Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
csak a 20 as questel lessz gond szal majd jövök rinyálni forditásért ha nem megy
naaa törpecsajok jöhettek! najo dark elf lányokkal sincs gond de elfeket elhajtom >😉
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Tegnap Csõben Hóvirággal szerzett vagy fél milla cuccot biztos, ha nem 1 miilát! És ez kb 3 óra hossza volt!!!
Sztem a crafter 1 hónap alatt nem keres annyit mint egy azonos szintû spoilos egy hét alatt 😞(
http://lineage.warcry.com/scripts/images/view_image.phtml?id=31320&site=10&gallery=113&action=prev
Vigyázzatok ezzel a csávóval, mert egy köcsög f@sz!
Sztem már sokan találkoztak olyannal aki tradenél eõször még a megbeszélt árat rakja be, aztán vmi miatt cancelezik, és a következõ tradebe már egy nullával kevesebbet ír!
Nna ez is egy ilyen rohadék....
Örültem mint majom a farkának, hogy ennyit ajánlott a Spirit Sword-ért...
aztán hírtelen cancelezett...újra trade....már csak ennyit adott volna....
...közbe meg nyomkodja mint állat az OK gombot!
Még jó, hogy mindig megnézem vagy 2szer, hogy biztos annyi amennyinek lennie kell.
Ja, és a hab a tortán, hogy a végén megkérdeztem mi van? erre azt mondta, hogy közben kapott egy infot, és inkább Dual Katanat vesz....én hülye ilyenkor még nem esett le, de aztán Seferin mondta, hogy ez a gyerek õt is ugyanígy át akarta b@szni.....
Khold- 52 SR

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
๏̯͡๏﴿
A szabályok meg hát max no ss lehet megeggyezés szerint,mert a többi a saját skilled,és végül is mindent használhatsz😊
Szóval vegyetek ékszereketDD
Khold- 52 SR
๏̯͡๏﴿
Ilyenekre gondolok pl, no SS, no SpS, te se kábítasz meg énse, bizonyos képességek tiltása, satöbbi.
Felsõbe megyek cukival alsóba meg MosQ-al 😛

Na mindegy azért bízom benne,h majd itt is olvashatok a meccsekrõl(képekkel illusztrálva)
Ja és: Gyõzzön a jobbik!!!!!!!!
L2 -- Inactive
Na szóval..
Várjuk a jelentkezõket.
Két kategória indul.
1: 40+ osok(felsõ liga)
2: 40 alatti karik(also liga)
Nevezési díj a felsõ ligába 80K
alsó ligába 40K
Nevezni a helyszinen kell majd,és az egész pénz természetesen a nyertesek közt oszlik szét.
A jelentkezõk számától függõen lesznek csoportok(5-ös vagy 4-es csoportok).Sorsolás alapján lesznek eldöntve a csoportosítások,és a küzdelmek is.Bunda kizárva.
Nem egyenes kiesés lesz..szóval mindenki legalább 3,4 meccset fog játszani.
A jelentkezéseteket erre az email címre küldjétek: [email protected]
Írjátok bele a neveteket,karitok nevét szintjét,és fajtáját.Meg hogy milyen mail címre érkezzen a válasz nektek.
Több fordulóra lesz osztva a bajnokság..és elõre egyeztetünk a felekkel,hogy mindenképpen ráérjen mindenki.
Ha kérdés van majd írjátok meg.Szerintem jó buli lesz,és ha engem kaptok ki elsõ körbe akkor örüljön a szátok,ha viszont gyorstüzelõAcroramostharagszomGuggert akkor reszkessetek,mert most mindenkit kicsinál
Jelentkezés Vasárnap estig
Khold- 52 SR
http://www.lohere.net - a MagyarChan

Mert ha ez tényleg igaz akkor, ha legközelebb partizok és kevés a HP-m ráverek vkire egyet, hogy lila legyek és ne droppoljak, ha meghalnék!

pedig eccer elrohant mellettem egy piros gludin fele az úton, és megkínáltam egy life drainnel (alacsony szintû lehetett mert futás közben hirtelen dobott tõle egy hátast 😄), de nem dobott semmit. pedig volt nála/rajta cucc. vagy hogy megy ez? mert eddig úgy hallottam hogy a piros ha leölik automatice dob (eddig õ votl az elsõ piros akit sikerült leszednem)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
eye of mittudoménmi boss
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nem csak annyi lett a változás, hogy lilán vagy fehéren nem tudod eldobni a fegyvered? Mivel leginkább a fegyver droppokért sírtak nagyn, mert az a legdrágább...