Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
ez esetben mea culpa de nagyon nememlékeztem rád így elsõre... 😞

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
ha Ric klánjának is ugynaz lesz a logoja mint inqnek akkor már lehet azt mondani hogy testvér klánok de van 1 alapvatõ bökkenö ... ki akarna inq lenni ha Ricnél minden közösbe megy és igazságosan kiosztják mikor kinek mi kell ... inqben ha jol tudom nem igy megy .)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Pedig kb 1,5 2 hete találkoztunk akkor lettél 40.Meg is dicsértem a szerkód Gludinban.

Zitus

BEAST
háát már nincs szülinapod , nekem meg pénzem nincs 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
!!!!!!!!!!!SHAMSHIR BLADET AKI LÁT VEGYE MEG OTT HELYBEN, KIFIZETEM!!!!!!!!!!!!!!!!!

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Cromac Mac Art
még nagy lehet igy is, hiszen több a magyar mint amennyi hely van az inq-ban..

Nethyrrea
ha tudnád...ugyanezt mondtam neki amikor kérdezte 😄DDD

"amit te adtál szülinapomra, kapsz ugyanazt... 😛" 😄D

SDana
Lvl 1es klánokat kell felkeresni, akik 10-15 körül vannak. Õket fel lehet szerelni egyszerûen maxos NG cuccokkal és lehet küldeni farmolni jóól. Aztán mire felnõnek már megtermelik a maxos Ds cumót, amit az általuk bezsolgált pénzbõl vissza lehet nekik juttatni... Persze erõsen nyomást kell rájuk gyakorolni, hogy pl nem akarnak-e kicsit delevelni, hogy jól gyüjtsék a pénzt (pl a törpi bélturkászok). Így még spórolni is lehet.
Persze ez szemétség és hülye, aki farmernak megy. De mégis így célszerû csinálni és szerintem páran így is csinálják 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
és inkább 1 kis profi magyar csapat tagja legyek mithogy 1 naaaaagy félmeztelen parasztseregé 😄

BEAST
hát izé sok sok lvl10esnek nem sok értelme van .)

BEAST
háát nézzük csak ... elsöször is boldog névnapot ... másodszor meg ... te mit adtál szülinapomra? 😄DD a fánréjden ottvoltál 1általán ?

Manoooo
Gondolom azt, amit én kapok majd holnap a sajátomra!!!😄DDD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Manoooo
Na!
kidolgozom a nagy magyar klán stratégiát!😄DD
Everybody klán névvel elindulunk!
Kedvezményt adunk a kisklánoknak, ezért mindegyik hozzánk csatlakozik! Nem kell annyit farmolniuk, csak magukra! Ez zserintem szimpatikus!
És a végén nagyobb leszünk, mint a KOS!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

BEAST
naja de akkor már inkább 1 magyar klán kavicsa legyek minthogy 1 mittudomén sehonnai IC porszeme .)

GAthersw
MIT KAPOK NÉVNAPOMRA TÕLETEK????

01110000 01110010 00110000

BEAST
loool 😄 vmit nyujtani is kell felszerelni maxos cuccokba stb stb 😄

SDana
Ez is tetszik ebben a játékban.. ha nagyra akarsz törni, akkor cserébe fel kell adni az egyéniséged egy részét, hogy egy nagy csapat kis porszeme lehess 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
jah és a legeslgegfontosabbat kihagytam .) a KOSnál és az ICnél Teamspeak kötelezõ ... ez nem csak azt jelenti hogy amikor online vagy velük kell pofaznod hanem hogy mivel nagy klán saját serverük van erre amit üzemeltettni kell ... és ebbe pedig bekell szállnia minden tagnak ... a folyékony angol pofázásrol már nem is beszélve ... általában megértem az angol szövegeket de az az 1 délután amit a KOS TS serverén töltöttem ... izé annyit értettme hogy röpködtek a fákk meg a shit szavak a többit nem tudtam kivenni 😄DDD

Manoooo
😄DD
ok!

Nethyrrea
tegnap hallottam felõled a klántársaktól, de mindenki csak azt kérdezte, hogy "ez a hunika ez magyar?"

Manoooo
Megvan!
Csináljuk a nagy klánt, és akkor mi toborozzunk kisklánokat, akik mennek farmolni!
És mi ugráltatjuk õket!

