Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakker mos hogy spoilogatok cask röhögök hogy milyen kevés cucc kell a dolgokhoz egy jo csapat aki leveri a mobot spoil után és hamar megvan minden

egyedül sem rossz mert igy legalább hp töltés közben van idöm filmet nézni

van valami összefüggés a spoil meg a mob szine között ?
romlik a % ?

a spoil szintje a % ot növeli csak vagy azt jelenti hgoy magasdabb szintü mobokra is jo lessz ?

vagy hogy is van ez ?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Én meg ezzel ha lvl 49 leszek!

ezzel lepem meg magam ha 20 leszek : Brigandine Shield, Level: 3, Quantity: 1, Success Rate: 100%, MP: 120, NPC Fee: 15,680a
4 Cokes, Level 1
3 Coal (12 total)
3 Charcoal (12 total)
4 Leather, Level 1
6 Animal Skin (24 total)
5 Gemstone D
7 Brigandine Shield Fragment
12 Steel, Level 1
5 Varnish (60 total)
5 Iron Ore (60 total)
24 Crystal: D Grade

😄DDD

BEAST
legyen már kilenc mert a végén ittragadok és egész este itt pofázok majd magamnak 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
mondjuk te nevetségesen könnyen vered majd le mert nagyon gyors vagy és nemhogy sikertelen lenne a sleep ellened de a kaszt végére lehet már kapja a speckobökést 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
de pveben sokkal jobb a spellhowler .)

BEAST
hát sajna nincs elf ellen más wizinek jobb eset ... blessed spsel olyan gyorsan castolja a hydroblastot hogy a Spellhowler még elsem kezdi a hurricanet de már megis szakadt ... pvpben csak nem varázslo képes megverni az elfet ... és azok is csak azért mert a sleephez nincs elég mattackja ha jo éxerei vanak az ellenfélnek ...

SDana
Te azért jó esetben mindig nagyobbat fogsz sebezni 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
nah legyen má 9 ... mert utálom a szerdákat

BEAST
naja 40tõl az elf a legjobb de 40ig sztem minden jobb nála 😄DDD

SDana
Lynx, találtam brig helmet darabot, majd szállítom neked 😊
Skill, van pár shield fragmentem. Majd keress meg és viszem.

Az elf mágus meg igen durva 😊 A mannája jóval tovább kitart mint pl nekem, mint késes. Pedig én is csak egyszer használom egy mobra a nagydöfést, mégis többet kell pihennem. Majdnem olyan, mintha ijjász folyamatosan SSes kritikusokat nyomna egy mobra... Szóval nem rossz 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

tudatosuljon mindenkiben :
fatboyHUN 1x fürkész ^^
erre lenne szükségem de szerihntem sokaknak :
Brigandine Helmet Design
Brigandine Shield Fragment

BEAST
hát én nem láttam a különbséget 😄 azon kivül hogy az 1ik botot a másik bicskát markolászott

az a titka hogy min2 100% cotton ezert keverhetted meg

a 2 ruhanak kulonbozo skinje van

BEAST
pff még 2 teljesen különbözö fajta ruhának sem csináltak uj skint ...

kuldtem valaszt?😊

a bicskás Theca-ban, a spellhowler Divine-ban volt 😊

BEAST
lenne 1 igen hüly e kérdésem .. láttam 1 DE bicskást vmi fehár szerkoban .. azt mondták az a theca set ... erre most mielött leáll volna a server 1 spellhowler rohangált totál ugyanolyan setben ... az nem lehet theca mit keresne rajta

BEAST
jaja az elf wizinek van az 1ik ha nem a legjobb DOT spellje ...

GAthersw
Ezt ekkora lófasz összerakni????

01110000 01110010 00110000

Jockey
ahha, fõképp ez a cats time érdekelt volna
még régebben volt vita elf casterek életképességérõl..😊
manaügyileg mennyire vészes a helyzet amúgy, magsabb szinten is sok az ülés?

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lynx_TWL
dwarven chain az light?

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
ma láttam elõször shamsirt

๏̯͡๏﴿

Aki lát ilyeneket a piacon plz szóljon!!!

