Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
hehe pedig az elf lányok a legkulabbak 😄 utána jöhetnek csak a DE csajok ...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Úgy láttam, hogy fõleg valami receptet talált.

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
mit spoilolt hogy ennyi haszna volt?

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Akkor nem is kell tõlem brig shield darab? 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

ma már meglessz a 20 ...
csak a 20 as questel lessz gond szal majd jövök rinyálni forditásért ha nem megy

naaa törpecsajok jöhettek! najo dark elf lányokkal sincs gond de elfeket elhajtom >😉

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

BEAST
vajon mit keres a kislány az öregapó lábai között 😄DDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
mert én nem szeretem a törpe karit pl ... hiába keresnék vele jol , nem élvezném velée a játékot

"Spoil & Search ... ???" - OMG

Nem értem miért nincsennek magyar spoilos törpék??
Tegnap Csõben Hóvirággal szerzett vagy fél milla cuccot biztos, ha nem 1 miilát! És ez kb 3 óra hossza volt!!!
Sztem a crafter 1 hónap alatt nem keres annyit mint egy azonos szintû spoilos egy hét alatt 😞(

Cromac Mac Art
loool

http://lineage.warcry.com/scripts/images/view_image.phtml?id=31320&site=10&gallery=113&action=prev

BEAST
jah asszem 1 poltergeist /aszem igy irjak 😄/ meg 1 vampiric cubic ...

Cromac Mac Art
majd ha nekem is lesz mutatok..😊

de itt is láthatsz kettõt... #24869

BEAST
naja ... énis figyelek miota 1 párx átbasztak 8( ... sok köcsög scammer ... megez is hogy más árakat irnak ...

BEAST
okés megigérem hogy amint hazaérek irok mailt ... itt bent levan tiltva minden kulsos mail 😞

Nnna akkor én is felrakok egy képet egy köcsögrõl.
Vigyázzatok ezzel a csávóval, mert egy köcsög f@sz!
Sztem már sokan találkoztak olyannal aki tradenél eõször még a megbeszélt árat rakja be, aztán vmi miatt cancelezik, és a következõ tradebe már egy nullával kevesebbet ír!
Nna ez is egy ilyen rohadék....

Örültem mint majom a farkának, hogy ennyit ajánlott a Spirit Sword-ért...

aztán hírtelen cancelezett...újra trade....már csak ennyit adott volna....

...közbe meg nyomkodja mint állat az OK gombot!
Még jó, hogy mindig megnézem vagy 2szer, hogy biztos annyi amennyinek lennie kell.
Ja, és a hab a tortán, hogy a végén megkérdeztem mi van? erre azt mondta, hogy közben kapott egy infot, és inkább Dual Katanat vesz....én hülye ilyenkor még nem esett le, de aztán Seferin mondta, hogy ez a gyerek õt is ugyanígy át akarta b@szni.....

Acro
Ja..de kéne jelenmtkezni az e mail cimre amit megadtam..mert így nem tudjuk elkezdeni szervezni a do9lgot..szal kopogtassátok picit a billentyüket

Khold- 52 SR

BEAST
mennyibe kerül 1 olyan kristály ami kell a golemhez gondolom ugyanaz kell nekem is a summonokhoz ... poénbol elbaszok erre 1 halom spt és megtanulom vmelyiket 😄

Hedrox
Úgy döntöttem, én is közkinccsé teszek pár képet...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Lynx_TWL
nem is dual revo hanem katana😄

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
kölcsönkért fegyvert lehet használni? pl: haverom +23as dual revojat?😄DDD

๏̯͡๏﴿

Fizetitek a golemem? 😛

Acro
Hát az ottani pvp zõket megkérjük hogy hadjanak minket kicsit játszani..vagy ha nem megy szép szóval...😊 /de fog/
A szabályok meg hát max no ss lehet megeggyezés szerint,mert a többi a saját skilled,és végül is mindent használhatsz😊
Szóval vegyetek ékszereketDD

Khold- 52 SR

marmint az uj jobb

van egy masik, hasonlit a map de szerintem ez jobb

Lynx_TWL
új war3 map kéne, ezt a hero siege már úgyis lenyomtuk szvsz😊

๏̯͡๏﴿

csinálnátok 1 képet a cubicról?

agyhalál
Sörsátor és napernyõs DE csajok lesznek?

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

SDana
Közös erõvel meg lesznek nevelve 😊

esmit csinaltok azokkal akik epp akkor akarnak majd pvpzni?

