Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
muhahahaaa

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

A legtöbb magyar a 2-es szerveren (Sieghardt) játszik, de a 6-on (Gustin) is vannak még páran.

Köszi yal!
Lenne még egy pár kérdésem: Ha jól tudom bankkártyával v. számlaszámmal is lehet fizetni, és ha én elsõre csak egy hónapot próbálnék ki, van e erre lehetõség? Aztán pedig mi a módja a fizetésnek, minden hónap elején megkérdi, hogy akarok e fizetni, vagy folyamatosan szedi le a pénzt, és nekem vhogy letiltatni ha meguntam? Ha játszok az megjelenik e adatforgalomként a netszolgáltatómnál, min pl COD-nál?

Bocsi a sok kérdésért de szerintem biztos lesz még... 😞
zpeti:
1. east, az kozelebbi server igy gyorsabban lejon
2. 3300 Ft kb
3. ertelmes nyelv hmm, talan probalj ki egy koreai servert ott nicns annyi kinai es talan angolt jobban beszelik arrafele.p

Fegyvert el szoktam tenni templomban de a sétálást nem szoktam bekapcsolni.
De most már be fogom azt is 😛

Sziasztok! Még új vagyok ebben a mûfajban (MMORPG) de de írásaitok alapján jónak tûnik a játék, kipróbálnám. Lenne egy pár kérdéserm, remélem tudtok segíteni.
1. A hivatalos oldalról letölthetõ a játék, csak nem tudom melyik rész érdemes letölteni: East coast v. West coast, v. mindkettõt?
2. Mennyit kell havonta fizetni?
3. Hogyan találhatok magyar servert v. olyat amelyiken találkozhatok értelmes nyelvet(hun) beszélõ játékosokat?
Segítségeteket elõre is köszönöm... thx
BEAST
az semmi 😄 engem meg nem csak a kinaiak zaklatnak ... kölcsön duallal rohangálok mert jol néz ki .) erre senki sem akarja elhinni hogy márpedig wizard vok 😄 sorozatban kell lövöldözöm twistert hogy elhigyék 😄

Nethyrrea
tegnap...

kínai farmer odajött ölni a gyíkokat ahova énis (szerencsére nem ks-elt, de az már magában dühítõ volt hogy a fele mobot leöli helyettem)

jön a kérdés:
-you is bladedance?
-yes
-i no see you dance!
-no need to dance (szólóban csak fehérnél nehezebbeknél szoktam táncot kasztolni elõtte....)
-dance!

és táncoltam egyet hogy lássa hogy télleg BD vagyok....aztán leszállt rólam hálistennek

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

B@lu
1000L ocsem csak legyek mar kesz a hazzal meg a veekendhazzal...

melo reggeltol estig, hetvegen legenybucsu, jovo het finisheles a haznal, utana valo het keszules az eskuvore, szal ne mngyon tok gamelni😊

B@lu
hehe😊

jaja

pl

amugy ugy megy ez a drop hogy ha te farmolsz sosem kapsz dropot, de ha odajon egy ks er, es leut 1 db mobot, (miutan te mar 7899 et megoltel), o egybol megkapja a dropot, es miutan belekocc es osszeestek ki is nyir a gyerek, es erdekes modon meg te is dropolsz neki egy ruhadarabot pl!!!!!!!

na a drop az igy megy gyerekek!

B@lu
hudebamba vok...
telleg...😊

Hedrox
Fegyvert a zsebbe, templomban és fõnökök elõtt nem szaladgálunk, ne feledd!
Én is próbálog RPzgetni, de sajnos a sok RANGRANG között nem lehet, amikor azt se érti meg, hogy healer/= ressurrection...
Meghalok, jön csingcseng harcos, "Im not hav healer"...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Nethyrrea
csak beastet tudom idézni:

"- He is a roleplayer.
- Is that some mental illness?
- No"

😄😄😄😄😄

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Akkor nézzél meg engem, igaz nem komolyan de igenis RPzek. Próbálok úgy fogalmazni mintha a karim lenne, hazsnálom az emotokat meg ilyesmik. . . és persze mindig ,eghajolok a grandmasterek elõtt amikor megyek skillt tanulni 😛
Lehet beteg vagyok? 😊

Nethyrrea
jah 😄

SDana
Szerintem elég oda egy nulla is... 0/79 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
kössél belém... 😛 😄D

különbenis kihaénnem?