Nagy klán alklán vérfertõzés csak olyanoknak jönne be akik tenyleg egész nap a gamesban vannak.Az ilyen hobbi playert mint jómagam biztos kiutálnák.
Tanulság:
Igazadvan Manoooo monjunk fel!!Nem dolgozunk!!!

Zitus

BEAST
én nem akarok ICs lenni ... szép dolog a nagy klán de mindennek van határa .) elveszni a tömegben 😄DDDD az már nem ok 😄DDDD

Manoooo
Hát akkor ez felejtõ utca!
Legalábbis részemrõl!:d Mert én nem tudok a bármikor online lenni!😄

SDana
Na ez nekem nem nagyon hiányozna... Inkább farmolok magamra vagy olyanokra, akiket ismerek, mint az ó-nagymagasságos-fõklánra. Lehet, hogy visszaforgatják a pénzt majd belém és a kisklánba, de akkor már inkább közös erõvel magunktól szedjük össze vért verejtékezve 😊

Manoooo
Az jó! Mert akkor nem kell dolgoznom, és a fizetésemet is oda át fogják utalni!😄DDD
Na, de most komolyan!Az lenne logikus, ha mondanának egy minimum farmmennyiséget/per nap! Mert tõlem hiába kéri, hogy farmoljak napi 10 órát! Nem fog menni! De ha egy korrekt dolgot mond, akkor lehet hogy meg kéne gondolni!

SDana
Azt várják, hogy ha aszondják, hogy ugorj, akkor ugorj... Ami talán még nem is olyan nagy baj, hisz legfeljebb mókázol ugrás közben egyet 😊 De amikor már azon morognak, hogy mennyire nem éri meg nekik velünk foglalkozni, mert soha nem vagyunk onlájn meg jelen, amikor kellene, na az már kicsit nagyobb visszatartó tényezõ.

BEAST
nah akkor elmondom mit várnak el ... mivel kicsi vagy és uj .. örülj hogy ICs lehetc alapon ... fogják és azt mondják nesze bazze mennyé farmolni mert kell a klánnak és ennyi ... egész nap az ICnek farmolsz és kész ...

Manoooo
ITT A LÉT A TÉT!

BEAST
ez igaz .) de megéri az spt meg a pénzt 1 kényelmes friendlist? 😄DDDDD

Manoooo
De mit mondanak???
Segítsetek hol lehet ennek utána nézni, hogy mondjuk az IC mit vár el az alklánoktól????
Gyerekek, ez komoly kérdés, a magyar vér fennmaradása a tét!!😄DDD

BEAST
meg amugy is amennyit pofázok forumokon ... nem csak itt 😄DDD hanem KOS IC és DoO forumokon is postfarmer vok 😄 sztem nagyon 1xüen meglehetne tárgyalni hogy az inq barát és nem ellenség

BEAST
hehe ha 1 igazán nagy klán kisebb magyar alklánja akarnánk lenni akkor az IC tárt karokkal fogadna náluk ez a módi .) fogj 1 kis klánt adj nekik klánlogok meg pénzt és felszerelést és onnantol kezdve az van amit ÕK mondanak ... ez igy nem jo 😄DD

SDana
Arról nem is beszélve, hogy a klánfülecske mennyivel kényelmesebb, mint a friendlist 😊

Manoooo
És akkor mondjuk nem gyilkolnának le bennünket, ha éppen megy a klán kastélyt foglalni!

Manoooo
Ez igaz!
És mi lenne, ha
A NAGY MAGYAR KLÁN EGYÜTT LENNE EGY NAGYOBB KLÁNNAK AZ ALKLÁNJA, vagy mit tom én hogy hivják az ilyet! Mert abban igazatok van, hogy óriás hadsereg nem leszünk! 😄
De akkor legalább még se szétszórva lennénk több klánban!

SDana
Kastélyt jellemzõen olyanok foglalnak, akik majdhogynem reguláris hadseregi szinten, több klánba osztva nyomulnak. Toborozzák az embereket, felszerelik õket, cserébe azok gondolkodás nélkül és utasításra halnak meg a klán céljainak megfelelõen.
Na ilyen soha nem lesz a teljes magyar közösség... Aki ilyet akar, az menjen és keressen fel egy 'komoly' klánt. Ellenben amilyen lehetne, az egy egymásról tudó és egymást ismerõ közösség, akik ha kell össze is tudnak tartani, de amúgy mindenki megy a feje vagy a közelebbi ismerõsei feje után.