SDana
Lesznek valami szabályok, vagy majd mindegyik meccs megegyezés szerint?
Ilyenekre gondolok pl, no SS, no SpS, te se kábítasz meg énse, bizonyos képességek tiltása, satöbbi.

Mindkét ligába lehet jelentkezni?
Felsõbe megyek cukival alsóba meg MosQ-al 😛

Csinálj egy karit a 2-es szerveren és gyere el megnézni!

ElBart
Biztos jó buli lesz.......kár,h nem tudok résztvenni 😞
Na mindegy azért bízom benne,h majd itt is olvashatok a meccsekrõl(képekkel illusztrálva)
Ja és: Gyõzzön a jobbik!!!!!!!!

L2 -- Inactive

Acro
A nagy PVP balhé

Na szóval..
Várjuk a jelentkezõket.
Két kategória indul.
1: 40+ osok(felsõ liga)
2: 40 alatti karik(also liga)

Nevezési díj a felsõ ligába 80K
alsó ligába 40K

Nevezni a helyszinen kell majd,és az egész pénz természetesen a nyertesek közt oszlik szét.

A jelentkezõk számától függõen lesznek csoportok(5-ös vagy 4-es csoportok).Sorsolás alapján lesznek eldöntve a csoportosítások,és a küzdelmek is.Bunda kizárva.
Nem egyenes kiesés lesz..szóval mindenki legalább 3,4 meccset fog játszani.
A jelentkezéseteket erre az email címre küldjétek: [email protected]
Írjátok bele a neveteket,karitok nevét szintjét,és fajtáját.Meg hogy milyen mail címre érkezzen a válasz nektek.
Több fordulóra lesz osztva a bajnokság..és elõre egyeztetünk a felekkel,hogy mindenképpen ráérjen mindenki.
Ha kérdés van majd írjátok meg.Szerintem jó buli lesz,és ha engem kaptok ki elsõ körbe akkor örüljön a szátok,ha viszont gyorstüzelõAcroramostharagszomGuggert akkor reszkessetek,mert most mindenkit kicsinál

Jelentkezés Vasárnap estig

Khold- 52 SR

ok már vágom

http://www.lohere.net - a MagyarChan

lol mégegy sonicos 😄

wow király egy magyar mmorpg!!!

SDana
Tanulság: Inkább ölj playert mobbal, meg lila se leszel 😊

BEAST
hát nemtom sztem ha mob öl meg mindenképpen dropolsz vmit 😉 ez a lila nem lila dolog sztem csak player általi halál eseteén müxik ...

ha meghalnék = ha meghalok

Ezt olvastad valahol?
Mert ha ez tényleg igaz akkor, ha legközelebb partizok és kevés a HP-m ráverek vkire egyet, hogy lila legyek és ne droppoljak, ha meghalnék!

Cromac Mac Art
amúgy egyetlen zsákmányom PK-tól egy térkép...szal ha valaki elhagyja a sajátját szóljon nyugodtan, mert szivesen megosztom vele..😄DD

Cromac Mac Art
valszeg delevelték magukat lvl4-re...onnantól meg hiába pirosak ,nem dobnak semmit

BEAST
én sok pirosat öltem elffalva környékén amikor visszamentem az elfel 20as küldizni 1ik sem dobott cuccot pedig láccot hogy pl . bronz szerkoban van .. szal nemtom

Nethyrrea
nekem eddig az sem dropolt aki piros volt és leöltem...

pedig eccer elrohant mellettem egy piros gludin fele az úton, és megkínáltam egy life drainnel (alacsony szintû lehetett mert futás közben hirtelen dobott tõle egy hátast 😄), de nem dobott semmit. pedig volt nála/rajta cucc. vagy hogy megy ez? mert eddig úgy hallottam hogy a piros ha leölik automatice dob (eddig õ votl az elsõ piros akit sikerült leszednem)

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
csõ ha még mindig kell ez a bossszem
eye of mittudoménmi boss

Es ha feheren halok mer lepk-ztak akkor van drop?😊

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

SDana
Akkor ez azt jelenti, hogy csak akkor droppolsz, ha beléd köt egy piros...? Mert ugyebár akkor nem válsz lilává, és normál drop van elvileg.
Nem csak annyi lett a változás, hogy lilán vagy fehéren nem tudod eldobni a fegyvered? Mivel leginkább a fegyver droppokért sírtak nagyn, mert az a legdrágább...

Cromac Mac Art
a csillag az 1 millió hozzászolás után jár, ugye?..😛

BEAST
jaja sokat pofáztam , és regisztráltam magam