Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
akkor te sem mész mert nem vagy 39 és nem tudc magaddal vinni 1 bisztet sem

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Hedrox
Este 7-fél8 körül CRUMA PARTY lesz! Jelentkezés a helyszínen, egyetlen feltétel, hogy 39- légy!
Jah, és mindenki hozzon magával még1 Beastet... 😛

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Cromac Mac Art
hm... c2 is tecceni fog ugy erzem..😊

[ Summon binding cubic ]
: Shilien Knights and Temple knights may summon this cubic. This attacks with paralysis attribute.

Cromac Mac Art
csak néztem a galériád...😊
ennyi macskakaját utoljára a tescoban láttam..😄
gondolom macskafarmotok van..😛

??? van

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
deeeedeeeee a nép akarja banyát

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Manoooo
Huh, az semmiképp nem lenne jó!
Hedivel állandóan csak benneteket szórakoztatnánk!😄DD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
ok akkor nem leszek z3d2 😄

BEAST
kár hogy nem a dominaszerkos banya lett a fõkarid .)

BEAST
naaa .) láccot hogy nem elöször csinálod 😄DD

Ne tegyél úgy mint én mert az én fejlõdési sebességem nagyjából egy féloldalt lebénült mankós teknõsbéka sebességével versenyez esetleg 😊

Manoooo
Az csak a ti szórakoztatásotokra volt! 😄DD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Cromac Mac Art
Skill van macskátok?..😛

kész vagy 😄

BEAST
amugy rájöttem nem jo ha nem alszom ki magam mert durcis leszek és mindenkinek beszolok ... de az sem jo ha kialszom magam mert akkor ballábbal kelek fel és ugyanaz lesz mintha nem aludtam volna ki magam , a különbség ha nem alszok hamar belefáradok a visszapofázásba ... most tele vagyok energiával

BEAST
elözö jopár karim hibáibol tanulva lvl HUSZONon nem megyek crumázni mert 1 pillantás vagyok a cratoroknak akik vmiért az én pofámat nem szeretik ... szal azt kihagyom

BEAST
a biblia meg nem tud megsebezni ... nincs az a szent könyv ami kárt tehetne bennem

BEAST
jah persze multkor hedivel egész érdekes kis showt hoztatok össze .) seggrepacsi mano modra 😊)))))))))

Nethyrrea
nekem majd ha sikerült összehozni a fegyvereket meg apáncélt amire gyûjtök most, akkor majd nekiállok egy sárkit összehozni 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Manoooo
😄DD
Én csak addig rendszabályoztam, amíg Cs-zett!
De akkor még nem volt varázspálcam!
Csak a lelkiterror jól bevált elemeit használtam!

Hedrox
Vagy megkérjük Manót, gondolom õ úgyis beletanult már a rendszabályozásba Csuz mellett... 😉))

Hedrox
Ne legyél durcimorci, mert elseggellek a könyvemmel...

Hedrox
Beast gyere Crumába te is! Ma megveszem Elven cuccaim (ha Dana nem tart igényt a pénzre 😉), odaadom, attól is kevesebbet kapsz Kratoroktól! Oks? Megbeszéljük!

2 haveromnak segitség kéne elöfizetésben!
aki tud segiteni az irjon!
köszönöm

have nice day! ^^

BEAST
mind1 ... majd megyek ugy mint z3d ... soloban 1edül és majd jol beérlek titeket ...

Cromac Mac Art
ja köszi, nem tudtam..😊

Manoooo
Hunikával tudnátok partyzni!

BEAST
hát nagyábol ... bár olyan jo volt hogy lehet ma is inkább alszok ... ha jáccok ugyis csak szintet bukok és már senki sincs akivel normál xp/sp mellett partyzni tudnék semõ is 26os már ...

SDana
Cromac, Entaglet lehet kapni a girani mágusboltban. Nekem az 40 alatti varázslat volt, nem kell dropra vadászni.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

SDana
Egyszerûen számoltam ki... Fél évente követik egymást a krónikák, lovagolható C2ben lesz, repkedõ meg C3ban 😊

Snau, gondolom ha végignyálaztad a fórumot, akkor láttad a kommentet, miszerint ezt csinálja pár pks egyed...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Cromac Mac Art
hja ez most az uj divat...

Manoooo
Sziasztok!
Kialudtad magad, Beast? 😄DD

Jó kezdés!Egy hét után belépek EG-nél azt odajön két De kér migh+shield please.Jószivüen elkezdem kastolni azt
már nekem is estek.5 percel belépésem után KO.

Zitus

BEAST
nagyon 1xü 😄 ilyet én is tudok és te is 😄 csak irod ami eszedbe jut 😛

Cromac Mac Art
ezt hogy szamoltad ki?..😛

Cromac Mac Art
az en ajanlatom is áll még, szal ha kell a 400..😊

SDana
Megsaccolom neked, hogy a hátasok olyan 26, a szárnyasok meg 52 hét mulva jelennek majd meg.

Ha még nincs meg a mani szolj Hunika is tud 250k adni.

Zitus

BEAST
pedig de 😛 ha vki másé a vár õ nyomja az adókat fel 😄 ez ellenségeskedést kelt serverszerte 😄 és igy lesz állando versengés a várakért ... az más kérdés hogy a server 3/4e 1 szövetségben van .)

Cromac Mac Art
azért kíváncsi vagyok hány hét mulva jelennek meg az elsõ hátas, meg repülõ sárkányok...

SDana
Olvastam, hogy kóreában a várak átlagadója 30%. Gondolom csak ez tudja fedezni egy klán szükségleteit, hogy megérje várat tartani...

Köszönöm a felajánlásokat, este nem tudom még, mikor leszek.

Cromac Mac Art
sztem a szövetség városai (vagyis lassan minden város) tutira egységáras lesz, szal teljesen mindegy lesz hol veszel esc scroll-t..😊
a várfenntartás persze biztos sok penz, meg SP de nem hinném hogy kib@szásból raktak volna a térképre várakat..😛

Hedrox
Jah, légyszi... Aludjatok helyettem is!

BEAST
amugy sztem nemis baj ha giran 15%os ... igy legalább nem az l4esz hogy minden giranban , majd elkell kezdeni nézelõdni , lehet Oren jobb hely lesz vagy vmelyik másik város , végre lesz vmi változatosság

Hedrox
A mienk! 😊))
Dana, adok 300k-t, már megvan! Gyere gyere! Este, Cruma, 7-fél8, belsõ tér. 😉

BEAST
amugy 1etértek aylával ... a boltban nem vesznek sokmindent az emberek ... nem ebbõl fognak meggazdagodni , sõt a vár nagyon sok pénzüket /spjüket viszi el most még inkább kell farmolniuk

BEAST
az már IC .)

Cromac Mac Art
ja de Giranban meg felemelték 10%-ról 15-re...

Abban igaza van a fickónak, hogy semmi mást nem akar, csak azt hogy ne legyen már 4 kastály elfoglalva így a játk korai szakaszában. a többi ki a jó fiú ki a rossz fiú számomra csak szöveg.

BEAST
"Menjen csak 10-20%-ra!" erre meg csak annyit hogy miota KOS kézen van Oren 20% helyett 15%os az ado ...