Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SDana
Egyébként nem tudom, hogy miért kell sok kis klánt csinálni. Én pl most, hogy inq lettem, ugyanúgy megyek mindenkivel, mint eddig. Valamint azokkal kereskedek, akikkel eddig is általában.
Ha valakinek van valami jó ötlete, hogy mithogy kell csinálni, azért nem kell kiválni egy klánból. A klánon belül is lehet beszervezni embereket és akkor közlik mindenkivel, hogy õk most kicsit más úton járva fognak ezentúl menni. Gondolok itt például arra, hogy majd ha Ayla visszajön, továbbra is õ lesz a szerzõdtetett raktárosom (remélem) és a cuccokat, amit találok õ fogja kis törpe kezeivel megfelelõen felhasználni 😊 Pedig 'klánonkívüli' és még csak nem is nagyon szoktam vele már partizni, mert kicsit megöregedtem hozzá képest 😊
Ugyanígy vannak dolgok más emberekkel is. És ez amíg egészséges formában mûködik (nincs klikkeskedés meg egymásramutogatás), addig szerintem bõven belefér a klánba. Mindenki úgy csinálja, ahogy neki tetszik. Pl cuki kemény üzletpolitikája bár számomra furcsa, hisz eddig jóformán egy mosolyra cseréltek gazdát olyan cuccok nálam, amikért õ a piaci árat kéri. Mégis érthetõ, õ ebbõl 'él'. De az, hogy õ vagy valaki pénzt kér valamiért, az még nem jelenti azt, hogy pl én is pénzt fogok kérni valakitõl, aki tudom, hogy tõlem se fogadná el a pénzt.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
azt tudom ... ahogy elnéztem nem sokminden ... hanem minden 😄DDDD de köszi nem kellenek ... ezért random mindenkinek van eséje hogy megszerezze

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Manoooo
Sok minden került hozzám tegnap Crumában!😄DDD
Majd este megnézzük, osztán osztozunk!😄DD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
ööö ebbõl semmit sem érteni ... kérni részletesebb magyarázatot

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Manoooo
Beast, tegnap én voltam az a mákos kari, akit Cruma elõtt leöntöttek egy kamion szarral!😛PP
Osztozom veled!😄DD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Manoooo
Szar dolog, de nem vagyunk egyformák! mindenkinek más fontos, kinek a pénz, kinek az, hogy jól érezze magát, és kikapcsolódjon!
Ezzel sajnos nem lehet mit tenni! mindenki szeretne egy nagy magyar klánt szerintem, hiszen azért illene egy ilyen játékban, ha már csak egy pöttyök vagyunk a földgömbön! És megmutatni a sok hülyének, akik azt sem tudják, hogy merre van a mi kis hazánk, hogy azért mi játszunk annyian, hogy egy szép, erõs klánt tudunk csinálni! Még ha nem is lennénk akkorák, mint a KOS!😄
De nem! mi ilyet nem tudunk!
És ha ezt továbbra is így folytatjuk, mindenki kénytelen lesz beolvadni ide-oda!
Én örülök, hogy van egy kisebb gárda, aki együtt játszik! Nem kommunizmusban nyomjuk az biztos😄DDD, de szerintem mindenkinek csurran cseppen valami a közös partyzásoknál! Vagy éppen van kihez fordulnunk, ha kifogytunk adenából, és szeretnénk venni valamit! 😄DD A másik jó dolog, hogy még soha senki nem emelte fel a másikra a hangját, és nem volt anyázás a másikra, mert éppen mellényúlt a billentyûzeten! Sõt, a MEGATEHETSÉGES HEALEREKNEK köszönhetõen ritkán halunk! 😄DD
Azt kell mondjam, hogy itt kezdõdik egy jó klán alapja! És ez semmi máson nem múlik, csak azon, hogy figyelünk egymásra és nem vagyunk bunkók egymással!
Mindenki szûrje le magának ebbõl, amit akar! 😄DDD

BEAST
hát az elég szivás ... de pl tegnap sorra dobáltak mindenféle brig alapanyagot meg 1 halom minden mást ... és én ugyanugy üres zsákkal jöttem ki crumábol mint ahogy bementem 😄DDDDD

