Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakker sirjak?
te is tisztában vagy vele hogy mennyi 1.3m

EZ VAN HA VÉRESET IZZADOM AKKOR SEM TUDOK MIT CSINÁLNI VELE!

ijásszal egyetértek ez igy szar...

holnap igérem meglessz pénz és spoilolok iront csak legyen meg huszas quest...

ja és ird le mit kéne spoilolni az ironért!

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ennel szarabb, idegesítõbb napom még nem volt ebben a kurva játékba!

1. a köcsög infamous gyerek már 3 napja gyûjti a manit a Spirit Sword-re hogy megvegye, most szinte semmi manim hogy craftolni tudjak.

2. a kurva Caliburs receptet se tudom megszerezni már vagy 3-4 napja. Volt egy 2-3 órás partizás és ennyi. És mivel full partival kéne menni, hogy jobb legyen a drop ezért szar az exp és ezért is nem jönnek sokan. Egyedül meg nehéz lvl 49-es mobot solozni. Én bezzeg mikor kell craftolni ott vagyok, ha kell vmi ott vagyok, máskor meg úgy le vagyok szarva mint az állat.
Törpének lenni szar. Másra se vagy jó csak, hogy craftoljál, vagy spoilozz a haverodnak...másra nem kellessz. Ez miatt már bánom, hogy törpével vagyok.

3. mikor találok egy eladó receptet és adnék érte 200k-t nem elég neki...neki 2 db Emi shaft kell a reecptért!!! LOL...bazd+ 2 emi shaft 1 milla....

4. megkértem Skillt, hogy vegyen nekem 850 Iront...vett is..aztán droppolta...és mikor mondom neki...csak RÖHÖG bazd+...hát nem gyengén baszott fel...

5. a rohadt elf íjászok megint felbasztak...nem hogy 6szor akkorát sebez 20 méterrõl még ráadásként be tud lassítani mint állat, stunol, és hiába stunolom le, egy stun ideje alatt kb egyszer tudom eltalálni 10-bõl...plz mondja már meg nekem vki, hogy mikor le van ütve egy csávó és nem mozog, hogy a jóédes kurva....ba tudja hárítani az ütéseket??? Legalább stun alatt csökkene a kitérés basszus! Hát kurvanagy balance van a játékban mit ne mondjak...

6. Ventri...jó dolog meg minden, de aki nincs fent azt ennyire nem kéne leszarni. Elõbb 13-an!!! voltunk bent a klánból, kérdeztem vmit...5 perc semmi válasz...15 perc semmi válasz...fél óra semmi...THX

További jó napot mindenkinek!!!

ja és mér nem talállak gaméban ?

itt itt vagy ott meg nem ? :/

egyébént az max 3 nap...
de szerintem már inkááb steelre megyek...
ugy sincs varnisod 😛

akkor szyl nem mondot semmit?
ne agodj holnap legkésöbb estig rendezem tartozasom...

neharagudj én se igy képzeltem...

Nekem meg spoiloz6sz 850 iront basszus!
Nem tudom mi a f*sznak kell nektek pk-zni full inventorival?!!

szeretnéd tudni mit hagytam el ?
nekem nem adjak vissza az 100%

legyen elég hogy ujraszámolva lefele kerekitve 1.3m...

aki tudna nekem elolegezni egy brig bpt annak le spoilolom az árát... továbbbá kell egy helmet meg egy elf fülbevalo!
részletekért gaméban zargatni! HOLNAPTOL
ma még szenvedem a questel... persze ha találkozom a megfelelö npc vel

Taptarap
nem

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Gazos😞 btw nem sphinx adta vissza?

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Taptarap
+3 Mithril ....és a TR clanos Redox szó nélkül visszadta

Taptarap
mai csodálatos droppom

HUNrricane
ÉN NEM SZERETEM a Star Treket
Star Wars, Lords of the Ring a legjobb fantasy

Majd felébredsz!

Lynx_TWL
Arte ha már úgyis olvasod...... már nem az én kezemben van a leaderség

๏̯͡๏﴿

Nálam a Star Trekbõl 7es az abszolút befutó 😊

Hedrox
Megszállt a Beast és agyhalálom lett...

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Hedrox
Ha gondolod átadhatom a kapitányi széket! Én úgyis inkább Dr. McCoy-ra hajazok... Bár hozzá képest kicsit jobbak a domborzati viszonyaim!