BEAST
tudod .. nagy klán menni vár -> nagy klán nagyon akarni vár -> nagy klán elsöpörni minden léehetséges zavaro tényezõt /minket/ 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDD

BEAST
amugy én mondtam hogy ok lépjünk be Inqbe ... de akkor mindenki hogy elég nagyok legyünk ahoz hogy észrevegyenek minket ... de most hogy Ric kilépett és csinált 1 uj klánt , ahova sokan követni fogják ... igy nem hisztem hogy lenne értelme ... fõleg hogy az õ elképzelései jobban teccenek és inqbe is max azért lépnék be hogy folyamatos kapcsolatom legyen a magyarokkal ...

Manoooo
Most én kérek részletes magyarázatot!
Nem értem!!😄DDD

BEAST
amugy sem mert a nagyobb klánok elsõdleges célpontjai vagyunk .)

Manoooo
"Együttélés" alapvetõ szabálya, hogy hagyjuk élni egymást!
Az, hogy elmennek mellettem a magyarok, és nem köszönnek pl, számomra semmit nem jelent!
Én biztos, hogy odaköszönök mindenkinek, akirõl tudom, hogy magyar!😄D Nehogy szólás érje a ház elejét, hogy nem tudok köszönni!😄DD
De megmondom õszintén, hogy úgy is azokkal leszek együtt, akik szimpatikusak, bejön a stilusuk! És ez akkor is így lenne, ha lenne egy nagy magyar klán! Akkor is azokkal az emberekkel lennék egy partyba, akikkel nap mint nap! Legfõképpen azért, mert már összeszoktunk, és ha gáz van, fejvesztve rohannak megmenti 😄DDDD, mint például akkor, amikor divatbemutatót tartok!😛PPPP
Ezt szerintem mindenkinek át kéne gondolnia! Még azoknak is, akik nem partyznak, hanem egyedül fejlõdnek, mert a castle siege-n egyedül semmiképp nem lesznek hatékonyak!

SDana
Az összetartozást nem feltétlenül követi, hogy mindenki egy véleményen van és mindig egyetért. A 'nagymagyarklán' pont particset és közös logo miatt kellene szerintem. Így mindenki tudhatna a többi magyar játékosról, még ha talán életében kétszer partizik is vele... A klánon belül meg mindenképpen kialakulnak majd kisebb csapatok/csoportok, akik jellemzõen együtt mennek, vagy közös véleményen vannak. Vagy olyanok, akik megosztják egymás között a cuccokat/pénzt, illetve akik a piacból élnek és minden kerül náluk valamibe.

BEAST
és mindenki igy volt ezzel ... mert vannak rossz tapasztalataim 1-2 inqessel akik 1 benemtervezett sebzõdés után anyáznak meg már szorják hogy nubok meg luzerek ...

GAthersw
Múltkor kinyírtuk a DV-ben Ishikát (66 asszem) meg 4 kísérõjét (61), soxor haltunk de kúrvára élveztük (én legalábbis) 😊))

01110000 01110010 00110000

BEAST
ki mondta hogy ICvel meg KOSsal akarunk versenyezni ... 1 TR szintet nevetségesen könnyen elérhetnénk mi magyarok is ... nézd meg a honlapjukon a member listet .. nincsenek sokal többen mint mi magyarok sõt sztem mi többen vagyunk össz mint õk , csak összekéne hozni 1 klánt ami tud 1ütt "élni"

BEAST
remélem te is ezt fogod tenni ...

BEAST
nah látod ez az alapvetõ baj klánokkal ... semmi összetartás , nincs semmi benne ... csak 1 darabb partycset beépitett friendlisttel ... ennyi .. másra nem is használják ... DSCben anno voltak közös hülyülések , lehet inqben is , bár én eddig 1x /a siege nem számit/ 2 Inqet láttam azok is csak véletlenül találkozták és szépen elmentek 1más mellet ... ezért kéne 1 normális KLÁN , de ilyen hozzáállással nem lesz 1 nagy magyar közösség

SDana
Elég lenne egy nagy klán is... Azt hittem inq lesz az, de most onnan is eltávoztak páran

Cromac Mac Art
ez így van, mindenkinek mások az elképzelései, van aki többet szórakoznik (pl. funraid-el), mások meg inkább hardcore-gamerhez hasonlóan tápolnak egyfolytában...ez ellen pedig nem lehet mit tenni....

nagy magyar klán(ok)?? ahhoz sokkal nagyobbnak kellene lennie az magyar L2-sök táborának..