Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha valakinek van valami jó ötlete, hogy mithogy kell csinálni, azért nem kell kiválni egy klánból. A klánon belül is lehet beszervezni embereket és akkor közlik mindenkivel, hogy õk most kicsit más úton járva fognak ezentúl menni. Gondolok itt például arra, hogy majd ha Ayla visszajön, továbbra is õ lesz a szerzõdtetett raktárosom (remélem) és a cuccokat, amit találok õ fogja kis törpe kezeivel megfelelõen felhasználni 😊 Pedig 'klánonkívüli' és még csak nem is nagyon szoktam vele már partizni, mert kicsit megöregedtem hozzá képest 😊
Ugyanígy vannak dolgok más emberekkel is. És ez amíg egészséges formában mûködik (nincs klikkeskedés meg egymásramutogatás), addig szerintem bõven belefér a klánba. Mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik. Pl cuki kemény üzletpolitikája bár számomra furcsa, hisz eddig jóformán egy mosolyra cseréltek gazdát olyan cuccok nálam, amikért õ a piaci árat kéri. Mégis érthetõ, õ ebbõl 'él'. De az, hogy õ vagy valaki pénzt kér valamiért, az még nem jelenti azt, hogy pl én is pénzt fogok kérni valakitõl, aki tudom, hogy tõlem se fogadná el a pénzt.
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Majd este megnézzük, osztán osztozunk!😄DD
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Osztozom veled!😄DD
BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya
Ezzel sajnos nem lehet mit tenni! mindenki szeretne egy nagy magyar klánt szerintem, hiszen azért illene egy ilyen játékban, ha már csak egy pöttyök vagyunk a földgömbön! És megmutatni a sok hülyének, akik azt sem tudják, hogy merre van a mi kis hazánk, hogy azért mi játszunk annyian, hogy egy szép, erõs klánt tudunk csinálni! Még ha nem is lennénk akkorák, mint a KOS!😄
De nem! mi ilyet nem tudunk!
És ha ezt továbbra is így folytatjuk, mindenki kénytelen lesz beolvadni ide-oda!
Én örülök, hogy van egy kisebb gárda, aki együtt játszik! Nem kommunizmusban nyomjuk az biztos😄DDD, de szerintem mindenkinek csurran cseppen valami a közös partyzásoknál! Vagy éppen van kihez fordulnunk, ha kifogytunk adenából, és szeretnénk venni valamit! 😄DD A másik jó dolog, hogy még soha senki nem emelte fel a másikra a hangját, és nem volt anyázás a másikra, mert éppen mellényúlt a billentyûzeten! Sõt, a MEGATEHETSÉGES HEALEREKNEK
köszönhetõen ritkán halunk! 😄DD
Azt kell mondjam, hogy itt kezdõdik egy jó klán alapja! És ez semmi máson nem múlik, csak azon, hogy figyelünk egymásra és nem vagyunk bunkók egymással!
Mindenki szûrje le magának ebbõl, amit akar! 😄DDD
Linnei, majd még veled is megyek sapkalesre 😊
Bár ha nem vagyok ott, akkor valószínûleg könnyebben találsz. Kezdek beletörõdni, hogy a dropok engem szándékosan kerülnek el (még csapatban se talált soha senki semmi, amikor én ott voltam 😊
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
Úgyhogy már meg is tudtam venni a monsztalyuggató segédeszközt.
Dana tegnap nem jelentkeztél kell a lé vagy nem?
Tegnap nem hittem a szememnek!Igaz hogy még csak ujonc vagyok de:
legalabb 15 magyar emberke tuti hogy Cruma közelében rohangált s ahelyett hogy együtt segitve egymást játszana/mert ez játék nem vérre megy!!!/inkább fikázva külön saját utakon csinálta ugyanazt mint akik partiban
miért????
Inq-s klánból is mn 5-en ott rohangáltak külön külön miért nem klántagok? nem csapatjáték ez??
Ugy gondolom néha a közjó érdekében áldozatot is lehet hozni!Csak kb3-4 órás áldozattételrõl szólt volna a tegnapi nap.Pl Hedroxnak tuti hogy nem volt tulságosan jövedelmezõ velünk lenni tegnap este mégis kisért minket!
Na a lényeg hogy kicsit elszomorodtam este.1 honappal ezelött épp az tetszett meg a játékban hogy nem csak egyedül rohangálok hanem látván a forumot gondoltam egy összetartó csapat tagja lehetek majd.Hát kicsit meginogtam!
Ennyi ember nem tud összefogni???Hogy gyakoroltok a nagy csatákra?mindenki megy a feje után??
Lehet hogy most megköveztek de sajnos kívülröl ez igy néz ki egyenlõre.Tisztelet a kivételnek s az veszi magára aki akarja.
Remélem csak én láttam rosszul s én vontam le rossz következtetést.
Hunika most már 24de wiz de épp a közjó érdekében bármikor
leváltható
Zitus

Kár hogy nem a lovagodat tolod tovább az lenne az igazi 😊
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
pl. cuki ma egyedül 500k-t hagyott ott a boltban, ebbõl kapásból 75K az IC kasszájába megy
rengeteg escape/healing/ore fogyhat egy nap alatt, szerintem 100millas nagyságrendben

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
lynx azt mondtad addolsz msnenre, ez azota nemnagyon tortent meg, pedig konnyeb lenne ott egyeztetni mikor lepunk be wc3ba, esetleg telefon~^~^~^~
de cuki ne sertodj meg, de multkor is lelamaztalak meg joregebben😛
sztem annak reményében fognak oda is jönni rendesen hogy ottis lesz felvásárlópiac....
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
Nem azt kérdeztem, hogy mi az a lamer, hanem azt, hogy miért írta?! 😄D

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Bár ahogyan elkezdtem felidegesíteni magam, belegondoltam hogy az NCSOFT sebességét ítélve mire ez meglsz addigar vígan WoWni fogok vagy legalább is közel lesz már.
Szóval muhahahahaha

szal szolj mikor kezdjük a sokadik uj karinkat 😉
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Csak tippeltem, hogy mi lehet, nem tudok konkrétat én se 😊
.