Acro
😊 Talán majd kicsit késõbb, ha megerõsödtünk

Khold- 52 SR

SDana
Egyébként sikerült bevenniük Girant? És az is a KoSé lett, vagy ICjé?

SDana
Én bõven el tudom képzelni például, hogy egyenként, mkából lehet rájuk vadászni.

Pl. HV felett megbúvik pár klántag az alagut felett és páran figyelik a forgalmat. Ha feltünik egy célpont (KoS tag) egyedûl, akkor mindenki kézbe az ijjakat és egy-egy SS lövést neki.
Még szerencsejátéknak is jó, ittapiros - holapiros alapon .

Ez a max kellemetlenség, amit tudunk nekik okozni, illetve ez az egyetlen módszer, hogy jelenleg kifejezzük nemtetszésünket és ellenszenvünket velük szemben. Persze számolni kell pár droppal piros üzemmódban valamint hogy õk is ugyanígy vadászni fognak ránk. Ilyen a gerilla harcmodor

HUNrricane
Lehet, hogy csak ugy tudnank meglepeteseket okozni, ha megtanulnanak hogyan lehet leloni a szervert.. es ostrom alatt gyakorolnank az enchantolast..

Majd felébredsz!

HUNrricane
Fegyver nelkul.. Hat nem.. Azzal kezdi 1x a KoS IC DoO ,hogy mindenkit kinyir az ostrom korul. (Akiknek van fegyvere akiknek nincs, akik leulnek "nezonek".. szoval mindenkit megolnek aki a korzetben van.) Aminek egyaltalan nem latom ertelmet, es ezzel csak felduhitik a tobbi kisebb klant, (beleertve engem)..

Majd felébredsz!

Acro
Igazad lehet..Bár az õ helyükbe lehet mi is azt csinalnank hogy akit nem ismerünk megtamadjuk,és nem kockáztatunk...:
De ettõl függetlenül még fogunk meglepetéseket okozni ezen a szerveren

Khold- 52 SR

SDana
Én inkább hajlanék a szövetség helyett a vadásszuk-õket-ahol-lehet megoldásra.
Nem hiszem, hogy több energiát és udvariasságot kellene rájuk fecsérelni, mint õk tették...

LeonSilver
Hát kamion mondom .....
fél - háromnegyed óránként ezt csinálja.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Acro
Háát ez a tegnapi ostrom se volt kutya..
Úgy mentünk oda hogy a Doo Kos meg Ic sek fejebe belevertek hogy hogy nez ki a logonk mi a nevunk es segiteni jottunk..
Ehhez képeset csak az ellenséges tábor vonalaiig jutottunk el,mert ugyanúgy elkezdtek minket is olni ha át akartunk menni hozzájuk.Ami picit bosszantó volt
De minden roszban van valami jó, pár KoS- ost sikerült kilõnünk a peremvonalról./Tehát a harc megvolt amiért odamentün

Khold- 52 SR

Cromac Mac Art
npc/mob szerver szarakodik...szenvedtünk ezzel mi is régebben a sieghardt-on..

LeonSilver
És az mitõl lehet már napok ota, hogy az a kiba**** Devianne mindig lehal???Úgy történik, hogy a hullák nemtûnnek el és egyáltalán nincs vagy csak nagyon ritkán respawn.Már lezd telelenni a törpöm vele....

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Cromac Mac Art
mesélj mi volt Girannál...én is mentem volna, de sajna meló van hetfõn..😞...szal alvás nélkül nem akartam bejönni dolgozni..

bakker probáltatok fegyver nélkül oda menni ?

BEAST
mind1 😄 megint 2x kellet halnom mire felfogták nem harcolni megyek 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cromac Mac Art
sztem nem gondolkodtak..😄D

BEAST
te még mázlista vagy 😄 amikor téged megláttak legalább 1 pillanatig elgondolkoztak hogy szövetséges vagy e , de én abban a pillanatban haltam ahogy lõtávolbaértem 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cromac Mac Art
hát ja..oreni ostromról csak annyit hogy 2x haltam de utána már nem volt kedvem felkelni..még az ellenség közelébe sem értem mikor a szövetségesek levertek (1x egy TR-es nemtudomhányasszintû terminátor típusú warrior, akkor még nem tudtuk hogy szövetségesek aztán vissza is támadtam..😛 (nagyon be is foshatott mert ss-el sebeztem rajta 4-et..😊)
másodszorral meg rámugrott 6 KOS-os, azt még egy ult def-et sem volt idõm elkasztolni nem hogy felvilágosítani õket hogy nem vagyok enemy...

Cromac Mac Art
ha nem jön össze az enchant,(+3 felett ugye kevesebb eséllyel sikerül)akkor kinyirják a szervert és mikor ujraindul akkor visszaáll (asszem)a 10 perccel azelõti állapot, vagyis újra megpróbálkozhat enchantal..

B@lu
mi koze a enchantolasnak a testinghez?????

LeonSilver
Példul én.
Devin nyomulok.

Lynx_TWL
mivelhogy bneten nyomjuk alap dolog az autoupdate😊

๏̯͡๏﴿

Hedrox
War3-nál használtok valami patchet, vagy csak a pure TFT van fent?

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Hedrox
Viszont ezek szerint a Lionnán, az Ericán és a Gustinon is elég intenzíven enchantolnak a népek!
A Kain a legtisztább szerver. Az elmúlt 24órában nem volt leállás. Mondjuk a login szerveren se...

BEAST
ezt valoszinûleg nem az "üzemeltetõk" csinálják és nem is az õ hibájok .. valszeg megint enchantolgatnak giranban 😄

Hedrox
Mai negyedik leállás... Kezd nagyon elegem lenni az "üzemeltetõkbõl"...

en mashol jaccok =)

Lynx_TWL
kell majd lvl 40en armorra

๏̯͡๏﴿

Ki játszik más szerveren??? Marmint nem Sieghardton.

vegye SSt a lovebol =)

Lynx_TWL
hát akkor halasszuk holnapra, most úgyis 1000el gyúrok lvlre

๏̯͡๏﴿

nemtom, ha almost leszek akkor megyek

Lynx_TWL
meddig vagy fent? felinstalloljam ide is?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
mondom szar a gépem :/

๏̯͡๏﴿

Jockey
VAlaki pls segitsen most, penz transzfer kene, es nem merek külföldit megkérni, gludioban kene a help pls
üzenj csendpenge-k ingame, thx

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

ok legyen 😊
de ne bnetes szerveren!

egy f2f-t jacchatunk

hmm 😊))))
kit ?

ja bárkit sziveseen várok én és aktuális partnerem war3 mazni 2on2 re

lenyomjuk lynx?

valaki nem adna el w3 meg tft serialt ?
öcsiét hugiét?