Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zitus
csak arra gondolj hogy lösz egyet és a moob hpjanak felét meg 1/3 madát lekapod...
pl spoilos törp milyen jol tudna haladni veled egy lövés neked 2 ö a törpnek és jöhet a következö....
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ha nem jon be a cleric folytatom Hunival ez jatek idom van s majd kiderul jo v rossz dontes volt.
Hunika lvl 27 de wiz pihi
ZitusHUN lvl 10 hum mage/cleric/ majd kiderul ez e az igazi
Zitus
na lehet adni a tipeket hogy hova mennyek spoilolni meg mit...

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
persze a warcry meg orphus egy 0a
Egyik legjobb kari most...Aion: Sanca - Spatalos Ranger Lineage 2: Aimful - Hero of November, March, August - lvl 79 Moonlight Sentinel / lvl 76 Mystic Muse @ [Teon]
Nekem buff nelkül 518 és ha kapnék Guggtól egy lvl 3-as shieldet akkor sztem simán tankolnám...
De ha a segédjei is engem utnek az már húzos...

asszem mára elég is volt ennyi a SOS-ból
ZitusHUN no lvl uj kari
Zitus
még holnap estig lehet jelentkezni.Eddig kb 8 jelentkezõ van ,ami igencsak sovány.Szóval no para, legalább szórakozunk 1 jót.És szerintem 12 résztvevõ alatt nem is érdemes indítani az egészet..
A nagy PVP balhé
Na szóval..
Várjuk a jelentkezõket.
Két kategória indul.
1: 40+ osok(felsõ liga)
2: 40 alatti karik(also liga)
Nevezési díj a felsõ ligába 80K
alsó ligába 40K
Nevezni a helyszinen kell majd,és az egész pénz természetesen a nyertesek közt oszlik szét.
A jelentkezõk számától függõen lesznek csoportok(5-ös vagy 4-es csoportok).Sorsolás alapján lesznek eldöntve a csoportosítások,és a küzdelmek is.Bunda kizárva.
Nem egyenes kiesés lesz..szóval mindenki legalább 3,4 meccset fog játszani.
A jelentkezéseteket erre az email címre küldjétek: [email protected]
Írjátok bele a neveteket,karitok nevét szintjét,és fajtáját.Meg hogy milyen mail címre érkezzen a válasz nektek.
Több fordulóra lesz osztva a bajnokság..és elõre egyeztetünk a felekkel,hogy mindenképpen ráérjen mindenki.
Ha kérdés van majd írjátok meg.Szerintem jó buli lesz,és ha engem kaptok ki elsõ körbe akkor örüljön a szátok,ha viszont gyorstüzelõAcroramostharagszomGuggert akkor reszkessetek,mert most mindenkit kicsinál
Jelentkezés Vasárnap estig
Khold- 52 SR
Jelentem belso nyomasra -Hunika lvl 27- DE wiz igeiglenesen szünetel!/Best tied a pálya/.Valamiért a segédpapi/cleric/ pályát is szeretném kipróbálni /crumaban ugyis csak azt gyakorolgathattam/ hátha egyszer mélto leszek Hedrox jobbkezeként osztogatni a buffokat+battleh!
Ujkari ZitusHUN cleric tanonc.
Azt nehogy valaki 3het után megint azt mondja hogy nem is tudta hogy létezem!

Zitus
bakker piros polearm helyett mit szolnál ha inkább a tarbarom forgatnád ezzel elösegitve a scavagerem ?! 😉
)Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/

Egy ilyen pihent embernek nem kellene inkább aludni a "fákjú" szmájli pakolgatás helyett?😄
Hedi visszatér! Hedroxiel - Elven Knight /L2free/
te is inkább nyomnád L2 öt mint a rizsföldön izadj! 😛
najo mentem bye
Swedish people are albino monkeys
nagyon várom wowot reméllem europai btra bejutok vagy ha máshogy nem segit valaki...
remélem a blizzard név mögött nagyobb hozáértés lessz!
de addig marad lineage meg warcraft3.
ja meg már fallout 3 al is játszanék 2 öt is majdnem elövettem de már anyira ronda szegény hogy nekem fáj! 😛
a szerverleálások már nemigen vannak
ügy tünik fejlödik a game 😉
a többi meg hát ez van tudsz olyan gamét amiben nincs cheat ? és nincs benne 1 hiba sem ? kiváncsian várlom válaszod!
miben akarsz te nekem segiteni?? 😄
ne reménykedj hogy jatszani fogok olyan jatekkal ahol az emberek nagy resze ,botozik,dupol,neten arulja az adenat,ott probal lehuzni ahol tud,pkzik összevissza,gyakran leáll a szerver, és még kitudja
de azért sok sikert a kiválasztottaknak akik eme csodával probálják elfeledni az élet nehézségeit
Mellesleg ahogy említettem, nem én néztem, hanem fater. Én csak hallgattam. Mi lett volna ha még nézem is?
(Jah Körk kapitány és a neves legénység ma is teleportált Dion nevû csillaghajóra, a Cruma nevû ellenséges bolygóról, ahol a gonosz Kratorok ádáz pusztítását kellett fékeznünk... A doktor sajnos egyszer meghalt...
számit mikor regeltem ? téged se azért utálnak mert öreg vagy ^^
ha nem teccik ne válaszolj rá ennyire eccerü
ráadásul mit keresel egy olyan forumon amin egy "rossz" játékkal játszok játsznak?!
másik ha nem vagy gaméban közöd nicns hozzá hogy mi megy bent...
akkor nincsenek vagyis nem érdekelnek a problémák az életböl! szal amire készült teljesitette a játék!
mindenben van hiba kérdés menyire nincs jobb dolgunk mint hibákat keresni...
egy ideje olvasom a forumot és még amikor ingyenes volt játszottam is vele elég sokat Szeg007el együtt aki a klántársam ,de eccerüen nem tudom megérteni minek jatszik valaki egy olyan jatekkal amiröl igen keves jot hallani.