Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
gondolom majd c2-ben másképp fog kinézni 😄

mert pl B grade armorok közt is rengeteg lesz aminek ugyanazok lesznek a statjai, sõt, sztem c1-ben ugyanúgy is fognak kinézni (kb mint most a kompozit), csak a neve lesz más. ettõl függetlenül, látva a c2-es képeket, egy doom platere fogok gyúrni 😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Lehet valahol kapni üzletben swift attack potiont? Ami megnöveli a támadási sebességet... Nem emlékszem már, soha nem ittam semmit 😊
Viszont bicskázáshoz jól jönne, ha szólózni akarok majd...

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
de tõlem sokkal elöbb kapott privit 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
cuki kaptál privit

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Lynx_TWL
én ezt nem értem a raid sword meg a katana ugyanúgy néz ki, és a statjaik is egyeznek.. akkor minek van mindkettõ?😄

๏̯͡๏﴿

Újabb craft....

De hogy annak mi értelme, hogy két teljesen ugyanolyan kard van csak más névvel azt tényleg nem értem!

Nethyrrea
brig boots meg gloves darabokat jól ad a leto soldier 😊 másmilyennel nemszolgálhatok 😄

Lynx_TWL
yal nem emlékszem a passwordomre msnhez😄D

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
orphuson irkálták

BEAST
amugy honnan szedted? 😄 mert még senki sem ölte meg , csak azért .)

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
amugy gondoltam is arra hogy már elkezdek gyurni arra hogy 1edül megöljem Antit .)

BEAST
MUHAHAHHAHAAA

Nethyrrea
"Antharas has a weakness....wind. And there is only one class that has a definite wind attack, SpellHowlers. Mark my words, it will take a whole butt load of Spellhowlers and Shillen Elders (to take off the effects), Bishops to revive, and tanks up the wazzoo and it is possible, just keep the Spell Howlers going, and Antharas occupied. Oh and an agreement that all equipment lost will be returned from all participants. If this is accomplished and all are over 70, it's more than possible. "

csóka azt írja hogy a WIND alapú varázslatok antharas gyengéi, amit a spellhowlerek kapnak csak

BEAST
de azért jo , nem? .)

Nethyrrea
jah 😄

skint, hempet, suedét, cordot, threadet, stemet 😊) kihagytam valamit? 😊

SDana
Hát én komoly RPst nem nagyon láttam még... Nincs igazán mit kijátszani 😊
"Én egy nemes tünde ijjász lány vagyok. Mint a többi 1000" 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

"- He is a roleplayer.
- Is that some mental illness?
- No"

Na pontosan ez megy itt is 😊

BEAST

BEAST
hmm lehet keverem a samurai longsworddel de akkor is 😄

Lynx_TWL
én bent vagyok, majd whisperelj rám addig nyomok vmi kásztümöt

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ne is reménykedj shamshirban, max dropban kapnád sztem, de akkoris kettõ kéne az meg ugye lehetetlen😊

pedig nagyon jól néz ki

๏̯͡๏﴿

Cromac Mac Art
Nethy van olyan dolog amit nem akarsz megvenni?..😛P

Lynx_TWL
ha látott is gustinról nehéz lenne áthozni😄D

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
láttál már eladó shamshir bladet? mert ha igen, és van stabil beszállító akkkor veszek 😄

Lynx_TWL
de nem az utolsó

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ok

๏̯͡๏﴿

mar csak azert hogy fel tudjam magam idegesiteni =)

lynx egy utolso proba?

shamshirnal katana szebb? Aaahh shamshir az uberbrutal =)

BEAST
de a katana sokkal szebb .)

Nethyrrea
attól függetlenül még kellhet 😄 és tényleg 2 kardnyi bléd kell.

statjai ugyanazok mint katanának.

Nethyrrea
hát hogy elvileg ugyanazok a mobok dobják azt is mint a katana/spirit bladet, de aztán ezen filóztam énis hogy akkor még miért nincs senkinél.

így marad a dual spirit. ahhoz hamarabb szerzek blade-eket mint katanához

BEAST
amugy neked minek?? akkor rögtön 2t kéne kraftolni és duallá nyomni nem?? vagy rosszul emléxem hogy pengetánci vagy? 😄

BEAST
szoval manooooo .... a lényeg :
- sokat ... nagyon sokat legyél online ... ha nem gondolod komyolan a játékot nem az IC az a klán amire szükséged van

-elkell fogadnod hogy soxor nem gyözhetc , és elég gyakran megis hallhatc ... ez a játék része , ezért nem kell feladni

-mikrofon kötelezõ mivel a klán TSt használ a kommunikáciohoz , ha nincs szerezz be minnél elöbb ...

