Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
hát ahogy végignéztem kiket ismerek ... háát én leszek a legkisebb 8((( hacsak szombaton nem lépek 8 szintet 😄DDDD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Miért nem nevezel?
Ha én beállok a 40esek közé, te is lazán írthatsz az alsó osztályban 😛

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
tegnap mielott lekellet admom az izombrutál dual sabert 1 pici aranyos törpilány követett gludiotol egészed EGig és azt hajtogatta csak hogy +++wind +++speed 😄DD énmeg mondtam én lenni varázslo nem pap ... de õ csak követett 😄DD még kézenállást is mutatott hátha kap ... már kezdtem sajnálni hogy nem pap lettem 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
vazz, meg tudod venni hitelre????? 😞(((( eladom a kardjaim meg minden és kifizetem

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Hedrox
Elég kutya vagyok akkor, mert én figyelem.
Mondjuk szoktam is nekik mondani hogy ugyan merre húzzanak hogy kapjanak +++++HP-t, és hogy ne szemeteljék tele a tradechatet...

Még egy dolog - valsz. nem fogok a mostani versenyre nevezni, azonban a kérdésem a szervezõségtõl, hogy mehetek-e ápolónéninek a csúnya agresszív magyar társakhoz, hogy a karcolásaikat gyógyítsam és élesszem aki kicsit elpilledt?

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Lynx_TWL
az, hogy van pénzem nem azt jelenti, hogy el is kell b*sznom feleslegesen😄

๏̯͡๏﴿

SDana
Ha ilyeneket kérdezel, már alapból gazdag lehetsz, szóval nem mindegy? 😄

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Lynx_TWL
Dwarven chain tunic meg gatya milyen árban van???

๏̯͡๏﴿

Hedrox
Yes I'm lenni ForumBot version 4.00b, give me you adena xie xie ni, teleírom a fórumot mindennel hogy azt higgyék, you're here. Shi de?

SDana
Érdekes módon mostanában rászoktak a ++++HP kifejezésre a HP++++ helyett... Mindig teleszemeteli a trade csatit a sok kínai és még gyógyítást se kapnak, mert kutya nem figyeli azt a csatit 😊

Hedrox
Shen me Dana? +++++++HP? Wei shen me? Mei guan xi RANG RANG!

SDana
Majd engem is tuti varmernek néznek
De legalább annyi elõnyöm van, hogyha belém kötnek, nem nézik ki a Ds cuccokból, hogy deadly blowkat is tudok a nyakukba nyomni

SDana
Evvel csak az a gáz, hogy 20%on vagyok és nagyjából már csak két skill hiányzik abból, amit 40en fel lehet venni 😊
Egy ijjásznak, aki jellemzõen fehéreket és sárgákat farmol ezt soha nem hiszik el 😉

Hedrox
Ugyanmár! Csak mert nem tetszel a nevetséges nyomi kínai farmereknek?

BEAST
én tuti 😄DD majd menekülök az éppen engem megkövezni akarok elöl 😄DD

SDana
Azért azt nem... mostanában nem hallottam tõle, hogy rangrang 😊

Na ma este akkor elsétálok cruma környékére és lecsüccsenek a lépcsõkre, hátha arratéved egy ismerõs 😊

BEAST
hátbaz ...pár napja még azért sirt hogy sosem lesz 30 ... erre már minjá 35 ... gyanus , nagyon gyanus

Mond azt hogy 39-es vagy 40-es skillekkel 😛
Mond azt hogy delvl-ned kellett mert sok SP kell 40-re

kezdem azt hinni te 24 órát online vagy és tulajdonképpen a fórumon is egy bot írogat hogy azt higgyük élsz

BEAST
az enyém mindig szabad , ugyis kidobnak a partybol

Hedrox
Neeem, most nem vagyok ott, és nem is leszek, csak ha többiek is jönnek 😊 Kicsit elhúztam most... És ez így nem jó!

Hedrox
35-tõl fast HP/MP recovery
Már lassan meglesz az is... Bocsi, tegnap este közbejött egy nagyon fontos dolog, és azért nem voltam.
Ha gondoljátok, menjetek ma is Crumázni amikor tudtok, de azért ha nem lennék ott idõben, kérlek hagyjatok egy fél helyet nekem is plz!

