Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egyiket hátha megnyerem

GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
"God ppl ...
Ok lets explain this a little
InnerCarebear Alliance spent lots of cash to siege oren + giran castles, hmm lets see
- 6-9 mil for golem EACH (we had 2-4 on both sieges) 12-36 mil
- 1 mil for emcampments ( IC had 3 rest not sure, lets say 5-8 of them) thats 5-8 MIL
Now let's add the future castle sieges such as dion and gludio wich will cost
20 mil ... ROUGHLY
Both front castle doors cost 2 mil each to reinforce while the inside doors cost 1 mil each
Conclusion
24 mil - golems
07 mil - emcampments (way more than this since the alliance has more clans)
06 mil - door reinforcements
20 mil - (future sieges)
?? mil - Castle guards ( Prices not known )
---------------------------------
57 MIL - this number will rock for the 100's once you add the castle guards...
Giran + Oren make 2-4 mil a day with +5% tax surcharge (and dont tell me giran makes 30 mil a day because thats BS)
so in 14 days x 3 mil/day thats 42 MIL
In whos minds would any clan run any castle with 0% tax surcharge?
even with a +5% tax added to the towns "the InnerCarebears" will still loose money, so do expect tax increase soon as there isnt any other way around it.
NOTE: all these numbers arent 100% accurate.. :
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
GW -|- Dana Liena Me/E - Fagyasztó szemfényvesztő -|- Dana Heel Mo/Me - Gyógyászati segédeszköz La2 -|- Danaliena 55 PW - doom light sux, bw rulz :)
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
de minimum dual bluntot😊

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
lol, kessel hogy is kiteolsz?😛

Nemhiába, gazdag törpik...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
MosQ and Cuki....gogogo

Egyrészt az ijj jó dolog, meg nem válnék tõle 😊 Mai napig farmolok vele, jobb kiteolásra mint a kés.
Másrészt szerintem jobban haladok xpügyileg és anyagilag is, ha D sst kell vennem és azt nyomatom folyton, mintha kicsit kevesebb C ss kellene...
Ezen feldühödve tegnap megkûzdöttem a Reonelbõrbe bújt Phantommal giranban. Legnagyobb meglepetésemre 130Hpm maradt, mikor padlót fogott... Pedig õ Cursed daggerrel és theca ruhában nyomta 😊
Persze Phan nem ismeri annyira a bicskást, nodehát még énse, 20% óta van késem 😄
Éljenek a lutri karik, felboncolok mindenkit hátulról, orvul

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
A nagy PVP balhé
Na szóval..
Várjuk a jelentkezõket.
Két kategória indul.
1: 40+ osok(felsõ liga)
2: 40 alatti karik(also liga)
Nevezési díj a felsõ ligába 80K
alsó ligába 40K
Nevezni a helyszinen kell majd,és az egész pénz természetesen a nyertesek közt oszlik szét.
A jelentkezõk számától függõen lesznek csoportok(5-ös vagy 4-es csoportok).Sorsolás alapján lesznek eldöntve a csoportosítások,és a küzdelmek is.Bunda kizárva.
Nem egyenes kiesés lesz..szóval mindenki legalább 3,4 meccset fog játszani.
A jelentkezéseteket erre az email címre küldjétek: [email protected]
Írjátok bele a neveteket,karitok nevét szintjét,és fajtáját.Meg hogy milyen mail címre érkezzen a válasz nektek.
Több fordulóra lesz osztva a bajnokság..és elõre egyeztetünk a felekkel,hogy mindenképpen ráérjen mindenki.
Ha kérdés van majd írjátok meg.Szerintem jó buli lesz,és ha engem kaptok ki elsõ körbe akkor örüljön a szátok,ha viszont gyorstüzelõAcroramostharagszomGuggert akkor reszkessetek,mert most mindenkit kicsinál
Jelentkezés Vasárnap estig
Khold- 52 SR
01110000 01110010 00110000
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
fizetem teleportot apraja falvaba! 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Vagy kérsz valakitõl egy SoRt, és levered a népet. Egy papnál hiba, ha a varázslataira támaszkodik sebzés gyanánt. Nagyon jól tudsz te nyilazni és csapkodni is.
LINNEI!!!!
01110000 01110010 00110000
Van egy lvl5-ös wind strike skillem, és egy lvl4-es ice bolt, sõt, már a fegyveremet is kezdem kinõni...
mdef pedig szerintem már mindenkinek maxon van... 😛Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
egy gyerekkel lebeszéltem hogy eladom neki a katana blédemet, azt az 1-et (artéék mondták hogy ott shoutolt), el is adtam 60k-ért, erre kb FÉL perccel késõbb kiült valaki buyshopozni hogy 102k/darabért venné....
A gyerek akinek a Spirit Swordot adom majd el (meg akinek az elsõt is eladtam) most offline és még a mani sincs meg neki 😞((