Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
nem tudom hogy ezeket ki látta már de nekem nagyon teccenek 😄
comic1
comic2comic3
comic4

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
stone of purity, és oriharukon dobáló mobok kellenének.

azt hallottam windsus normál dropból ad SOP-ot, meg tapasztalat alapján a harit lizardman is, de oda csak partiban tudnék menni. akkor meg tuti nemén kapom a SOP dropokat... 😞

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
bent vagyok

๏̯͡๏﴿

BEAST
háát hogy milyen ez a yal , rontja a boltot mi?

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Lynx_TWL
yal frozen patchet töltöm mindjárt kész addig nyomj pár f2ft UD ellen

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
lámer (kacsintás) 😄DD

๏̯͡๏﴿

BEAST
háát az uj game meg serial is elég szivás lesz 8(

BEAST
WhÁHáHÁÁHáHÁÁÁÁHÁÁhÁ

SDana
Pf.. nem elég, hogy hosszú lett, még kétszer is ment el

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Lelámáztak, mi lenne?

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
minimum egy S grade cuccot, de inkább 3-at....

sword of damascus 11% eséllyel....lol ugyanúgy neméri meg leverni mint az ant queent. legfeljebb kuriózumból, hogy "na, ezis megvolt".... orfen still rulz

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Yal ez mi?

SDana
Nekem ez alapján a közlemény alapján inkább úgy tûnik, hogy NCSoft komolyabban fog terjeszkedni európába. Gondolom az NA kiadás alapján merült fel bennük ez a dolog, hogy sok európai van a szervereken és lenne igény külön európai szerverre is. Ez számunka annyit jelent, hogy talán lesz európai kiadás is La2bõl. Tehát NEM karitranszfer lesz, hanem különálló szerverpark, mint ahogy van kóreában, japánban, taiwanon és NAban is. Ezek között nincs semmilyen átjárás, hisz lényegében helyi leányvállalatok üzemeltetik õket mindenhol.
Ez annyiból lehet jó, hogy mi jurópiai lakosok megszabadulunk a hamburgerzabálóktól és talán a kínai megszállás is kisebb lesz (lesz helyette román, bulgár és egyéb 'szegényebb' országok lakosaiból elég, akik talán majd profi farmolással foglalkoznak). Továbbá megszabadulunk az NA gm és szápport tímtõl is, ami csak jó lehet 😊
Ami rossz, hogy elölrõl kell kezdeni majd karikat. Ha bekövetkezik a teljes európai beõvítés, a karitranszfer kizárva (nem mintha most, vagy akár a közeljövõben lenne rá reális esély). És persze újra meg kell venni a játékot/szerialt, hogy ezekre a szerverekre érvényes legyen. Valamint az angol és kínai nyelv mellett/helyett lehet tanulni aktívan oroszul, németûl, franciául, spanyolul és egyéb nyelveken.
Az, hogy vajon mennyire lesz meg induláskor az NAban tapasztalt gyerekbetegségek, valamint hogy ha majd talán jövõre indul be a szolgáltatás, akkor melyik verzió lesz a kezdõ (C1 vagy talán addigra már C2 is... ha prelude, akkor szívás), az még kérdéses.

Cromac Mac Art
és akkor még mindig nem lesz traszfer..

Cromac Mac Art
lehet mire beüzemelik EVA-t arra mindannyian nyugdíjba megyünk..

BEAST
ne is gyere a közelembe mert most már nem véletlenül kapod a twistereket

BEAST
hát jolvan most mélyen a lelki világomba tiportál és hetekkel visszavetettél a fejlödésben

csuzlee
Kesz, a +1 Sword of Occult 5 perc alatt elkelt 😄D

Csuzleee 85 ISS Enchanter NAIA

BEAST
ki tudja

Cromac Mac Art
2004 vége ncsoftnál, nálunk 2005 tavaszt jelent...nem értem hogy lehet ekkora idõeltolódás...😛
lehet hogy az ncsoft egy másik bolygón székel?..😄D

csuzlee
Beast en megvennem neked, de most elkezdtem beruhazni a Mithril Daggerra 😄DD szoval kb. nulla lovem van 😄

BEAST
200k elöx másodx ELADVA 😄 KÖSZII

BEAST
nem

Lynx_TWL
transzferrõl nem írnak?

๏̯͡๏﴿

BEAST
nekem jöhet ... van rá kerek 200km

BEAST
végülis a lényeg az hogy az EVA servert 2004 év végére tervezik ... a többi csak rizsa hogy mennyit kaszáltak eddig , meg hogy milyen sikeresek ázsiában meg amerikában .

csuzlee
Ha valakit erdekel +1 Sword of Occult 780k-ert Sieghardt Dionban 😄DD

Hedrox
Megtaposott egy sárkány, vesztettél pár szintet, eldobtad minden cuccodat és mások felszedték, de légy boldog, mert kapsz 0,5 darab silver arrow-t! Berakhatod a warehouseba, hogy "ez az a nyílvesszõ, amit Antharas dobott nekem!", majd eladod az accountodat és felvágod az ereid.
Mikor megyünk Antharas raidre?

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

LeonSilver
39 légy???Én már fogtam 35 darabot ... 😊 (bocsánat)

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
A lényeget leírnád ide magyarul fater??
Kössz...

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

csuzlee
Ha valakinek van Sieghardton elado MITHRIL DAGGER BLADE vagy/es MITHRIL DAGGER RECEPT, az gondoljon ram, es szoljon a jatekban ("huncsuzlee hello, odaadok mindent 😄), kb. igy 😄

BEAST
miért az a fejenkénti 1k adena neked kevés?? és az élmény hogy letiport és megtaposott téged 1 sárkány ... ez megfizethetetlen 😄DDDD

BEAST

Lynx_TWL
szvsz a 400-500k adena nevetséges.. legalább pénzt kapnának rendesen😊

๏̯͡๏﴿

BEAST
ok akkor a kb 200 játékosbol megmarad 20 ... azok leverik a maradék hpt is antharasrol ... és utána leölik 1mást a dropért 😄

dasparion bot jelenleg a jatekban levo legjobb =)

BEAST
nemugymegyaz .) mindenki kap 1 kis adenát meg a
100-500db Silver Arrowbol mindenki megkapja a részét 😄

Lynx_TWL
figyelembe véve azt, hogy 200 ember fogja leölni nem 10, így csak viszály lesz belõle, hogy kié legyen a drop... ez faszság

๏̯͡๏﴿

BEAST
tudom ezek nekem még elérhetetlen cuccok de akkor is 1 antharastol többet várnék
antharas drop

Lynx_TWL
na az lesz egy kis idõ, majd szólok ha kész

๏̯͡๏﴿

ja

BEAST
nabaz annyit beszéltek war3ról hogy felkell raknom megint ... de rég jáccotam azzal is 😄

Lynx_TWL
még szar a gépem, amin war3 van, felrakjam ide is? 😊

๏̯͡๏﴿

lynx mapot legyurjuk?😄

Hedrox
Jah és nem mondom meg a szintemet, mert minden kedves lvl- és partytársam meglincsel...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Lynx_TWL

๏̯͡๏﴿

BEAST
és neszojjábe mert ma én vagyok a kötekedõs 😄

BEAST
akkor is , nincs annyi biszt 😄

Lynx_TWL
39- szal 39 alatt 😊

๏̯͡๏﴿

BEAST
bevallom 1edül akartam odamenni letenni az öszes crumázos nagyklános karit , de ha muszály veletek is beérem