Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hat Hedroxot figyelve meglepodve konstataltam hogy a papokat sem kell felteni igazan azok is meg tudjak vedeni magukat s tunak ok is brutalkodni ha nagyon ra vannak szorulva s nem csak healerkedesre jok.

Zitus

szerintem minden lehet csapatkari...
csak arra gondolj hogy lösz egyet és a moob hpjanak felét meg 1/3 madát lekapod...

pl spoilos törp milyen jol tudna haladni veled egy lövés neked 2 ö a törpnek és jöhet a következö....

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Egyenlore nem tartom igazan csapatkarinak.Egyedul brutalkodni+sumonnal mokazni ok de en inkabb segiteni szeretnek a tobbieknek s nem pvp kiraly lenni.
Ha nem jon be a cleric folytatom Hunival ez jatek idom van s majd kiderul jo v rossz dontes volt.

Hunika lvl 27 de wiz pihi
ZitusHUN lvl 10 hum mage/cleric/ majd kiderul ez e az igazi

Zitus

minimum ... faxom pedig 1 ora mulva már scav lehettem volna :/

na lehet adni a tipeket hogy hova mennyek spoilolni meg mit...

Lynx_TWL
mindjárt server leállás L" topicba +200 komment😊

๏̯͡๏﴿

ez biztos valami ragados dolog 😛

Taptarap
este megmutathatod mert ah minden jol megy felemgyunk megolni

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

nem hajnal 4kor kidöltem addigra sikerült rájönni hogy hol van toma aki 3 hely közt teleportal meg kideriteni hogy a chi-li nevü npcnnek más a neve...

persze a warcry meg orphus egy 0a

Bazzeg DE wizzt miert kell abbahagyni Egyik legjobb kari most...

Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]

Hányas a pdefed?
Nekem buff nelkül 518 és ha kapnék Guggtól egy lvl 3-as shieldet akkor sztem simán tankolnám...
De ha a segédjei is engem utnek az már húzos...

Taptarap
találkoztam mégeccer az Orfennel 😊)

asszem mára elég is volt ennyi a SOS-ból

En+ Talkinon elkezdem az uj karit azt mar 3* megtamadtak 1 ora alatt.Tele a kornyek pk-val hogy rohadgynk+.

ZitusHUN no lvl uj kari

Zitus

Taptarap
fasz kivan reggel már összefutottam az Orfennel, gondolom az eredményt mindenki sejti

Acro
csak hogy ne felejtsétek el idõben leadni a jelentkezést..naponta boldogítalak ezzel benneteket...
még holnap estig lehet jelentkezni.Eddig kb 8 jelentkezõ van ,ami igencsak sovány.Szóval no para, legalább szórakozunk 1 jót.És szerintem 12 résztvevõ alatt nem is érdemes indítani az egészet..

A nagy PVP balhé

Na szóval..
Várjuk a jelentkezõket.
Két kategória indul.
1: 40+ osok(felsõ liga)
2: 40 alatti karik(also liga)

Nevezési díj a felsõ ligába 80K
alsó ligába 40K

Nevezni a helyszinen kell majd,és az egész pénz természetesen a nyertesek közt oszlik szét.

A jelentkezõk számától függõen lesznek csoportok(5-ös vagy 4-es csoportok).Sorsolás alapján lesznek eldöntve a csoportosítások,és a küzdelmek is.Bunda kizárva.
Nem egyenes kiesés lesz..szóval mindenki legalább 3,4 meccset fog játszani.
A jelentkezéseteket erre az email címre küldjétek: [email protected]
Írjátok bele a neveteket,karitok nevét szintjét,és fajtáját.Meg hogy milyen mail címre érkezzen a válasz nektek.
Több fordulóra lesz osztva a bajnokság..és elõre egyeztetünk a felekkel,hogy mindenképpen ráérjen mindenki.
Ha kérdés van majd írjátok meg.Szerintem jó buli lesz,és ha engem kaptok ki elsõ körbe akkor örüljön a szátok,ha viszont gyorstüzelõAcroramostharagszomGuggert akkor reszkessetek,mert most mindenkit kicsinál

Jelentkezés Vasárnap estig

Khold- 52 SR

Joo reggelt!
Jelentem belso nyomasra -Hunika lvl 27- DE wiz igeiglenesen szünetel!/Best tied a pálya/.Valamiért a segédpapi/cleric/ pályát is szeretném kipróbálni /crumaban ugyis csak azt gyakorolgathattam/ hátha egyszer mélto leszek Hedrox jobbkezeként osztogatni a buffokat+battleh!
Ujkari ZitusHUN cleric tanonc.
Azt nehogy valaki 3het után megint azt mondja hogy nem is tudta hogy létezem!

Zitus

semo1
Sikerült + csinálnod a Scav. quest-et?

phalanx
akkor bizony nagyon sajnállak

lol hedroxXXXXXXXXX ek gyülekeznek miként sötét felhök hogy elsöpörjék aaaa aaaa kis törpfalut 😛

bakker piros polearm helyett mit szolnál ha inkább a tarbarom forgatnád ezzel elösegitve a scavagerem ?! 😉

Hedrox
Jó látni hogy nem csak én vagyok annyira beteg, hogy ilyenkor ébren vagyok... Mondjuk én most a polearmomon játszok... (Nem, nem a szériatartozékon, hanem azon a kis húros piroson, ami a galériámban is van... )

Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

daxom kivan délutan 3 ota lvl 20 on meg scav questen ögyködöm mert warcry mrg orphus meg npc nevek nem egyeznek...

HUNrricane
Én star treken csak rohogni tudok

Majd felébredsz!