-ha ezeknek megfelelsz , még annyit megtehetc hogy szerzel magadnak 1 szponzort aki, beajánlhat a klánnak , ennek a személynek az IC teljesjogu tagjának kell lennie , ez nem alapkövetelmény de nagy+

tehát mi nem leszünk ICsek 😄DDDD

Lynx_TWL
nagy magyar klán soha nem lesz, mert nem szimpatizálthat mindenki mindenkivel. amerikában ez megoldható, ott nincsenek limitálva a játékosok

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
hogy jött az ötlet, hogy shamshirt akarsz, még shoa nem láttam senkinél

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
pedig már vettem 3at bazdmeg😄

najó nem is

๏̯͡๏﴿

BEAST

*What do these generalities mean to a recruit?*

- If you can only play a couple hours a night or only on weekends, this is realistically not enough. There will be many clans available for casual players, we are not one of those.

- You must be willing to accept defeat, and keep going. Not give up even if it look dark. Dying is a big part of this game, thus you shouldn't be afraid of dying.

- Owning a mic/headset is a must. If you do not own this, go buy it right now. We use TeamsSpeak for Voice Communication. And we expect you to use it as well.

Once you meet the standard requirements, then it's nice if you got a sponsor. A sponsor must be a full member of Inner Circle that knows you and can vouch for you. A sponsor will teach you how we work within Inner Circle, and he or she can answer any questions you may have. Having a sponsor is a big plus, but it's not a requirement.

Lynx_TWL
azt ami a lónak már régóta megvan😄

๏̯͡๏﴿

BEAST
baz pedig most vettem 1 nagy halommal 😄

BEAST
pont ez a lényeg ... pl ottvan Ric és majdnem ledöltem a székröl amikor azt mondta hogy neki a pár milio a közösbe nem gond ... nekem meg a pár 100k is sok ... erre õ azt mondta a közös az közös ... tudod nekem az ilyen hozzáállás teccik ... nekem nincs sok pénzem de bármikor bárkinek szivesen odaadom

Lynx_TWL
Jah igen, én kérdeztem, merthogy nem tünt logikusnak, hogy odaadod ÖRÖKBE a pénzed amikor nem limuzinnal jársz crumába...
Nem tudtam, hogy kölcsönbe megy 😊

๏̯͡๏﴿

Nethyrrea
trágytalan, cserélve SPIRIT SWORD BLADERE

Manoooo
Arányaiban annyit kéne kapnod, mint amit beviszel!

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

Manoooo
De akkor kevesebbet is kapsz, nem??? 😄DDD

BeautyGirl lvl 61 BISHOP /L2 free/ BeautyNurse lvl 21 CLERIC Gunyika lvl 42 - anyuci kissárkánya

SDana
Logikusan nem az alapján menne...
A belead mindenki mindent dolognak az a nagy elõnye, hogy ha kevesebbet játszol, akkor kevesebbet találsz, ergó kevesebbet is kell beadod. Ebbõl a szempontból ez a legigazságosabb megoldás.

Manoooo
És valószínûnek tartom, hogy ez alapján megy a klántagfelvétel! Ric nyilatkozzzzzzz! 😄DDDD

SDana
Miért akarna valaki elosztani, ha jól droppolnak neki folyamatosan...? 😊

Egyébként nem tudom, hogy lesz ez a két klános dolog majd... Ha esetleg a két klán tagjai keveredve csapatoznak valahol és találnak egy nagy droppot, akkor mi lesz?
Aki kapja marja és hovatartozástól függõen megy a pénztárcába, vagy a klánerszénybe az egész? Vagy szépen szétosztva mindenki teszi a maga részét oda, ahova kell? Vagy nem is lesznek közös bandák? 😛

BEAST
hmm hmmm ... gyanus vagy te nekem ...

Manoooo
8 óra munka, 8 óra pihenés, 8 óra szórakozás!!😄DDDD
Ric gondolom minimum napi játékórához köti, hogy valaki klántag lehessen!😄DDD