BEAST
amugy énis igy kezdtem hogy a karimat a közjo érdekében levátom ebböl az lett hogy 20 körül meguntam most van ez a DE wiz és ez teccik ... ezt már nem fogom lecserélni senki kedvéért sem még a sajátomért sem 😄DDDD

SDana
Ha megy majd nagy cruma bandázás én is csatlakoznék... Már ha valahova még beférek a 40es szintemmel.
Linnei, majd még veled is megyek sapkalesre 😊
Bár ha nem vagyok ott, akkor valószínûleg könnyebben találsz. Kezdek beletörõdni, hogy a dropok engem szándékosan kerülnek el (még csapatban se talált soha senki semmi, amikor én ott voltam 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
amugy hidd el hedinek is jövedelmezõ cruma .)

BEAST
a tetõpont az volt amikor vki megkérdezte miért adok pénzt haveroknak , mert hogy ez igy nem jo ... na az volt az a pillanat amikor teljesen elborult az agyam és mindenre lõtem ami az utambakerül ... ezért lettem párx lila 😊 , aztán inkább leléptem crumábol mert nem tünt tul biztonságosnak 😄

BEAST
amugy abszolut igazad van ... ezt már soxor sokan mondták már de amint tegnap is láthattad , az ilyen kezdeményezésekre enyi a válasz : "nemá , már csak 1 szint kéne" " juj, most épp pénzt farmolok" "van szobátok? , ja akkor majd szoljatok" errõl ennyit a legtöbb magyar sajnos ilyen , sõt sokan még a fánréjdekre sem jönnek el mert 0xp 0adena ... namind1 még megvárom mi sül ki Ric klánjábol aztán ha az is bukta végleg leteszek a nagy magar közösség létrehozásárol ...

BEAST
azért szolhattál volna ... namind1

SDana
Elnézést, hogy nem szóltam, de közben sikeresen kaptam segítséget Cukipofától.
Úgyhogy már meg is tudtam venni a monsztalyuggató segédeszközt.

Na jó reggelt!

Dana tegnap nem jelentkeztél kell a lé vagy nem?

Tegnap nem hittem a szememnek!Igaz hogy még csak ujonc vagyok de:
legalabb 15 magyar emberke tuti hogy Cruma közelében rohangált s ahelyett hogy együtt segitve egymást játszana/mert ez játék nem vérre megy!!!/inkább fikázva külön saját utakon csinálta ugyanazt mint akik partiban
miért????
Inq-s klánból is mn 5-en ott rohangáltak külön külön miért nem klántagok? nem csapatjáték ez??
Ugy gondolom néha a közjó érdekében áldozatot is lehet hozni!Csak kb3-4 órás áldozattételrõl szólt volna a tegnapi nap.Pl Hedroxnak tuti hogy nem volt tulságosan jövedelmezõ velünk lenni tegnap este mégis kisért minket!
Na a lényeg hogy kicsit elszomorodtam este.1 honappal ezelött épp az tetszett meg a játékban hogy nem csak egyedül rohangálok hanem látván a forumot gondoltam egy összetartó csapat tagja lehetek majd.Hát kicsit meginogtam!
Ennyi ember nem tud összefogni???Hogy gyakoroltok a nagy csatákra?mindenki megy a feje után??
Lehet hogy most megköveztek de sajnos kívülröl ez igy néz ki egyenlõre.Tisztelet a kivételnek s az veszi magára aki akarja.
Remélem csak én láttam rosszul s én vontam le rossz következtetést.

Hunika most már 24de wiz de épp a közjó érdekében bármikor
leváltható

Zitus

BEAST
van az amikor a mobok pár méterröl ütnek és te is pár méterrõl vagdalod õket , gondolom ez ugyane a big csak varázslatnál

Taptarap
valami bug lehet.

na irány a munka 😞(

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

ezt hogy csináltad?

Taptarap
ezt nevezem én távoli varázslásnak.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Mai játékunk: keresd a siege közepén a magyar játékost!!

