Lineage 2 - MMORPG (OFFICIAL)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nethyrrea
*saller

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
nekem tegnap giran felett az elsõ wyrm mithril bootsot dobott 😄DD

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

BEAST
boots of powerem van ... az asszme 27pdefes ugye? ha igen akkor köszi nem kell 😊

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Cromac Mac Art
kõ csizma Beast?
tegnap kasztváltó quest közbe dobta a wyrm..

Reinforced leather Boots P.Def 24

megszámíttom néked occsón, ha kell..😊

BEAST
sztem is inkább a 2 😉 ... nekik van zsjük 😄

Nethyrrea
crystal asszem a top C-s tõr

hát ja 😊) 60 milla potom áron 😄 csak aki ilyet vehetne az a saját klánjában megcraftoltatja inkább. VAGY esetleg valami noob ebayes megveszi és villog vele.

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

BEAST
nagyon jooo 😄DDD a crystall az Cs?? ... juj ha ezt eladja szép pénzt hoz neki vagy a klánjának

Nethyrrea
jaj hát giranban vicces emberek vannak

piacon EGY ember árulta a következõket:

-crystal dagger 14 milla
-crystal dagger 14 milla
-heavy war axe (b grade balta) 33 milla....

öööö....izé.....

BEAST
hehe 😉 de nekem nincs idõm erre 😄DDD

Cromac Mac Art
ja már csökken a kereslet aztán megy le az ár folyamatosan...telírtõdik a piac..😊)

GAthersw
Tennap láttam egyet 320k-ért

01110000 01110010 00110000

Cromac Mac Art
lassan már olyan olcsó lesz a brig shield hogy elõbb-utóbb úgyis hozzádvágnak egyet..😛

BEAST
télleg jo lenne ha vkinek lenne brig shield receptje mert nekem is kéne majd ...

köszönöm hogy vártál! ugy tünik hogy van valakinek egy halom és mivel sok van olcsó legalább is remélem 😉

nem hiszem tudnék azzal az árral vesenyezni mint a piaci ár :/

na segitség kell! kéne brigandine shild RECEPT!

ha valaki lát ésszerü áron az szoljon!
amenyiben estig nem lessz akkor szükségem van magas szintü emberekre akik levernek párszor egy 35 ös szintü boost!
(boosok respawn ideje?)
szokásos rossz xp a drop meg a recept kb azt is elkobzom!
szal ha ilyen feltétlek mellet még jönnél szolj!

remélem nem a külföldi haveokat kell megkeresnem...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GSXR
Ha még kell van brigandine shield fragmentem 3 db.

HUNrricane
A kozelemben levo karaktereket.

Majd felébredsz!

sikerült összeszednem 250k nyi materialt ...
a warhausomban tárolom ha kell valami tessék megkeresni!

most kicsit w3 mert mostanában tulzásba vittem L2 öt...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

GAthersw
Akkor ma pvp balhé, reszkess 40 alatti kategória 😄DD

GAthersw
õõõ, mit is kell nézni?

HUNrricane

Majd felébredsz!

Jockey
nem kuka az assasin, csak most picit healerkedem
most ehhez van kedvem😛

csendpenge 32v33 assasin
Sintia 26 oracle

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Lynx_TWL
Csõben, mant alsó recpetet Bloody axe elite dob, felsõt meg Leto lizardmen. mind2 35ös.
nemtom már melyik kellett neked, csak épp prima guideot bújtam és megnéztem 😊

van olyan spoilos magyar törp aki 45ös mobot tud spoilolni????
dwarven chain alsó felsõ recept kéne, de mindkettõ csak spoilolható :/

๏̯͡๏﴿

Volt pár ember ,mindenkinek tetszett 😊 .meg is tapsoltak ^_^

Taptarap
dicséretes 😊

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Revenget vettem mindenkiért akit megölt ORfen 😊
Megkináltam , kíváncsságból hogy milyen erõs
mindenféle extra nélkül kapott 313 at mondjuk nem igazán láttam hogy mozdult volna a hp -ja .Utána befutottam az épületbe de beugrottak mellém a barátai és lerendeztek

Újabb craftttal dicsekszem
Íme egy Paagrio Axe

Die Pochi Die!

BEAST
jaja gyere 😄 semõvel mindig partyzunk , ygere te is

semo1
Assasin kuka ?
Privizz rám ha akarsz party-ni.
Mi mindig partyban játszunk 😊

A teganpi napomat meg legjobban a nagy meleg rontotta el
Hiába van baromi nagy hûtõ a procin 1-2 órát tudtam játszani csak, mert felmelegedett és elkezdett nekem itt csipogni.

Én nagyon is láttam az ajánlatodat 😊 de én én vártam több emberre, hogy legyünk minél többen, már csak azért, hogy nagyobb legyen a drop esélye.

