Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
hát nemtom én preludeban láttam ... de sztem az a 12% sem kevés ha azt veszed hogy ez csak 1 support szarság a válad felett ami csak néha besegit ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cromac Mac Art
hmm..jól hangzik..😊)
remélem jövõ héten már én is kipróbálhatom..😛

BEAST
igen azért mondtam hogy minden 2. támadásodnál az is bevitt 1 300+osat ... amikor utoljára láttam ilyen volt ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cromac Mac Art
egyébként látott már valaki ilyet akcióban?

Cromac Mac Art
háát 12% esélyel nem valószínû hogy lesz második támadásom..mert az elsõ csata alatt megpusztulok.😛

BEAST
hát figy 😄 azért kicsit durva volt hogy minden 2. támadásodnál a cubic is ütött 1 300+osat ...

Cromac Mac Art
akkor 2 percenként talán csinál is valamit?

Cromac Mac Art
óóó..hogy bassza meg az ncsoft a híres nevezetes balance-ját...😞
bazz ez qurvára kiábrándító
storm cubic : 12% chance every 10sec of attacking...

loool ez vicc???

lynx wc3?^^

BEAST
dejo 1eseknek .) ilyenkor is csak ugy bemehetnek 😄

giranban van csoben sult is, menjek be most?

Lynx_TWL
karul bugbearek a shield darabokat jól dobják a sapka darabokat nagyon szarul, de ha kiülsz HVben vásárolni 50-60k darabárral akkor egy este alatt meg tudod szerezni

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
merre vagy megyek brig shieldért ok?

๏̯͡๏﴿

na ja csipisz mester nyaralasa nem a legjobb😊

ja, ha erdekel valakit spellbook-Mass Resurrection az szoljon ram bent

BEAST
én akkor keltem .) kérdezd tölük 😄DDDD

BEAST
ayla nélkül megáll az élet meg a kereskedelem 😄DDDD

hogy a fenébe lehet hajnal 3ig játszani 😊

BEAST
hát én valszeg crumában jáccok majd túlélõsdit 😄DD ... majd kinézek giranba ... baaz tele vagyok kacatokkal amiket elkéne adni már lassan tulterhelt lesz a karim 😄 ilyen felesleges dolgok mint dev set magic set meg a mithril gatya ... de lusta vok árulni 😄DDDD

oksa, csobensulttel leszek bent valszeg kiabalj majd ram

hovirag giranban pihizek most😊

BEAST
okés fél 7 felé hazaérek akkor ha fennleszel odaadom ...

hat adig nem birtam varni😊

kene majd a dual saber, felelesztettem hoviragot csak most nincs nekije fegyvere es azert ugy nem a legutosebb😊

BEAST
jolvanna 9:00kor nem volt még server és gondoltam ha picit visszintesbe rakom magam nem lesz baj ... késöbb hajnali 3kor keltem és felnéztem .) Hedi Hunika és Ilu még mindig jáccottak

szeva

bealudtal tegnap vahy mi volt?😄

BEAST
803 ... brühühüü ... sok csiter 😄DDD

BEAST
jooreggelt

B@lu
Ha erdekel valakit, tegnap beszeltem egy csajszival(sosem nezem meg hogy elf vafgy DE, de olyan vilagos szine volt) es ott orvendezett hogy 803 as a cast speedje

aszonta hogy sajat skill + set + buff volt rajta😊

803 cast speed😊 az jo

eloben lattam egy DE wizit arenaban, az ilyen elektromos aurat pengetett kb masodpercenkent 2 -3 at!!!

Lynx_TWL
hetedik oldal 😛

๏̯͡๏﴿

kerestem a tartalom jegyzéket !
hol van se elöl se hátul nem találtam!

csak most látom sonic...
hehe mi nagyon joban leszünk...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Lynx_TWL
tartalomjegyzéket használd(+2t számolj hozzá az oldalakhoz, úgy lessz korrekt a számozás), nincs felsleges lapozás, és a zoomot használva nem nagy és ki lehet igazodni😊

๏̯͡๏﴿

Skill, ha 20 leszel szólj, lehet róla szó.
Kell nekem is egy kis változatosság

Lynx_TWL
disconnect 😞

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
5bõl rakod össze a sok lófasz a mithrill alloyra meg a blacksmith framre megy

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
kösz, és nadrágot is hozzáadva mennyivel rosszabb mint composite?