Yaksa Mace Head
Paargio Axe Blade
Caliburs Edge
Shamshir Blade
Spirit Sword Blade

Recipe: Caliburs
Recipe: Sword of Nightmare
Recipe: Dwarven Chain Mail Shirt
Recipe: Dwarven Chain Gaiters
Recipe: Divine Tunic
Recipe: Composite Helmet
Recipe: Full Plate Helmet
Recipe: Full Plate Gauntlets

asszem ennyi....
Akit látja ezek közül valamelyiket piacon az kérem szóljon!

Ekõre is köszönöm!

GSXR
Nekem nagyon bejön a spellsinger. Hydro spell tényleg szép a többi nem viszont üt😊 Momentán minden 40+ -os spellem megvan kivéve a freezing skin mivel nem volt rá elég sp-m. Itt köszönném meg Whiteric-nek a könyv beszerzését!Állítólag ez altatás alatt is abálja a mobot szóval elég sunyi lesz. Ha megtanulatm majd mesélek.
Most 40es szinten 42-es mobig ugy ölök hogy szinte megsem tudnak ütni😊

pff tényleg szerda van 😛

BEAST
gondolom mint mindig , 9ig

meddig nem lessz szerver ?

GSXR
Ehh kösz az infot. Legközelebb ha talizunk csinálhatsz is nekem pár db cordot😊

BEAST
az elf mindig gyorsabb lesz mint a DE ... nekem a 40os spellek nem tecenek annyra .. bár a hydroblast egész szép ... de nem 1 hurricane .) ... és 1 okosan kijáccot elf vazsi minden más vazsit letud gyõzni pont a casting sebessége miatt ...

Jockey
most nézem lvl 40 vagy
mesélnél pár dolgot akaridrol?
nem nagyon látam még high lvl elf vazsit, és engem nagyon érdekel, de nem ,ertem eddig inditani
azok a 40os sebzõ spellek jol neznek ki?
cast time-d még ezen a szinten is gyorsabb mint egy de-k?
ilyesmik érdekelnének
ja amúgy épp egy oracle-l játszok épp (elf lánykával), edgi nagyon brutkó a dárga, nagyon tetszik😊
kapott egy 107patkos duel swordot, egy manti alsot felsot, eleg jol aprít a drága, chainbe ölöm fehr mobokat vele, iszonyat mi durva, bár gondolom 30on már ez nem teljesen így lesz, de most még feeeling, 25ös tán

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

20 Cord = 2 Steel + 25 Thread
Cord: 600-1100a
Steel: 3000-5000a
Thread: 150a-300a

kicsit elírtad...

akkor most van két gatyád 😊
160k körül el lehet adni a mithrilt... van valami fegyod az is ér valamit szal a végén még valami 500k s cucc össze is jöhet ...

GSXR
Hát 1 cordhoz (piacon 750-1100a) kell 2 steel (kb 4000a*2) és 25 thread (kb 250a)
Szóval egy 1000 adenás cucc kraftolás 14250a 😊

GAthersw
Azért 300 üzi egy fél nap elég dúrva...

GAthersw
200k környékén vehetsz banánt

BEAST
véletlenül hozzámkerült 1 mithril gatya ... hülyén nézek ki félig mithrilben félig mysticben 😛PPP fegyot meg nemtom mit ... te aztmondtad könyv .. de én botot akarok 😄 a lényeg hogy mind2 drága nekem szal 1nlöre felejtõs

ebböl mi is lessz ?
én is nagyot néztem mikor láttam mi kell a brig shiildhez meg helmethez

ez most reset vagy leállás ?
megy már a szerver ?

GSXR
Ha ez igaz akkor nagyon lol😊

Cord, Level: 2, Quantity: 20, Success Rate: 100%, MP: 20, NPC Fee: 1,300a
2 Steel, Level 1
5 Varnish (10 total)
5 Iron Ore (10 total)
25 Thread

Igaz ez?😊

260k körül
de ne armorra gyurj!
nincs sebzésed!!!

BEAST
mennyiér tudok venni 1 mithril felsõt a vazsimnak?

grat 😄

BEAST
grat 😄 én leállás elött még visszaestem 21re .)

Nn...leállás elõtt csak meg lett a lvl 46 😛

Lynx_TWL
dejó el is felejtettem

๏̯͡๏﴿