Hedrox
Hedrox nem ilyen hülye, Hedrox csak kezdte unni Beast állandó ressurrectelgetését... Közben meg fél füllel hallgattam a StarTreket!
Jah Beast... Jössz te még az én utcámba! 😄

Meg kell Találnod Toma Mestert aki 3 hely között szokott telportálgatni (Északon egy kis szigeten, Mitril bánya bejáratánál vagy a Szénbánya mélyén). Érdemes megkérdezni shoutban merre látták hátha tudják. A mester adni fog neked maciképet.
Mi tortent pontosan?😞

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

ezt valaki legyen szives és foridtsa le
elöre is köszönöm

4. Talk to Master Toma to get the Bear Pic, he is at one of 3 locations. Take the gatekeeper to the northeast shore, then check 154k, -220k (a small island on the far north shore) and 179k, -184k (north exit of mithril mines) and 152k, -175k (bottom of the spiral stars inside the north exit of coal mines). He teleports between the locations often enough that you will have extreme difficulty chasing him down.

szylel kicsit játszottunk..

piros lettem ...
dobtam 1M cuccot ...

gratuláciokat meg virágokat az öltözöbe 😊

ja meg lehet kéne kis help de még nem tuti

Lynx_TWL
vegyétek be a fas*zt, ott maradtam egyedül arra a rohadt nagy szobára, és senki nem volt akit be tudtam volna venni partyba, hogy legyen is ott vki, és ne vegyék el a szobát, szerencsém, hogy Pali épp arra járt, Tapi visszajött bla bla bla...
büdös geci nikz már akarta elfoglalni

๏̯͡๏﴿

GAthersw
hehe, télleg, rég néztem star treket 😊

01110000 01110010 00110000

az Tuvok

GAthersw
Tuwak 😄DD

01110000 01110010 00110000

semo1
Te csak Mr Spok lehetnél a füleid miatt

semo1

Cromac Mac Art
Hedrox partyzhatnánk valamikor...de akkor lehetek majd én Kirk kapitány?..😊

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
Star Trek 😉

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Nethyrrea
sztem csak közben nézte a starwars valamelyik epitzódját és új feliratozási technikát próbált kiötölni. csak rossz helyen 😄DD

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

hedrox mennyit játszottál aznap ? 😄

OMG - Hedrox ilyen hülye???

Nethyrrea
ezt mondanám énis, de elõbb gogo haza, aztán gém.....

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
nah gogogo gém 😄

BEAST

Cromac Mac Art
cool a galéria! az utolsó kép nagyon gááz..szegény Hedrox..😄DDDDDD

BEAST
uj képek ...

Cromac Mac Art
"tisztára mint magyarországon"

ez tetszett..

Nethyrrea
2 dolog ezzel kapcsolatban

elõszöris ebay rulez

másodszor meg: ezzel az egész adó-dologgal drágalátos ncsoft mégjobban arra helyezte a hangsúlyt, hogy "grind or die" nem tehecc mást, ha venni akarsz, farmolj. még. többet. és akik összecsalták jóelõre a pénzüket, azok mégjobban járnak. tisztára mint magyarországon meg más országokban. nade politika off.

BEAST

Nethyrrea
jaj hát desajnálom õket....

csak azt nem tudom hogy ki az az állat aki ezek után még vesz a városokban valamit is? (monnyuk gemstone C az még oké, meg ESETLEG escape scroll meg ilyenek, bár azok jöhentek dropból is elég - én személy szerint soha nem használok, mostmár crumából is ki tudok keveredni legtöbbször élve 😄 olyan helyre meg nem megyek be amit nemismerek, és fennáll az esélye hogy egyedül kell kijönnöm onnan)

BEAST
csekk máj galéria ... majd berakom a többi képemet is csak válogatni kell

BEAST
nem nem , minjá megkeresem azt a postját ahol arrol irnak hogy már nem tartják szükségesnek a farmot , mert csak +5%os adoval is millák jönnek be maxon sokkal több 😄 ... szal nem farmolnak kempelnek mert õk már "kinõtek" ebböl ...

Nethyrrea
vagy innentõl megszûnne a klán jáccani mondván "hát mostmár van kasztély, mostmár nem kell farmolni, majd jön abból a pénz...." azér ennyire õk se lusták, ebay ide vagy oda

BEAST
jelentem méjl elküldve 😄

Nethyrrea
nemhinném hogy annyival emelkedne...elvégre a klánoknak nemcsak a kastélyból jön jelentõs bevétel. vagy szerintetek miért mászkálhatott minden 3-ik IC-s eminence bowwal, yaksa mace-vel meg dual katanákkal/SLS+pajzzsal? hm? bekempelik orfent, egy hét alatt kitermelik a szükséges manit. vagy amilyen dropok vannak manapság, egy hét a giants caveben 2 partival náluk, és összeszednek pár B grade dropot is akár.

Acro
Ja ..de srácok ha nem jelentkeztek..akkor nem tudom megszervezni a dolgokat..szal aki vasárnapig nem küld mailt az elesik a nyereménytõl😊
és ez vonatkozik klántagokra is

Khold- 52 SR

BEAST
ás most hétvégén rakják giranban is maxra ... mert jövöhét hétvége megint 2 vár és kell a zs ezekre amit ide leirt Harm a KOS goré

BEAST
orenben már maxon van 😉