๏̯͡๏﴿

oraclek jelentkezését várom powerlvl ügyében!

tessék irni !

azon a pdf en nem tudtam kiigazodni olyan nagy egyszerüen nem látom át :/

meg képes is tetülassan lapoz aztán mire felfogom mit látok :/

nekem akkor jott be legtobbszor a spoil amikor a szornnyel 3 szintttel voltam nagyobb, tehat pont akkor valt zoldde. Vilagoskeknel mar eszrevettem hogy jelentosen romlik, keknel mar nem eri meg. A spoil szintje pedig csak azt befolyasolja hogy a nagyobb szornyekre is aktivizalodjon, a kekules eselyet nem befolyasolja. Ha kell szivesen adhatok 1-2 jo helyet amit anno en nyomattam meg

"ja és aki tud segiteni bármi infoval hogy jobb legyek ezen a területen azt irjátok meg!"
Ha ezt spoil tippekre erted sztem csak nezd at annak a pdf-nek a drops by item c. fejezetet amit Yal postolt. Pl ha sok SoP kell, menj el Pytanokat farmolni

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Beast gyere mar jatszani!!😊)

A spoil szintje tudtommal csak a spoilozas sikeressegenek az eselyet noveli, bar meglehet hogy van 1 bizonyos lvl korlat.

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

En nem tom hogy hogy van bsps-el, de anelkul 1 spellhowler, es 1 spellsinger castolasi idejenek kulonbsege szamomra szabad szemmel eszrevehetetlen volt. Es ha a bsps befolyasolja is a cast time-ot, akkoris aranyosan teszi azt. A gyors reakcioidonek, meg egy jo pingnek koszonhetoen sztem siman el tudja loni a DE wiz a hurricanjat meg az elf csobbantasa elott.

phalanx
nállam "normal" a szerver de kitámasztott enterrel se eneged be

hát ez is lehet hirtelen felángolás ...
de ez tetszik ...
végre tank leszek => irányithatom a lüke csapatot + még cucc is leessz meg adena is 😉

valami nagyon szar miota megy a server

NEM MEGY AZ SS pedig anélkül nekem sem megy 😞

leállás elött minden ütésem ss es volt...

Lynx_TWL
ma is voltam pár órát egyet se dobtak😞

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
jeee kösz😊

๏̯͡๏﴿

Remélem most már ezzel leszel!
Nagyon kell a spoilos törpe a magyaroknak.

GSXR
Van mana regeneráció gyorsítás 40-tõl ami 7 spirit ore valamint ott az unicorn ami szintén tölt manát. Szóval masszív tápolásnál nem kell sokat csüccsenni.
Pvp..37-es szinten nyomtam egy human wizi ellen akkor 39 volt. Volt rajtam pár sámán buff. Õ lõtt sunyin elõször mire kiszurtam a tömegbõl 2szer is bekaptam a jóságot. Blassed sps ON 4 aqua swirl és feküdt is. Most így túl a 40en buffal és karmian set bonusszal iszonyat különbség van a többi varival szemben.

Hát a spoilozáshoz nem konyítok vmi sokat, de ahogy hallottam, fehér és sárga mobokat jó spoilozni. Ha már zöld a mob akkor már biztos, hogy sokkal szarabb a spoil is, nem hiába delvl-ezik egy csomó törpe, ha meg már kék a mob.....

ja és aki tud segiteni bármi infoval hogy jobb legyek ezen a területen azt irjátok meg!

persze ha lessz szintem szivesen spoilolgatok nagyobb monsztákat is a kedetekért 😉