Hedrox
LoL
Egy ilyen pihent embernek nem kellene inkább aludni a "fákjú" szmájli pakolgatás helyett?😄

GAthersw

01110000 01110010 00110000

ha ja nem véletlen rohan haza anyám a munkahelyröl 😛

phalanx
jaja, start trek tényleg nagyon jó, fõleg a 4 sorozat

sok bot van ami kinait takar igazábol de ez van midenki akar valamit és ugy probálja elérni ahogy tudja vagy lehetösége adodik rá ha nekik ebböl van meg a napi rizsadagjuk meg szakéjuk mit lehet ttenni?
te is inkább nyomnád L2 öt mint a rizsföldön izadj! 😛

na még 10 percem van akkor ugrik majom a vizbe! utánna már játszom mert sose leszek scavanger!

DarkHorSe
napersze ez magvaltozik ha botozok ejjel nappal és árulom az adenat ezerrel 😄

najo mentem bye

Swedish people are albino monkeys

miota kijött c1 sokat javult adolog nagyobb drop % kastélyfoglalás pár uj quest látszik hogy még nem teljes és azt már b tánál sejteni lehetett hogy minden csuszik...
nagyon várom wowot reméllem europai btra bejutok vagy ha máshogy nem segit valaki...
remélem a blizzard név mögött nagyobb hozáértés lessz!
de addig marad lineage meg warcraft3.
ja meg már fallout 3 al is játszanék 2 öt is majdnem elövettem de már anyira ronda szegény hogy nekem fáj! 😛

DarkHorSe
nincs olyan jatek amibe ne lenne hiba de amiket felsoroltam egy free trialba,béta belefér de olyan jatekba amiert havonta fizetek x összeget szeritem mar nem

ja pkzásrol meg enyit hogy pkztam... 1.3m em bánja szal nem megy össze vissza... 😄

😄
a szerverleálások már nemigen vannak
ügy tünik fejlödik a game 😉

a többi meg hát ez van tudsz olyan gamét amiben nincs cheat ? és nincs benne 1 hiba sem ? kiváncsian várlom válaszod!

DarkHorSe

miben akarsz te nekem segiteni?? 😄

ne reménykedj hogy jatszani fogok olyan jatekkal ahol az emberek nagy resze ,botozik,dupol,neten arulja az adenat,ott probal lehuzni ahol tud,pkzik összevissza,gyakran leáll a szerver, és még kitudja

de azért sok sikert a kiválasztottaknak akik eme csodával probálják elfeledni az élet nehézségeit

Hedrox
LotR valóban az egyik legjobb fantasy, ám StarTrek és StarWars IMHO sci-fi. Mellesleg ahogy említettem, nem én néztem, hanem fater. Én csak hallgattam. Mi lett volna ha még nézem is?
(Jah Körk kapitány és a neves legénység ma is teleportált Dion nevû csillaghajóra, a Cruma nevû ellenséges bolygóról, ahol a gonosz Kratorok ádáz pusztítását kellett fékeznünk... A doktor sajnos egyszer meghalt...

Lynx_TWL
ujreg vagy nem nem számít semmit, faszság ezzel érvelni😄

๏̯͡๏﴿

brobálok segiteni a hozád hasonlokon melesleg ráérek mert várok egy npc hogy felálithassak egy sémát hogy másoknak már könnyebb legyen meggtalálni...

számit mikor regeltem ? téged se azért utálnak mert öreg vagy ^^

DarkHorSe
de azért ujreg köcsög létedre megengeded hogy ide irjak?

ha nem teccik ne válaszolj rá ennyire eccerü

adtol függ... 6-8 ora bár közben filmet nézem szal nehéz megmondani ez persze nem mindenap megy mert más elfoglalságom is van

ja és téged szeretlek volna gondolkodásra birni de nem hiszem hog ya te esetedben lehetséges 😉

ráadásul mit keresel egy olyan forumon amin egy "rossz" játékkal játszok játsznak?!

másik ha nem vagy gaméban közöd nicns hozzá hogy mi megy bent...

DarkHorSe
mennyit játszol egy nap?

nem tudom amikor csak ölni kell menni elöre és ölni az engem kikapcsol...

akkor nincsenek vagyis nem érdekelnek a problémák az életböl! szal amire készült teljesitette a játék!
mindenben van hiba kérdés menyire nincs jobb dolgunk mint hibákat keresni...

pénzért ? ^^

DarkHorSe

#25040re

DarkHorSe
te inkább ne gondolkodj nem megy az neked.

egy ideje olvasom a forumot és még amikor ingyenes volt játszottam is vele elég sokat Szeg007el együtt aki a klántársam ,de eccerüen nem tudom megérteni minek jatszik valaki egy olyan jatekkal amiröl igen keves jot hallani.

ja és amint lessz adenám elökkeritem ürgét ö intézi a kinai farmerek material üzletét ...

ja és persze mindenki magának akar cuccot csinálni mert ugy olcsobb! persze hogy olcsobb mert ugye a törp elinéz mindent... nagyon ugy érzem hogy jobban járok hogy a materiálokat a piacon eladom minthogy várjak valami korekt magyar ajánlatra...

lol! arra gondoltál hány ember szeretne fegyvert vagy cuccot csinálni? neked biztos nem kell legjobb ds cucc amit ugye csak csinálni lehet! gondolom még a b grade közelében sem vagy ...

Hedrox
Bár újabban grafikus hibát generál, vagy textúrabuggal lehal... 😄

Hedrox
Én eléggé élvezem.

DarkHorSe
ha ennyire szar minek jatszotok vele?