Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már emelték 5%-al Giranban

Cromac Mac Art
ja felvásárlási láz lesz az e-bay -en is a hétszentség...

Sebaj....sztem jó esélyekkel indulok mindkét "ligában"
Egyiket hátha megnyerem

Cromac Mac Art
micsoda megen emelni fogják az árakat a városokban vagy mi?

SDana
Lesz majd nálunk is még 30%os adó, mint kóreában... Felvásárlási láz hajrá 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

BEAST
nah ezt olvassátok 😄

"God ppl ...

Ok lets explain this a little

InnerCarebear Alliance spent lots of cash to siege oren + giran castles, hmm lets see

- 6-9 mil for golem EACH (we had 2-4 on both sieges) 12-36 mil
- 1 mil for emcampments ( IC had 3 rest not sure, lets say 5-8 of them) thats 5-8 MIL

Now let's add the future castle sieges such as dion and gludio wich will cost
20 mil ... ROUGHLY

Both front castle doors cost 2 mil each to reinforce while the inside doors cost 1 mil each

Conclusion

24 mil - golems
07 mil - emcampments (way more than this since the alliance has more clans)
06 mil - door reinforcements
20 mil - (future sieges)
?? mil - Castle guards ( Prices not known )
---------------------------------
57 MIL - this number will rock for the 100's once you add the castle guards...

Giran + Oren make 2-4 mil a day with +5% tax surcharge (and dont tell me giran makes 30 mil a day because thats BS)

so in 14 days x 3 mil/day thats 42 MIL

In whos minds would any clan run any castle with 0% tax surcharge?

even with a +5% tax added to the towns "the InnerCarebears" will still loose money, so do expect tax increase soon as there isnt any other way around it.

NOTE: all these numbers arent 100% accurate.. :

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

SDana
Szép is lenne... Szecskavágó lennék nagyon 😊 Most se nagyon van szünetem két ütés között 😊

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)

Nethyrrea
az azóta megszûnt l2resource-n márpedig írt ilyet a csaj

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

remelem a torpek meg agyut kapnak😄
de minimum dual bluntot😊

Cromac Mac Art
az kéne csak, hogy 6-osával nyomják a mortal blow-t..😛

SDana
Nem hiszem. Max csak rumor formájában

Nethyrrea
c2-ben lesz dual dagger...

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

SDana
Én egy dupla késnek jobban örülnék, ami olyan, mint a duplakard 😊

aszittem feltalaltak mar a dobokest feletek 😛

SDana
Hát ez az... sehogy 😄

"jobb kiteolasra mint a kes"
lol, kessel hogy is kiteolsz?😛

Hedrox
Szerintem nyugodtan mehetsz. De azért a 120k-t tessék kipengetni!
Nemhiába, gazdag törpik...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

2 karival lehet menni?
MosQ and Cuki....gogogo

Cromac Mac Art
legyél a manager-em..😄D

Nethyrrea
lol 😄

Cromac Mac Art
BEAST!!!
nem nevezel be engem? ha nyerek felezünk a lóvén..😄DD

SDana
Ha nagyo nakarnám, az adóságom után az ijjam és a bicska bezúzásával szert tehetnék egy Cursed Daggerre, de nem igazán akarom.
Egyrészt az ijj jó dolog, meg nem válnék tõle 😊 Mai napig farmolok vele, jobb kiteolásra mint a kés.
Másrészt szerintem jobban haladok xpügyileg és anyagilag is, ha D sst kell vennem és azt nyomatom folyton, mintha kicsit kevesebb C ss kellene...

SDana
Nem, teljesen normális harc volt. SS nélkül. Annyi volt csak az elõnyöm, hogy én üthettem elõször. Aztán álltunk egymással szemben és csépeltük a másikat teljes erõbõl 😊

Cromac Mac Art
nyugi Dana egy jó ideig én sem fogom megtapasztalni milyenek is a C-s cuccok..😄

Hedrox
Rootolva és sleepelve?

SDana
Ezzel kapcsolatban csak annyit, hogy eredetileg én se nagyon akartam eröltetni a dolgot, hisz a jól kiizmosodott és dagadó pénztárcájú 40esek között nekem nem sok esélyem lenne, hisz egyetlen Cs cuccom sincs.
Ezen feldühödve tegnap megkûzdöttem a Reonelbõrbe bújt Phantommal giranban. Legnagyobb meglepetésemre 130Hpm maradt, mikor padlót fogott... Pedig õ Cursed daggerrel és theca ruhában nyomta 😊
Persze Phan nem ismeri annyira a bicskást, nodehát még énse, 20% óta van késem 😄

Éljenek a lutri karik, felboncolok mindenkit hátulról, orvul

Cromac Mac Art
hmm..jelentkezzek?...de olyan sok aza 40k mer' elég csóringer vagyok..😛

BEAST
top Ds

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Acro

A nagy PVP balhé

Na szóval..
Várjuk a jelentkezõket.
Két kategória indul.
1: 40+ osok(felsõ liga)
2: 40 alatti karik(also liga)

Nevezési díj a felsõ ligába 80K
alsó ligába 40K

Nevezni a helyszinen kell majd,és az egész pénz természetesen a nyertesek közt oszlik szét.

