Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Egyébként valóban nem érnénk még semmit, még ha az ostromnál aktívan szerepelt volna egy csapatként az egész klán a védõk oldalán, akkor se lett volna szinte semmi szerepe az inqnek. Egyszerûen a tömeg simán elsodor egy fejlett, kislétszámú csapatot. Ez a középkor, ahol a parasztsereg leöli a király katonáit, nem a jelenkor, ahol a zöldsapkások országokat foglalnak el 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Pontosabban menni lehet, de szerintem nem szkrollal fogunk visszajutni a városba

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
De én úgy gondolom..és szerintem Ric is,hogyha sikerül egy kissebb(10-15) fõs csapatot összehoznunk és maxra föltápolni, high endes cuccokkal.És kurva jó szervezettséget összehozni(egymásra bízni az életünket).Persze Ventri alap.
Akkor ez a 15 ember ha nem is nyíltan nagy csatába, de kissebb harcokba kivívhat magának valamilyen szintû elismerést, vagy legalábbis befolyást.
És most ezen dolgozunk

Khold- 52 SR
tényleg...van már olyan erõs a magyarság hogy elmenjünk együtt egy queen ant raid-re?
Egyébként aki eddig szídta a játékot, szerintem pont most kezd érdekes lenni. Most már nem csak mókából és ónolásból ölik majd egymást talán az emberek, hanem kemény politikai okok is szerepet játszanak majd. (lehet, hogy sokat partiztam veled, meg haver vagy, de nem tetszik a fejed felett a logo eset pl)
Sieghardton most a gondosbocsok nagyon erõsek és lényegében nincs olyan klán vagy szövetség, akik lenyomhatnák õket. Cserébe nagy feszültséget teremtenek a világban és sok ellenségük lesz (persze alapból ez nem fog nekik sok gondot okozni). Amíg él a szövetség, addig marad a 'behódolás' (ami nem is egyszerû tekintve, hogy az inq eddig kétszer is próbálkozott és nyílvesszõket kaptak üres szavak mellett). Vagy a csöndes megtûrés (tápolok míg szétverhetem valamelyik fejét), vagy a nyílt ellenállás (embervadászat, keresztbetevés).
Ha meg valami miatt megszûnik a szövetség (speciel a TR részérõl simán el tudok képzelni egy árulást, csak megfelelõ indok kell hozzá), akkor az utána maradó ûrben csak káosz és halál marad, hogy ki legyen az új fõerõ. Nem hiába Chaotic Cronicle az alcíme a játéknak, nagyjából olyan, mint a középkori földesurak hadakozása. Véres és kaotikus háború, és a ki kimarad és nem élvezi, az sokat veszít 😊

Majd felébredsz!
Pl. HV felett megbúvik pár klántag az alagut felett és páran figyelik a forgalmat. Ha feltünik egy célpont (KoS tag) egyedûl, akkor mindenki kézbe az ijjakat és egy-egy SS lövést neki.
Még szerencsejátéknak is jó, ittapiros - holapiros alapon
.
Ez a max kellemetlenség, amit tudunk nekik okozni, illetve ez az egyetlen módszer, hogy jelenleg kifejezzük nemtetszésünket és ellenszenvünket velük szemben. Persze számolni kell pár droppal piros üzemmódban valamint hogy õk is ugyanígy vadászni fognak ránk. Ilyen a gerilla harcmodor

Majd felébredsz!
Majd felébredsz!
De ettõl függetlenül még fogunk meglepetéseket okozni ezen a szerveren
Khold- 52 SR
Nem hiszem, hogy több energiát és udvariasságot kellene rájuk fecsérelni, mint õk tették...

fél - háromnegyed óránként ezt csinálja.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Úgy mentünk oda hogy a Doo Kos meg Ic sek fejebe belevertek hogy hogy nez ki a logonk mi a nevunk es segiteni jottunk..
Ehhez képeset csak az ellenséges tábor vonalaiig jutottunk el,mert ugyanúgy elkezdtek minket is olni ha át akartunk menni hozzájuk.Ami picit bosszantó volt
De minden roszban van valami jó, pár KoS- ost sikerült kilõnünk a peremvonalról./Tehát a harc megvolt amiért odamentün

Khold- 52 SR

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
másodszorral meg rámugrott 6 KOS-os, azt még egy ult def-et sem volt idõm elkasztolni nem hogy felvilágosítani õket hogy nem vagyok enemy...
Devin nyomulok.
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

A Kain a legtisztább szerver. Az elmúlt 24órában nem volt leállás.
Mondjuk a login szerveren se... 

๏̯͡๏﴿
üzenj csendpenge-k ingame, thx
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
de ne bnetes szerveren!
kit ?
ja bárkit sziveseen várok én és aktuális partnerem war3 mazni 2on2 re
öcsiét hugiét?