BEAST
mindenbe belelehet kötni még az én hozzászolásaimba is .) de azt nem ajánlom 😄DDDDDDDD

BEAST

"ha az esélyekhez hozzáadtok két 0-át" >>>1/79+00=? 😄DDD 2db 0val 1/7900 😄DDDDD

Nethyrrea
mér szted mit írtam? 😄DDDD

BEAST
diniz gyere orc sámánkodni crumába 😄DDD

BEAST
😄DDDDDD

B@lu
inkabb 2 db 0 at😊

BEAST
remélem mert ma én nyertem akkor

Nethyrrea
fullplate helmet designt viszont elmehetnénk farmolni..
armort már nemigen....mér b@sznak ki azzal aki most érné el a szintet hogy megszerezhesse? az össze sscammer/csíter már összeszedte prelude-ban, erre c1-ben aszonták hogy "namost jól kiszúrunk velük!" és kiszúrtak mindenkivel, csak a scammerekkel nem......lol

fullplate armor TEMPER (az egészet nem dobja semmi):
CSAK SPOILOLHATÓ: 1/53 death wraith (lvl53 mob)

fullplate helmet design:
1/79 malruk succubus turen (lvl56)
1/80 harit lizardman warrior (lvl53)

ha az esélyekhez hozzáadtok két 0-át, kb annyi eséllyel dobják ugyanezek a kész helmetet is

BEAST
hehe szted érdekli õket hogy mi a véleményed roluk vagy az enyém vagy akárkié? ... amikro fél órát vártam rájuk , és a probléma megoldására /amikor beragadtam/ használjah esc scrollt ... mondtam bah nincs ... erre miért nem vagyok elörrelátobb ... kész ... aztán ayla hozott 1et ... szal ezek után sztem õk is csak ülnek egész nap a gép elött röhögcsélnek mekkora faszok ezek ... és kész

Hedrox
Jah egyébként írja valaki a pontokat?

Hedrox
Õ volt, a sorrend is helyes, ott a pont! 😄 Persze elõfordult olyan is, aki kihúzta magát és inkább szarban hagyta a jónépet, de ez már mind1. 😊 De hát mi vagyunk a lúzerek, nem igaz? Sárgarépa HEALER mi a rákért nem tud MP nélkül gyógyítani?

BEAST
hmm nem azt a scavanger lord miarákot vágtuk haza multkor? 😄DDDD izé elöször õ minket aztán mi õt 😄 igy helyes

Hedrox
De miután a szerver visszaáll, megy a 100+ "krrvanyátokat" /GM, azokkal megszenvedhet egy kicsit. 😉
Mellesleg GM-ekrõl és lófax supportról: Tegnap úgy 10 körül írtam GMüzit, és hajnali 3kor képesek is voltak rá válaszolni... Ql... Ha ez még nem lenne elég, a fickó nem volt képes felfogni azt, amit kérdezek tõle. Mikor nagynehezen magához tért, és rájött, hogy kettõnk közül õ a hülyébb, még a linket is hozzám vágta, amin az info található.
Nice support team...

BEAST
csiter csiter 😄DDDDD

Nethyrrea
vazz....mind a spirit, mind a raid, mind a katana bladet ugyanaz a 3 fajta mob dobja..

1/30 scavenger lord rinoket
1/960 cave servant capt
1/1160 tarlk bugbear warrior........

hát kössz.....

Hedrox
Jah, és volt rollback, és kb. 10 perces lehetett, mert kimentem Cruma elé találkozni egy ismerõssel, dumáltam vele, buffoltam, és mivel a tegnap esti sámánbuffok már rég lejöttek rólam, magamat is. Elõtte még volt snipevadászat, így kb. felén volt az MP-m, mikor kifagyott a szerver... Mikor visszaléptem, fent voltam elõtérben, sámánbuffokkal, full manával.

Nethyrrea
ottapont....

BEAST
persze hogy megtehetnék 😄 de minek?? amig nincs server nincs idegesitõ játékos és a fizut igyis megkapja .)

Nethyrrea
nc-sek ilyenkor nemképesek kideríteni hogy honnan jött a crash? esetleg banolhatnák az illetõket

SDana
Vagy csak egyszerûen rájött még valaki a trükkre és épp most tesztelik 😊

Az igazi akkor lenne, ha fagyáskor (amikor szépen hibaüzenettel kivág a kliens) is lenne visszapörgetés. Olyat bármikor elõ tudok idézni 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
ennyi hibát nem generál magátol a játék köszönd ezt a sok enchantolgató köcsögnek akik csak akkor boldogok ha +1xes cuccokat csinálhatnak

Most már 3* resetelt a Sieghardt.Kb fél oránként kidob mindenkit utána kb 3 percig semmi szörnyecske.Kiboritó!
Ráad de már volt 10p leállás is.
Ezért mentem szabira?

Zitus

BEAST
akkor csak a cuccaibol hámozom ki 😄DDD

SDana
Az az erõszakolás végkimenetelétõl függ, hogy bepirul-e az ember, vagy csak lila marad 😊

Hedrox
Heh... Leállt Sieghardt, bár épp csak benéztem. Cruma chat:
"- Is the item server down again?"
Your connection has been disconnected from the server.

Pff....

Lynx_TWL
yal huzzál fel msnre megincsáltam 😄

๏̯͡๏﴿

BEAST
attol csak lila lesz az ember vagy rögtön piros? gondolom kis törpi lányok esetében piros 😄DDDDDDDD

Lynx_TWL
igen

๏̯͡๏﴿

BEAST
😄DDDDD

Nethyrrea
felõlem akár meg is erõszakolhatod 😄DDDDDD

BEAST
énsem azért ... vagy te miért ... leht énis ... vagy lehet pont azért nem ... ki tudja ... de cukipofa az enyém és kész 😄DDDDD

Nethyrrea
de én nemazért küldtem 😛 😄DDDD