BEAST
hehe ... sok 40es van lvl1en ... gyere te is , mostmár ragaszkodom hozzá 😉 max mind2nket kinéznek onnan 😄DDDD

BEAST
az miota probléma? 😄DDD énis pár 10 szintel nagyobbak között rohangálok 😄 igaz csapattal ... a kulcsszó: csapat 😄DDDD

SDana
Ja, tudom, hogy mindig van valaki ott, csak nekem nem szolnak soha :/
Olyan is volt már, hogy cruma felett mentem és hallottam, hogy lent vannak magyarok... Aztán amikor kérdeztem, nem is kaptam választ.
Mintha utálnának krumában, mert nyilazgatok (mondjuk az tényleg nem sokat ér ott, de most már van késem is😊. Csak sajna a lvl2höz kicsit kicsi vagyok még, és a felszerelésem se az igazi. A lvl1en meg csak szívnám az xpt... Biztos azért nem szól senki 😛

Lynx_TWL
na megnéztem mi dob materialt armorhoz amit akarok, úgyhogy most el is ment a kedvem tõle😄 csak 10 szinttel magasabb a mob

๏̯͡๏﴿

BEAST
ok akkor menj velük ma is mennek tuti ... hedrox sztem most is ottvan 😄DDD ...

SDana
Ha valaki megy krumázni, nekem is lehet ám szólni nyugodtan...
Jóformán még alig voltam ott 😊

BEAST
amugy crumában tudod mi lepett meg igazán ... az az elf papnõ ... nagyon durván nyomta ... csak akkor csökkent le a manája a felére amikor a törpét rechargeolta ... nagyon durva

BEAST
hát mire én lemerészkednék a barlangjába 1 bloody kvin 2-3 lövés lesz 😉

Lynx_TWL
a mágusokat a környékbeli bloody queenek zargatják majd

๏̯͡๏﴿

BEAST
ezért jo hogy wizi vagyok 😄DD ... a videoban is a csak gyogyito papok meg a varázslok maradtak életben legtovább 😄DDDD

Lynx_TWL
húú olvasom Antharast a prima guideban, hát õõ izé szóval minden támadása tömeg sebzõ, a legalapabb 22000es powerrel van megáldva, ha ordít mindenki beszarik és menekülni kezd, a farkával stunolja és ellöki +11000powerrel sebzi azokat akik hátulról tréfálják😊
nem egyszerû

๏̯͡๏﴿

maestro mold recept es techa boots recept, meg egy great helmet recept, es a seal gloveshoz pattern(300Ks kesztyu)
hasznom akkor lesz ha el tudom adni oket😊

Eddig rejtvemaradt,SOSEMLATOTT KÉPEK a galériámba!!!!😊)
Nehany csak,mert keves a hely...
Lynx_TWL
akkor félremondtad, olyan 400xpt kaphattál azért basztak ki, mert aztihtték sokat szívsz.. mondjuk ígyis úgyis kidobtak volna, mert nem tetszettél nekik

๏̯͡๏﴿

BEAST
nemtom már mennyi volt , de lehet elnéztem ... tudod volt olyan is pont akkor amikor még nem volt full party ... hanem csak én meg a BD meg a kispapelflányka ... lehet még azt az xpt mondtam ... de már nemtom ... amikor kiraktak már elég gyér volt azt tudom vmi 20spket kaptam

Lynx_TWL
crumaban egyébként a portát éri meg spoilolni, az dob craftedet, és a snipe cohort 200ks receptet, de a krator nem éri meg silver nuggetet kapsz tõle:/

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
mondjuk az érdekes volt, hogy több xpt kaptál mint én, vagy akár a többiek

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
a mindrott meg a coyote volt két nagy tapló paraszt, õk kezdtek el sírni, hogy mit keresel bent... ezért szar ha nem magyar kézben az irányítás

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
egy crafted hozzád is esett azért😄DD (mintha ez kihúzna a szarból:/

๏̯͡๏﴿

BEAST
naja ... ugytünik én vok a legszerencsétlenebb player aki valaha crumába tette a lábát ... ti legalább kaptatok vmit 😄DD én kaptam 100 db hub scentet 😄DDD ... meg csunyán nézést mert kicsi vok még oda 😉

Lynx_TWL
varázsfurulyát

๏̯͡๏﴿

Lynx_TWL
nekem meg van tiltva, hogy csináljak spoilost 😞
de egy buzeráns törp tegnap crumaban spoilolt crossbow receptet 4et darabja 50k, crafted leatherbõl vagy 30-40et+ada nuggeteket...
úgy jött oda, hogy sharel, úgyhogy 2 cleather hozzám is került😊
utána már húzta a száját, hogy shaereljen, de a rohadt mákoshoz került a chain gloves drop

๏̯͡๏﴿

Dual Storm 5,9 mill most Giranban.

BEAST
material ügyben keresd fel csuzleet neki most sok kell mittudoménmibõl

BEAST
oh

Nethyrrea
hóvirág valamin állítólag felb@szta az agyát és abbahagyta, eddig úgynézki végleg.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
amugy hovirággal mi van?? hogyhogy csõvi irányitja???

BEAST
bár mondjuk 1 törpe izlése ... bah