A jelentkezõk számától függõen lesznek csoportok(5-ös vagy 4-es csoportok).Sorsolás alapján lesznek eldöntve a csoportosítások,és a küzdelmek is.Bunda kizárva.
Nem egyenes kiesés lesz..szóval mindenki legalább 3,4 meccset fog játszani.
A jelentkezéseteket erre az email címre küldjétek: [email protected]
Írjátok bele a neveteket,karitok nevét szintjét,és fajtáját.Meg hogy milyen mail címre érkezzen a válasz nektek.
Több fordulóra lesz osztva a bajnokság..és elõre egyeztetünk a felekkel,hogy mindenképpen ráérjen mindenki.
Ha kérdés van majd írjátok meg.Szerintem jó buli lesz,és ha engem kaptok ki elsõ körbe akkor örüljön a szátok,ha viszont gyorstüzelõAcroramostharagszomGuggert akkor reszkessetek,mert most mindenkit kicsinál

Jelentkezés Vasárnap estig

Khold- 52 SR

GAthersw
ezen segítünk, majd megbeszéljük 😊))

01110000 01110010 00110000

BEAST
bárki állitott bármit , NEM ÉN VOLTAM 😄DDDD ÁRTATLA VOK 😄DDD

BEAST
itt sajnos az lesz a nagy gond hogy vkinek nem ez az elsõ karija amivel jön és már top Gs cuccokban maxos éxerekkel rohangálnak mig pl én még NGben is szar éxerekkel és csupasz kézel alig NGs bottal rohangálok ... lehet énsem nevezek mert szintben is és felszerelésben is nagyon elmaradtam ...

GAthersw
Beast, majd szeretnék beszélni veled valamikor priviben.

GAthersw
izé, vazsi kardot, de azt már az íjjász kezdésénél eladtam. Egyébként a wiz 1,5mjébõl csinált az íjjász 5,5öt abból meg a lovag 9met 😄

Hedrox
A pénztárcám 😛

SDana
40 alatt nincs olyan, hogy elf bicskás. Aki 40ig nem ijjal megy az vagy hülye, vagy mazohista, vagy farmer 😊

BEAST
és nem aden szintü bajnokság lesz , 1 magyarrol sem tudok aki elf bicskás lenne 40 alatt 😉

BEAST
hehe miért mi lenne akkor? 😄DD a root akkor is betalál akármilyen gyors vagy 😄

haat ha nem lehet hastee potiont hasznalni tenyleg van eselye...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

valkinek lenne kedve engem healelni ? ^^
fizetem teleportot apraja falvaba! 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

SDana
Szerinted ki tudna neked ellenállni, ha az egy lövés-egy altatás kombót használod ssel és bspsel? 😊

SDana
Rootolsz, mérgezel aztán legfeljebb kölcsönkéred az ijjamat 😊
Vagy kérsz valakitõl egy SoRt, és levered a népet. Egy papnál hiba, ha a varázslataira támaszkodik sebzés gyanánt. Nagyon jól tudsz te nyilazni és csapkodni is.

BEAST
hmm mit is használt az elf wizardod? 😄 véletlenül nem szeretnéd kölcsönadni? 😄

Lynx_TWL
jó helyen😊

๏̯͡๏﴿

GAthersw
Jelen 😄DDD
LINNEI!!!!

BEAST
nemtom most igy fejbõl a skilljeidet 😉 ... de poisonod nincs? 😄 akkor sleep rut poison és még megis csaphatod 😄DD itt még nincs minden harcsonak ijja 😉

Hedrox
Már nem tudom hogy kit tudnék irtani! 😄
Van egy lvl5-ös wind strike skillem, és egy lvl4-es ice bolt, sõt, már a fegyveremet is kezdem kinõni... mdef pedig szerintem már mindenkinek maxon van... 😛

Nethyrrea
tegnap úgyis megszívtam

egy gyerekkel lebeszéltem hogy eladom neki a katana blédemet, azt az 1-et (artéék mondták hogy ott shoutolt), el is adtam 60k-ért, erre kb FÉL perccel késõbb kiült valaki buyshopozni hogy 102k/darabért venné....

Nethyrrea
arg.....hol vagy ilyenkor gat, te burzsuj mocsok? 😄DDD

Sajna nem mert jelenleg 800k-m van 😞((
A gyerek akinek a Spirit Swordot adom majd el (meg akinek az elsõt is eladtam) most offline és még a mani sincs meg neki 😞((