Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te is tisztában vagy vele hogy mennyi 1.3m
EZ VAN HA VÉRESET IZZADOM AKKOR SEM TUDOK MIT CSINÁLNI VELE!
ijásszal egyetértek ez igy szar...
holnap igérem meglessz pénz és spoilolok iront csak legyen meg huszas quest...
ja és ird le mit kéne spoilolni az ironért!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
1. a köcsög infamous gyerek már 3 napja gyûjti a manit a Spirit Sword-re hogy megvegye, most szinte semmi manim hogy craftolni tudjak.
2. a kurva Caliburs receptet se tudom megszerezni már vagy 3-4 napja. Volt egy 2-3 órás partizás és ennyi. És mivel full partival kéne menni, hogy jobb legyen a drop ezért szar az exp és ezért is nem jönnek sokan. Egyedül meg nehéz lvl 49-es mobot solozni. Én bezzeg mikor kell craftolni ott vagyok, ha kell vmi ott vagyok, máskor meg úgy le vagyok szarva mint az állat.
Törpének lenni szar. Másra se vagy jó csak, hogy craftoljál, vagy spoilozz a haverodnak...másra nem kellessz. Ez miatt már bánom, hogy törpével vagyok.
3. mikor találok egy eladó receptet és adnék érte 200k-t nem elég neki...neki 2 db Emi shaft kell a reecptért!!! LOL...bazd+ 2 emi shaft 1 milla....
4. megkértem Skillt, hogy vegyen nekem 850 Iront...vett is..aztán droppolta...és mikor mondom neki...csak RÖHÖG bazd+...hát nem gyengén baszott fel...
5. a rohadt elf íjászok megint felbasztak...nem hogy 6szor akkorát sebez 20 méterrõl még ráadásként be tud lassítani mint állat, stunol, és hiába stunolom le, egy stun ideje alatt kb egyszer tudom eltalálni 10-bõl...plz mondja már meg nekem vki, hogy mikor le van ütve egy csávó és nem mozog, hogy a jóédes kurva....ba tudja hárítani az ütéseket??? Legalább stun alatt csökkene a kitérés basszus! Hát kurvanagy balance van a játékban mit ne mondjak...
6. Ventri...jó dolog meg minden, de aki nincs fent azt ennyire nem kéne leszarni. Elõbb 13-an!!! voltunk bent a klánból, kérdeztem vmit...5 perc semmi válasz...15 perc semmi válasz...fél óra semmi...THX
További jó napot mindenkinek!!!

itt itt vagy ott meg nem ? :/
de szerintem már inkááb steelre megyek...
ugy sincs varnisod 😛
ne agodj holnap legkésöbb estig rendezem tartozasom...
neharagudj én se igy képzeltem...

Nem tudom mi a f*sznak kell nektek pk-zni full inventorival?!!

nekem nem adjak vissza az 100%
legyen elég hogy ujraszámolva lefele kerekitve 1.3m...
aki tudna nekem elolegezni egy brig bpt annak le spoilolom az árát... továbbbá kell egy helmet meg egy elf fülbevalo!
részletekért gaméban zargatni! HOLNAPTOL
ma még szenvedem a questel... persze ha találkozom a megfelelö npc vel
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
๏̯͡๏﴿
Én úgyis inkább Dr. McCoy-ra hajazok...
Bár hozzá képest kicsit jobbak a domborzati viszonyaim! 
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Közben meg fél füllel hallgattam a StarTreket! 

Jah Beast... Jössz te még az én utcámba!

😄Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
elöre is köszönöm
4. Talk to Master Toma to get the Bear Pic, he is at one of 3 locations. Take the gatekeeper to the northeast shore, then check 154k, -220k (a small island on the far north shore) and 179k, -184k (north exit of mithril mines) and 152k, -175k (bottom of the spiral stars inside the north exit of coal mines). He teleports between the locations often enough that you will have extreme difficulty chasing him down.
piros lettem ...
dobtam 1M cuccot ...
gratuláciokat meg virágokat az öltözöbe 😊
ja meg lehet kéne kis help de még nem tuti
büdös geci nikz már akarta elfoglalni
๏̯͡๏﴿
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

elõszöris ebay rulez
másodszor meg: ezzel az egész adó-dologgal drágalátos ncsoft mégjobban arra helyezte a hangsúlyt, hogy "grind or die" nem tehecc mást, ha venni akarsz, farmolj. még. többet. és akik összecsalták jóelõre a pénzüket, azok mégjobban járnak. tisztára mint magyarországon meg más országokban. nade politika off.
csak azt nem tudom hogy ki az az állat aki ezek után még vesz a városokban valamit is? (monnyuk gemstone C az még oké, meg ESETLEG escape scroll meg ilyenek, bár azok jöhentek dropból is elég - én személy szerint soha nem használok, mostmár crumából is ki tudok keveredni legtöbbször élve 😄 olyan helyre meg nem megyek be amit nemismerek, és fennáll az esélye hogy egyedül kell kijönnöm onnan)
és ez vonatkozik klántagokra is
Khold- 52 SR