GSXR
Tudom hogy lol de az össz pénzem nincs 80k😞
Ha lesz azért szívesen odamegyek és bármelyikõtöket megmosdatom ebben a nagy melegben

GSXR
A segítõ hangokat nemtudom miért nem veszed észre. Az elmúlt 2 napban kb 3szor szóltam hogy én elmegyek bárhova veled mert crumát már unom....
Te ugyanúgy leszartad az ajánlatomat mint a többiek téged😊
Szerzel 1 tankot vagy 1 healert még és 3an szvsz nekivághatunk. Vagy neked már nem is jó 1 lvl41 nuker?😛

A sok kraftért meg tényleg le a kalappal elõtted!

Neha kenytelen volt elolunk kicsik elol elvinni.Igy is tegnep 2* is behaltam miattuk.Egy tank csak kalapal ez a dolga nem tud kozben a tobbiekre figyelni igazan O viszont igen s akkor segit!

Zitus

Lynx_TWL
az már rossz ha a healeren vannak a kratorok 😊

๏̯͡๏﴿

Jockey
egész beindult a 2ik karim, már 26os oracle, várom a partyinvitálásokat vele, szivesen partyznék már vele
specifikációk:
lvl26,25 elf oracle (evasion buff stb), manti alsó felsõ, dgrade tö9bbi armourral, és 107patk-s duel elven/artisan swordel, szal nem csak tétlen nézelõdõ, hanem aktiv harcos lányka is
név : Sintia

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

He majd En leszek prophet azt majd tamogatom a torpodet.Ne aggodj nem ugy mint eggyesek!

Zitus

BEAST
köszi ^^ tudtam ha már minden kötél szakad rád számithatok 😄

keress meg akkor surgosen, ez igy nem mehet😄

Birk@
megy a szerver

Birkus Maximus

BEAST
téleg a héten sztem még nem is haltam ... hmm eddig felse tünt 😄

BEAST
"A Wiz+ hiaba eros ha beszorul a kis hp miatt konnyen kivegzik" 😄 probáljanak beszoritani ... azonkivül hogy csipek rugok harapok ... party nélkül semmi egészségre ártalmas helyre sem megyek 😉

Lehet hogy nem gyilkolt de az osszes gyors karit pl o rootolta le a tankoknak az mar tuti.Melle healerkedett+ neha huzta a kratorokat mellekesen /azt hiszem ez mar eleg tiszteletremelto/.Elohalottak ellen meg felelmetes.+ a buffok mindenkinek.
A Wiz+ hiaba eros ha beszorul a kis hp miatt konnyen kivegzik.Ha mar egyszer leutik a castot szorul a hurok!
Igaz ezt mint egy tapasztalatlan csak egy honapja jatszo emberke mondom lehet hogy nem jol latom majd a nagyok megmondjak.

Zitus

BEAST
akkor már most szeretlek az acumen miatt 😉 nem akarsz azzal jönni .. TÉLEG ... gyere gyere fejlödjünk 1ütt .. léci léci léci

BEAST
hehe 😄

Gugger
" Én bezzeg mikor kell craftolni ott vagyok, ha kell vmi ott vagyok, máskor meg úgy le vagyok szarva mint az állat. "

Ez nem tom kinek szól, remélem nem komoly a dolog!? Valóban jó, hogy van 15 perced pl. rám mikor kraftolni kell, mostanság ez valóban jól mûködik, és köszönettel tartozom ezért! De nem emlékszem, hogy valaha kérdezted volna, hogy van-e kedvem partyzni, viszont mentem én a napokban szó nélkül is. Néha én is felbaszom az agyam dolgokon, de azért ennyire nem kellene kiakadni!😄DD

Most, hogy a kis lvl21 es törpicsekem játékidõn kívûl kint ül a piacon egész sok pénzt össze tudok szedni akár a lvl1-es kraftokkal is, az meg csak hab a tortán, hogy a nagyobb dolgokat összeteszed nekem!

Szólózni én sem tudok az Overlord-al így bármikor szivesen látlak a party-mban Crumában! Mostanában ugyanis rájöttem, hogy nem érdemes rohangálni ide oda, nagy távolságokat bejárni, mert azalatt az idõ alatt jobb tápolni a fõkarit Crumába vagy a törpicsekkel piacozni! Nagy banzájban természetesen benne vagyok bármikor, de akkor most már legyen valami nagy raid vagy valami!

PÍSZ!

BEAST
sztem az 1 tank 2 hiler sok DD sokkal hatékonyabb ... a tank cask huzza a mobot a 2 hiler meg tudja váltani a másikat ... a DDk meg lenyomják a mobot

Ne is legyél Prophet!
Mert én leszek az is!

BEAST
csak élõhalottak ellen kéeps harcolni támadovazsival ... amugy meg supportkari ... énis gondolkoztam 1 leendõ prophet karin , de ezt már enm akarom abbahagyni , na meg teccik is , az eddigi legjobb karim

A legjobb parti sztem a 2-4 tank 1 healer (tunic-ra specializálodva) felállás. Elég gyorsan szét lehet kapni bármit ezzel a felállással és pihenni ais kurvaritkán kell, mert ugy a tankok is válthatják egymást nem kell rögtön felgyógyítani a tankot egy mob után. De még ha healer nincs az se gáz 2-4 tanknak, csak a fegyvere legyen lehetõleg kb. egy kategóriában.

BEAST
háát ... hedi hány mobot ölt meg crumában? 😉