Már megint egy követ fújunk LOL 😊
Kár hogy nem a lovagodat tolod tovább az lenne az igazi 😊

Hedrox
A fiúk valamit megint elrontottak a gémben... Ápdét rulz

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Hedrox
Megmarad a három testõr... 😛 Mert én se fogok így menni, az biztos. Ha WoWra nincs pénz, akkor sokadik L2accountra sincs. 😛

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

ezek nagyon jók

gPROject
én viszont nem értek egyet
pl. cuki ma egyedül 500k-t hagyott ott a boltban, ebbõl kapásból 75K az IC kasszájába megy
rengeteg escape/healing/ore fogyhat egy nap alatt, szerintem 100millas nagyságrendben

lynx nem enged vissza bnet =(

ottvagyok lynx😄

LeonSilver
Köszönöm szépen.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Lynx_TWL
gyere már vagy irgum burgum

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
szar a gépem, ezen meg nem addollak, mert nem enyém

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
yal gyere már

๏̯͡๏﴿

^cuki viccbû😄
lynx azt mondtad addolsz msnenre, ez azota nemnagyon tortent meg, pedig konnyeb lenne ott egyeztetni mikor lepunk be wc3ba, esetleg telefon~^~^~^~

de cuki ne sertodj meg, de multkor is lelamaztalak meg joregebben😛

Mi van a klánnal Ric? Megalapítottad már?

Nethyrrea
nem lesz annyi kínai? lol

sztem annak reményében fognak oda is jönni rendesen hogy ottis lesz felvásárlópiac....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

HUNrricane
Mert biztos szegeny, te meg olyan gazdag vagy .

Majd felébredsz!

Bakker 😄D
Nem azt kérdeztem, hogy mi az a lamer, hanem azt, hogy miért írta?! 😄D

ha valaki még nem telt be elöfizetés ügyileg kérem irjon biztos meg tudunk egyezni

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Nem én is maradok akkor, még egysuer nem kezdem el így is tetû ódon lépkedek elõre. Mit hisznek ezek mindenki idõmilliomos? Kapják be.
Bár ahogyan elkezdtem felidegesíteni magam, belegondoltam hogy az NCSOFT sebességét ítélve mire ez meglsz addigar vígan WoWni fogok vagy legalább is közel lesz már.
Szóval muhahahahaha

hehe mindig lessz még egy hasonlo hülye 😄
szal szolj mikor kezdjük a sokadik uj karinkat 😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Cromac Mac Art
király lenne 1 személyes lvl5-ös klán..😛
igazi kuriózum..😊)

BEAST
nah 10 perc és lelépek melobol 😄 kb 2 orán át nem leszek netközelben használjátok ki mert ... még visszatérek

BEAST
akkor maradc 1edül NAn magyarnak 😄

Cromac Mac Art
ha csak azt számolom hogy most kezdtem 3x újra nem bírnék ki egy negyediket..😊

Cromac Mac Art
háát én akkor sem kezdenék neki még1x...

BEAST
jah persze .) hiába titkolod tudjuk ki is vagy te valojában NC|Dana

BEAST
hát sztem a közeli idõzona és a közeli serverek + nem lesznek amerikaiak és nem lesz annyi kinai 😄 lehet ezért talán megérné

SDana
Annyira nem hülyeség... szerintem sokan lennének, akik inkább hagyják az NAt és kezdik elölrõl. Az újravásárlás szívás... Lehet, hogy ha ez bekövetkezik, akkor valahogy használható lesz majd az NA key is az új szervereken.

Csak tippeltem, hogy mi lehet, nem tudok konkrétat én se 😊

SDana
Malacok dobják, nagyon ritkán. És jellemzõen tele van a hely törpefarmerekkel, akik spoilból szedik ki belõlük a sopot. De még úgy is elég gyengén dob, ahogy láttam...

Cromac Mac Art
ha tényleg ugy gondolják hogy az európaiak majd megint megveszik az L2-t és fél év keserves tápolás után majd újra indítanak egy lvl1-es karaktert prelude-ban vagy c1-ben, akkor ezek nagyon hülyék...

BEAST
oops 1 kicsit elcsuszott 😄